Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Sipa Belinelli, cekam samo da Nate udje i zabije jos 20 poena uz 10 izgubljenih 

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
DejaNMG je napisao/la:Sipa Belinelli, cekam samo da Nate udje i zabije jos 20 poena uz 10 izgubljenih
Evo ga Robinson

Belineli je cini se prelomio utakmicu.
- Cautinho
- Kontakt:
87:80 protiv Minnesote,odlicna utakmica,obrana sa obe strane odlicna,malen broj koseva za NBA.Pobjeda super dosla,idemo dalje.
Keep walking.
Veceras je repriza ove utakmice na Sport klubu pa cu je pogledat.Kirk sinoc los ne znam sta je razlog.Boozer obara vlastite rekorde
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kirk se sinoc povrijedio, zato je igrao samo 10 minuta.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Sa Boozerom se dogovoriti nekako da ne sutira viseTitova-Juga je napisao/la:Sljedeće sezone akoBogda Bullsi bez Loozera i Nate-ardina

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Boozer odlican u skoku?Tribalian je napisao/la:Sa Boozerom se dogovoriti nekako da ne sutira viseTitova-Juga je napisao/la:Sljedeće sezone akoBogda Bullsi bez Loozera i Nate-ardinaon je odlican u skoku , dobro asistira samo ga taj sut nece nikako
A Nate
pogodak - izgubljena lopta , pogodak - izgubljena lopta ...

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Niko ne spominje Boozerovu "odlicnu" noc sinoc (edit: postali ste dok sam pisao...). 2 poena i to oba sa slobodnog. 0-5 iz igre. Opet je tu i faul u napadu. O prdjenju da ne govorim, jer sinoc nije mogao ni tihomira ispustit kako su ga ustopali.
Toliko me On pocinje frustirat, da ne mogu se vise ni skoncetrisat na utakmicu, nego samo gledam kako ce on usrat, i naravno nikad me ne iznevjeri.
Treba Thibs poceti sa Taj-om u igri, a Boozerom na klupi. Najednostavnije rijesenje za njegove "dobre" igre. Nek se malo opameti.
Znam da vjerovatno pomalo pocinjem biti i naporan sa kritikama u vezi doticnog, ali... Ne mozete reci da su ne zasluzene. On jednostavno nema mjesta u ovako odbrambeno orijentisanoj ekipi. Njegov ofanzivni ucinak to nikako ne opravdava.
Boozer u skoku je cisto smece. Pokupi ono sto mu padne u ruke, i onda ono njegovo "gimme that shi.t", ko da je uzeo skok pored Olajuwona, a ono nikog kraj njega nema.
Toliko me On pocinje frustirat, da ne mogu se vise ni skoncetrisat na utakmicu, nego samo gledam kako ce on usrat, i naravno nikad me ne iznevjeri.
Treba Thibs poceti sa Taj-om u igri, a Boozerom na klupi. Najednostavnije rijesenje za njegove "dobre" igre. Nek se malo opameti.
Znam da vjerovatno pomalo pocinjem biti i naporan sa kritikama u vezi doticnog, ali... Ne mozete reci da su ne zasluzene. On jednostavno nema mjesta u ovako odbrambeno orijentisanoj ekipi. Njegov ofanzivni ucinak to nikako ne opravdava.
Boozer u skoku je cisto smece. Pokupi ono sto mu padne u ruke, i onda ono njegovo "gimme that shi.t", ko da je uzeo skok pored Olajuwona, a ono nikog kraj njega nema.
Zadnja izmjena: kad_kako, dana/u 11 nov 2012, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma jok ba nisi naporan cuj pa ne treba nam on za ove pare nema sanse ..treba ovo odpustiti i trebamo kakav pick dobar uzet ebes sezonu.. amnestija Boozera imamo jos 5m od Korvera za kakav eventualni trade..kad bi doveli Ellisa (ni on nije ove godine bog zna cemu),onda nasli kakog boljeg ofanzivnog PF uz Rosa i pick koji bi bio lotery recimo moglo bi se posloziti tu ekipa...od ovih sad pridoslih igraca ostaviti Balinelia,Rbinsona, naranvo Ripa i Hinricha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
Da, da, ostavit Natea, da cisti parket poslje svake utakmice.
Pa nije daleko Nate-aridrani od Loozera. Ovaj jedan sto god dobro napravi u napadu izrefa u odbrani, a drugi medjed gubi lopte k'oda igra ulicni basket. Idi medjede prijavi se na King of The Rock u Alcatrazu pa igraj 1 vs 1, nisi ti za profi kosarke!
Pa nije daleko Nate-aridrani od Loozera. Ovaj jedan sto god dobro napravi u napadu izrefa u odbrani, a drugi medjed gubi lopte k'oda igra ulicni basket. Idi medjede prijavi se na King of The Rock u Alcatrazu pa igraj 1 vs 1, nisi ti za profi kosarke!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Cautinho
- Kontakt:
Veceras,iza ponoci, dolazi utakmica sa Boston Celtic-sima,kojima kladionice daju 2.6 protiv nas.Sa druge strane nama daju 1.9,tj. tu smo u maloj prednosti.Nadam se dobroj utakmici sa obje strane,a ocekujem pobijedu Bullsa.
Keep walking.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma i on mi ide na klinac, ali nemam kad vremena njega kritikovati od svih dobrih igara Loosera.Titova-Juga je napisao/la:Da, da, ostavit Natea, da cisti parket poslje svake utakmice.

