Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TrueBlue
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la TrueBlue » 19 okt 2009, 16:43

Bice veoma tesko! Igraju kao i spanci, kamara ih oko lopte, dok su na krilima ko strijele. Nadam se da ih mozemo iznenaditi.
Sa srecom, pa do hrta dobre nade!!!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 19 okt 2009, 16:44

19TM87 je napisao/la:hajde ljudi glavu goreeee...sta bi trebali reci slovenci...citava Slovenija ko Moskva :D
Hoces reci 5 Slovenija (2 miliona) kao jedna Moskva (10 miliona) :D

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 19 okt 2009, 16:45

Zagor je napisao/la:Volio bih da razvalimo Portugal samo zbog manekena K.R. , onakvi igrači mi se nikako nesviđaju. :geek:
Ronaldo je kompletan igrac ne samo maneken neznam sto to maneken kad se zna sve o njemu,igra obadvijema nogama dobro,ima super kontrolu,borben je,igra glavom dobro i moze da rijesi tekmu u 2 kontra napada,bice teskooooooooooooo al mozemo da prodjemo ako budemo dobri u odbrani

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 19 okt 2009, 16:46

bojim se da nam rusi ne zalutaju,,, belaj je nac sloveniju u ovoj brdovitoj jugoistocnoj europi,,, :lol: :lol:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 19 okt 2009, 16:48

drop je napisao/la:
husoo97 je napisao/la:slika

HAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
samo sto je sada QUIREZ trener :lol: :lol: ne scolari :lol: :lol: preko quirozove grbace ce CIRO u s.africa,,,a onda odkaz quirezu i povratak kod fergusona kao sto i REALU dobio nogu,nema on srece da vodi ekipe...baksuz je QUIROZ

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 19 okt 2009, 16:48

don Ciro je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Volio bih da razvalimo Portugal samo zbog manekena K.R. , onakvi igrači mi se nikako nesviđaju. :geek:
Ronaldo je kompletan igrac ne samo maneken neznam sto to maneken kad se zna sve o njemu,igra obadvijema nogama dobro,ima super kontrolu,borben je,igra glavom dobro i moze da rijesi tekmu u 2 kontra napada,bice teskooooooooooooo al mozemo da prodjemo ako budemo dobri u odbrani
sad bi svašta napisao za tog odvratnog šminkera,ali cu se suzdržati...mislim,sve je to tacno što si napisao nema šta ali mi je odvratan taj homic do bola,pravi firaun...ma odmah ga treba polomiti i završiti pricu sa njim,odmah u startu ga sasjeci i alajhmanet ševala.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 19 okt 2009, 16:51

Bice sjajno vidjeti najboljeg i najskupljeg igraca na svijetu u Zenici,,,daj boze da ostane na 0 golova...AMIN,,,a u portugalou mozemo da zabijemo pa cak sto da ne i 2 gola ,,,,daj boze da se Pepe povredi pa da neigra,neznam kakva situacija kod njih imali zutih kartona itddddddddd i to mora dase vidi,,,

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 okt 2009, 16:51

Bice gusto, bice tesko :( Nek' se pojedini ne zavaravaju losim kvalifikacijama Portugala, ko je gledao utakmicu u Kopenhagenu protiv Danske, zna o cemu govorim. Nadmocniju igru u gostima od te sto su Portugalci pruzili je rijetko vidjeti. Ali opet izvukose samo remi. To govori sve o njihovim napadacima, gdje su u stvari najtanji.
Spadaju u sam vrh Europskog fudbala, ali da su bez mana, nisu! Dobro prostudirati ono finale '04 protiv Grcke i poraz od Nijemaca na proslom EP, gdje su vazili za favorita, pa dobise po mindzi.
Prva se igra kod njih, sto je svakako prednost. Ali, zbog velikog broja igraca kojima prijeti suspenzija, taj drugi zuti ce svakako biti lakse "zaraditi" u gostima, gdje cemo biti izlozeni strahovitom pritisku.

Nadajmo se de ce 'ulickani" biti nedovoljno oporavljen, i da se nasim igracima do tada ne desi kakva povreda...
Nismo bez sansi...
Vom Jäger zum Gejagten

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 19 okt 2009, 16:52

@robe,

moze li obrada:

U Zenicu kada podjem ja,
Ceka me Dzeko, Miske i kompanija,
Ciro selektor reko 5 golova,
5 golova u mrezi Portugala,

Tuzna je njegova sudbina, poderali ga Dzeko i Spahija,
Dzeko i Spahija,a pomogo im Jahija, ne razumijes ti to druze sudija,
Dzeko i Spahija,a pomogo im Jahija, ne razumijes ti to druze sudija.

