Pa jesu, ali na vjecnoj tabeli od sezone 2002/03 do prosle sezone (znaci 10 sezona), na vrhu se izdvajaju Željezničar, Široki i Sarajevo, svega pet bodova razlike izmedju prvog Željezničara i treceg Sarajeva, dok Zrinjskom ovi klubovi bjeze izmedju 41 i 46 bodova. Ali isto tako Zrinjski koji cetvrti bjezi petom Leotaru cak 55 bodova.ciza je napisao/la:zeljo,siorki,sarajevo i zrinjski su nekako najdominantniji kad se sve oduzme i sabere
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Bagrcavi zao mi je sto imas takvo misljenje o Zvijezdi kao i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba!Ova zvijezda za koju ti i pojedini zeljovci mislite da je cirkus grdno se varate!Za 3 godine kako je pocela gradnja stadiona "ILIDZA" napravljene su tribine za 5500 sjedecih mijesta, unutrasnje prostorije sredjene kakve ti dugo jes neces vidjeti u svom Zelji,pomocno igraliste sa umjetnom travom koje je fazi grdnje ,nejsavremenija teretana koja je tek kupljena,po dvije saune i dzakuzija,novi restoran, krov na istocnoj tribini u obliku skoljke (poput poljuda u splitu),apartmani za igrace i da ne nabrajam dalje!zamolio bih te da napises sta je to taj tvoj zeljo napravio zadnjih 5 godina osim sto je hranio Proljevica!zadnji put kad sam bio na grbavici sve je jadno i oronulo!Sa ovim sam htjeo samo da kazem da iz prazne ne puca i da se okanite Zvijezde i nesto konkretno uradite pa se onda imate pravo kurcit kako vam ono babo Osim kaze!Ova Zvijezda jeste mali klub al vrlo brzo raste!Sramota je da jedan gradic poput gradacca uskoro bude imao vise od vas !Manite glupih prica i pljunite u sake radite nesto osim da samo pricate kojekakve gluposti jer ste totalno neupuceni!
Niko nije pljuvao po Zvijezdi, dosta nas je upoznato sa tim i vama svaka cast !Kvota je napisao/la:Bagrcavi zao mi je sto imas takvo misljenje o Zvijezdi kao i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba!Ova zvijezda za koju ti i pojedini zeljovci mislite da je cirkus grdno se varate!Za 3 godine kako je pocela gradnja stadiona "ILIDZA" napravljene su tribine za 5500 sjedecih mijesta, unutrasnje prostorije sredjene kakve ti dugo jes neces vidjeti u svom Zelji,pomocno igraliste sa umjetnom travom koje je fazi grdnje ,nejsavremenija teretana koja je tek kupljena,po dvije saune i dzakuzija,novi restoran, krov na istocnoj tribini u obliku skoljke (poput poljuda u splitu),apartmani za igrace i da ne nabrajam dalje!zamolio bih te da napises sta je to taj tvoj zeljo napravio zadnjih 5 godina osim sto je hranio Proljevica!zadnji put kad sam bio na grbavici sve je jadno i oronulo!Sa ovim sam htjeo samo da kazem da iz prazne ne puca i da se okanite Zvijezde i nesto konkretno uradite pa se onda imate pravo kurcit kako vam ono babo Osim kaze!Ova Zvijezda jeste mali klub al vrlo brzo raste!Sramota je da jedan gradic poput gradacca uskoro bude imao vise od vas !Manite glupih prica i pljunite u sake radite nesto osim da samo pricate kojekakve gluposti jer ste totalno neupuceni!
