Naravno da Wenger nije kriv, ali opet ne treba mu ovo šurovanje s upravom. Mogao je bit principijelan i reći: Ja neću da vodim Arsenal koji nema šanse za borbu s najvećim klubovima i osvajanje trofeja, ali ne on je odlučio da prodaje maglu i konstantno laže navijače. Dok je njega ja nekako i ne brinem za Arsenal jer mislim da nema trenera na svijetu koji bi uz ovoliko malo novca izvukao klub do mjesta gdje jest, a to je možda i najmoderniji stadion u Premiershipu, stambene zgrade, nekretnine i sve što Arsenal posjeduje, neda mi se sad nabrajat.
Wenger je za nas institucija, ali bogami sve mi se čini da polako gubi konce i mislim, ma ne mislim nego siguran sam da odrađuje posljednji ugovor u klubu.
Poslije njega, ako uprava ostane u sastavu kakva jest, to će tek bit patnja i samo ćemo moći žaliti za Walcottom, Ramseyem, Gervinhom i ostalim poluproizvodima koji sad igraju.
Ne znam ni sam na kraju šta da mislim, koliko god bih se nekad želio riješiti svog dragog Wengera toliko nekad nedam na njega.

Ma neka ga, na kraju krajeva nije ni on kriv što mu svaki quratz od fudbalera okreće leđa čim se ponudi para osim Djouroua.