Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ja sam mu napisao na FB poruku, je8ao sam mu mamu maminu.
Pravi jedan švicarac...

https://www.facebook.com/izet.hajrovic" onclick="window.open(this.href);return false; izgleda da je pravi profil il nije prihvatio me u jarane xD

https://www.facebook.com/izet.hajrovic" onclick="window.open(this.href);return false; izgleda da je pravi profil il nije prihvatio me u jarane xD
Zadnja izmjena: Zekoo, dana/u 13 nov 2012, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
neko je ovo napisao : " Briši ti komentare ali obraz će ti uvijek biti prljav sroljo i izdajniče",
uhh, hebeno, mislim i meni nije pravo, ali.... ne znam
uhh, hebeno, mislim i meni nije pravo, ali.... ne znam
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ma nemoj svoje zivce gubiti, nije vala vrijedan, pa cak ni vrijedanja, nek mu je sretno. Ne psujem mu, ne zelim mu povredu, ali od srca mu želim da ga Svicarci odbace kad više ne bude imao pravo nastupa za nas.Batko je napisao/la:Ja sam mu napisao na FB poruku, je8ao sam mu mamu maminu.
Izet Hajrovic je obicni kreten koji je umislio da je zvijezda,a zavrsit ce kao i onaj Jakupovic ,pa se kasnije kajao sto je stao na gol Svicarske! momak mozda jest talenat,mozda od njega nekad nesto i bude a mozda i propadne ko zeton kao mnogi drugi sto su umislili da su neki igraci a poslije ih nigdje nije bilo.... Hajrovic je gledao samo iskljucivo svoj interes,njemu Bosna nit je u srcu nit je bio iskren prema nama i takvi neposteni ljudi nam uopste ne trebaju,eto ih tamo,momak ocito ima neke cudne gene,ne zna ni on kome pripada,jel Kosovu,jel Makedoniji,Albaniji,Svicarskoj(u koju je ocito zalutao jer svojim mentalitetom je nekako tipicni Makedonac)!
Svaka cast Dzeki,istinskoj zvjezdi svjetskog nogometa,on se spustio tako nisko misleci na buducnost bh nogometa,kako bi nekog kretena privolio da igra za Zmajeve,ali ocito nije ni sam znao koga zove,jer se ispostavilo da je Hajrovic obicni lazljivac koji nema karakter i takvi debili nam ne trebaju! Spahic i Dzeko svaka cast,jos jednom ste potvrdili zasto ste ponos ove drzave!
Svaka cast Dzeki,istinskoj zvjezdi svjetskog nogometa,on se spustio tako nisko misleci na buducnost bh nogometa,kako bi nekog kretena privolio da igra za Zmajeve,ali ocito nije ni sam znao koga zove,jer se ispostavilo da je Hajrovic obicni lazljivac koji nema karakter i takvi debili nam ne trebaju! Spahic i Dzeko svaka cast,jos jednom ste potvrdili zasto ste ponos ove drzave!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 13 nov 2012, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Hajrovic je ispo budalo jer je vuko naciju i ljude pa su pomislili da hoce da igra za nas. Da je on ispocetka reko ja sam ovdje rodjen, ovo je moja zemlja i ja cu da igram za nju. Raja bi se digla dan, dva i to bi bio to. Vako je yebavo sve zivo godinu, dvije da bi na kraju dobijo poziv svicaraca i odlucijo da igra za njih.
Mislim momak je sam kriv sto ce mu svako sada od strane bosanaca i hercegovaca yebavati sve po spisku a i vala neka mu to rade kad je ispo glup ko konj. Opet kazem - momak je sam kriv za sve ovo.
Daleka mu kuca od nase bila! Sretno u karijeri.. A ljeta slobodno provodi medju alpama umjestu u toj napacenoj zemlji zvana Bosna koja je toliko ludila da zaigras za nas...
Mislim momak je sam kriv sto ce mu svako sada od strane bosanaca i hercegovaca yebavati sve po spisku a i vala neka mu to rade kad je ispo glup ko konj. Opet kazem - momak je sam kriv za sve ovo.
Daleka mu kuca od nase bila! Sretno u karijeri.. A ljeta slobodno provodi medju alpama umjestu u toj napacenoj zemlji zvana Bosna koja je toliko ludila da zaigras za nas...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Mamu mu je*em laznu! , lafo bosna u srcu. Jos ga Dzeko zove..., napusi se Izete, **** dijasporsko.
pi.