Ali ovaj @mirza tegobi sa glupim pricama, te zeljo ku.rac, te ga trpaju u evropi, te psuje oba osima

Budi mi pozdravljen.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Zasto ciganluk?i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba
Valjda imas malo malog mozga pa znaš iz kakvog se pepela krenulo, ajd i to je ok, imas pravo i na stupidno misljenje.sta je to taj tvoj zeljo napravio zadnjih 5 godina osim sto je hranio Proljevica!zadnji put kad sam bio na grbavici sve je jadno i oronulo
Ovo je prekrsilo svaku mjeru, ti ćeš nama govoriti kada se imamo pravo kurciti, pa te njime po čelu izudaramao, što ti treba omalovazavati Željezničara, nisi kapacitet.nesto konkretno uradite pa se onda imate pravo kurcit kako vam ono babo Osim kaze
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
ja sam svjestan da je grbavica bilo unistena u ratu al de mi reci sta se pormjenilo 17 godina poslje postavljenje su stolice i sta jos rat nije juce stao?toga morate biti svjesni da vase vlasti ne kazem da su druge bolje u drugim rgadovima sve to sporo i,al brate makar su neste pocele a grbavica kakva je bila 97 i sad je ista samo ima stolice(ne treba puno para da se onaj istok malo sredi i ostave stolice,da se krov na zapadu stavi kao sto je u zepcu dok su igrali ligu),bez ikakve uvrede trenutno je medju 4-5 najlosijih stadiona u ligi ,evo zenica je npravila stadion i jedan renovirala,tulza nesto gradi,gradacac je uradio stadion,velez je napravio dvije tribine,kakanj u drugoj ligi je napravio tribinu sasvim pristojnu,ttravnik je napravio tribinu,prijedor isto,ako sam koga izostavio nije bilo namjereEngland je napisao/la:Zasto ciganluk?i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba
Valjda imas malo malog mozga pa znaš iz kakvog se pepela krenulo, ajd i to je ok, imas pravo i na stupidno misljenje.sta je to taj tvoj zeljo napravio zadnjih 5 godina osim sto je hranio Proljevica!zadnji put kad sam bio na grbavici sve je jadno i oronulo
Ovo je prekrsilo svaku mjeru, ti ćeš nama govoriti kada se imamo pravo kurciti, pa te njime po čelu izudaramao, što ti treba omalovazavati Željezničara, nisi kapacitet.nesto konkretno uradite pa se onda imate pravo kurcit kako vam ono babo Osim kaze
Fazon je kume sto je Grbavica Zeljin stadion i Zeljo od svojih para treba da sve uradi. I pare sto su se zaradile preusmjerene su u pokrivanje dugova prema državi, tako da Zeljo ima nikakav ili najmanji dug, to ne znam sad tacno.
Za mene je to tako i pravilno, nema smisla gradit stadione i tribine, bit duzan bogu ocu.
Eto za Celik znam da je duzan drzavi strasno ( izaslo na kliksu jednom lista duznika) a i stadion je opcinski, ne moze se to porediti.Sloboda malo nije bankrotirala, sad su tu gdje su.
Za te ostale ne znam.
Za mene je to tako i pravilno, nema smisla gradit stadione i tribine, bit duzan bogu ocu.
Eto za Celik znam da je duzan drzavi strasno ( izaslo na kliksu jednom lista duznika) a i stadion je opcinski, ne moze se to porediti.Sloboda malo nije bankrotirala, sad su tu gdje su.
Za te ostale ne znam.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- MinjonKocka
- Kontakt:
Tu je glavni problem. Što ljudi ne mogu da shvate da nisu ni Zvijezda, ni Celik, niti jedan klub u BiH napravili stadion, nego općine, gradovi itd. Želji grad i općina neće da prave stadion jer im nije u interesu.
