Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

FKKC1932
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la FKKC1932 » 12 nov 2012, 16:06

Sve to stoji, samo nije dovoljan razlog nekim rebelima da iznose svoje nezadovoljstvo ovdje na forumu i da tvrde kako Mourinho nema pojma šta radi i da jedva čekaju da ode.

I ko da nam dođe, neki prosjek tipa Pellegrinija? Wenger koji nije uspio ništa osvojiti još od balkanskog rata? Ili možda jedan veliki, preveliki Bielsa koji ne može ukrotiti Llorentea, kamoli Penalda.

Žalost.

madridist
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la madridist » 12 nov 2012, 16:21

Oni sto se deklarisu kao navijaci barce i oni prikriveni kojima smeta sto Mou nije gospodin kao recimo dopingator u stvari ne mogu svariti da je portugalac skrsio ekipu barce u trenutku kad su najjaci bili nadajuci se da ce podici trofej Lp na SB a onda opet kao trener Madrida im dominantno uzeo primeru u trenutku kad imaju tim koji nece sastaviti opet u narednih 70 godina. Tu lezi odgovor na svu ovu "brigu" oko igraca cantere .Kompleks koji je Mou ovdje pojedincima nabio je strasan.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 nov 2012, 16:38

madridist je napisao/la:Oni sto se deklarisu kao navijaci barce i oni prikriveni kojima smeta sto Mou nije gospodin kao recimo dopingator u stvari ne mogu svariti da je portugalac skrsio ekipu barce u trenutku kad su najjaci bili nadajuci se da ce podici trofej Lp na SB a onda opet kao trener Madrida im dominantno uzeo primeru u trenutku kad imaju tim koji nece sastaviti opet u narednih 70 godina. Tu lezi odgovor na svu ovu "brigu" oko igraca cantere .Kompleks koji je Mou ovdje pojedincima nabio je strasan.
Yebi ga po tebi covjek kad zayebaje ne valja a kad zaista pocne pisati konkretno onda opet ne valja. Ovo su samo misljenja navijaca konkurentskih timova ali ne mora da je uvijek hinjaluk. Dobro kako bi onda "spustili loptu na zemlju" ako ne ovako ovim pricama. Ja ne podnosim Jozu sto i sam znas ali malo sam pisao o samom vasem klubu i kadru kojeg posjedujete. Sto se tice vase titule od prosle godine tu sam odmah cestitao a za ispadanje Barcelone od Celzija i ne osvajanje LP Jozo je zasluzan koliko i ja i ti. I jos nesto - nema razloga da se sakrivas iza toga da mi imamo neke komplekse. Ja imam neki svoj zivotni stav gdje organski ne volim ljude tipa "skromnost je vrlina magarca" al sta je tu je. Ovih dana nisam pisao o tome. Znam da ti to podrzajes i poslusacu ono tvoje - oticu gledat tenis i sl. ako mi se to ne svidza, no samo su ljudi pisali o timu Reala. Da ponovim - ja ne volim Jozinu filozofiju, ali smo pisali o necemu drugom. I sto se tice mene evo ne provociram a pokusaj i ti shvatiti da ljudi znaju pisati i realno. pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

iDon
Kontakt:

Post Postao/la iDon » 12 nov 2012, 16:49

Ha ha ha... :?

Mourinho je ljiga od covjeka i osoba bez obraza i takve zelim sto dalje od Reala. Dobar je trener, ali on je trener za ekipe koje imaju manji potencijal i kvalitet i ima sposobnost da iz takvih izvuce puno vise nego sto uistinu mogu. Real je pod njegovim vodstvom dostigao amplitudu prosle sezone i zabluda je ocekivati da ce se onaj nivo ponovo postici. Druga stvar, mislim da bi drugi strucnjaci mogli izvuci i vise od onoga. I trece, simpaticno je citati osude od strane ovih pseudonavijaca koji ovdje "prave" kult Mourinha i obozavaju njegov lik i djelo, ali ako slucajno stavis Real ili neko Realovo dijete ispred ovog placenika odmah te proglase nepodobnim.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 12 nov 2012, 16:59

Pojedinci previše licno shvataju sve i uzimaju k srcu obicna forumska laprdanja :P kad se pomene Jozo, kao da si im u dajidžu ili amidži dirnuo :lol: :P u najmanju ruku ...on je tabu tema, totem bosanskih madridista i on se ne dira, ni po cijenu života.
Ne smiješ ni pisnuti o Jozi- jer odmah si kompleksaš :mrgreen: :lol:

