U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Mislim da se bolje pokazao vezni red ovaj iz 2. poluvremena
Travancic kad je prestao " prijem sut " igrat najbolji na terenu...
Travancic kad je prestao " prijem sut " igrat najbolji na terenu...
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 14 nov 2012, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Travančić zver prava... Biće nešto od njega! 

zakaric nidje veze,neznam sto ga zove
Dobar Travancic,samo malo sebican,al sredit ce to Vladoo 

Pristojno smo odigrali trebali smo dobiti al ja zadovoljan igrom.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Bice ovo pravo dobro samo da se uigraju. Ovdje ima odlicnih igraca. Ja mislim da imamo pravo nadati se uspjehu u sledecim kvalifikacijama ( ja smatram baraz kao uspjeh ).
Mi da smo bili Poljska, mi bi primili 4 komada sigurno. Inače, samo ću reći da ovog Kunića više ne treba pozivat'. Plače mi se kad vidim da ovakvi levati igraju za repku, a Seferovića, Atajića, Tankovića, itd, Jagodić ne zove.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- L'Avvocato
- Kontakt:
Definitvno. Dosta su vise trcali i igrali vertikalnije. U prvom poluvremenu smo samo čuvali loptu i vraćali je štoperima. Ovi što su ušli odigrali puno bolje.Zekoo je napisao/la:Mislim da se bolje pokazao vezni red ovaj iz 2. poluvremena
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
Arezina,Travancic,Zakaric dobri igraci !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Dobra igra nasih,steta sto nije dosla i ta pobjeda.Osobno sam zadovoljan nastupima Bevaba,Zakarica,Kvesica i Zolotica iz prvog poluvremena.Marko Malatic dosta podsjeca na Dzeku,barem svojim postavljenjem na terenu,ali sam nekako ocekivao vise od njega.
U nastavku su odlicni bili Avdic,Travancic i Arezina.Vidi se da tu ima kvalitete te da ce Vlado opet uraditi sjajan posao,a biti ce to jos bolje kada aBd zaigra Kolasinac,Prcic itd.
U nastavku su odlicni bili Avdic,Travancic i Arezina.Vidi se da tu ima kvalitete te da ce Vlado opet uraditi sjajan posao,a biti ce to jos bolje kada aBd zaigra Kolasinac,Prcic itd.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 15 nov 2012, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Def ima tu još dobrih igrača samo mi nije jasno zbog čega je Čajiću dao samo 15tak minbhfanatic14 je napisao/la:Arezina,Travancic,Zakaric dobri igraci !!!
Keni Mijatović, buraz od Danijele... Ako je to taj, meni su svi crnci istisajo10 je napisao/la:Neznam mu ime al ja mislim da je ovo onaj (bivsi?) kadet/junior Zelje sto je mladji brat od one neke manekenke.Sakuragi je napisao/la:
ljudi ko je ovaj bambucha lijevo pored Dine Bevaba?

NAPRIJED NARODE!
Što se tiče igrača, neko pomenu Ćerimagića kao Riberya - bosanskog, ne kažem da mali nema brzinu, al treba dosta toga u glavi da sredi, jako malo razmišlja, centaršutevi su mu bili očajni, imao je par dobrih situacija da napravi nešto pred golom, al kao da se bojao završnice.
One koje bih izdvojio kao igrače koji su po meni ostavili najbolji utisak su :
Dušan Jevtić - mali je pouzdan pozadi, možda ima i ofanzivnog kapaciteta, al ga u ovoj utakmici nije pokazao, porediti ću ga neskromno sa Papcem ;
Mario Kvesić - svi ste ga primjetili, dobar tehničar, ima dobar pregled igre, ali i prodornost, dok se uigraju biti će tu materijala za prvih 11 ;
Grahovac -Igra standardno u klubu, imao je par grešaka, al je i razumljivo, još uvijek se ne poznaju dovoljno, al se borio, i odrađivao posao kako treba ;
Travančić - ima momče kapaciteta, dobar tehničar, vidjeli smo svi njegove šuteve izdaleka, al samo kada bi bio malo manje sebičan ;
Od svih igrača koji su igrali najviše me impresionirao igrač mostarskog Zrinjskog Filip Arežina , dečko igra sa takvom lakoćom i sigurnošću da je to nevjerovatno, ima dobar šut, tehniku, pas, a i disciplinu, jer koliko sam mogao primjetiti, igrao je malo povučenije u veznom redu u odnosu na Čajića, i Travančića
Te bih na kraju dodao još i igrača koji je ostao do kraja da igra, i koji jedini nije izmijenjen, a to je štoper sa brojem 2 na leđima - Muamer Avdić, koji je također rutinerski odradio utakmicu, imao par sitnih grešaka, al za debi, fantastična partija po mom skromnom mišljenju
Da sumiram, po mom mišljenju, ova ekipa sigurno ne zaostaje u kvaliteti za onom prošlom generacijom, kada se uigraju, i otpadnu slabiji, sigurno je da ćemo ponovo imati respektabilnu mladu reprezentaciju
Naprijed Zmajevi
One koje bih izdvojio kao igrače koji su po meni ostavili najbolji utisak su :
Dušan Jevtić - mali je pouzdan pozadi, možda ima i ofanzivnog kapaciteta, al ga u ovoj utakmici nije pokazao, porediti ću ga neskromno sa Papcem ;
Mario Kvesić - svi ste ga primjetili, dobar tehničar, ima dobar pregled igre, ali i prodornost, dok se uigraju biti će tu materijala za prvih 11 ;
Grahovac -Igra standardno u klubu, imao je par grešaka, al je i razumljivo, još uvijek se ne poznaju dovoljno, al se borio, i odrađivao posao kako treba ;
Travančić - ima momče kapaciteta, dobar tehničar, vidjeli smo svi njegove šuteve izdaleka, al samo kada bi bio malo manje sebičan ;
Od svih igrača koji su igrali najviše me impresionirao igrač mostarskog Zrinjskog Filip Arežina , dečko igra sa takvom lakoćom i sigurnošću da je to nevjerovatno, ima dobar šut, tehniku, pas, a i disciplinu, jer koliko sam mogao primjetiti, igrao je malo povučenije u veznom redu u odnosu na Čajića, i Travančića
Te bih na kraju dodao još i igrača koji je ostao do kraja da igra, i koji jedini nije izmijenjen, a to je štoper sa brojem 2 na leđima - Muamer Avdić, koji je također rutinerski odradio utakmicu, imao par sitnih grešaka, al za debi, fantastična partija po mom skromnom mišljenju
Da sumiram, po mom mišljenju, ova ekipa sigurno ne zaostaje u kvaliteti za onom prošlom generacijom, kada se uigraju, i otpadnu slabiji, sigurno je da ćemo ponovo imati respektabilnu mladu reprezentaciju
Naprijed Zmajevi

