Manuel je napisao/la: Hahahahhahha ma vjeruj mi bolje je tako da ne znas hehehehehe![]()
,zamisli da te uhvatila dok to radis,vjeruj mi nema vece ofiraze na svijetu
![]()
Ima, kad ti stara prne na roditeljskom i kad ti se jaran usere nasred casa u 8. razredu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Manuel je napisao/la: Hahahahhahha ma vjeruj mi bolje je tako da ne znas hehehehehe![]()
,zamisli da te uhvatila dok to radis,vjeruj mi nema vece ofiraze na svijetu
![]()
jel ovo taj? kako znam samo oni ima obicaj reci "jesi cigan"samocelik je napisao/la:Ima jedan cigić u čaršiji kod nas.Poznat je po tome što pjeva i neko mu uvijek dadne marku dvije itd.Bilo zima napolju ustvari jesen al poslie ljeta pa ono zima ti i na +10.Ja sa trebom za rukicu se vodam i prolazim pored njega kad on meni dobacuje kao ˝ajde jarane poguraj me˝a ja mu odgovoaram da nemam ništa sitno kad on meni ˝ajde daj markicu šta si cigan˝
![]()
![]()
ja se azcrvenio pola čaršije u smijeh a cura moja vadi svojih 5 KM i daje mu
![]()
![]()
tako kod nas odes na pijacu ima tih cigana pun racku , i vecina ih prodaje parfeme , odem ja jednom kad ide ovaj cigo veli ajde brate parfem 5 km , ma reko necu , veli on meni ma ajde ljudi smo nismo cigani sta je 5 marakasamocelik je napisao/la:Ima jedan cigić u čaršiji kod nas.Poznat je po tome što pjeva i neko mu uvijek dadne marku dvije itd.Bilo zima napolju ustvari jesen al poslie ljeta pa ono zima ti i na +10.Ja sa trebom za rukicu se vodam i prolazim pored njega kad on meni dobacuje kao ˝ajde jarane poguraj me˝a ja mu odgovoaram da nemam ništa sitno kad on meni ˝ajde daj markicu šta si cigan˝
![]()
![]()
![]()
![]()
Elvis > Mustafasamocelik je napisao/la:Ima jedan cigić u čaršiji kod nas.Poznat je po tome što pjeva i neko mu uvijek dadne marku dvije itd.Bilo zima napolju ustvari jesen al poslie ljeta pa ono zima ti i na +10.Ja sa trebom za rukicu se vodam i prolazim pored njega kad on meni dobacuje kao ˝ajde jarane poguraj me˝a ja mu odgovoaram da nemam ništa sitno kad on meni ˝ajde daj markicu šta si cigan˝
![]()
![]()
![]()
![]()
hahah desi sevedofeelgood je napisao/la:@Semper Od kladare do garaze, ludilo brate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.