Halo decki, necemo ga mi forumaši sa SS.ba smjeniti, niti to možemo sve i da hocemo....ne brinite :D :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 nov 2012, 17:06

Meni lanprdanje ne smeta ni najmanje, nek prica sta god ko zeli, riper je dobro rekao,nas nitko ne sljivi ni 0,1% .
Don Alfredo Di Stefano

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 12 nov 2012, 17:09

Kad ovako pogledaš koliko Ronalda udaraju na utakmici, koliko ga ljudi vole, još više volim što je došao u Real i što iz utakmice u utakmicu svima usta zatvara svojim radom, borbom, golovima na terenu. Ovoliko nijednog igrača nikada niko nije mrzio, gdje god ode pljuju po njemu, niko ga ne voli. Za mene je najveći! Šta me briga šta drugi pišu. ;)

[youtube][/youtube]

Ovo je namjerno, lakat od ovog igrača nema ništa da traži ovdje, kad skačeš, laktovi su sa strane, logika.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 12 nov 2012, 17:28

Navaro se treba naknadno kazniti i to drasticno nakon ovog snimka. Ocigledno je dobro uvježbao sve ove prljave udarce. Lakat u glavu Ronalda koji je postao omiljena meta po Španiji ovakvih mesara, je najnoviji primjer.
Ne volim vidjeti ovakve gadne scene razbijene glave ili oka, nije to zaslužio definitivno ma koliko god arogantan bio.
On je prevelik i pretalentovan igrac, da bi sad bio meta limitiranih divljaka.
Mada je i on sam navukao na sebe belaje sa svojim "calmiranjem" , pokazivanjem konjskih nogu, klimanjem glavom nakon gola i opcenito qurcebana stavovima i pozerajem na tuđim stadionima...morao je to sve znati kao profesionalac, da ce se to nekad naplatiti...sad je kasno pricati, jer su ga uzeli na zub ovi mesari.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 nov 2012, 17:41

aj razumijem svu tu priču oko murinja, ali je li bitnije to što radi u madridu, njegov preporod kluba, ili to što navodno nije gospodin ?

i kad smo već kod toga, ajde definirajte pojam gospodina.
naprijed rejal

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 12 nov 2012, 17:45

Sveti je napisao/la:aj razumijem svu tu priču oko murinja, ali je li bitnije to što radi u madridu, njegov preporod kluba, ili to što navodno nije gospodin ?

Gospodin je neko ko je spreman (i sposoban) u svakom trenutku da se uvuce u supak...
Ja imam neki osjecaj da dosta forumasa tako dozivljava tu rijec.

"Real Madrid je pod vodstvom José Mourinha postigao 250 golova u La Ligi, te je Mourinho postao peti trener u historiji Real Madrida koji je dostigao ovu cifru, ali ujedno je i najbrži trener kojem je to uspjelo, trebalo mu je samo 87 utakmica. Nevjerovatno! Mourinho igra defanzivni fudbal?"
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 12 nov 2012, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 12 nov 2012, 17:46

anonymousHD je napisao/la:Kad ovako pogledaš koliko Ronalda udaraju na utakmici, koliko ga ljudi vole, još više volim što je došao u Real i što iz utakmice u utakmicu svima usta zatvara svojim radom, borbom, golovima na terenu. Ovoliko nijednog igrača nikada niko nije mrzio, gdje god ode pljuju po njemu, niko ga ne voli. Za mene je najveći! Šta me briga šta drugi pišu. ;)

[youtube][/youtube]

Ovo je namjerno, lakat od ovog igrača nema ništa da traži ovdje, kad skačeš, laktovi su sa strane, logika.
po meni nije najbolji fudbaler ikad, al mi jeste najbolji fudbaler danasnjice :D sto se tice lakta - to bas i ne znas jel namjerno il nije, ako si ikad igrao veliki fudbal, onda bi trebalo da znas da u zaru borbe moz svasta biti sto ovako inace nebi bilo :) narocito sto oni igraju za velike pare pa se sve gleda ;) nzm ne vjerujem da ga je bas namjerno ;) ili bar ja nebih mogao tako nekog namjerno udarit na fudb. utakmici :)

p.s. sto se tice murinja - po meni su ipak vazni rezultati ;) njegovo ponasanje je njegova stvar ;)
definicija gospodina: Roger Federer :P :D
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 nov 2012, 17:47

Kad je mesi napucao loptu u navijce Madrida ucinio je potez 1000x gori od calmiranja jer je mali gnom fizicki nasrnuo na navijace,te stoga su po ovoj gore logici trebali malog unakazit. Nema opravdanja za namjerne startove, nikome ni igracima Madrida ni ostalima.
Don Alfredo Di Stefano

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 12 nov 2012, 17:51

Sveti je napisao/la:aj razumijem svu tu priču oko murinja, ali je li bitnije to što radi u madridu, njegov preporod kluba, ili to što navodno nije gospodin ?