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako je to on, onda je Kenny Mijatović. Član grčkog Skoda Xanthia ali moguće da je na posudbi negdje u nižoj ligi.sajo10 je napisao/la:Neznam mu ime al ja mislim da je ovo onaj (bivsi?) kadet/junior Zelje sto je mladji brat od one neke manekenke.Sakuragi je napisao/la:
- storm_raider
- Kontakt:
Cerimagic i Travancic u drugom rasturili. Ne znam kakav je u glavi Travancic (neka Zenicani kazu), ali primjetio sam ga jos prosle godine na Grbavici, kada smo dobili Celik i bas smo na tribinama komentarisali o ovom decku. Jesmo ih fino, ali nasem veznom redu je tada ocitao lekciju par puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Hahaha pa yebajiga koji ce drugi biti. Nije Dialiba xDZeman je napisao/la:Keni Mijatović, buraz od Danijele... Ako je to taj, meni su svi crnci istisajo10 je napisao/la:Neznam mu ime al ja mislim da je ovo onaj (bivsi?) kadet/junior Zelje sto je mladji brat od one neke manekenke.Sakuragi je napisao/la:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Dobra predstava maldih zmajeva..Steta sto nisu krunisali pobjedom..Ima nekoliko dobrih igraca i bice zanimljivo pratiti naredne kvalifikacije..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
To je ova tekmastorm_raider je napisao/la:Cerimagic i Travancic u drugom rasturili. Ne znam kakav je u glavi Travancic (neka Zenicani kazu), ali primjetio sam ga jos prosle godine na Grbavici, kada smo dobili Celik i bas smo na tribinama komentarisali o ovom decku. Jesmo ih fino, ali nasem veznom redu je tada ocitao lekciju par puta.

" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kvesić, Travančić, Arežina, Grahovac, pokazali da su dobri igrači i da ima materijala...
Prva je provjera i teško je nešto više reći, ali otprilike sam zadovoljan viđenim protiv Poljske.
Prva je provjera i teško je nešto više reći, ali otprilike sam zadovoljan viđenim protiv Poljske.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Bekovi Bevab i Jevtić ,Zakarić i Kvesić najbolji u prvom poluvremenu.
U drugom Duljević se meni svidio najviše na sredini terena, kao i Travančić.
Čajić je dobio nekid desetak minuta, presjekao je nekoliko lopti, razlika u odnosu na Zolotića je što je ovaj dosta agresivniji i zna napraviti faul kad treba, malo bolje i razigrava saigrače prema naprijed, ima precizne pasove.
U drugom Duljević se meni svidio najviše na sredini terena, kao i Travančić.
Čajić je dobio nekid desetak minuta, presjekao je nekoliko lopti, razlika u odnosu na Zolotića je što je ovaj dosta agresivniji i zna napraviti faul kad treba, malo bolje i razigrava saigrače prema naprijed, ima precizne pasove.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, BOSNAAAMOJAAA, drzgemboadislic, forgempp, GG3, HariTz, L-Train, Lekqqq1921, Normus90, s4mke, TheTruth34, tutankamon1905 i 76 gostiju.