Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
kandidat je on postao kad je na insistirao da Kolarov obuče broj 3, ili još ranije kad je donio onaj dekret o pjevanju himne.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Lepo ja rekoh:Devil je napisao/la:Nakon jucerasnje izjave Mihajlovica definitivno smo dobili kandidata za najveceg debila koji je setao Srbijom.

+

=

a sta je zborio ?
Dajte linkove da citam komentare

Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
prelistaš par strana ove teme i otprilike sve će ti biti jasno,ionako je admin zabranio postavljanje linkova sa drugih sajtova....
don_burza je napisao/la:a sta je zborio ?![]()
Pored Marka Šćepovića, Filipa Đuričića i Filipa Đorđevića, bilo bi suvišno da smo pozvali Đurđića jer mi smo reprezentacija koja igra s jednim napadačem. Đorđević više odgovara trenutnom stilu igre, ali to ne znači da Đurđić nije u kombinaciji za neke buduće utakmice -rekao je Mihajlović.

Ovog prvog ne treba ni komentarisati,ovaj drugi uopste nije napadac.
Na ovakvim utakmicama treba da se isprobaju neki novi igrači, da vidimo da li mogu da nam pomognu u narednom periodu i imaćemo još jednu takvu proveru 6. februara. U utakmici sa Čileom želim da pre svega proverim nekoliko novih igrača koji u prethodnom periodu nisu imali mnogo šansi da nastupaju - istakao je Mihajlović.
Kao igrače kojima je želeo da pruži šansu, on je naveo Antonija Rukavinu, Radosava Petrovića, Miralema Sulejmanija, kao i dvojicu debitanata, Luku Milivojevića i Filipa Đorđevića.
Takvo misljenje nije imao kada su u pitanju Scepovic i Sulejmani.a Zoran Tošić ima problema sa kolenom i ne želim da rizikujem povredu jer njegovu igru odlično poznajem, a ovo je utakmica koju on može da preskoči - kazao je Mihajlović.

A povreda Subotica mu dosla kao kec na desetku,i sada ide klasicna spika,jao velika steta imao sam planove da Subotic igra od pocetka.

Jedna od najglupljih izjava koju sam cuo od nekog naseg selektora.Stevanovićev trener, koji je moj prijatelj, mi je rekao da on više nije isti, da je izgubio volju i borbenost na terenu, a ja sam sa Stevanovićem imao dogovor da ako se to desi, neće biti pozvan u reprezentaciju.
U pisanom izdanju ima i deo o Ivanovicu i Kolarovu.E tu tek nastaje debilizam u ogromnim razmerama.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- alan_kardec
- Kontakt:
isto ko i sa matićem. kad ga je matić otkačio, ovaj brže bolje izašao u javnost sa izjavom kako je matić trebao početi meč protiv čilea.Devil je napisao/la:A povreda Subotica mu dosla kao kec na desetku,i sada ide klasicna spika,jao velika steta imao sam planove da Subotic igra od pocetka.![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nemanja Gudelj pokazao koliki je kreten na neki način svojom izjavom,između ostalog našao pričat o ugroženosti ****...
Sulejmani istakao da su ljudi iz Ajaksa krivi zato što je ušao u igru u Skoplju....
Sulejmani istakao da su ljudi iz Ajaksa krivi zato što je ušao u igru u Skoplju....

" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
-
- Kontakt:
Hoće li uopšte ijedan srpski medij prenositi taj duel iz Čilea??? Msm na medije iz Srbije?alan_kardec je napisao/la:isto ko i sa matićem. kad ga je matić otkačio, ovaj brže bolje izašao u javnost sa izjavom kako je matić trebao početi meč protiv čilea.Devil je napisao/la:A povreda Subotica mu dosla kao kec na desetku,i sada ide klasicna spika,jao velika steta imao sam planove da Subotic igra od pocetka.![]()
Čitam večeras da nijedan novinar s RTS,Prve,Arene nije otišao u Sen Galen,a na RTRS ima najavu za utakmicu i prenos...

Pametni ljudi! Koga da prenose, o kome da izvjestavaju?! 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
i to što kažeš.... 
p.s. Sam da se ispravim,napisah iz Čilea... slučajno... Utakmica se igra u Švici ,Sent Galenu...

p.s. Sam da se ispravim,napisah iz Čilea... slučajno... Utakmica se igra u Švici ,Sent Galenu...

Pehovima nikad kraja 
Defanzivac Mančester Sitija još jedan je od reprezentativaca Srbije koji zbog povrede najverovatnije neće nastupiti na prijateljskom meču protiv reprezentacije Čilea.
Nakon Nevena Subotića, defanzivca Dortmunda koji zbog povrede neće doputovati u Sent Galen, isto bi mogao da uradi i igrač zbog kojeg je fudbaler „Milionera“ bio na klupu na poslednjim mečevima kvalifikacija.
Naime, mladi Matija Nastasić je zadobio povredu kolena, u ponedeljak je obavio detaljne preglede kada je utvrđeno da gotovo sigurno neće igrati za svoj klub u narednom kolu protiv Aston Vile.
Kako prenose izvori bliski šampionu Engleske, mladi defanzivac bi u toku dana trebalo da informiše Fudbalski savez Srbije o svojoj povredi i otkaže učešće na prijateljskoj utakmici protiv Čilea koja se igra u sredu.
Otkazivanjem Nastasića i Subotića, selektor Mihajlović ostaje sa Ivanovićem, Maksimovićem, Kolarovim, Rukavinom, Lomićem i Tomovićem u konkurenciji odbrambenih igrača za predstojeći duel.

