Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Uh majko mila zaboli me glava.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Hajmo ga dodati na FB

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Koji kralj

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nedimko je moj uzor
Ne mogu da vjerujem da Susic ne zove Zeca u reprezentaciju.Zvao ga je kad je grijao klupu,sada kada je prvotimac i igra dobro ne dobiva poziv 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Papastathopoulos
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Švicarci žele Hajrovića, ne žele ga izgubiti kao Petrića i Rakitića
tekst i nije toliko bitan, koliko komentar ispod![]()
ne smijemo zaboraviti našeg Nedimka

"ta ti nije doručkovala ako nije nabola se barem sa po sokaka"

ps: mahmutovic strijelac za teplice u 1. minuti

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Denni Avdic strijelac za Zwole protiv Ajaxa 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dino Bajrić, veznjak njemačkog Osnabrucka
Rijetki su klubovi u Njemačkoj u kojima makar u omladinskim kategorijama nema igrača naših korijena...
U Osnabrucku, malom klubu koji u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji igra Bundesligu, naišli smo na Dinu Bajrića. Rođen je 1995.godine, i igra na poziciji zadnjeg veznog, odnosno plejmejkera.
U prošloj sezoni imao je nekoliko ponuda najvećih njemačkih klubova od kojih se ističe Schalke 04. Iako još uvijek nije preselio na Auf Schalke Arenu, Bajrić je i dalje na oku skauta ovog kluba.
I Bajrić slično mnogim našim igračima rasutim po svijetu trenutno igra za omladinske selekcije druge zemlje, u ovom slučaju Njemačke, gdje je pozvan u kamp u Duisburgu početkom prošlog mjeseca.
Rijetki su klubovi u Njemačkoj u kojima makar u omladinskim kategorijama nema igrača naših korijena...
U Osnabrucku, malom klubu koji u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji igra Bundesligu, naišli smo na Dinu Bajrića. Rođen je 1995.godine, i igra na poziciji zadnjeg veznog, odnosno plejmejkera.
U prošloj sezoni imao je nekoliko ponuda najvećih njemačkih klubova od kojih se ističe Schalke 04. Iako još uvijek nije preselio na Auf Schalke Arenu, Bajrić je i dalje na oku skauta ovog kluba.
I Bajrić slično mnogim našim igračima rasutim po svijetu trenutno igra za omladinske selekcije druge zemlje, u ovom slučaju Njemačke, gdje je pozvan u kamp u Duisburgu početkom prošlog mjeseca.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:Dino Bajrić, veznjak njemačkog Osnabrucka

Ja mislim da mu Bayern i Dortmund vec nude ugovor, a vec i Low zna za njega.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
denni avdić - zwolle
arslanagić - standard
čerimagić - gent
lendrić - zulte-waregem
dialiba - mechelen
galešić - beerschot
barić - slaven belupo
nikolić - trnava
ljevaković, čajić, mahmutović - teplice
milutinović - slavia prag
haurdić - jablonec
zeba - budejovice
tadić - wiener neustadt
bukva - sturm
žulj, ibrahimović - ried
malić, mravac - mattersburg
daković - innsbruck
topčagić - wolfsberger
arslanagić - standard
čerimagić - gent
lendrić - zulte-waregem
dialiba - mechelen
galešić - beerschot
barić - slaven belupo
nikolić - trnava
haurdić - jablonec
zeba - budejovice
tadić - wiener neustadt
bukva - sturm
žulj, ibrahimović - ried
daković - innsbruck
topčagić - wolfsberger
Šta je ovo ? Selekcija novinara ?
EDIT:
A što ovi novinari mogu slagat' to je čudo jedno
I nakon Senijada, za BiH će igrati Ibričić
Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine uskoro bi nakon Senijada mogao zaigrati još jedan Ibričić...
Nijaz je ime mladića rođenog u Njemačkoj, koji sa dosta uspjeha trenutno nastupa u Belgiji. Igra za juniorski tim, te B tim OH Leuvena, a na pragu je i A tima. Trenutno je prvi strijelac ekipe, postigao je osam pogodaka, te pridodao pet asistencija.
Svojevremeno je imao ponude Herthe, Genka i Twentea, ali se odlučio za Leuven. Također pozivan je u omladinske selekcije Belgije, ali je sve pozive odbio čekajući poziv iz domovine. Jednom se našao na spisku Sakiba Malkočevića, ali je kasnije zaboravljen.
garant je odbio Herthu, Genk i Twente i prešo u ovaj Leuven
EDIT:
Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine uskoro bi nakon Senijada mogao zaigrati još jedan Ibričić...
Nijaz je ime mladića rođenog u Njemačkoj, koji sa dosta uspjeha trenutno nastupa u Belgiji. Igra za juniorski tim, te B tim OH Leuvena, a na pragu je i A tima. Trenutno je prvi strijelac ekipe, postigao je osam pogodaka, te pridodao pet asistencija.
Svojevremeno je imao ponude Herthe, Genka i Twentea, ali se odlučio za Leuven. Također pozivan je u omladinske selekcije Belgije, ali je sve pozive odbio čekajući poziv iz domovine. Jednom se našao na spisku Sakiba Malkočevića, ali je kasnije zaboravljen.

DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Šta je ovo ? Selekcija novinara ?
EDIT:
[youtube][/youtube]

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Opleti, što li ga Sakib najednom zaboravi 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mog'o si i mene dodat, bivsi as giganta s otokedijalog je napisao/la:denni avdić - zwolle
arslanagić - standard
čerimagić - gent
lendrić - zulte-waregem
dialiba - mechelen
galešić - beerschot
barić - slaven belupo
nikolić - trnava
haurdić - jablonec
zeba - budejovice
tadić - wiener neustadt
bukva - sturm
žulj, ibrahimović - ried
daković - innsbruck
topčagić - wolfsberger

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
A ništa Saobraćajac jel ? I tu si karijeru gradio 

DRUG NEBI TI PUNCA
I Biserbagrcavi je napisao/la:A ništa Saobraćajac jel ? I tu si karijeru gradio

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
"Edine, ja sam odlučio. Igrat ću za Švicarsku. Idem s njima u Tunis. Popričao sam s roditeljima i sa drugim ljudima. Hvala tebi puno što si se javio. Želim ti sve najbolje i sretno sa BiH. Bosna će uvijek biti u mom srcu, iako sada ne igram za nju", piše u SMS poruci koju je Hajrović poslao Džeki.
Oslobodjenje/klix
vjerovatno je Susic kriv, ali pazi, Bosna mu je u srcu
ps: Edin, Emir, koje su to ljudine
Oslobodjenje/klix
vjerovatno je Susic kriv, ali pazi, Bosna mu je u srcu

ps: Edin, Emir, koje su to ljudine

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
hej covjece zove te jedan Dzeko i Spahic da igras sa njima za svoju drzavu i to ODBIJES.
MA SIKTEEEEEEEEEEEEER VISE
NEZASLUZUJE DA MU SE IME SPOMENE VISE.
NEMOJ TE KRIVITI NI SUSICA NI SAVEZ, POSLIJE OVOGA AKO JE ISTINA.
malo nas je al smo g****
tek sad vidim kolika je ljudina taj mali princ pjanic, odbiti Francusku da bi igrao za BH, ma u zvijezde ga treba okivati kad vidim kakvog je svakakvog izroda ta brdovita zemlja na balkanu dala.
MA SIKTEEEEEEEEEEEEER VISE

NEMOJ TE KRIVITI NI SUSICA NI SAVEZ, POSLIJE OVOGA AKO JE ISTINA.
malo nas je al smo g****
tek sad vidim kolika je ljudina taj mali princ pjanic, odbiti Francusku da bi igrao za BH, ma u zvijezde ga treba okivati kad vidim kakvog je svakakvog izroda ta brdovita zemlja na balkanu dala.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
*ebem li mu staru licemjersku
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 13 nov 2012, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Hajrović: Želim iskoristi ukazanu šansu
Jedna priča za BiH, druga za Švicarsku.
Iako je čak i nakon poziva u A reprezentaciju Švicarske za bh. medije izjavio kako još nije kasno da zaigra za Bosnu i Hercegovinu, mladi veznjak Grasshoppera Izet Hajrović na okupljanju pred prijateljsku utakmicu s Tunisom švicarskim novinarima je ponudio nešto drugačiju priču.
- Želim na najbolji način iskoristiti šansu koju sam dobio, da što prije upoznam suigrače i pokažem treneru svoje kvalitete, kazao je Hajrović.
Tamošnji novinari pišu da je Hajrović oduševljen pozivom u švicarsku reprezentaciju, što je i on sam potvrdio kazavši:
- Vijest sam primio u petak sms porukom i želim se zahvaliti svima u Grasshopperu koji su mi omogućili prekrasnu sezonu.
Švicarski mediji navode da će selektor Ottmar Hitzfeld sigurno učiniti sve da se Hajrović ne predomisli i na kraju nekim čudom odluči zaigrati za BiH.
Jedna priča za BiH, druga za Švicarsku.
Iako je čak i nakon poziva u A reprezentaciju Švicarske za bh. medije izjavio kako još nije kasno da zaigra za Bosnu i Hercegovinu, mladi veznjak Grasshoppera Izet Hajrović na okupljanju pred prijateljsku utakmicu s Tunisom švicarskim novinarima je ponudio nešto drugačiju priču.
- Želim na najbolji način iskoristiti šansu koju sam dobio, da što prije upoznam suigrače i pokažem treneru svoje kvalitete, kazao je Hajrović.
Tamošnji novinari pišu da je Hajrović oduševljen pozivom u švicarsku reprezentaciju, što je i on sam potvrdio kazavši:
- Vijest sam primio u petak sms porukom i želim se zahvaliti svima u Grasshopperu koji su mi omogućili prekrasnu sezonu.
Švicarski mediji navode da će selektor Ottmar Hitzfeld sigurno učiniti sve da se Hajrović ne predomisli i na kraju nekim čudom odluči zaigrati za BiH.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.