Makedonska posla....Neznam sto se tolika prasina digla oko covjeka kojem je jedina veza sa Bosnom ta sto su mu roditelji kupili kucu na Sokolovic koliniji....
Gdje je sada raja sa foruma koja je krivila savez i Papeta, Ja sam vec prosle sedmice pisao da ovaj momak ne zeli da igra za BiH, nego jednostavno je pokusavao uplasiti Svicarski savez pozivom iz BiH. Od pocetka se on uopste nije dvoumio. Procedura za pormjenu pasosa uopste nije teska i komplikovana, ok, cekao bi par mjeseci ali i ovako nema utakmica preko zime, mogao je on to davno sve uraditi.
Neki jos nisu shvatili da je Pape jedan veliki gospodin i da nikada nece izaci u javnost sa svim informacijama sta radi i koje igrace prati, uostalom to javnost ni ne zanima. Znao je Pape davno da ovaj nece nikada zaigrati za nas, zato nije tu temu ni potencirao. Zvao je Hajrovica nas savez, zvao ga Pape, isao da ga gleda,zvao ga Dzeko zvao ga Spaha. I sta sada po nekima na forumu treba jos da se uradi, da mu kupimo ferarija na poklon i uplatimo mu
3 sedmice godisnjeg pa da se mozda odluci za nas. On se osjecao odavano kao Svicarac stid ga je onog " ic" u prezimenu i gotovo. On se odlucio za onu repku gdje misli da mu je bolje. Nemojte zaboraviti da je on 2 generacija emigranta, nije rodzen u BiH, takvi ce biti sve vise i vise, jer ove novije generacije nemaju veze sa BiH.
Neki jos nisu shvatili da je Pape jedan veliki gospodin i da nikada nece izaci u javnost sa svim informacijama sta radi i koje igrace prati, uostalom to javnost ni ne zanima. Znao je Pape davno da ovaj nece nikada zaigrati za nas, zato nije tu temu ni potencirao. Zvao je Hajrovica nas savez, zvao ga Pape, isao da ga gleda,zvao ga Dzeko zvao ga Spaha. I sta sada po nekima na forumu treba jos da se uradi, da mu kupimo ferarija na poklon i uplatimo mu
3 sedmice godisnjeg pa da se mozda odluci za nas. On se osjecao odavano kao Svicarac stid ga je onog " ic" u prezimenu i gotovo. On se odlucio za onu repku gdje misli da mu je bolje. Nemojte zaboraviti da je on 2 generacija emigranta, nije rodzen u BiH, takvi ce biti sve vise i vise, jer ove novije generacije nemaju veze sa BiH.
Ovakvim zabranit prelaz u Brodu, Orašju i ostalim graničnim prelazima!
Nemaju ni roditelji....Roditelji mu iz Makedonije....dinoze je napisao/la:Gdje je sada raja sa foruma koja je krivila savez i Papeta, Ja sam vec prosle sedmice pisao da ovaj momak ne zeli da igra za BiH, nego jednostavno je pokusavao uplasiti Svicarski savez pozivom iz BiH. Od pocetka se on uopste nije dvoumio. Procedura za pormjenu pasosa uopste nije teska i komplikovana, ok, cekao bi par mjeseci ali i ovako nema utakmica preko zime, mogao je on to davno sve uraditi.

Ako je istina da je ovo napiso onda ova recinica "Bosna ce mi biti u srcu".. Joj svasta bi nesta napiso al necu da dobijem nogu sa forumam pa cu pregutat...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
može i ovako j***** **** **** **** ****** ***** ****** ****** ********* ***ko izdajnička. Svi će znat šta si rekaosajo10 je napisao/la:
Ako je istina da je ovo napiso onda ova recinica "Bosna ce mi biti u srcu".. Joj svasta bi nesta napiso al necu da dobijem nogu sa forumam pa cu pregutat...![]()
ma kakva ba Bosna u tvom srcu ....pare su njemu bitne nije on zlato od covjeka poput Barbareza, Mujdze i Pjanica!!!
Za BiH su uvijek igrale prave ljudske velicine i tako ce i biti.
BOOOSNOOOM TUUGUJEEEEMMM BOSNI SE RADUJJEEEMMM, BOSNA JE DIO ZIVOTA MOG ....
Za BiH su uvijek igrale prave ljudske velicine i tako ce i biti.
BOOOSNOOOM TUUGUJEEEEMMM BOSNI SE RADUJJEEEMMM, BOSNA JE DIO ZIVOTA MOG ....
