FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

gojzerica
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la gojzerica » 11 nov 2012, 23:19

Puma je napisao/la:Slika Denisa smeta jer je provokacija. Prosta stvar.
Provokacija se briše, a post u kojem se direktno vrijeđa nekolicina osoba se ostavlja. Nema smisla.

Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.

Netrebam se pravdat, kad oces normalnu raspravu ja sam prvi za, ali dok god bude ovakvih sranja onda cu i ja pisat na isti nacin.
Dobro, samo znam da takav prije nisi bio, a provokacije su uvijek bile i bit će.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 11 nov 2012, 23:21

slika

idemo opet :lol:

Samo vi brišite postove, ovaj Puma je preočajan lik ... prošle ste sedmice ulijetali na našu temu i provocirali, a sad kad se vama uzvrati brišete postove ... bravo. Vidi se da navijate za Inter, ni vaš klub ne zna da gubi s dostojanstvom.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 nov 2012, 23:21

IlCapitano je napisao/la:I zašto da se umaramo oko 10, 15 bodova prednosti kad vi ni -1 i -4 ne možete stići. :lol:
Ne vidim zašto bi mi išta stizali kad smo bod ispred Napolija.Naslov nikada niti nije bio cilj ove sezone.

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 11 nov 2012, 23:27

L'Avvocato je napisao/la:slika

Samo vi brišite postove, ovaj Puma je preočajan lik ... prošle ste sedmice ulijetali na našu temu i provocirali, a sad kad se vama uzvrati brišete postove ... bravo. Vidi se da navijate za Inter, ni vaš klub ne zna da gubi s dostojanstvom.
Halo jel vama tesko neke stvari skontat,srali ste mjesecima i dobili smo vas i uslijedila su standardna i ocekivana podyebavanja iako se niste vratili u velikom stilu iz bojkota kako ste se nadali i bili ubjedjeni,Inter sad igrao sa Atalantom i to nema nikakve veze sa vama i vi se sjatili na ovu temu,pa yebo majku ak ste vi normalni :roll:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 nov 2012, 23:29

Pupi04 je napisao/la: Halo jel vama tesko neke stvari skontat,srali ste mjesecima i dobili smo vas i uslijedila su standardna i ocekivana podyebavanja iako se niste vratili u velikom stilu iz bojkota kako ste se nadali i bili ubjedjeni,Inter sad igrao sa Atalantom i to nema nikakve veze sa vama i vi se sjatili na ovu temu,pa yebo majku ak ste vi normalni :roll:
Pa jbo majku onda ako je iko normalan jer poslije poraza Juventusa svi se sjate na nasu temu pa podjebavaju, ovdje bar samo Juventini :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 nov 2012, 23:32

L'Avvocato je napisao/la:slika

Ne ocajavam jos uvijek, nije pocela sezona caja. Ju tu prelijepu temu niti posjecujem, ako ti smeta post, prijavi ga. Hvala.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 nov 2012, 23:35

10DelPiero je napisao/la: Pa jbo majku onda ako je iko normalan jer poslije poraza Juventusa svi se sjate na nasu temu pa podjebavaju, ovdje bar samo Juventini :mrgreen:
E nemoj lagat brate ;)
I nije uopce problem u provokacijama, nego u licemjerju, jedan tjedan se govori jedno a onda drugi potpuno druga stvar se tvrdi. Kad Inter pobjedi u izravnom susretu je potpuno normalno da navijaci Intera likuju (isto kad je suprotna situacija) ali kad mi gubimo u EL uvjek dođu barem 3-4 vasa ovdje da pisu svasta i samim time ogranicavaju bilo kakvu normalnu diskusiju (kao sta je danas situacija ;) ) ,a onda kad se poberu banovi zbog pizdarija dize se drvlje i kamenje na Monologa,Pumu,Admina,Magicu ili nekog sedmog ;)

Over and out, necu vise o ovome, za sve ostalo tu je pm
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 nov 2012, 23:41

slika
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 11 nov 2012, 23:48

Ma dobro necu uopste da ulazim u rad administracije niti me zanima to, ali vjeruj mi da je bilo provokacija nakon tekme sa Nordjeslandom a to sigurno nisu bili navijaci tog kluba. I mi smo se digli zbog niza pa dobili po nosu i vi ste isto nakon pobjedonosnog niza u gostima pa evo dobili po nosu, igrom slucaja Juventusu je to bio Inter a posto mi necemo dobiti priliku da se nasladujemo jer vam je Juve prekinuo taj niz mislim da je uredu malo provokacija ali sve u granicama normale.

