FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Wolverine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Wolverine » 19 okt 2009, 16:18

love messi je napisao/la:STA MISLITE JEL JEL TREBA DA DODJE SUAREZ U BARCU!!!!!!!
koji suarez ? ako mislis na onog iz Ajaxa, ne treba nam on.

doce nama jedan suarez nagodinu ;) igrac koji ce biti jako dobar sljedece godine, ako ne i ove. Jeffren Suarez :D

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 19 okt 2009, 16:23

DALI CE ON BITI TAKO DOBAR,nama treba ove sezone jedan jak na mestu anrija,on je mator!nadam se da ce doci robinjo,on bi se smirio u barci
MESSI 10 IBRA 9

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 okt 2009, 16:29

love messi je napisao/la:DALI CE ON BITI TAKO DOBAR,nama treba ove sezone jedan jak na mestu anrija,on je mator!nadam se da ce doci robinjo,on bi se smirio u barci
ne treab nam igrac koji ima karakter kao robinho... samo bi razjebo red u svlacionici

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 19 okt 2009, 18:23

Wolverine je napisao/la:
love messi je napisao/la:DALI CE ON BITI TAKO DOBAR,nama treba ove sezone jedan jak na mestu anrija,on je mator!nadam se da ce doci robinjo,on bi se smirio u barci
ne treab nam igrac koji ima karakter kao robinho... samo bi razjebo red u svlacionici
al ne mozes reci da nam netreba neki na levom krilu,ipak anri ne igra kao pre,npr,baloteli
MESSI 10 IBRA 9

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 19 okt 2009, 18:36

MESSI 10 IBRA 9

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 19 okt 2009, 19:49

Jel Ibrahimovic definitivno ne igra protiv Rubina?

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 19 okt 2009, 19:53

Romariooo je napisao/la:To su ciste izmisljotine i budalastine, Robnho ce najvjerovatnije doci u januaru na posudbu, uz mogucnost da Barca otkupi njegov ugovor na kraju sezone, ukoliko se pokaze naravno. Yaya je vec rekao da nema sanse da ide u City, Henry takodje nema govora o tome, on ce poslije svjetskog prvenstva u Ameriku otici, kao sto je i najavio. Puyol ce zavrsiti karijeru u Barci u to nemam sumnje nikakve, a ne vjerujem ni da ce Abidal otici. City ce dobiti velike pare za Robinha i to je to, spominje se cifra od 35 miliona. Mislim da cemo dobiti i njega, a i Fabregasa na kraju sezone, a prodat cemo igrace koji su na posudbi (Hleb, Caceres, Henrique, Kierson, a od ovih sto su sad u prvom timu jedino Anri odlazi).
Po meni glupost bi bilo mijenjati bilo sta u odbrani koja je ovako extra uigrana i jaka, Abidal je extra jak igrac, Puyol moze igrati jos najmanje dvije sezone, a tu je i Chigy koji ce vjerujem stasati u igracinu pa ce Puyol biti extra jaka i pouzdana zamjena za bilo koje mjesto u odbrani. Yaya ce mislim ostati jos dugo, bolji je puno od De Rosija, Macerana itd, jednostavno boljeg DM na svijetu nema.
Ne lupaj,,Masch,De Rossi i Essien su ubjedljivo najjaci defanzivni veznjaci
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 19 okt 2009, 20:20

Ma vala taj De Rossi i nije nešto...Yaya je meni klasa za njega!!!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 19 okt 2009, 21:17

Sajoni je napisao/la:Ma vala taj De Rossi i nije nešto...Yaya je meni klasa za njega!!!!
De Rossi je Italijan a znas kakvi su Italijani u defanzivnim zadacima a pored toga ima dobar sut sa distance dok je tu Yaya ipak malo slabiji [youtube][/youtube]
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 okt 2009, 21:52

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ne znam zasto su De Rosi il Mascerano bolji od Turea, covjek je perfektan DM i sto je jos bitnije extra se uklopio u Barcinu igru, sto ova dvojica mozda i ne bi mogli. Jesu oni dobri, nema govora, al Yaya je bolji ipak, ne pravi gluposti kao njih dvojica (bespotrebni crveni kartoni kojima su skloni, onda Yaya je bolji u skoku sto je Barci uvijek trebalo, mnogo je jaci u duelima jer ima nevjerovatne fizicke predispozicije, uz to jos uvijekk ima dobar pregled igre, dobro se postavlja, pasovi su mu precizni, polivalentan je igrac, cesto asistira, postize i golove, nema nekih problema sa povredama il mentalitetom, sve u svemu, ja ga ne bi mijenjao za bilo koga drugog u svijetu. Sto se tice Essiena on je poslije Yaye mislim najbolji tu, jedina prednost Yayina je visina.

