Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 12 nov 2012, 20:08

Emmanuel Y Frimpong ‏@Frimpong26AFC
Subject to rumours am not leaving afc I am positive of going on loan this week which am really excited about and I am fully commited to afc
Emmanuel Y Frimpong ‏@Frimpong26AFC
And am not in my last year or looking to be sold just to clear matters thank you and going on loan to get games and cum back to arsenal
Ako da nogu Pingpongu dat ću i ja njemu nogu u Arsenalu

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 nov 2012, 20:36

pa Arsenal priča kako čini sve da zadrži walcotta a vi bi ga dali za svakog drugog igrača.

Realno čovjeku se daje šansi na kašicicu, a već ima 8 golova i 6 asistencija.
Vođa zna.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 nov 2012, 21:05

Sterling u Arsenalu? Nema šanse. Sterling je ugovorom vezan do 2014. Razlog zašto nije još uvijek potpisao ugovor jeste da se čeka da napuni 18 godina, tj. da postane punoljetan. Sam je izjavio da su gluposti tekstovi u medijima da tražio 50 000 funti sedmično platu i da samo čeka rođendan kako bi potpisao novi ugovor.
Raheem je naše dijete, došao je kao talenat u klub, ali je proizvod naše akademije i nema šanse da će preći u bilo koji klub.
Naravno, ukoliko neko misli drugačije, bujrum opklada.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 12 nov 2012, 21:07

Ne treba mi limitirani Sterling bot, koji mi se na pocetku svidio, al je sad kanta, a ni Walcott koji je najlakse zamjenjiv igrac u Arsenalu, zbog toga i nema toliko nastupa, sad ce se i Gervais vratiti pa radije cu njeg gledati, nego uhljupa thea
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 12 nov 2012, 21:24

Henderson je napisao/la:Sterling u Arsenalu? Nema šanse. Sterling je ugovorom vezan do 2014. Razlog zašto nije još uvijek potpisao ugovor jeste da se čeka da napuni 18 godina, tj. da postane punoljetan. Sam je izjavio da su gluposti tekstovi u medijima da tražio 50 000 funti sedmično platu i da samo čeka rođendan kako bi potpisao novi ugovor.
Raheem je naše dijete, došao je kao talenat u klub, ali je proizvod naše akademije i nema šanse da će preći u bilo koji klub.
Naravno, ukoliko neko misli drugačije, bujrum opklada.
Evo ti primjer, Theo Walcott. I on je došao u klub kao talenat, postao igrač u Arsenalu. Ko zna, danas ti je fudbal para i samo para. :?
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 nov 2012, 21:34

Problem kod Thea je što ga želi Liverpool a Theo je navijač Liverpoola. Između ostalog, Theo Liverpool može dati ono što želi tj. platu koju želi. Razlika između Suareza prošle sezone i ovog današnjeg, je u povećanju plate za nekih 70 000 funti sedmično.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 12 nov 2012, 22:02

A to u Arsenalu nikad neces vidjeti,toliko povecanje plate , zato ce jos dugo dugo dugo ovako stanje da bude s Arsenalom, zbog tih plata
Arsene Wenger

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 12 nov 2012, 22:13

vedofeelgood je napisao/la:A to u Arsenalu nikad neces vidjeti,toliko povecanje plate , zato ce jos dugo dugo dugo ovako stanje da bude s Arsenalom, zbog tih plata
Pa jarane, Suarez je imao platu 30 000 funti sedmično prošle sezone. Ni to nećeš vidjeti u Arsenalu kod najboljeg igrača. :mrgreen:
Sada Suarez ima ugovor do 2019. i 100 000 funti sedmično u džepu. ;)

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 nov 2012, 23:09

Ne znam zasto svi puse tu pricu o Sterlingu, niti smo iskazali interes niti ga zelimo, na toj poziciji imamo milion igraca a i nekoliko dobrih mladih igraca, primarno je zavrsiti stvar za Walnutom. Nije istina da Arsenal cini sve da ga zadrzi, Arsenal je ponudio svoju najbolju ponudu a to je 70k sedmicno a sada se ovaj premislja jer je trazio 100k a to sigurno nece dobiti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 12 nov 2012, 23:47

Da, tacno je da Arsenal ima puno igraca ali limitiranih. Arsenalu trebaju bolji igraci, WC igraci.
Ja da se pitam, ne bih gomilao igrace koji su klubu na teretu. Dovesti par velikih igraca i dati im plate kakve bi dobili i negdje drugo a ostatak ekipe jednim dijelom popuniti iz postojeceg kadra a ono ostalo iz omladinskog pogona.
Kvalitet je kvalitet. Moze pricati ko sta hoce ali vidite sta radi Suarez a znate sta je radio RvP.
Arsenalu vise ne trebaju igraci koji ce za godinu ili tri postati WC igraci, Arsenalu trebaju igraci koji su vec sada svjetska klasa, i naravno, zadrzati ih.