Necu vise ni ja nista pisati, diskutujte do mile volje :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 nov 2012, 23:52

Stramaccioni: "Mandate anche voi un sms per la lotta contro il cancro, vale di più che parlare di un rigore o non rigore."
Gospodin. Svaka mu cast.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 12 nov 2012, 00:36

Mene je strah pisati dok su Juventini na nasoj temi,znate oni vole ukrast :lol:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 nov 2012, 01:07

E majku mu sto mi je neka muka,ne zbog poraza (ni prvi ni zadnji) nego sto smo ispali levati. Pa majka mu stara, 3 gola primit... Pa to ni Cagliari ne bi uspio. Potrefi se jednom da fale 2 stopera i od jedne Atalante primis tricu.
To definitivno nije odlika ozbiljnih ekipa.
Za onog Silvestrea bas ne znam sta da kazem. Onu gresku kod prvog gola ni ja ne bih napravio,al eto,desava se svima da pogrijese. Ostatak utakmice je covjek odigrao pristojno,ukljucujuci i "penal" (apsolutno cist start) ali je ocigledno da on uopste nema postavljanje. Valjda ga tome neko nauci. Zato je onaj mali brzi padavicar iz Atalente i osjetio da moze prolazit kad ovaj nema sigurnost u sebe.
Drugi mi je ono Japance. Ono definitivno ne zna igrati odbranu.
A slag na torti mi je Alvarez. U njega sam sve vise razocaran. Izgleda mi kao jedan od najvecih potencijala na svijetu,al nikako da uhvati neki kontinuitet. Danas ko da se gljiva ludara najeo prije tekme.
Fakat nisam nezadovoljan igrom veceras,al me u medjumozak hebe ta neka neozbiljnost,ne znam kako bih je nazvao. Heeeej,primit tricu od Atalante...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 12 nov 2012, 01:07

" onclick="window.open(this.href);return false;

A stvarno ne bi da nekog povrjedim ili nesto slicno, ali Juventusovi navijaci (koji spamaju) klasican primjer balkanske (ne)kulture ;)
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 nov 2012, 01:10

Naravno da je penal. Silvestreova lijeva noga u njegovu desnu prije nego je došao do lopte.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 nov 2012, 01:14

Start čist ko suza ovo penala nije vidjelo a ko kaže suprotno uz dužno poštovanje izvolite http://www2.ghetaldus.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo ne čudi bit će ovoga još ako Inter bude blizu Juve-a na tabeli.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 12 nov 2012, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Scarpini
Kontakt:

Post Postao/la Scarpini » 12 nov 2012, 01:16

Vrlo teska je odluka bila..ali i prosle sezone ako Interov igrac nekog obori u kaznenom to je bilo odmah svirano !

Sto se tice same tekme Palacio podbacio kakve zicere je fulao...a nekako je se sredina raspala prelako su dolazili ovi do nase gola ..niko da ih omete.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 12 nov 2012, 01:28

Ljudi su nas hvatali na kontre gdje smo ispadali,Silvestre je krivac za sva 3 gola,nemojte govoriti da nije penal kada jeste,on lijevom nogom pravi prekrsaj,ne zna se postaviti,ima neke cudne ispade,istrcava,kad ga neko prevede gura se,udara,kada trci gazi citavim stopalom i trljav je,ne zna hodati pošteno da kažem,to je odlika jako slabog igraca koji nas je zapamtite dobro KOŠTAO POBJEDE VECERAS!

Guarin jako dobar,malo previse nekad razmislja i izgubi bezveze loptu nabijajuci kroz covjeka,Milito pošteno lopte nije dotakao.
Imamo malo šuteva sa distance i problem je kad igramo protiv ekipa koje se brane,nemamo neke baš sjajne ideje,ali ja vjerujem da je igrao Ranko i Samuel da bi uzeli čista 3 boda,pogledajte malo bolje snimak i pratite Silvestrea.

Slijedeca protiv Cagliarija,vise bi volio da se Samuel prvi vrati,on raznosi napadace i igra za 10,ali izgleda da se prvi vraca Ranko što i nije tako loše jer momak igra dobru sezonu.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 nov 2012, 02:16

IlCapitano je napisao/la:Naravno da je penal. Silvestreova lijeva noga u njegovu desnu prije nego je došao do lopte.
Pretpostavljam da mi sad ovde trebamo s tobom diskutovat jel bio penal il nije...
Nas dvojica ocito razlicito poimamo fudbalsku igru,a i Inter kao klub. Ti, pretpostavljam, smatras da pri startu u 16-ercu odbrambeni ne smije dotaci protivnickog,bez obzira da li je izbio loptu ili ne. Bas u vasem stilu,ali samo kada su u pitanju drugi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 12 nov 2012, 02:19

neroazzuro je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Naravno da je penal. Silvestreova lijeva noga u njegovu desnu prije nego je došao do lopte.
Pretpostavljam da mi sad ovde trebamo s tobom diskutovat jel bio penal il nije...
Nas dvojica ocito razlicito poimamo fudbalsku igru,a i Inter kao klub. Ti, pretpostavljam, smatras da pri startu u 16-ercu odbrambeni ne smije dotaci protivnickog,bez obzira da li je izbio loptu ili ne. Bas u vasem stilu,ali samo kada su u pitanju drugi.
Da se i ja ubacim :)

Da se odma slozimo sa jednim,a to je da od Panja desna noga ne pravi faul,lijeva noga pravi kontakt i onde bi 90% sudija sviralo penal,ja molim Boga i Stramu da Silvestre vise ne zaigra,nek dize iz ambulante Samuela na jednoj nozi al on je bedem za ovog Panja. :)

FORZA INTER!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 nov 2012, 09:22

Ocjene za sinoćnji poraz u Bergamu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.