Zbog toga ne razumijem zašto se raspravljate oko te teme

Zbog toga ne razumijem zašto se raspravljate oko te teme

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Zvijezdi stadion ne pravi općina, već par privrednika uz još nekoliko sponzora
Iskreno Zvijezda mi je bila drag klub, upravo zbog brzog napretka i transformacije od seoske ekipe u stabilnog premijerligaša, ali nakon gluposti i uvreda koje su počele od prošle sezone mi se mišljenje drastično promijenilo.Što bih ja imao lijepo mišljenje o vama kad jedan maloumnik koji navija za Zvijezdu piše takve gluposti, u koje bi mogao povjerovati samo neko ko pojma nema o BH fudbalu.Po njegovoj priči Željo je klub na nivou Olimpica (svaka čast Olimpicu), znači ekipa bez tradicije, bez navijača, bez titula, koji je tek nešto osvojio kada je Ivica Osim postao predsjednik komiteta za normalizaciju.Zapitaj se dali je to istina ?Kvota je napisao/la:Bagrcavi zao mi je sto imas takvo misljenje o Zvijezdi kao i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba!Ova zvijezda za koju ti i pojedini zeljovci mislite da je cirkus grdno se varate!Za 3 godine kako je pocela gradnja stadiona "ILIDZA" napravljene su tribine za 5500 sjedecih mijesta, unutrasnje prostorije sredjene kakve ti dugo jes neces vidjeti u svom Zelji,pomocno igraliste sa umjetnom travom koje je fazi grdnje ,nejsavremenija teretana koja je tek kupljena,po dvije saune i dzakuzija,novi restoran, krov na istocnoj tribini u obliku skoljke (poput poljuda u splitu),apartmani za igrace i da ne nabrajam dalje!zamolio bih te da napises sta je to taj tvoj zeljo napravio zadnjih 5 godina osim sto je hranio Proljevica!zadnji put kad sam bio na grbavici sve je jadno i oronulo!Sa ovim sam htjeo samo da kazem da iz prazne ne puca i da se okanite Zvijezde i nesto konkretno uradite pa se onda imate pravo kurcit kako vam ono babo Osim kaze!Ova Zvijezda jeste mali klub al vrlo brzo raste!Sramota je da jedan gradic poput gradacca uskoro bude imao vise od vas !Manite glupih prica i pljunite u sake radite nesto osim da samo pricate kojekakve gluposti jer ste totalno neupuceni!
DRUG NEBI TI PUNCA
mozel neko da napise budzete klubova u premier ligi ,i godisnje plate najboljih igraca lige?
Mislim da to niko ne zna pa ni sami klubovi,pola klubova ne daje plate igracima il kasne hahaha.ciza je napisao/la:mozel neko da napise budzete klubova u premier ligi ,i godisnje plate najboljih igraca lige?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
i meni je zvijezda drag klub, ali pojedinci iz gradacca kad cu poceli da pljulju po zelji bez razloga te govore o nekakvom namjestanju za nas, iako oni nemaju veze tim utakmicama je kod mene kap koja je prelila casu... stalno govore o zelji a kad im pitari uzmu na ocigled svih bodove ili bod na neregularan nacin nema puno price... to je samo onda "ma sta cemo, idemo dalje"... da je zeljo tad bio umjesto sarajeva, mislim da biste napisali 20 stranica kako nam babo namjesta, a ovako niste ni 3 komentara... zato pamtite zmajevi iz gradacca zasto vas vecina ne voli... mada meni niste nedragi...bagrcavi je napisao/la:Iskreno Zvijezda mi je bila drag klub, upravo zbog brzog napretka i transformacije od seoske ekipe u stabilnog premijerligaša, ali nakon gluposti i uvreda koje su počele od prošle sezone mi se mišljenje drastično promijenilo.Što bih ja imao lijepo mišljenje o vama kad jedan maloumnik koji navija za Zvijezdu piše takve gluposti, u koje bi mogao povjerovati samo neko ko pojma nema o BH fudbalu.Po njegovoj priči Željo je klub na nivou Olimpica (svaka čast Olimpicu), znači ekipa bez tradicije, bez navijača, bez titula, koji je tek nešto osvojio kada je Ivica Osim postao predsjednik komiteta za normalizaciju.Zapitaj se dali je to istina ?Kvota je napisao/la:Bagrcavi zao mi je sto imas takvo misljenje o Zvijezdi kao i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba!Ova zvijezda za koju ti i pojedini zeljovci mislite da je cirkus grdno se varate!Za 3 godine kako je pocela gradnja stadiona "ILIDZA" napravljene su tribine za 5500 sjedecih mijesta, unutrasnje prostorije sredjene kakve ti dugo jes neces vidjeti u svom Zelji,pomocno igraliste sa umjetnom travom koje je fazi grdnje ,nejsavremenija teretana koja je tek kupljena,po dvije saune i dzakuzija,novi restoran, krov na istocnoj tribini u obliku skoljke (poput poljuda u splitu),apartmani za igrace i da ne nabrajam dalje!zamolio bih te da napises sta je to taj tvoj zeljo napravio zadnjih 5 godina osim sto je hranio Proljevica!zadnji put kad sam bio na grbavici sve je jadno i oronulo!Sa ovim sam htjeo samo da kazem da iz prazne ne puca i da se okanite Zvijezde i nesto konkretno uradite pa se onda imate pravo kurcit kako vam ono babo Osim kaze!Ova Zvijezda jeste mali klub al vrlo brzo raste!Sramota je da jedan gradic poput gradacca uskoro bude imao vise od vas !Manite glupih prica i pljunite u sake radite nesto osim da samo pricate kojekakve gluposti jer ste totalno neupuceni!

