pa piše da je odigrao 60 utakmica i dao 85 golova, a Messi je dao 76 u 59...ne sumnjam ja uopšte da će Messi skinuti i Gerda, zato ga ne bih odmarao protiv Alavesabparena je napisao/la:On ima dosta vise utakmica od 49 koliko su ovi imali. Zbog toga je Pele bio nosilac tog rekorda. Ko zna bolje da pojasni nek napise. Messi is king.maximusdecimus je napisao/la:na goal.com piše da je Gerd Muller 1972. dao 85 golova i da je on rekorder, a da je Messi sad na drugom mjestu..
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: FC Barcelona

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
9 utakmica do kraja godine, samo za barcelonu
9*2 = 18 golova najmanje 

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Mislim da ce i Argentina igrati bar jednu utakmicu do kraja godine,bar bi trebala.
pa hoce sigurno, samo mrsko mi bilo trazit, al et neka bude ti 18terabajt je napisao/la:Mislim da ce i Argentina igrati bar jednu utakmicu do kraja godine,bar bi trebala.

Crveno-Crna i Blaugrana!
- maximusdecimus
- Kontakt:
igraju u srijedu protiv Saudijske Arabijeterabajt je napisao/la:Mislim da ce i Argentina igrati bar jednu utakmicu do kraja godine,bar bi trebala.

Eto prilike za jedno 3 golamaximusdecimus je napisao/la:igraju u srijedu protiv Saudijske Arabijeterabajt je napisao/la:Mislim da ce i Argentina igrati bar jednu utakmicu do kraja godine,bar bi trebala.

Most goals for club+country in a calendar year: Gerd Muller 85 (Bayern GER 1972), Messi 76 (Barcelona ARG 2012), Pele 75 (Santos BRA 1958)
Uglavnom, Pele prekucan
Uglavnom, Pele prekucan

hvala brate, palo je nešto malo markicabparena je napisao/la:Hajd evo vec 0:3 - drago mi da te blaugrana ne obori.Sveti je napisao/la:Sjajno !![]()
srecno dalje na tiketu...

naprijed rejal
- paranojafredy
- Kontakt:
steta sto ovi izjednacise mogli ste se jos odmac
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
I've loved United since I was a kid
Jesil bar 50-60 nabacio ?Sveti je napisao/la:hvala brate, palo je nešto malo markicabparena je napisao/la:Hajd evo vec 0:3 - drago mi da te blaugrana ne obori.Sveti je napisao/la:Sjajno !![]()
srecno dalje na tiketu...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
50, ali izgubio sam na uplatama na ostalim tiketima, ali tu je negdje oko 40, ja zadovoljan. 

naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za pobjedu na Balearima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Maestro je jednostavno majstor za slobodnjake, dokazao stotinu puta...ali su to i Messi i Villa
to je ta dilema - koga staviti da izvede.. Samo da se ja pitam Xavi bi ih pucao svaki put, pogotovu penale 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Maestro je jednostavno majstor za slobodnjake, dokazao stotinu puta...ali su to i Messi i Villa

Po meni Xavi treba da puca slobodnjake kratkih udaljenosti, Messi daleke slobodnjake a penale nikakvi tehnicari vec samo razorni suteri.
@sveti
dobro je i to - sigurno neki sistem ali dobro je i 40 km
@sveti
dobro je i to - sigurno neki sistem ali dobro je i 40 km

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
messi i xavi iz bliza (zavisno od situacije/strane), iz daleka alves.
moze i Messi na blizu ali samo na lijevu nogu jer je tu idealan. Xavi je bolji na desnu jer sam primjetio daleko vise prebacivanja gola Mesija na kracoj udaljenosti na toj strani. Ali zvijeri su svakakoazTer je napisao/la:messi i xavi iz bliza (zavisno od situacije/strane), iz daleka alves.

Mislim da bi Xavi bio najsigurniji izvođac što se tice penala, ali jbg Messi je glavna faca i to se nece promjeniti.
Što se tice slobodnjaka, najbolja opcija je: Messi (kao lijevak) sa desne strane, Xavi sa lijeve....sa sredine je nekako precizniji Xavi....sa vecih distanci je Villa jako dobar iz slobodnjaka, kao i Alves.
Što se tice slobodnjaka, najbolja opcija je: Messi (kao lijevak) sa desne strane, Xavi sa lijeve....sa sredine je nekako precizniji Xavi....sa vecih distanci je Villa jako dobar iz slobodnjaka, kao i Alves.
Al vjeruj da na distanci samo Mesiju vjerujem sto je u zadnje vrijem i dokazao. Kao nikad kad je faul na 30 met. a jos na desnoj strani (lijeva noga) - ja 90% ocekujem Mesijev pogodak. To je pokazao i u klasiku i u ligaskim a i u reprezentativnim utakmicama. Ima Mesi i snagu i preciznost...ripper je napisao/la:Mislim da bi Xavi bio najsigurniji izvođac što se tice penala, ali jbg Messi je glavna faca i to se nece promjeniti.
Jeste se Messi u zadnje vrijeme dosta popravio kad su slobodnjaci u pitanju, to niko ne može poreci. Zabija jako cesto, nema šta.
Do 30 metara, sa onom njegovom tehnikom šuta, je poprilicno opasan po gol protivnika.
Preko 30 metara, treba neko sa jacim šutem...tipa Alves i Villa.
Do 30 metara, sa onom njegovom tehnikom šuta, je poprilicno opasan po gol protivnika.
Preko 30 metara, treba neko sa jacim šutem...tipa Alves i Villa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.