adnan_nanda je napisao/la:Villa navija za Valenciju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
adnan_nanda je napisao/la:Villa navija za Valenciju

......iako sam ubjedjen da pola tih zvijezda i dalje misli da je Yugoslavia aktuelna,da li postoji iko da gaji simpatije prema BiH ??????
......iako sam ubjedjen da pola tih zvijezda i dalje misli da je Yugoslavia aktuelna,da li postoji iko da gaji simpatije prema BiH ??????
Eminem je na onoj listi navijaca al sumnjam da on zna i pravila fudbala a kamo li nesto visereds_forever je napisao/la:pricalo se za eminema i 50 centa da navijaju za LFC..

Angela Merkel navija za svoj klub,Energie Cottbus.geronimo je napisao/la:Ovaj co'ek je vatreni navijac Bayerna, zbog njega i cestog boravka u Minhenu, fasovao je da ga poreznici ulove i plati pozamasnu sumu, bez obzira sto je idol nacije.
Inace, ima ih kamara u Njemackoj sto disu za ovaj klub, sto politicara, glumaca, pjevaca...ali za sire narodne mase, manje poznati.
Od zvucnijih imena sto vole Bayu, spomenuo bih: Wladimir Klitschko, Robbie Williams, Thomas Gottschalk, Angela Merkel...i mnogi dr.
Pjevaca sam 20 puta vidio u nasem dresulegy je napisao/la:koliko ja znam svi clanovi TOTTEN HOSEN navijaju za FORTUNU DUSELDORF a imaju i jednu pjesmu u kojoj pjevaju protiv bayerna , prava punk pjesma

nedzad koldzopresley_sa je napisao/la:Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željo Komšić navija za Želju.
Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
Guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić navija za Želju.
Jel treba još

Behmen navija za Velež i Želju jednako. Info iz prve ruke.presley_sa je napisao/la: Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
Nedzad Brankovićeliminator je napisao/la:nedzad koldzopresley_sa je napisao/la:Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željo Komšić navija za Želju.
Gradonačelnik Sarajeva Alija Behmen navija za Želju.
Guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić navija za Želju.
Jel treba još

Cuj ja njemac, maa bjaaaziPhill Jackson je napisao/la:@geronimo
Ti si Njemac pa mozda znas onog pjevaca grupe Die Toten Hosen,,on je Liverpoolov navijac,,cesto nosi nas dres
Edit: Robbie Williams za Port Vale navija
 Campino ludjak teski, ma svi su oni liverpulci. 'tas kad imate tradiciju u muzici a i fudbalu
  Campino ludjak teski, ma svi su oni liverpulci. 'tas kad imate tradiciju u muzici a i fudbalu   
  , istina je negdje u sredini.
 , istina je negdje u sredini. 

Evo dokaz da je Campino navijac liverpoola:Phill Jackson je napisao/la:Pjevaca sam 20 puta vidio u nasem dresulegy je napisao/la:koliko ja znam svi clanovi TOTTEN HOSEN navijaju za FORTUNU DUSELDORF a imaju i jednu pjesmu u kojoj pjevaju protiv bayerna , prava punk pjesma

legy je napisao/la:koliko ja znam svi clanovi TOTTEN HOSEN navijaju za FORTUNU DUSELDORF a imaju i jednu pjesmu u kojoj pjevaju protiv bayerna , prava punk pjesma

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.