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
makar vodjecih klubova budzete zelje,sarajeva,sirokog? koliko godistnju platu ima npr zeba,adilovic,husejnovic,torlak,silic itd?terabajt je napisao/la:Mislim da to niko ne zna pa ni sami klubovi,pola klubova ne daje plate igracima il kasne hahaha.ciza je napisao/la:mozel neko da napise budzete klubova u premier ligi ,i godisnje plate najboljih igraca lige?
Pa ako imas imalo mozga znas li ti kad je hebeni rat zavrsen prije 17 godina da te posjetim!!!Kukate 17 godina da ste iz pepela izasli iskreno mi je zao sto su neki malumnjaci skrnavili vas stadion koji je najmanje kriv za ono zlo!Dokle ces biti maloumni slijepac i dokle ce vam to biti izgovor da nista ne radite!I jos jedno pitanje sta je to u vas bilo od 1992 do 1995 a da nije u gradaccu bilo!Tarzane to je vec ispisana istorija i ovo je 21 vijek i ide se naprijed!Ovo sto sam napisao nije zlonamjerno vec da pojedinim skinem paucinu sa ociju pozz!!!England je napisao/la:Zasto ciganluk?i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba
Da te malo ispravim po pitanju Zvijezde:Stadion "ILIDZA" je napravljen iskljucivo od srestava sponzora ili kako ih vec nazvati ! Ono sto si vidjeo na stadionu "ilidza" samo je zamlja opstinska i nista vise!!! M i da smo cekali opstinu da nesto uradi sad bi vjerovatno ovdje bila nekakva livada sa EUFOR kontenerom!!!MinjonKocka je napisao/la:Tu je glavni problem. Što ljudi ne mogu da shvate da nisu ni Zvijezda, ni Celik, niti jedan klub u BiH napravili stadion, nego općine, gradovi itd. Želji grad i općina neće da prave stadion jer im nije u interesu.
Zbog toga ne razumijem zašto se raspravljate oko te teme![]()
1. nisam malouminik da se razumijemo pratim Zvijezdu i kada igra na strani po mogucnostimabagrcavi je napisao/la:Iskreno Zvijezda mi je bila drag klub, upravo zbog brzog napretka i transformacije od seoske ekipe u stabilnog premijerligaša, ali nakon gluposti i uvreda koje su počele od prošle sezone mi se mišljenje drastično promijenilo.Što bih ja imao lijepo mišljenje o vama kad jedan maloumnik koji navija za Zvijezdu piše takve gluposti, u koje bi mogao povjerovati samo neko ko pojma nema o BH fudbalu.Po njegovoj priči Željo je klub na nivou Olimpica (svaka čast Olimpicu), znači ekipa bez tradicije, bez navijača, bez titula, koji je tek nešto osvojio kada je Ivica Osim postao predsjednik komiteta za normalizaciju.Zapitaj se dali je to istina ?Kvota je napisao/la:Bagrcavi zao mi je sto imas takvo misljenje o Zvijezdi kao i pojedini zaljovci koji ste napravili ciganluk od nekad uglednog kluba!Ova zvijezda za koju ti i pojedini zeljovci mislite da je cirkus grdno se varate!Za 3 godine kako je pocela gradnja stadiona "ILIDZA" napravljene su tribine za 5500 sjedecih mijesta, unutrasnje prostorije sredjene kakve ti dugo jes neces vidjeti u svom Zelji,pomocno igraliste sa umjetnom travom koje je fazi grdnje ,nejsavremenija teretana koja je tek kupljena,po dvije saune i dzakuzija,novi restoran, krov na istocnoj tribini u obliku skoljke (poput poljuda u splitu),apartmani za igrace i da ne nabrajam dalje!zamolio bih te da napises sta je to taj tvoj zeljo napravio zadnjih 5 godina osim sto je hranio Proljevica!zadnji put kad sam bio na grbavici sve je jadno i oronulo!Sa ovim sam htjeo samo da kazem da iz prazne ne puca i da se okanite Zvijezde i nesto konkretno uradite pa se onda imate pravo kurcit kako vam ono babo Osim kaze!Ova Zvijezda jeste mali klub al vrlo brzo raste!Sramota je da jedan gradic poput gradacca uskoro bude imao vise od vas !Manite glupih prica i pljunite u sake radite nesto osim da samo pricate kojekakve gluposti jer ste totalno neupuceni!
