Adnan Zahirović

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Dylan Dog » 04 nov 2012, 18:44

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Zanimljivo.
Igrači Sarajeva i Željezničara amateri i tek reda radi u reprezentaciji i tako i treba da bude,ali su zato igrači ekipa iz hrvatske lige i ruskih drugoligaša kvalitet za redovno dobijanje minuta u reprezentaciji :mrgreen:
Mislim,naša liga jest loša,ali haman ovdje Sušić ima dosta istomišljenjika sa stavom da su i ostale ekipe iz HNL-a osim Dinama svemirski brod za ekipe iz naše lige.
Jah i kad sa takvim igracima drzis vec cetiri uzastopna kola prvo mjesto u kvalifikacijama,stvar je za Hamsikovce jos zayebanija.
admin je napisao/la:Hej geodeti...

produžite na forum portala Geodezija.ba pa nastavite diskusiju... ovdje ću vas banovati, a mislim da će prva mušterija biti dežurni svakom-loncu-poklopac sa podforuma Reprezentacija... zlatni troll zapadnog Balkana... haaaarishp
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 04 nov 2012, 19:13

HNL je kvalitetnija liga od nase dinamo igra ligu sampiona ,kazes hajduk nije kvalitetniji od zelje i sarajeva.Vidjel ti onu muku sinoc od fudbala jedino pomena su one bakljade ostalo 0. Hajduk ode na san siro i dobi intera u po italie i sad mi kazemo ljudi nisu bolji.Prodaju vukusica za 5 milijona eura u seriu a,i nisu bolji.Oni su po svemu jedno 50 godina ispred nas ko god je obilazio stadione i isao na utakmice zna o cemu pricam

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 19:15

ma jedni dobiju intera sa hendikepom u milanu, a drugi izgube od zete sa hendikepom u golubovićima...
ali to je tu negdje...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 nov 2012, 19:19

sloboda je napisao/la:HNL je kvalitetnija liga od nase dinamo igra ligu sampiona ,kazes hajduk nije kvalitetniji od zelje i sarajeva.Vidjel ti onu muku sinoc od fudbala jedino pomena su one bakljade ostalo 0. Hajduk ode na san siro i dobi intera u po italie i sad mi kazemo ljudi nisu bolji.Prodaju vukusica za 5 milijona eura u seriu a,i nisu bolji.Oni su po svemu jedno 50 godina ispred nas ko god je obilazio stadione i isao na utakmice zna o cemu pricam
Samo sam čekao da neko to pomene :lol:
Tom pobjedom će se očito pokušati osporiti svako mišljenje da Hajduk nije neka ekipa u narednih 15 godina.

P.S.
Ne poredite mi današnji Hajduk sa onim od prije par sezona,tad su mogli priuštiti igrače poput Cernata koji je zarađivao ko čitava ekipa Željezničara,današnji Hajduk nema za košpi.
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 04 nov 2012, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 04 nov 2012, 19:21

pa hajduk je igro i grupnu fazu evropske lige prije 2 sezone...

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 04 nov 2012, 20:37

Taj hajduk koji nema za kospe je dobio intera ,to su cinjenice nemozes ici protiv toga.Shvatit ces ti to

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 nov 2012, 20:40

Kažem ja,izvlačit će tu pobjedu protiv Intera kao argument u narednih 15 godina :mrgreen:
Prije par kola izgubiše od Istre na svome terenu,ako ćemo suditi o kvaliteti Hajduka po jednoj utakmici možemo vala i po toj.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2012, 21:03

Dylan Dog je napisao/la:Kažem ja,izvlačit će tu pobjedu protiv Intera kao argument u narednih 15 godina :mrgreen:
Prije par kola izgubiše od Istre na svome terenu,ako ćemo suditi o kvaliteti Hajduka po jednoj utakmici možemo vala i po toj.
Ko o cemu @Dylan Pasce o trolanju.
Hajduk,Inter,Istra i tema o Zahirovicu WTF :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 nov 2012, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 04 nov 2012, 21:04

Adi_Zepce je napisao/la:Ja ne znam koji je djavo Papetu u vezi Svrake.Tog momka neko dobro gura ili je Safet slijep totalno.On realno tesko da bi mjesta imao i u dosta slabijim reprezentacijama od nase.Sinoc protiv Sarajeva zivi flop,a nista vala nije ni onaj Sesar.Ne vidim tu kvalitetu za jednu ozbiljnu reprezentaciju kakva je postala nasa.
Nekako mi se od Zeljini najvise dopada kao igrac Zolotic.Od njega se moze dosta ocekivati u buducnosti,a do tada na mjestu defanzivnog veznog boljeg od Zahirovica nemamo.
Slažem se ,kad sam to rekao ja ispado na nekim teškim drogama....sa ovim trenutnim igračkim kadrom,nemamo boljeg od Zahirovića,čuj Bešić,Kvesić a pogotovo Sesar,pa i ja bih volio da mogu nešto bolje od Zahirovića ali teško brate ,teško....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 04 nov 2012, 21:06

harishp je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Kažem ja,izvlačit će tu pobjedu protiv Intera kao argument u narednih 15 godina :mrgreen:
Ko o cemu @Dylan Pasce o trolanju.
Hajduk,Inter,Istra i tema o Zahirovicu WTF :lol:
admin je napisao/la:Hej geodeti...