Šta imamo definirati i trošiti rijeci....evo ti vizuelizacija gospodina :mrgreen: :D i to u više primjera...hoces li kombinaciju jesen-zima ili ljeto-proljece :D biraj samo

slika

Mislim nije gej spika, ali bolan vidi gospodina....ništa Alhos...vec samo Pierre Cardin ili je Giorgio Armani na njemu, vazda je fitilj oko vrata sa olimpijskim znakom, sjajne salonke na nogama :lol: :mrgreen:

Morate ipak nauciti neke stvari sami...ne možemo ovako u evropsku uniju :mrgreen: :D

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 nov 2012, 18:15

Pod ruku s Lanceom, dva moderna gospodina sa zajednickim hobijem, olicenje postenja a mozda i buduci laureati za Nobela iz hemije...
Don Alfredo Di Stefano

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 12 nov 2012, 18:17

al su se grdni zaebali kad su izjavili da odijelo ne cini covjeka :D

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 12 nov 2012, 18:22

madridist je napisao/la:Pod ruku s Lanceom, dva moderna gospodina sa zajednickim hobijem, olicenje postenja a mozda i buduci laureati za Nobela iz hemije...
mah to mu je napakovano u Breši ili Romi... žabarska posla.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 12 nov 2012, 18:40

ripper je napisao/la:Jese je isto veliki potencijal, kao i Morata...ali šupak portugalski ce radije gurati svoje zemljake ,nego ove momke

sad ce me madridisti napasti garant :mrgreen:

njegovi zemljaci : ronaldo , pepe , coentrao

normalno da ce ovi igraci imati prednost u odnosu na moratu ( iako nije ista pozicija ) , ne radi se o tome da su joseovi zemljaci , vec su wc igraci , sto morata nije ,al ' se slazem da bi treb'o igrati od prve minute dok su benz i higuain povrijedjeni

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 nov 2012, 19:50

ripper je napisao/la:

Šta imamo definirati i trošiti rijeci....evo ti vizuelizacija gospodina :mrgreen: :D i to u više primjera...hoces li kombinaciju jesen-zima ili ljeto-proljece :D biraj samo

slika

Mislim nije gej spika, ali bolan vidi gospodina....ništa Alhos...vec samo Pierre Cardin ili je Giorgio Armani na njemu, vazda je fitilj oko vrata sa olimpijskim znakom, sjajne salonke na nogama :lol: :mrgreen:

Morate ipak nauciti neke stvari sami...ne možemo ovako u evropsku uniju :mrgreen: :D
znači, po tebi možeš uzeti bilo kojeg seljaka sa oranja, okupati ga i srediti, dati mu najskuplje odijelo koje postoji i on će biti gospodin? iskren da budem, mene su učili da gospodu odlikuju isključivo maniri koji ih čine gospodom, ne vrsta i kroj odijela koji nose.
naprijed rejal

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 12 nov 2012, 20:24

pa barem se pep odlikuje finim manirama i pricom.nikada nije uvrijedio kamoli nesto drugo uradio drugom treneru ili igracima.pep je gospodin i tocka.

evo ja kao navijac barcelone samtram da je mourinho najveci trener u povijesti,cak mislim da je veci i od fergusona,ali zato ne mora biti gospodin.sjetimo se samo prsta u oko tita vilanove.no zato je izvrstan trener.svatk oradi drugacije i naravno da cemo braniti onoga kojega "volimo".

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 12 nov 2012, 20:25

nate je napisao/la:pa barem se pep odlikuje finim manirama i pricom.nikada nije uvrijedio kamoli nesto drugo uradio drugom treneru ili igracima.pep je gospodin i tocka.

evo ja kao navijac barcelone samtram da je mourinho najveci trener u povijesti,cak mislim da je veci i od fergusona,ali zato ne mora biti gospodin.sjetimo se samo prsta u oko tita vilanove.no zato je izvrstan trener.svatk oradi drugacije i naravno da cemo braniti onoga kojega "volimo".
Nikad,cast Mourinhu.. ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.