FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

csh
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la csh » 10 nov 2008, 12:16

Jest,fakat ko bi rekao i to dvije godine i ko zna do kada jos ako se nista ne promjeni nju cemo spominjati kao zadnju pobjedu na strani.Nevjerovatno ali istinito....c.c.c.c
AMAR OSIM!!!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 11 nov 2008, 20:38

zeljine pobjede u gostima moze izracunat na rukama samo neko ko ima jedan prst :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 nov 2008, 21:07

benajon je napisao/la:zeljine pobjede u gostima moze izracunat na rukama samo neko ko ima jedan prst :D
moze i bez prstiju :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 13 nov 2008, 16:23

Eh da hoce Krunic napustit poziciju i da ode uprava pa da se vratimo na stare lijepe dane.
Lijepo je sanjati :mrgreen:

Realnost je da se moramo danas plasiti orasja,Posusja,Zepcana,Zvijezde nekakve,etc etc :roll:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 13 nov 2008, 16:29

DinceManijak je napisao/la:Eh da hoce Krunic napustit poziciju i da ode uprava pa da se vratimo na stare lijepe dane.

Realnost je da se moramo danas plasiti orasja,Posusja,Zepcana,Zvijezde nekakve,etc etc :roll:
Ma jarane ne nadaj se do kraja sezone nicemu, vjeruj mi..Upropastili su nam sezonu ovi idioti..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 nov 2008, 16:39

DinceManijak je napisao/la:Eh da hoce Krunic napustit poziciju i da ode uprava pa da se vratimo na stare lijepe dane.

I moje misljenje je da Krunic treba otici sad na polu sezoni...ali vjerujte da je Simo Krunic najmenji problem, jer po mom misljenju najlakse je otjerati trenera...Problem su ova **** sto sjede na vecim pozicijama...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 nov 2008, 17:29

eto dobismo listicu 2-0 :D

raja sto je bila kaze da je licilo na fudbal,dobro je 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 15 nov 2008, 22:13

19TM87 je napisao/la:

I moje misljenje je da Krunic treba otici sad na polu sezoni...ali vjerujte da je Simo Krunic najmenji problem, jer po mom misljenju najlakse je otjerati trenera...Problem su ova **** sto sjede na vecim pozicijama...
Ma nije ni problem otijerati ****,nego vam je problem sto nigdje kvalitetnog igraca nemate i ako se nesto nadze ili ga otijerate prije ugovora(Zec) ili ih onako budzasto rasprodate po Evropi.
Dobro to vi ikako onda.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 15 nov 2008, 23:05

pA TO JE DO LJUDI U KLUBU...
Pored rovcanina,i donekle bekrica sotali su prosjek nase lige,a to je jadno kao sto mulalic jenom rece:''jadno je da sad svako moze igrati u zelji'' i to i jeste najveci problem koji opet upucuje na ljude na vrhu koji kroje takvu jadnu politiku.
AMAR OSIM!!!

ATATURK
Kontakt:

Post Postao/la ATATURK » 16 nov 2008, 11:04

Pa ne bih se bas slozio sa predhodnim postovima nedavno citam jedan tekst o Silicu i u njegovom sadasnjem klubu izjavljuju da su ga platili 500 000 eura naravno a da sada vrijedi tri puta vise A TO NIJE BUDIZASTO !!! Druga stvar vremena su takva recimo Rale u koga se kunu pitari dao je 5000 bjednih maraka da potpise za Zelju ali mislim da danas imamo jako kvalitetnih igraca doduse ne takvih da mozemo zatvoriti cjelinu da ih imamo na svim pozicijama sta vama znaci ako ima 4-5 dobrih a ostali su klocevi nista nije kompaktno i desava se ovo sto se desava, Pelak, Daka, Simic, Radovanovic, Kerla, Cocalic,Bucan, Sehic pa i Seslija i Bekric su fini igraci drugi je par rukava to sto nisu prosli pripreme zajedno i sto su neuigrani, neki su i dosli nespremni a da ne govorim o tome sto Simo nije u stanju da poslozi ekipu radi svog neznanja! Nama treba iskusan trener i naravno ambiciozan da bi to sve doslo na svoje !!!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 16 nov 2008, 13:03