2. nisam rekao da je zeljo klub bez historije i titula vec da vam se u sudjenju silji itekako ne samo vama nego ima tu jos neki ekipa ali... tako da ja sa uvredama nemam nista
ps. sl. kolo na kladionicama siguran par Leotar - Zeljo--2
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Nisi niti jednom spomenuo ostale klupove, već je bilo Željo ovo, Željo ono
Logično je da će sudije biti blago naklonjenije Želji i klubovima koji su u vrhu, nego ovim "malim".Tako je svugdje.Neko je već spomenuo pobjedu Želje i pobjedu Sarajeva u Gradačcu i vaše reakcije na te mečeve.Ali kad imaš ono "nešto" svi te mrze, a kad padneš ku.rcu za uši svi te žale.Dabogda vi nas još duuuuugo mrzili.

DRUG NEBI TI PUNCA
Fala bogu pa nismo za zaljenje!A to da neko mrzi Zelju to je cista glupost samo koga mozemo mrzit to je ova garnitura lopova koja trenutno vode Zelju! Uprave se mijenjaju a klub ostaje ! Jeli malo smijesno ili providno da igraci Leotara poslije tekme u svlacionici skandiraju zeljo,zeljobagrcavi je napisao/la:Nisi niti jednom spomenuo ostale klupove, već je bilo Željo ovo, Željo onoLogično je da će sudije biti blago naklonjenije Želji i klubovima koji su u vrhu, nego ovim "malim".Tako je svugdje.Neko je već spomenuo pobjedu Želje i pobjedu Sarajeva u Gradačcu i vaše reakcije na te mečeve.Ali kad imaš ono "nešto" svi te mrze, a kad padneš ku.rcu za uši svi te žale.Dabogda vi nas još duuuuugo mrzili.

to ti oni ne kontaju o tome ja pricam o tom lopovluku ali ne oni su najpametniKvota je napisao/la:Fala bogu pa nismo za zaljenje!A to da neko mrzi Zelju to je cista glupost samo koga mozemo mrzit to je ova garnitura lopova koja trenutno vode Zelju! Uprave se mijenjaju a klub ostaje ! Jeli malo smijesno ili providno da igraci Leotara poslije tekme u svlacionici skandiraju zeljo,zeljobagrcavi je napisao/la:Nisi niti jednom spomenuo ostale klupove, već je bilo Željo ovo, Željo onoLogično je da će sudije biti blago naklonjenije Želji i klubovima koji su u vrhu, nego ovim "malim".Tako je svugdje.Neko je već spomenuo pobjedu Želje i pobjedu Sarajeva u Gradačcu i vaše reakcije na te mečeve.Ali kad imaš ono "nešto" svi te mrze, a kad padneš ku.rcu za uši svi te žale.Dabogda vi nas još duuuuugo mrzili.
![]()
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Meni nije jasno kako neko može reći: "dabogda vi nas još dugo mrzili". Pa ko želi da ga neko mrzi? Još govoriti u ime Želje??? Ne mogu da vjerujem. Sreća pa nismo svi isti...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.