Kad se oduzme sve ono sto je uradio Suarez, Liverpool je na dnu tabele. Kad se oduzme ono sto je uradio Dzeko, City je na sredini tabele....
Takvog igraca Arsenal NEMA a treba imati. Mozda ce Giroud biti takav, ali sad jos nije. Bojim se kad/ako postane WC igrac da ce otici negdje drugo, sto je sasvim normalno s obzirom na plate i ambicije Arsenala.

Neki ovdje pricaju protiv Walcotta samo zato sto misle da ce otici. Ja bi volio da ostane a za plate igraca nek se brine neko drugi.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 nov 2012, 00:23

SamoZeljo je napisao/la:Da, tacno je da Arsenal ima puno igraca ali limitiranih. Arsenalu trebaju bolji igraci, WC igraci.
Ja da se pitam, ne bih gomilao igrace koji su klubu na teretu. Dovesti par velikih igraca i dati im plate kakve bi dobili i negdje drugo a ostatak ekipe jednim dijelom popuniti iz postojeceg kadra a ono ostalo iz omladinskog pogona.
Kvalitet je kvalitet. Moze pricati ko sta hoce ali vidite sta radi Suarez a znate sta je radio RvP.
Arsenalu vise ne trebaju igraci koji ce za godinu ili tri postati WC igraci, Arsenalu trebaju igraci koji su vec sada svjetska klasa, i naravno, zadrzati ih.

Kad se oduzme sve ono sto je uradio Suarez, Liverpool je na dnu tabele. Kad se oduzme ono sto je uradio Dzeko, City je na sredini tabele....
Takvog igraca Arsenal NEMA a treba imati. Mozda ce Giroud biti takav, ali sad jos nije. Bojim se kad/ako postane WC igrac da ce otici negdje drugo, sto je sasvim normalno s obzirom na plate i ambicije Arsenala.

Neki ovdje pricaju protiv Walcotta samo zato sto misle da ce otici. Ja bi volio da ostane a za plate igraca nek se brine neko drugi.
Poenta u citavoj prici je sto Arsenal ne moze dovesti WC igraca i sto nemaju pare za takvog igraca.
Pa ovdje pojedinci spominju Cavanija i nekih smjesnih 30 miliona :lol:
Covjek ispod 60 milki nece maknuti , pa ko zeli nek izvoli.Nije to buranija igrac vec jedan od najboljih napadaca na Svijetu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 nov 2012, 00:25

Nemaju pare :lol: gluplje stvari još od onog makavelijevog posta da je busquets bolji od ddra i yaye tourea nisam vidio. Arsenal ima para dovoljno da 2 wc, minimalno 2 wc igrača dovede, ali uprava je ta koja ne dozvoljava to isto trošenje.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 nov 2012, 00:34

Da. U pravu je Johny. Imaju oni, mogu izdvojiti koliko treba za nekog jaceg igraca, ali plate ih jebu, ta njihova ogranicenja, koja ce klub odvesti u propast, jer je tamo u drugim klubovima 100 igraca boljih od onih u Arsenalu, al su zato i bolje placeni, a ovamo Wengeru da je za male pare da ima igrace ko ostali sto imaju. E nece da moze
Arsene Wenger

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 13 nov 2012, 00:36

Pametnjakoviću, "wage structure" kako ga zovu naša braća englezi je problem, naša uprava je problem. 120k je najviše što Arsenal može da ponudi, što je pi.ckin dim u odnosu na druge klubove iako ležimo na parama. Nemamo uslove? Imamo, vidjeli bi ih kad bi Usmanov došao i kada bi došlo do nekih promjena. Gazidis, PHW, Kroenke su postavili tu barijeru koju ne žele da probiju ni po koju cijenu, pa čak i ako treba igrač da se proda prodat će se.
Samo 70 miliona, 70 miliona od prodaje igrača imamo, a ono što nam još daju za transfere? Dođe ti na sasvim pristojnu cifru.

Imali bi mi, imali bi, ali prodali sve što valja, iako znamo da je većina otišla zbog pohlepe(ade, flamini, clichy, nasri) i imaš one koji su išli za titulama kao Robin ili Cesc kući. Taj isti Arsenal, sa igračima koje je prodao bi lako rame uz rame sa svim jačim klubovima bio, ali nije. Sada je druga situacija u kojoj mora doći do promjena, koje će doći kad-tad. Misliš da je Arseneu drago što pušta sve ove igrače koje je stvarao godinama? Misliš da je do njega? To je do tebe, sveznalico.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 nov 2012, 00:48

Pa kod tebe je sve sta bi bilo kad bi bilo brate, i ja bi zelio da Usmanov dodje, pisaj ga, nek ulazu u klub kad ovi ne daju, al posto su sad ovi uhljupi u upravi, moram komentarisati njih i ono sto su radili i ono sto rade trenutno i sto ce raditi, a to je ovo sto si i ti rekao gore a i mi prije tebe. Pa zbog cega su oni uopste stavili tu barijeru od 120k maximum da je sedmicno ? Valjda su shvatili da nece nista time postici, osim profita, znaci da ih ne zanima puno kako se osjecamo mi navijaci, i kako ce klub da odrzi status velikog, sto vec prestaje biti, i to iskljucivo zbog njih, a i Wenger je krivac za to !
Arsene Wenger

