Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

U petak igrate protiv Knicksa, šta očekuješ?Amagelos je napisao/la:Sta reci?
Najbolji start u historiji francise. Sve to dobro izgleda za sad. Klupa igra fenomenalno, Ellington i Bayless su se fino uklopili i odradjuju svoje zadatke pametno. Znam da im nece ovakve brojke bit kroz citavu sezonu ali dosta bolje izgleda nego prosle sezone gdje nam je klupa bila ubjedljivo najslabija tacka (uglavnom back-up za Conley-a kojeg je Mayo morao mijenjat).
Uskoro nam se vraca i Arthur koji nam je strasno puno falio sa klupe prosle godine.
I nadam se da necu sam sa sobom pisat na ovoj temi

Malo po malo, siri se ovaj dio foruma.
 Malo po malo, siri se ovaj dio foruma. 

Trenutno mislim da ima 20 suteva vise od Duranta ove sezoneadriano_leite je napisao/la:Ma Russel Wesbtrook je idiot, njega dok OKC ne trejduje nece ni osvojiti titulu, a itekako imaju potencijala. Njega treba nekoj ekipi koja igra divlju kosarku kao npr. Kingsi, pa nek nabija statistiku sa Cousinsom, jer on ocigledno i nije za timske kosarke. Nakuplja asistencija i covjek misli kako igra timski, a zapravo on se ispucava i sve te asistencije se mogu okaciti macku o rep. Nije mi jasno da neko ovako talentovan moze biti tako glup u isti momenat. Pa on skoro uzme isto suteva kao i Durant, to nigdje na svijetu nema. Helem, blago Zapadu sto Durant nema pametnijeg playmakera tipa Paul ili Rondo.
Ronaldo2012 je napisao/la:Westbrook je jedan od najboljih u nba, ali ne moze svake veceri igrati ultra.

još gore mu je bilo onda, i allen je dobar u defanziviAmagelos je napisao/la:Ustvari njega Allen cuva vecinu utakmice tj. dok je u igri. Conley nema mase i sngae da ga cuve citavu utakmicu.

alemsa je napisao/la:Trenutno mislim da ima 20 suteva vise od Duranta ove sezoneadriano_leite je napisao/la:Ma Russel Wesbtrook je idiot, njega dok OKC ne trejduje nece ni osvojiti titulu, a itekako imaju potencijala. Njega treba nekoj ekipi koja igra divlju kosarku kao npr. Kingsi, pa nek nabija statistiku sa Cousinsom, jer on ocigledno i nije za timske kosarke. Nakuplja asistencija i covjek misli kako igra timski, a zapravo on se ispucava i sve te asistencije se mogu okaciti macku o rep. Nije mi jasno da neko ovako talentovan moze biti tako glup u isti momenat. Pa on skoro uzme isto suteva kao i Durant, to nigdje na svijetu nema. Helem, blago Zapadu sto Durant nema pametnijeg playmakera tipa Paul ili Rondo.
Allen je medju najboljim odbrambenim igracima u ligi godinama i jucer je bio sjajan protiv Westbrook-a, ali opet nijedan igrac mi ne moze izvuc zivce ko onazTer je napisao/la:još gore mu je bilo onda, i allen je dobar u defanziviAmagelos je napisao/la:Ustvari njega Allen cuva vecinu utakmice tj. dok je u igri. Conley nema mase i sngae da ga cuve citavu utakmicu.
čini mi se po rezultatu i statistici da su grizzliesi odigrali dobar meč. nego, znaš li šta više o ovim špekulacijama da su se randolph i perkins potukli u svlačionici?

"It wasn't nothing. It was a good, tough, hard-fought game. It was competitive -- just out there playing, two physical teams that want to win. A lot of emotions flying, so just part of basketball.
"Man, I play basketball. I don't worry about all that. Perk's all right. There's a lot of bluffing going on the court, that's all, you know. And I don't bluff."

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 7 gostiju.