Prevagu Barceloni i nevjerovatne uspjehe po mom misljenju i jest donijela cvrstina ekipe, tj. igraci kao Yaya, Abidal, Alves i Pique, uvijek smo imali najjbolji napad na svijetu, ali eto prije su nam falili ovakvi igraci fajteri i trkaci, a koji su opet odlicni s loptom i perfektno se uklapaju u Barcin stil igre. Ja ne bi nista mijenjao u odbrani, ova petorka Alves, Puyol, Pique, Abidal, Yaya (+ odlicni Valdes i solidne zamjene) je vec dobro uigrana, kompaktna i jaki su ko beton, podatak da smo u 10 utakmica ove sezone primili samo 3 gola, i to sva tri nakon normalnog opustanja jer smo vodili 4:0 sve govori.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Gerrard Pique
Kontakt:

Post Postao/la Gerrard Pique » 19 okt 2009, 22:15

Romariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Ne znam zasto su De Rosi il Mascerano bolji od Turea, covjek je perfektan DM i sto je jos bitnije extra se uklopio u Barcinu igru, sto ova dvojica mozda i ne bi mogli. Jesu oni dobri, nema govora, al Yaya je bolji ipak, ne pravi gluposti kao njih dvojica (bespotrebni crveni kartoni kojima su skloni, onda Yaya je bolji u skoku sto je Barci uvijek trebalo, mnogo je jaci u duelima jer ima nevjerovatne fizicke predispozicije, uz to jos uvijekk ima dobar pregled igre, dobro se postavlja, pasovi su mu precizni, polivalentan je igrac, cesto asistira, postize i golove, nema nekih problema sa povredama il mentalitetom, sve u svemu, ja ga ne bi mijenjao za bilo koga drugog u svijetu. Sto se tice Essiena on je poslije Yaye mislim najbolji tu, jedina prednost Yayina je visina.

Prevagu Barceloni i nevjerovatne uspjehe po mom misljenju i jest donijela cvrstina ekipe, tj. igraci kao Yaya, Abidal, Alves i Pique, uvijek smo imali najjbolji napad na svijetu, ali eto prije su nam falili ovakvi igraci fajteri i trkaci, a koji su opet odlicni s loptom i perfektno se uklapaju u Barcin stil igre. Ja ne bi nista mijenjao u odbrani, ova petorka Alves, Puyol, Pique, Abidal, Yaya (+ odlicni Valdes i solidne zamjene) je vec dobro uigrana, kompaktna i jaki su ko beton, podatak da smo u 10 utakmica ove sezone primili samo 3 gola, i to sva tri nakon normalnog opustanja jer smo vodili 4:0 sve govori.

I za mene je Yaya najbolji ali eto cini se da ga se hoce rijesiti eventualno ako bi De Rossi dosao mislim da bi ga Guardiola smirio ja jedino Mascherana ne bi volio vidjet u dresu Barce jer on napravi barem 15 prekrsaja u 90 min.
a takav nam igrac ne treba.
A najbolji stoper na svijetu je Pique odlican je napadu ali jos bolji u odbrani. [youtube][/youtube]
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 19 okt 2009, 22:50

JA BIH VOLEO VIDETI ALEKSANDRA PATA UMESTO ANRIJA :D
MESSI 10 IBRA 9

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 okt 2009, 12:18

Veceras Guardiolina 75-ta utakmica u kojoj vodi Barcu :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 okt 2009, 15:20

jedini igrac kojeg bi volio u barci vdjeti je aguuero ! ibra pocinje gvardiola ce odmarati messia veceras 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 20 okt 2009, 15:52

CRNI_SA je napisao/la:jedini igrac kojeg bi volio u barci vdjeti je aguuero ! ibra pocinje gvardiola ce odmarati messia veceras 8-)

ja mislim da ce igrati messi
MESSI 10 IBRA 9

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 20 okt 2009, 17:46

izgleda eto suareza i robinha na zimu :? http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... uarez.html
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 okt 2009, 17:50

CRNI_SA je napisao/la:izgleda eto suareza i robinha na zimu :? http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... uarez.html

elmundo deportivo :!:
mada mislim da če doči al ne u Januaru..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

love messi
Kontakt:

Post Postao/la love messi » 20 okt 2009, 20:45

RAZVALICEMO IH 10-0
MESSI 10 IBRA 9

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 okt 2009, 20:46

love messi je napisao/la:RAZVALICEMO IH 10-0
odlično igrao sam 3+ golova :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 okt 2009, 20:49

vodi Rubin Kazani :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.