koji suarez ? ako mislis na onog iz Ajaxa, ne treba nam on.love messi je napisao/la:STA MISLITE JEL JEL TREBA DA DODJE SUAREZ U BARCU!!!!!!!
doce nama jedan suarez nagodinu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
koji suarez ? ako mislis na onog iz Ajaxa, ne treba nam on.love messi je napisao/la:STA MISLITE JEL JEL TREBA DA DODJE SUAREZ U BARCU!!!!!!!
ne treab nam igrac koji ima karakter kao robinho... samo bi razjebo red u svlacionicilove messi je napisao/la:DALI CE ON BITI TAKO DOBAR,nama treba ove sezone jedan jak na mestu anrija,on je mator!nadam se da ce doci robinjo,on bi se smirio u barci
al ne mozes reci da nam netreba neki na levom krilu,ipak anri ne igra kao pre,npr,baloteliWolverine je napisao/la:ne treab nam igrac koji ima karakter kao robinho... samo bi razjebo red u svlacionicilove messi je napisao/la:DALI CE ON BITI TAKO DOBAR,nama treba ove sezone jedan jak na mestu anrija,on je mator!nadam se da ce doci robinjo,on bi se smirio u barci
Ne lupaj,,Masch,De Rossi i Essien su ubjedljivo najjaci defanzivni veznjaciRomariooo je napisao/la:To su ciste izmisljotine i budalastine, Robnho ce najvjerovatnije doci u januaru na posudbu, uz mogucnost da Barca otkupi njegov ugovor na kraju sezone, ukoliko se pokaze naravno. Yaya je vec rekao da nema sanse da ide u City, Henry takodje nema govora o tome, on ce poslije svjetskog prvenstva u Ameriku otici, kao sto je i najavio. Puyol ce zavrsiti karijeru u Barci u to nemam sumnje nikakve, a ne vjerujem ni da ce Abidal otici. City ce dobiti velike pare za Robinha i to je to, spominje se cifra od 35 miliona. Mislim da cemo dobiti i njega, a i Fabregasa na kraju sezone, a prodat cemo igrace koji su na posudbi (Hleb, Caceres, Henrique, Kierson, a od ovih sto su sad u prvom timu jedino Anri odlazi).
Po meni glupost bi bilo mijenjati bilo sta u odbrani koja je ovako extra uigrana i jaka, Abidal je extra jak igrac, Puyol moze igrati jos najmanje dvije sezone, a tu je i Chigy koji ce vjerujem stasati u igracinu pa ce Puyol biti extra jaka i pouzdana zamjena za bilo koje mjesto u odbrani. Yaya ce mislim ostati jos dugo, bolji je puno od De Rosija, Macerana itd, jednostavno boljeg DM na svijetu nema.
De Rossi je Italijan a znas kakvi su Italijani u defanzivnim zadacima a pored toga ima dobar sut sa distance dok je tu Yaya ipak malo slabiji [youtube][/youtube]Sajoni je napisao/la:Ma vala taj De Rossi i nije nešto...Yaya je meni klasa za njega!!!!
Romariooo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ne znam zasto su De Rosi il Mascerano bolji od Turea, covjek je perfektan DM i sto je jos bitnije extra se uklopio u Barcinu igru, sto ova dvojica mozda i ne bi mogli. Jesu oni dobri, nema govora, al Yaya je bolji ipak, ne pravi gluposti kao njih dvojica (bespotrebni crveni kartoni kojima su skloni, onda Yaya je bolji u skoku sto je Barci uvijek trebalo, mnogo je jaci u duelima jer ima nevjerovatne fizicke predispozicije, uz to jos uvijekk ima dobar pregled igre, dobro se postavlja, pasovi su mu precizni, polivalentan je igrac, cesto asistira, postize i golove, nema nekih problema sa povredama il mentalitetom, sve u svemu, ja ga ne bi mijenjao za bilo koga drugog u svijetu. Sto se tice Essiena on je poslije Yaye mislim najbolji tu, jedina prednost Yayina je visina.
Prevagu Barceloni i nevjerovatne uspjehe po mom misljenju i jest donijela cvrstina ekipe, tj. igraci kao Yaya, Abidal, Alves i Pique, uvijek smo imali najjbolji napad na svijetu, ali eto prije su nam falili ovakvi igraci fajteri i trkaci, a koji su opet odlicni s loptom i perfektno se uklapaju u Barcin stil igre. Ja ne bi nista mijenjao u odbrani, ova petorka Alves, Puyol, Pique, Abidal, Yaya (+ odlicni Valdes i solidne zamjene) je vec dobro uigrana, kompaktna i jaki su ko beton, podatak da smo u 10 utakmica ove sezone primili samo 3 gola, i to sva tri nakon normalnog opustanja jer smo vodili 4:0 sve govori.
CRNI_SA je napisao/la:jedini igrac kojeg bi volio u barci vdjeti je aguuero ! ibra pocinje gvardiola ce odmarati messia veceras
CRNI_SA je napisao/la:izgleda eto suareza i robinha na zimuhttp://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... uarez.html
odlično igrao sam 3+ golovalove messi je napisao/la:RAZVALICEMO IH 10-0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.