produžite na forum portala Geodezija.ba pa nastavite diskusiju... ovdje ću vas banovati, a mislim da će prva mušterija biti dežurni svakom-loncu-poklopac sa podforuma Reprezentacija... zlatni troll zapadnog Balkana... haaaarishp

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2012, 21:13

Ovom Dylanu Dogu bolje zvuci nick Dylan Papagaj :lol:
Zahirovic je tema Hamisikov,a ne Inter,Hajduk,Istra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 nov 2012, 12:03

U ponedeljak Nalchik igra u gostima protiv drugoplasirane ekipe na tabeli Ural,eto im idealne prilike da pokažu da zaslužuju više od sedme pozicije na kojoj se nalaze.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 08 nov 2012, 15:07

Prije bi pozvao Zolotica da zamijeni Zahirovica nego Sesara i Svraka.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 nov 2012, 16:24

redarmy0 je napisao/la:Prije bi pozvao Zolotica da zamijeni Zahirovica nego Sesara i Svraka.
Drago mi je da si ovo napisao ti a neki od nas navijaca Zelje,jer bi odmah bilo drvlje i kamenje po nama..Zola je veliki talanat..Kako je samo odigrao derbi..Naravno,ima on jos da uci,skuplja iskustva,ali ga treba drzati na oku..Ako ovako nastavi bice veliki igrac..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 nov 2012, 16:26

Rios je napisao/la:
redarmy0 je napisao/la:Prije bi pozvao Zolotica da zamijeni Zahirovica nego Sesara i Svraka.
Drago mi je da si ovo napisao ti a neki od nas navijaca Zelje,jer bi odmah bilo drvlje i kamenje po nama..Zola je veliki talanat..Kako je samo odigrao derbi..Naravno,ima on jos da uci,skuplja iskustva,ali ga treba drzati na oku..Ako ovako nastavi bice veliki igrac..
To sam i ja rekao, inače veliki branilac Adnana Zahirovića. :mrgreen: Meni je bolji Zoletić od ove dvojice, i radije bih da njega poziva nego njih, a onda ko će igrati, naš il' vaš to je manje bitno. :mrgreen: Tu odlučuje Pape.
Čelik Zenica 1945

Rios

Post Postao/la Rios » 08 nov 2012, 16:34

Nimla_RZ je napisao/la:
Rios je napisao/la:
To sam i ja rekao, inače veliki branilac Adnana Zahirovića. :mrgreen: Meni je bolji Zoletić od ove dvojice, i radije bih da njega poziva nego njih, a onda ko će igrati, naš il' vaš to je manje bitno. :mrgreen: Tu odlučuje Pape.
E onda mi je drago sto si i ti to rekao :mrgreen: Slazem se,ja sam uvijek govorio da Svraka nije za repke,da ima boljih iz Zelje..Zola je jedan od njih definitivno.. :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 15 nov 2012, 07:14

Svraka nije kvalitet za reprezentaciju ali Sesar jeste.. Sinoc je meni momak po teskom terenu izgledao siguran i smiren.. Gledao sam par utakmica Sarajeva i Sesar bi uvijek bio jedan od najboljih. Sesar treba igrati umjesto Zahirovica, vjerujte mi da je bolji za 3 klasse,,,

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 nov 2012, 08:06

mrsic07 je napisao/la:Svraka nije kvalitet za reprezentaciju ali Sesar jeste.. Sinoc je meni momak po teskom terenu izgledao siguran i smiren.. Gledao sam par utakmica Sarajeva i Sesar bi uvijek bio jedan od najboljih. Sesar treba igrati umjesto Zahirovica, vjerujte mi da je bolji za 3 klasse,,,
Kao prvo ne Svraka i Sesar ne igraju iste pozicije, Sesar je defanzivni vezni koji je sinoc solidno odradio svoj posao, ali je jos uvijek daleko od Zahirovica. Zaha je generalov nasljednik a Sesar kao i Svraka, moze odigrati neku rolu od 15-tak minuta po tekmi, da udari koga, da polomi i to je to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 nov 2012, 08:29

Zahirović je odigrao dosta utakmica u reprezentaciji, i da je kvalitet neki veliki, do sad bi se prodao negdje da **** rak raka.
naprijed rejal

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 nov 2012, 12:19

Sveti je napisao/la:Zahirović je odigrao dosta utakmica u reprezentaciji, i da je kvalitet neki veliki, do sad bi se prodao negdje da **** rak raka.
Ma zalosno koliko nas selektor tusi, dovoljno je i po onoj oranici bilo da se shvati gdje treba Salihovic igrati... ;)
A Zaha...Pa mozda nije ni za klupe u repci pogotovo jer igra u drugoj ligi i to Rusije :(
Ali je problem sto svi na svijetu vide gdje ko pripada ali samo ON nikada nista ne vidi.... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.