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 nov 2012, 00:49

frankqqqqq je napisao/la:Pametnjakoviću, "wage structure" kako ga zovu naša braća englezi je problem, naša uprava je problem. 120k je najviše što Arsenal može da ponudi, što je pi.ckin dim u odnosu na druge klubove iako ležimo na parama. Nemamo uslove? Imamo, vidjeli bi ih kad bi Usmanov došao i kada bi došlo do nekih promjena. Gazidis, PHW, Kroenke su postavili tu barijeru koju ne žele da probiju ni po koju cijenu, pa čak i ako treba igrač da se proda prodat će se.
Samo 70 miliona, 70 miliona od prodaje igrača imamo, a ono što nam još daju za transfere? Dođe ti na sasvim pristojnu cifru.

Imali bi mi, imali bi, ali prodali sve što valja, iako znamo da je većina otišla zbog pohlepe(ade, flamini, clichy, nasri) i imaš one koji su išli za titulama kao Robin ili Cesc kući. Taj isti Arsenal, sa igračima koje je prodao bi lako rame uz rame sa svim jačim klubovima bio, ali nije. Sada je druga situacija u kojoj mora doći do promjena, koje će doći kad-tad. Misliš da je Arseneu drago što pušta sve ove igrače koje je stvarao godinama? Misliš da je do njega? To je do tebe, sveznalico.
Ti mene pokusavas ubjediti u nesto sto ja vec govorim :lol:
Koma covjece.Pa procitaj moj post pa onda ispali svoje grandiozne argumente.Ko je Wengera spomenuo :lol:
Ko je spomenuo da je Arsenal siromasan.Evo slikovito cu ti prenijeti.
Arsnela ima pare, Arsenal ne moze imati veliki trasnfer iz vise razloga koji su uzrok politike kluba.Jedan je novcane prirode(plate igraca,Arsenal nije spreman dati za WC igraca 35+ miliona),drugi razlog je ambicija.Arsenal je neambiciozan klub a niti jedan WC igrac ne zeli igrati u takvom klubu.Jel ti sad jasno il treba da crtamo Grafike i Diagrame ?

Edit : Zaboravio sam jos jedanput napomenuti.Wenger nije kriv !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 nov 2012, 11:03

Naravno da Wenger nije kriv, ali opet ne treba mu ovo šurovanje s upravom. Mogao je bit principijelan i reći: Ja neću da vodim Arsenal koji nema šanse za borbu s najvećim klubovima i osvajanje trofeja, ali ne on je odlučio da prodaje maglu i konstantno laže navijače. Dok je njega ja nekako i ne brinem za Arsenal jer mislim da nema trenera na svijetu koji bi uz ovoliko malo novca izvukao klub do mjesta gdje jest, a to je možda i najmoderniji stadion u Premiershipu, stambene zgrade, nekretnine i sve što Arsenal posjeduje, neda mi se sad nabrajat.

Wenger je za nas institucija, ali bogami sve mi se čini da polako gubi konce i mislim, ma ne mislim nego siguran sam da odrađuje posljednji ugovor u klubu.

Poslije njega, ako uprava ostane u sastavu kakva jest, to će tek bit patnja i samo ćemo moći žaliti za Walcottom, Ramseyem, Gervinhom i ostalim poluproizvodima koji sad igraju. :mrgreen:

Ne znam ni sam na kraju šta da mislim, koliko god bih se nekad želio riješiti svog dragog Wengera toliko nekad nedam na njega. :mrgreen: Ma neka ga, na kraju krajeva nije ni on kriv što mu svaki quratz od fudbalera okreće leđa čim se ponudi para osim Djouroua. :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 13 nov 2012, 15:10

Cujem opasno se dogovaraju City i Arsenal..Arsenal da da Walnuta za Dzeku i mozda 2,3 miliona doplate..ja bih pristao, Walcott je polovan igrac, jedan mec dobro sljedeci presebican, onda se povrijedi i mos' ga ****'.. ionako **** stvar sa ugovorom pa da ga iskoristi Wenger dok valja i nek krene sa 4-4-2 formacijom..

Nema teorije da Giroud uspije postici svaki **** pogodak i loptu koja mu ide na glavu..e sad da je tu Dzeko, bio bi jos jedan igrac ako Giroud neigra kako treba tu je ovaj drugi..ja sam za, nadam se da ce Wenger nesto pametno uraditi..

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 nov 2012, 15:27

Rek'o bi čo'ek neki superstar :mrgreen: http://www.emmanuelyfrimpong.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 13 nov 2012, 15:27

u slučaju da theo ode ja bih više volio da dovedemo kvalitetno pojacanje na njegovoj pozicij, al ne nekog klinca već provjerenog igrača, a po meni podolski nek igra špica jer je tu korisniji
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.