Zenico volim svaki dio tvoj,
Zbog Bilinog Polja Ronko mrzi zivot svoj,

Raduje me jedna istina, u Juznu Afriku ce otici BiH,
Ronko i Portugal, nece nece nikada, jer iz Zenice se citav ne vraca
Ronko i Portugal, nece nece nikada, jer iz Zenice se citav ne vraca.
Cuva Bog Zelju svog!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 okt 2009, 16:53

mirzza je napisao/la:@robe,

moze li obrada:

U Zenicu kada podjem ja,
Ceka me Dzeko, Miske i kompanija,

Tuzna je njegova sudbina, poderali ga Dzeko i Spahija,
Dzeko i Spahija,a pomogo im Jahija, ne razumijes ti to druze sudija,
Dzeko i Spahija,a pomogo im Jahija, ne razumijes ti to druze sudija.

Zenico volim svaki dio tvoj,
Zbog Bilinog Polja Ronko mrzi zivot svoj,

Raduje me jedna istina, u Juznu Afriku ce otici BiH,
Ronko i Portugal, nece nece nikada, jer iz Zenice se citav ne vraca
Ronko i Portugal, nece nece nikada, jer iz Zenice se citav ne vraca.
ma to careee :mrgreen: :mrgreen: zeziiiiiii
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 19 okt 2009, 16:55

drop je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
sad bi svašta napisao za tog odvratnog šminkera,ali cu se suzdržati...mislim,sve je to tacno što si napisao nema šta ali mi je odvratan taj homic do bola,pravi firaun...ma odmah ga treba polomiti i završiti pricu sa njim,odmah u startu ga sasjeci i alajhmanet ševala.
ma dobro mozda je tebi odvratan kao lik,al je dobar nogometas,,,nije niko reko kako kome izgleda,al vjerovatno je da se picama svidja,,al to nemora biti da se zbog toga mrzi o sto igra u Realu,volili bi i mi da je Dzeko u Man,Realu,Arsenalu al ebiga bice nadamo se ,onda ce nas vise postovati jer wolfi je jos niza-srednja katagrorija...samo dobrom odbranom mozemo SP,a bice tesko zuti kartoni i onda Zenica,al sam optimist sanse su 50/50%

Na teren pa izvoli pokazi,,,,nasi ce dati srce,ebe se RONALDI ako neide neide radje ce on na plazu negdje u MIAIM :lol: :lol: sa PARIS hILTON,,,A DZEKO u AFIRIC

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 okt 2009, 16:56

Dado je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:hajde ljudi glavu goreeee...sta bi trebali reci slovenci...citava Slovenija ko Moskva :D
Hoces reci 5 Slovenija (2 miliona) kao jedna Moskva (10 miliona) :D
:D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 19 okt 2009, 17:05

Ima dosta Portugalaca ovdje u Philadelphi i imaju par svoji kafica. Bice gusto kad im dodjem sa dresom BIH hahahaha
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 19 okt 2009, 17:16

Ja samo mogu reci da sam preponosan kad vidim komentare na najvecem sportskom site-u na svijetu,pa 90 % komentara su u nas prilog ,svi nas smatraju jako opasni ,cak misle da cemo proci ..nevjerovatno kako smo podigli svoj rating u svijetu nogometa, i to je ono sto nas sve treba veseliti ..a ,sto se tice Portugala ,budimo objektivni ,puno su brzi ,bolji tehnicari,igraju puno preko krila koja su vjerovatno najboilja na svijetu,a mo smo na bocnim pozicijama tanki..tako da nam male sanse predvidjam,sve u svemu borice se srce bosansko ,i hercegovacko,i naravno ,nemamo sta zaliti .pozdrav svim ponosnim bosancima i hercegovcima!!!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 19 okt 2009, 17:17

Portugal nam je 'najlaksa' prepreka u barazu od mugucih protivnika.

Portugal nije ono sto je bio prije par godina i mozemo ih 100% proci i plasirati se na svjesko prvenstvo.

Pratio sam vise njihovih utakmica u grupi 1 i realno vise je zasluzija Madjarska da bude druga nego Portugal.