Defanzivac Mančester Sitija još jedan je od reprezentativaca Srbije koji zbog povrede najverovatnije neće nastupiti na prijateljskom meču protiv reprezentacije Čilea.
Nakon Nevena Subotića, defanzivca Dortmunda koji zbog povrede neće doputovati u Sent Galen, isto bi mogao da uradi i igrač zbog kojeg je fudbaler „Milionera“ bio na klupu na poslednjim mečevima kvalifikacija.
Naime, mladi Matija Nastasić je zadobio povredu kolena, u ponedeljak je obavio detaljne preglede kada je utvrđeno da gotovo sigurno neće igrati za svoj klub u narednom kolu protiv Aston Vile.
Kako prenose izvori bliski šampionu Engleske, mladi defanzivac bi u toku dana trebalo da informiše Fudbalski savez Srbije o svojoj povredi i otkaže učešće na prijateljskoj utakmici protiv Čilea koja se igra u sredu.
Otkazivanjem Nastasića i Subotića, selektor Mihajlović ostaje sa Ivanovićem, Maksimovićem, Kolarovim, Rukavinom, Lomićem i Tomovićem u konkurenciji odbrambenih igrača za predstojeći duel.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Pa realno Nemanja je sve u pravu.Dubravko je napisao/la:Nemanja Gudelj pokazao koliki je kreten na neki način svojom izjavom,između ostalog našao pričat o ugroženosti ****...

Da baš je u pravu.... Našao pričat o pravima derpera..... shvatio bi da je u nekoj vladinoj organizaciji,al ipak sportista je... plus to isticanje jugoslovenstva,kur.a,palaca..... odvratno...
Nego čitam danas i izjavu Mihajlovića i nekakvu priču o vraćanju imidža reprezentaciji,nisam izdržao,morao sam promjenit kanal,jače od mene....
Nego čitam danas i izjavu Mihajlovića i nekakvu priču o vraćanju imidža reprezentaciji,nisam izdržao,morao sam promjenit kanal,jače od mene....

" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
-
- Kontakt:
Srećno momcima večeras,bez obzira na sve ovo je naša reprezentacija i moramo očekivati neki pomak,ma koliko on realno bio daleko u ovom momentu,ja zadovoljan nerješenim....
Jao Scepovica sta radi po terenu.
Djordjevic za 20 minuta vise nego za celi reprezentativni staz od U16 pa na ovamo.
Da je lose ovo do sada i nije,da je super dobro i pored 3:0 nije.Chile me mnogo razocarao.

Djordjevic za 20 minuta vise nego za celi reprezentativni staz od U16 pa na ovamo.

Da je lose ovo do sada i nije,da je super dobro i pored 3:0 nije.Chile me mnogo razocarao.
- mehmedovic
- Kontakt:
Е % " ? нас " % 
& па " с $ " $ " ?.....
$ ",$ $,$ -... ? " "...

& па " с $ " $ " ?.....

$ ",$ $,$ -... ? " "...
Pa sad nije Čile neka sila...luzeri ko i mi....mehmedovic je napisao/la:Е % " ? нас " %
& па " с $ " $ " ?.....
$ ",$ $,$ -... ? " "...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- mehmedovic
- Kontakt:
' $ " & ?,? су " за &.а " " $ " " $," ,? ' " $ & ?....
$ ' & & ¥ ?....
$ ' & & ¥ ?....
Arturo je takav ništa novo, budala i djubre kad ne ide...mehmedovic je napisao/la:' $ " & ?,? су " за &.а " " $ " " $," ,? ' " $ & ?....
$ ' & & ¥ ?....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Iznenađen sam partijom Srbije, pogotovo pojedinih igrača (Petrović, Milivojević, Đuričić). Nije bila neka vrhunska partija i pored visokog vođstva, ali je sigurno bilo bolje nego u prethodnim utakmicama. Čile kriminalan iako je igrao u najjačem sastavu. Šta se dešava sa njima, pojma nemam, ali nije ovo ni blizu onog chilea sa sp.
Đorđević gol i asistencija za jedno poluvrijeme.
Ko bi reko, frajer igra u drugoj francuskoj ligi.
Vidal degenerik! Jednu najobičniju prijateljsku utakmicu je iskoristio da se izdrkava po protivničkim igračima i sudiji.
Đorđević gol i asistencija za jedno poluvrijeme.

Vidal degenerik! Jednu najobičniju prijateljsku utakmicu je iskoristio da se izdrkava po protivničkim igračima i sudiji.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.