Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Cazorlu treba odmoriti..dati Arshavinu jedan citav mec..
Mislim da je sada najbitnije zimu docekati sa sto vise bodova.
Mozda jeste prerano za zakljucke, ali tekma protiv Tottenhama se ne smije izgubiti. To bi imalo uticaj na nastavak sezone.
Inace mislim da bi Tottenham (uz Everton) mogao biti najveci konkurent za top4.
Mozda jeste prerano za zakljucke, ali tekma protiv Tottenhama se ne smije izgubiti. To bi imalo uticaj na nastavak sezone.
Inace mislim da bi Tottenham (uz Everton) mogao biti najveci konkurent za top4.
Ma treba pokusat Cavanija dovest, vidjeli smo kakav je ovaj tim sa 4-4-2 formacijom.
--------Arteta---Jack--------
Walcott---------------Cazorla
-------Cavani-Giroud--------
ovo bi odlicno izgledalo
--------Arteta---Jack--------
Walcott---------------Cazorla
-------Cavani-Giroud--------
ovo bi odlicno izgledalo
- vedofeelgood
- Kontakt:
Aj pa yebo te, pola novembra mi imamo 16 bodova

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Londonarsenal
- Kontakt:
Trebamo mi prije svega da se riješimo ovih koje vučemo a od kojih nema koristi. Ramsey, Djorou, Santos, Squilaci, Fabianski i ovih na posudbama se također treba riješiti (Bendtner, Denilson, Park). Kada to uradimo onda početi kupovati provjerene igrače, igrače sa iskustvom. Koliko Podolskom i Mertesackeru znači igra za NJemačku reprezentaciju i koliko su bolji zbog toga. Spomenuti Fellaini i Cavani su igrači koji bi mnogo pojačali Arsenal. Nažalost to za sada može biti samo sanjarenje. Uzeti će to neko ko ponudi koji milion više, i naravno bolju plaću koju ograničeni Arsenal ne može ponuditi.
Prosle godine nakon 11 kola 19 bodova, tri vise nego ove sezone.vedofeelgood je napisao/la:Aj pa yebo te, pola novembra mi imamo 16 bodova![]()
![]()
![]()
Zanimljivo, prosle godine je start bio losiji i mnogi su bili vise nezadovoljni nego sada.
To ti ga dodje kao neka opticka varka.
According to a reliable transfer news ****, Zaha to Arsenal is almost a done deal. Should be wrapped up by January. Do you want to see him at Arsenal?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Marsal
- Kontakt:
Pa i ne bašGunner4 je napisao/la:According to a reliable transfer news ****, Zaha to Arsenal is almost a done deal. Should be wrapped up by January. Do you want to see him at Arsenal?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Chelsea and Arsenal are amongst the clubs keeping a close eye on Raheem Sterling’s contract situation at Liverpool, according to reports.
The Daily Mail claims that both Premier League clubs - as well as Manchester City - are ready to pounce if the Jamaican-born winger turns down a new contract offer to stay at Anfield.
Sterling has been a revelation for the Reds this season, with new boss Brendan Rodgers giving the teenager his chance to shine out wide for the first team.
England boss Roy Hodgson has since handed the player an international call-up, with Sterling tipped to become the third youngest player ever to represent the Three Lions against Sweden on Wednesday.
However, speculation in the same publication that Sterling wants a £50,000 deal at Liverpool is wide of the mark, according to the player.
“I have just woken up to this rubbish but I can assure you I’ve not asked for that stupid amount. We’re waiting till I’m 18 to sign,” he wrote on Twitter, according to The Daily Star.
A four-year deal in the region of £20,000 per week has been mooted as a more realistic figure for the Liverpool starlet in the same report, but if things were to go wrong before his birthday on December 8th, clubs are ready to pounce.
Arsenal continued their disappointing start to the season at the weekend with a draw against Fulham at the Emirates Stadium, and manager Arsene Wenger has been linked with a number of players ahead of the New Year window - most recently Wilfried Zaha and Edin Dzeko.
And, with Theo Walcott in the final 12 months of his current Gunners contract, Sterling would represent a direct replacement if the England winger opts to leave Arsenal.
Chelsea boss Roberto Di Matteo has continued the philosophy of former manager Andre Villas-Boas since taking charge at Stamford Bridge, investing heavily in young players like Eden Hazard and Oscar.
The signing of Sterling would be another step towards a bright future for the Blues, although Chelsea will know there are still plenty of hurdles to overcome before adding the player to their west London ranks.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Dobar bi bio Zaha, naravno bilo bi dobro ako vec nece moci Cavani..da damo Walcotta za Dzeku.. formacija 4-4-2 ..ionako previse je lopti koje su precizne a nema ko da pokupi jer Giroud sam tu igra a jos Dzeko koji zna izvuci loptu pored 5 igraca..bilo bi dobro kada bi Wenger povukao potez..
Vezni :
Arteta - Coquelin
Cazorla - Wilshere
Dzeko - Giroud
Vezni :
Arteta - Coquelin
Cazorla - Wilshere
Dzeko - Giroud
- TheVerminator
- Kontakt:
A što brate? Ne znam jesi li ga gledao, al' ja sam maksuz gledao utakmice C.Palace da bih ga vidio. Za sad 4 gola u 16 utakmica, fina statistika za krilo. Ox------ZahaMarsal je napisao/la:Pa i ne bašGunner4 je napisao/la:According to a reliable transfer news ****, Zaha to Arsenal is almost a done deal. Should be wrapped up by January. Do you want to see him at Arsenal?
Au brate tek kad je debitovao Raheem kontam, šteta što nije u Arsenalu, ono uklapa nam se u koncept ekipe.