Evo njihovih temi i rezultata u grupi 1
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... sults.html

Igrali su na primjer kuci 0-0 sa Albanijom dok su Albanci igrali sa 10 igraca od 41. minute do kraja.

I bez uvrede ako neki Albanci ovo vide, ali svi znamo sta je Albanija u fudbalu.
Zadnja izmjena: Pauk, dana/u 19 okt 2009, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 19 okt 2009, 17:19

ev citam neke komentare na goal.com...

ben - houston
portugay are not gonna beat bosnia. ronaldo will be a cheerleader in south africa

jeff - manchester
tricky test for portugal, very tricky

gunnner - sydney
i dnt agree with fifa but i must say as a bosnian bring anyone on ..the way we have been playin we shouldnt be scared of anyone except fifa we shall show the world that bosnia deserves to be in south africa with its fans who gaev all to teh team and always will qualifying would make every single bosnian go down on their knees n tear up if not people around the world i wil be praying and hoping :) volim te bosno

Johnny- Ireland
The Irish will rattle the French who are in disarray,and whose fans tend to get on their backs easily when things aren't goung to plan.Bosnia to knock out Portugal also ! We can but dream !!

ben - houston
bosnia and ireland will shock the world and show fifa that they can't kill football.

bojan - serbia
i hope bosnia will go through!good luck!
:lol:

Bosnia - in South Africa
Here's a fair offer. If we beat Portugal we'll take Ronaldo with us as a mascot
aj legende :lol:

Zsolt -Hungary
Bosnians don't Worry Portugal played really bad against Hungary. They showed nothing especially away. So Come on Bosnia take away some money from Blatter's pocket...

Frank- France
Come on Bosnia, you can do it!!!! Show the rest of the world what you are made off!!

Bosnia - Suckballs
Portugal forever!!!!
izdajica roda svoga :lol: :lol:

Tyler- Durden Juve
We¨ll beat Portugal and the world will see Ronaldo cry again, he is such a wuss. FORZA BOSNIA!!

Tar & mirz -Sarejevo city
HAJMO BOSNO BOSNO HAJMO HERZEGOVINA: bosnia is already with one leg in Africa
:D :D :D

warscheme -Denmark
Haha..cry me baby Cristiano is going down..Bosnia is very difficult team..they are playing very well and have some good players actually..wait and see..we don´t need C.Ronaldo in the world..we hope a good quality of football and hopefully good justice from the fifa and referees..not like Australia vs Italy..lucky Spaghetti
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 19 okt 2009, 17:20

Pauk je napisao/la:Portugal nam je 'najlaksa' prepreka u barazu od mugucih protivnika.

Portugal nije ono sto je bio prije par godina i mozemo ih 100% proci i plasirati se na svjesko prvenstvo.

Pratio sam vise njihovih utakmica u grupi 1 i realno vise je zasluzija Madjarska da bude druga nego Portugal.

Evo njihovih temi i rezultata u grupi 1
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... sults.html

Igrali su na primjer kuci 0-0 sa Albanijom dok su Albanci igrali sa 10 igraca od 41. minute do kraja.
dobro sada necemo se zavaravati to sto se desilo sa Albanijom nema veze sada i Albanija nije losa ekipa,al mi treba da gledamo na sebe,i imamo jako dobre sanse samo da sudije nebudu srale,,jer svaki pad Ronalda moze biti slobodni udrac o ebeni penal

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 okt 2009, 17:21

drugo su utakmice u kvalifikacijama...druge tekme u barazu,bice tu svega,ja bih bio i zadovoljan kad bi tamo izgubili 1:0,a onda vamo u revansu na BP razbit ih
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 19 okt 2009, 17:22

selektor im je najlosija karika u cijelom timu, tu vidim nasu sansu... iako je dugo radio sa Fergusonom, ko da ga nikad ni na tv-u vidio nije, toliko je naucio ;) idemo...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 19 okt 2009, 17:24

Miske dribla Ronalda, Rikardu ga Zatjera.

Za Rikardom mrežica, u rašljama loptica, u mrežici uživa.

Daj mi malo loptice i u moje nogice,

Nedam Rona nikako, pa i kad bi zaplako, zbog Džekine golčine...

Zbog Džekine golčine i Vedine šutine, zbog Ćirinih Zmajeva, pjesma nek se zapjeva, Idemo u Afriku.

:lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.