Kirk, je day to day, sa istegnucem kuka ako se ne varam. I njegov je ucinak veoma, veoma slab do sada, za jednog startnog PG-a: 5.7PPG, 2.7RPG, 5.0APG. Jedini solidan dio njegove igre je odbrana. Ali nemoze se biti zadovljno samo sa tim.
Postovanje treba zaraditi.
Jad od ekipe sve treba ove igrace promjeniti osim Nohe i Ruže. Svi iš, ne mogu jadnog Bostona dobiti kuci.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Boston je i prosle sezone bio jadan pa je do finala konferencije dogurao...Stipe je napisao/la:Jad od ekipe sve treba ove igrace promjeniti osim Nohe i Ruže. Svi iš, ne mogu jadnog Bostona dobiti kuci.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zato su Bullsi jadniji sad, a i prosle sezone su bili bez RuzeBernardBarnjak je napisao/la:Boston je i prosle sezone bio jadan pa je do finala konferencije dogurao...Stipe je napisao/la:Jad od ekipe sve treba ove igrace promjeniti osim Nohe i Ruže. Svi iš, ne mogu jadnog Bostona dobiti kuci.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mene ako pitate ja bi sad potpiso da budemo zadnji u ligi
..sad da me pitaju da biram poziciju od 3 pa na dole ja ibi izabrao zadnju.. prvo hocu bolji pick, a blizi se i pick od Bobcatsa...ja mislim da oni nece ni z 2 godine biti u playoffu tako da bi i njihov lotery pick za godinu dvije mogli dobit..znaci sa takva dva igraca, Noahom,Gibsonom,Ruzom mi bi formirali jaku petorku ....mozda Deng se odluci za manje para kad istekne ugovor sto bi bilo dobro tako da ja potpisujem da budemo lotery tim.. daj boze da ne napravimo playoff ..nemojte me napadat sad jer volite bullse volimo dobru kosarku i zelimo playoff.. jednostavno ja zelim jos mladih dobrih igraca, jer smo se preokupirali salary capom i to je to

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FAzon je sto tebe niko ne pita ni za NBA NFL NHL ti se mozes pitat samo za federalnu ligu BiH i ne palamudi...SaltCityAttack je napisao/la:mene ako pitate ja bi sad potpiso da budemo zadnji u ligi..sad da me pitaju da biram poziciju od 3 pa na dole ja ibi izabrao zadnju.. prvo hocu bolji pick, a blizi se i pick od Bobcatsa...ja mislim da oni nece ni z 2 godine biti u playoffu tako da bi i njihov lotery pick za godinu dvije mogli dobit..znaci sa takva dva igraca, Noahom,Gibsonom,Ruzom mi bi formirali jaku petorku ....mozda Deng se odluci za manje para kad istekne ugovor sto bi bilo dobro tako da ja potpisujem da budemo lotery tim.. daj boze da ne napravimo playoff ..nemojte me napadat sad jer volite bullse volimo dobru kosarku i zelimo playoff.. jednostavno ja zelim jos mladih dobrih igraca, jer smo se preokupirali salary capom i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.