Volio bih kad bi on došao, a Walnut put Liverpoola...
EDIT: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2Byyb0a9l" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bih sad Edina. Giroud nam se taman uigrao s ostatkom ekipe, treba ga pustit nek igra. Jedino ako se ne prebacujemo na 4-4-2..
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Arsene odlazi, postao si limitirani bot
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- BeyKopites
- Kontakt:
To ti o Sterlingu pričaš ? Vama Sterling, nama WalcottTheVerminator je napisao/la: A što brate? Ne znam jesi li ga gledao, al' ja sam maksuz gledao utakmice C.Palace da bih ga vidio. Za sad 4 gola u 16 utakmica, fina statistika za krilo. Ox------Zaha![]()
Au brate tek kad je debitovao Raheem kontam, šteta što nije u Arsenalu, ono uklapa nam se u koncept ekipe.![]()
Volio bih kad bi on došao, a Walnut put Liverpoola...
EDIT: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2Byyb0a9l" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bih sad Edina. Giroud nam se taman uigrao s ostatkom ekipe, treba ga pustit nek igra. Jedino ako se ne prebacujemo na 4-4-2..
Sterling se izjasnio i rekao da nije tražio "tih glupih 50k", tako da, on ostaje u Liverpoolu još bar 10 god.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Svi oni istu pricu pricaju
Je li potrebno napomenuti da oni igraju za novac, za profit !? Sto vise to bolje 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- TheVerminator
- Kontakt:
Da, o Sterlingu govorim. Baš mi se sviđa kako igra, pa i ovo oko produženja ugovora, odugovlačenje i Thea i Rahima, te interes Liverpoola za Walcotta su me doveli do tog.BeyKopites je napisao/la: To ti o Sterlingu pričaš ? Vama Sterling, nama Walcott![]()
Sterling se izjasnio i rekao da nije tražio "tih glupih 50k", tako da, on ostaje u Liverpoolu još bar 10 god.
Iskreno, ne znam baš što se tiče ugovora. Šta znaš, možda mu neko ponudi više od Liverpoola.
btw. Kolika je njegova plata trenutno?
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
ja nikad ne bih dao walcotta za sterlinga, istina da je on talentovan igrač, al nama trenutno treba igrač koji je već profesionalan i koji će zabijat golove, a theo to već odavno radi
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Raja jel se sredinom sedmice igra kup ???
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Zaha je da može igrati desno krilo, al' greh je njega metat bilo kuda sem ispred protivničkog golmana. On je glavu dao za centarfora i za mene je najtalentovaniji igrač u Championshipu makar tamo igrao i Lascelles, za kog smatram da je milion posto igrač Arsenala u budućnosti.
-------------------Zaha-----------------
Sterling--------Wilshere-----------Ox
Uskoro napad Engleza, a ja nije da ne bih volio da se ovakva ekipa okupi na Emiratima. Dodajmo im još Gibbsa i Carla pozadi, Pingponga i Chuksa, koji će valjda uspjeti, u sredinu i za sada dovoljno. Ako ostane Walcott dobro i jest, ako ode, dobro i jest. Dobro je uvijek jest.
Ono gore bi bio atomski napad i teško koja ekipa u P'shipu da bi mogla skuckat bolju ekipu, čak ni Cityeve pare. Još ako Lascelles bude pravi i stvarno izraste u velikog igrača pa i odbrana dobije novog Campbella, onda stvarno...Mislim da bi bilo jbno.
Jenkinson------Lescelles--------_______---------Gibbs
Wenger je, piše se po medijima, počeo da traži novog golmana, kobiva konkurenciju Voji, a ako dovede i Butlanda, onda je ovo ekipa, kojoj će malo falit da je smjestimo na sam vrh Olimpa sa sve strijelom u ruci Jackya. Za dvije do tri godine, ovoj ekipi niko ništa neće moći. Zasad moram da ka'em samo kako Chelseaovoj ekipi za dve do tri godine neće nitko nitšta moći, sem Urbana Manchesterskog, jer on ima para i on je car. Kad ne bude im'o para neće ni biti cari et'...Jbg.
-------------------Zaha-----------------
Sterling--------Wilshere-----------Ox
Uskoro napad Engleza, a ja nije da ne bih volio da se ovakva ekipa okupi na Emiratima. Dodajmo im još Gibbsa i Carla pozadi, Pingponga i Chuksa, koji će valjda uspjeti, u sredinu i za sada dovoljno. Ako ostane Walcott dobro i jest, ako ode, dobro i jest. Dobro je uvijek jest.
Ono gore bi bio atomski napad i teško koja ekipa u P'shipu da bi mogla skuckat bolju ekipu, čak ni Cityeve pare. Još ako Lascelles bude pravi i stvarno izraste u velikog igrača pa i odbrana dobije novog Campbella, onda stvarno...Mislim da bi bilo jbno.
Jenkinson------Lescelles--------_______---------Gibbs
Wenger je, piše se po medijima, počeo da traži novog golmana, kobiva konkurenciju Voji, a ako dovede i Butlanda, onda je ovo ekipa, kojoj će malo falit da je smjestimo na sam vrh Olimpa sa sve strijelom u ruci Jackya. Za dvije do tri godine, ovoj ekipi niko ništa neće moći. Zasad moram da ka'em samo kako Chelseaovoj ekipi za dve do tri godine neće nitko nitšta moći, sem Urbana Manchesterskog, jer on ima para i on je car. Kad ne bude im'o para neće ni biti cari et'...Jbg.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Citam da Arsenal NE ZELI da produzi sa Frimpongom kojem istice ugovor na kraju sezone ! sta reči ?
nista, coek nema pojma i aj ća...