ATATURK je napisao/la:Pa ne bih se bas slozio sa predhodnim postovima nedavno citam jedan tekst o Silicu i u njegovom sadasnjem klubu izjavljuju da su ga platili 500 000 eura naravno a da sada vrijedi tri puta vise A TO NIJE BUDIZASTO !!! Druga stvar vremena su takva recimo Rale u koga se kunu pitari dao je 5000 bjednih maraka da potpise za Zelju ali mislim da danas imamo jako kvalitetnih igraca doduse ne takvih da mozemo zatvoriti cjelinu da ih imamo na svim pozicijama sta vama znaci ako ima 4-5 dobrih a ostali su klocevi nista nije kompaktno i desava se ovo sto se desava, Pelak, Daka, Simic, Radovanovic, Kerla, Cocalic,Bucan, Sehic pa i Seslija i Bekric su fini igraci drugi je par rukava to sto nisu prosli pripreme zajedno i sto su neuigrani, neki su i dosli nespremni a da ne govorim o tome sto Simo nije u stanju da poslozi ekipu radi svog neznanja! Nama treba iskusan trener i naravno ambiciozan da bi to sve doslo na svoje !!!
Potpisujem!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 nov 2008, 13:42

ATATURK je napisao/la:Pa ne bih se bas slozio sa predhodnim postovima nedavno citam jedan tekst o Silicu i u njegovom sadasnjem klubu izjavljuju da su ga platili 500 000 eura naravno a da sada vrijedi tri puta vise A TO NIJE BUDIZASTO !!! Druga stvar vremena su takva recimo Rale u koga se kunu pitari dao je 5000 bjednih maraka da potpise za Zelju ali mislim da danas imamo jako kvalitetnih igraca doduse ne takvih da mozemo zatvoriti cjelinu da ih imamo na svim pozicijama sta vama znaci ako ima 4-5 dobrih a ostali su klocevi nista nije kompaktno i desava se ovo sto se desava, Pelak, Daka, Simic, Radovanovic, Kerla, Cocalic,Bucan, Sehic pa i Seslija i Bekric su fini igraci drugi je par rukava to sto nisu prosli pripreme zajedno i sto su neuigrani, neki su i dosli nespremni a da ne govorim o tome sto Simo nije u stanju da poslozi ekipu radi svog neznanja! Nama treba iskusan trener i naravno ambiciozan da bi to sve doslo na svoje !!!
mislis Stilić?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ATATURK
Kontakt:

Post Postao/la ATATURK » 16 nov 2008, 13:58

Da mislim Stilic fulao sam :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 nov 2008, 14:35

Sutra potpis ugovora za reflektore u opcini :D

radovi se trebaju zavrsiti u roku od 45 dana 8-)

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 16 nov 2008, 16:20

Ozbiljno?

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 16 nov 2008, 16:22

Jeste, istina je. To su i lijetos najavili kad smo igrali na Grbavici, protiv koga se ne sjecam.. :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 nov 2008, 16:29

DinceManijak je napisao/la:Jeste, istina je. To su i lijetos najavili kad smo igrali na Grbavici, protiv koga se ne sjecam.. :mrgreen:
modrice,danas u avazu pise to ua reflektore 8-)

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 nov 2008, 20:51

Najavilio su da je sve zavresno i da moraju reflektori i pomocni teren biti gotovi do nove godine niko nije spominjao nikakve ugovore nego da je sve gotovo ali kad se malo bolje sjetim to je faruk obecao da ce biti gotovo do pocetka 2008 ali kao sto vidimo nista nije gotovo.
AMAR OSIM!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 16 nov 2008, 23:21

Ma sve je to bila predizborna kampanja, sad ce lagano da nas zavlace mjesecima za ove reflektore..

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 17 nov 2008, 15:13

Rukovodstvo Željezničara dogovorilo se sa Krunićem o saradnji do kraja prvog dijela prvenstva…

Prije početka sezone cilj je bio prvo ili drugo mjesto. Nakon slabog starta rukovodstvo kluba je zauzelo stav da ne mijenja trenera dok se ne završi jesenja polusezona, kada ćemo razgovarati o mogućem nastavku saradnje. Imam dobar odnos sa Predsjedništvom. Nije bitan moj ugovor, važni su dobri rezultati i Željezničar, izjavio je Krunić.

Pa ne mogu da vjerujem ovo, gdje to ima da uprava treneru zacrta prvu ili drugu poziciju a on sedmi ili osmi na tabeli, pa logicno je da dobije otkaz zar ne ? a oni mu jos daju podrsku lafo da ostane, pa sta treba da ispadnemo, pa da ovi levati skontaju neke stvari i odu..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.