FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Nece igrati ni Beho Becic protiv Jedinstva.
De mi recite, jel ovi iz bihaca sto su igrali halilovic, toromanovic, susnjar, sahinovic, jel niko vise ne igra ili su raskinuli sa klubom
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nece ljudi da igraju dzabe.
-
- Kontakt:
Ja ne znam zašto se Vi toliko brinete o Krajini?
Šušnjara dugo nisam vidio da igra,Šahinovica nisam vidio od utakmice protiv Viteza.Toromanovic je dobio crveni karton protiv Viteza i možda je bio suspendovan.A za Halilovica ne znam.Od ta 4 najbrojana jedino Halilovic je dobar igrač.Ukoliko je istina ovo sto kaže ovaj da neće igrati Delić i Bečić onda ce zaista biti teško jer ce igrati nekoliko juniora.Kad se uz to sve ima na umu da se jos gotovo mjesec dana onda shvatite kakva je situacija al mislim da ce ova ekipa iz inata dobiti...
Šušnjara dugo nisam vidio da igra,Šahinovica nisam vidio od utakmice protiv Viteza.Toromanovic je dobio crveni karton protiv Viteza i možda je bio suspendovan.A za Halilovica ne znam.Od ta 4 najbrojana jedino Halilovic je dobar igrač.Ukoliko je istina ovo sto kaže ovaj da neće igrati Delić i Bečić onda ce zaista biti teško jer ce igrati nekoliko juniora.Kad se uz to sve ima na umu da se jos gotovo mjesec dana onda shvatite kakva je situacija al mislim da ce ova ekipa iz inata dobiti...
Halilović i Toromanović su bili tu u zadnjim utakmicama.LloriS je napisao/la:De mi recite, jel ovi iz bihaca sto su igrali halilovic, toromanovic, susnjar, sahinovic, jel niko vise ne igra ili su raskinuli sa klubom
Ustvari na zadnjem gostovanju je bilo 12 igrača, nije bilo tih momaka. Dino je odradio u 12. i 13. kolu suspenziju (crveni karton zbog psovanja sucu) i to im je bila zadnja utakmica da su se pojavili na spisku (Sanid i Dino). Šušnjara i Škibe od ranije nema.
Zadnja izmjena: FKKC1932, dana/u 12 nov 2012, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Iz Bihaca se zanimaju za Krajinu jer igraju iduce kolo protiv nas,sto je sasvim normalno. I ja realno gledajuci ocekujem da ce ekipa Jedinstva,koja je sastavljana za Premijer ligu a u ovim trenucima ispada iz lige,pobijediti nas u Cazinu.
Mi smo u rangu Krajisnika trenutno,jer nemamo igrace,ne treniramo,nemamo upravu,ne radi se nista
Ako nas ne mogu dobiti ovakve,onda u njih to nisu nogometasi,nego samo momci koji pokusavaju igrati nogomet.
Mi smo u rangu Krajisnika trenutno,jer nemamo igrace,ne treniramo,nemamo upravu,ne radi se nista

I ja mislim da ce inat preduditi. Ali sa druge strane Jedinstvo ce imati veliku podrsku navijaca iz Bihaca.
Sve je na strani Jedinstva. Samo ako budu to znali iskoristiti 
Nije da pokusam stvoriti neki alibi. Ipak da je Krajina kompletna,tj da istrci ova postava
Karalić; Hušić-Palić-Muzgonja-Šahinović;Halilović-Ljeljak-Stambolija-Toromanovic;Delić-Sinanović.
Bio bih uvjeren da Jedinstvo ceka najmanje dvica u Cazinu

Nije da pokusam stvoriti neki alibi. Ipak da je Krajina kompletna,tj da istrci ova postava
Karalić; Hušić-Palić-Muzgonja-Šahinović;Halilović-Ljeljak-Stambolija-Toromanovic;Delić-Sinanović.
Bio bih uvjeren da Jedinstvo ceka najmanje dvica u Cazinu

-
- Kontakt:
Uspjeh je ako se odigra ikako, jer kako čujem daj boze da bude utakmice ikako, jer tamo nema ni struje kako pricaju a kamo li sta drugo. Ali nemojte reci nikome 

Vidiš kako je to žalosno. Tebi je to sve smiješno. Ostavljaš dojam kao da si jedva dočekao ovakvu situaciju u klubu. Jadno.gerijatrija je napisao/la:Uspjeh je ako se odigra ikako, jer kako čujem daj boze da bude utakmice ikako, jer tamo nema ni struje kako pricaju a kamo li sta drugo. Ali nemojte reci nikome
Jel igraci Krajine trenuraju ?
-
- Kontakt:
Igrači Krajine u Bugojnu
http://****/bih-vijesti/1-liga-f ... prave.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://****/bih-vijesti/1-liga-f ... prave.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti ili si glup ili sporo kontas. OVdje se pise da igraci Krajine ne treniraju vec mjesec dana i ti to opet pitas.aleXBIH je napisao/la:Jel igraci Krajine trenuraju ?
xD
Irfan Durić novi potpredsjednik (iako se ovo zna već nekoliko dana) Nogometnog saveza Federacije BiH. U Izvršnom je odboru. Iz Cazina (kao predstavnik USK-a) je predložen i predsjednik Krajine.
Irfan Durić novi potpredsjednik (iako se ovo zna već nekoliko dana) Nogometnog saveza Federacije BiH. U Izvršnom je odboru. Iz Cazina (kao predstavnik USK-a) je predložen i predsjednik Krajine.
O fudbale, teško tebi.FKKC1932 je napisao/la:xD
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Mogući sastav Krajine za Subotu : karalić, babić, muzgonja, palić, ljeljak,rekić, stambolija, muhić, tatarević, sinanović i čaušević 

-
- Kontakt:
IMa onaj redžić junior je dobar ..ma samo da odigraju kao i protiv Slobode borbeno pobijeda nece doci u pitanje..Al i sa pobijedom ne znam šta dobijamo al eto bilo bi lijepo pobijediti prosle sezone koliko znam Jedinstvo je nastradalo 3 puta bilo bi lijepo nastaviti taj niz...laponac je napisao/la:Mogući sastav Krajine za Subotu : karalić, babić, muzgonja, palić, ljeljak,rekić, stambolija, muhić, tatarević, sinanović i čaušević
Ma nema ni kod nas 4-5 standradnih igraca i mi smo u problemima ali vidjecemo sretno i jednim i drugim neka pobjedi bolji, samo da bude raje i da bude neka solidna posjeta, jer nogomet se i igra zbog navijaca, a ovo je ipak najveci kantonalni derbi i bilo bi lijepo da sve prodje u najboljem redu !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Iz Cazina (kao predstavnik USK-a) je predložen i predsjednik Krajine?????? Badić u NS USK ako sam dobro razumio?????? Je li ovo neka šala!!!!!!!
Najava sutrašnje utakmica http://fk-krajina.cazin.net/?p=654" onclick="window.open(this.href);return false; sa par informacija...
Šteta za hasume što će se utakmica odigrati...
Šteta za hasume što će se utakmica odigrati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.