- adriano_leite
- Kontakt:
Odjednom se prica mijenja, niko vise ne **** majku telecem pogledu, Savezu i svima u i oko repke
. Kako je lijepo vidjeti podvijene repove ljudi koji su pljuvali sve nase zbog ovog malog rumenog djecaka u bijelom svijetu
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Zaista je Susic-legenda Bh i Francuskog nogometa bio upravu! Hajrovic je jednostavno prevario BIH,uvlacio nam se u guzicu samo kako bi privolio Svicarsku da ga sto prije pozovu ,kao fol Bosna mu je u srcu,jesto kao sto je meni Kosovo ili Mauritanija... Hajrovic je obicni prevarant kakvih je danas rjetko ,ali eto on nosi epitet klasicnog kretena koji nakon svega ovoga jednostavno nije dobro dosao u BIH! ogromna bh dijaspora u Evropi mu ovo sigurno nece halaliti,a znamo svi da BIH uz Tursku ima najvecu dijasporu u Evropi,pa neka se dobro preupita za podrsku ili gnjev navijaca koje je vukao za nos i koje je na kraju u stilu najveceg gmizavca prevario.. mrzim pokvarene ljude,bez karaktera i licnog identiteta koji bi za saku franaka prodali i rodjenu mater a ne tamo neku drzvavu koja ti je ko fol u srcu! Hajrovic je lijepo rekao da je u konsultaciji a roditeljima izabrao Svicarsku,i to nesto govori...
neka mu je sasrecom tamo negdje,ali BIH ce ga zapamtiti kao obicnog prevaranta i lazljivca kakvog se treba stidjeti! (a mora se priznati da nas je vjesto vukao za nos,i malo je falilo da svu krivicu sto ne igra za BIH svali na Savez,Osima,Bakovica,Susica,a ljudi ni krivi ni duzni bi bili okarakterisani kao nesposobni itd,ali na svu srecu to gmizavcu nije uspjelo)
neka mu je sasrecom tamo negdje,ali BIH ce ga zapamtiti kao obicnog prevaranta i lazljivca kakvog se treba stidjeti! (a mora se priznati da nas je vjesto vukao za nos,i malo je falilo da svu krivicu sto ne igra za BIH svali na Savez,Osima,Bakovica,Susica,a ljudi ni krivi ni duzni bi bili okarakterisani kao nesposobni itd,ali na svu srecu to gmizavcu nije uspjelo)
- adriano_leite
- Kontakt:
Gmizavcu je itekako uspjelo, jer 90% foruma im je ebalo majku sto ne pozovu ovog patriotu, sto mu se ne mijenja sportsko drzavljanstvo, sto mu se ne ide na kucna vrata i moli itd. Vjerovatno slicno misljenje su imali i ljudi koji su iz medija culi kako Hajrovic voli BiH ali da je Pape i ostatak ljudi u i oko repke skup nesposobnjakovica. Kako je lijepo vidjeti kada istina izadje na vidjelo. VOLIM TE MAJKO BIH!bosnas_ je napisao/la:Zaista je Susic-legenda Bh i Francuskog nogometa bio upravu! Hajrovic je jednostavno prevario BIH,uvlacio nam se u guzicu samo kako bi privolio Svicarsku da ga sto prije pozovu ,kao fol Bosna mu je u srcu,jesto kao sto je meni Kosovo ili Mauritanija... Hajrovic je obicni prevarant kakvih je danas rjetko ,ali eto on nosi epitet klasicnog kretena koji nakon svega ovoga jednostavno nije dobro dosao u BIH! ogromna bh dijaspora u Evropi mu ovo sigurno nece halaliti,a znamo svi da BIH uz Tursku ima najvecu dijasporu u Evropi,pa neka se dobro preupita za podrsku ili gnjev navijaca koje je vukao za nos i koje je na kraju u stilu najveceg gmizavca prevario.. mrzim pokvarene ljude,bez karaktera i licnog identiteta koji bi za saku franaka prodali i rodjenu mater a ne tamo neku drzvavu koja ti je ko fol u srcu! Hajrovic je lijepo rekao da je u konsultaciji a roditeljima izabrao Svicarsku,i to nesto govori...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pape je odavno bio uvjeren, sada razumijem njegove izjave od prije par dana, mozda se nije dovoljno potrudio da nam dokaze, jer nama Bosancima treba sve crtati po 5 puta....
Pape je bio upravu.
Pape je bio upravu.
Nista ni od Seada onda... A mozda bude i slucaj Boateng i kod nas
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.