Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Uvijek cu cestitati na pobjedi pa vi vjerovali u to ili ne. Ali bas ovako direktne navlakuse na rezultatu 1 1 nije u redu. Mislio sam da su ovakve stvari (penali) otisli s proslom sezonom, ali izgleda jos je to zivo. Realu ko sto ste i sami vidjeli to ne treba. Uvijek se moze pobjediti igrom a ne penalima koji to nisu bili.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bravo Callejon, bravo Xabi i bravo Morata... Bravo Iker naravno... Ostatak ekipe nekako statičan, teren vrlo loš, igre očajne. Levante je mogao ovdje do remija komotno. Ramos je glupost uradio kod prečke. Morao je dodati Xabiju....
Igrač Levantea nije dobio čist crveni karton kod fauliranja Ronalda.bparena je napisao/la:Uvijek cu cestitati na pobjedi pa vi vjerovali u to ili ne. Ali bas ovako direktne navlakuse na rezultatu 1 1 nije u redu. Mislio sam da su ovakve stvari (penali) otisli s proslom sezonom, ali izgleda jos je to zivo. Realu ko sto ste i sami vidjeli to ne treba. Uvijek se moze pobjediti igrom a ne penalima koji to nisu bili.
A onaj glavomet Albiola,on je za navijače s slabijim srcem fatalan.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
To je Ronaldo simulirao.FKKC1932 je napisao/la:
Igrač Levantea nije dobio čist crveni karton kod fauliranja Ronalda.
Morata gigant. Sada je Jose na potezu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja bi mu odmah dao crveni a i sad nije kasno da bude kaznjen. Volio ja CR7 ili ne to nije vazno, ali onako covjeka udesiti to se ipak ne smije. Odmah je trebaao da leti van.FKKC1932 je napisao/la:Bravo Callejon, bravo Xabi i bravo Morata... Bravo Iker naravno... Ostatak ekipe nekako statičan, teren vrlo loš, igre očajne. Levante je mogao ovdje do remija komotno. Ramos je glupost uradio kod prečke. Morao je dodati Xabiju....
Igrač Levantea nije dobio čist crveni karton kod fauliranja Ronalda.bparena je napisao/la:Uvijek cu cestitati na pobjedi pa vi vjerovali u to ili ne. Ali bas ovako direktne navlakuse na rezultatu 1 1 nije u redu. Mislio sam da su ovakve stvari (penali) otisli s proslom sezonom, ali izgleda jos je to zivo. Realu ko sto ste i sami vidjeli to ne treba. Uvijek se moze pobjediti igrom a ne penalima koji to nisu bili.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kad ce vise onaj Ballesteros ili kako vec,prestati igrati. Vidi se na njemu da je star.
A i vidi se koliko je sudija bio siguran u onaj penal da je propustio dati njemu karton,bilo zuti ili crveni,svakako bi bio iskljucujuci. Ono je pravi mesar
A i vidi se koliko je sudija bio siguran u onaj penal da je propustio dati njemu karton,bilo zuti ili crveni,svakako bi bio iskljucujuci. Ono je pravi mesar

Čemu spominjanje suca onda? Ofsajd kod gola Levantea, i to? Ništa, ha
Uglavnom
XABI ES JUGADOR PARA BALON D'OR <3

Uglavnom
Malo je to, XABI, El mejor jugador de todos los tiempos!FKKC1932 je napisao/la:Čemu spominjanje suca onda? Ofsajd kod gola Levantea, i to? Ništa, ha![]()
Uglavnom
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Jako neobična tekma... Pomalo neregularna... Jer kako igrati u onakvim uslovima... Ali bar je bilo zanimljivo... Samo me zanima kako i na koju foru onaj Albiol igra.... Čovjek je nekad bio dobar, a sada nije ni za segunde... A Morata mi je donio finu lovu, živ mi i zdrav bio, i dao Bog nek postane novi Raul...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma Namiks ga maslaca na Alonsa, vec duži period...promjeni ruku, pa onda na Alvara i tako cikularno
Moramo mu nabaviti kakvih novijih postera

Moramo mu nabaviti kakvih novijih postera

Al kolko uvrnut moraš bit da ga na malog gnoma bacaš? 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- raul-zakon
- Kontakt:
Pustite prepirke !
Moratatatataatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatata...
Nadam se da klupska politika neće upropastiti i ovog dragulja.
TRPAJ ALVARO !
Moratatatataatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatata...
Nadam se da klupska politika neće upropastiti i ovog dragulja.
TRPAJ ALVARO !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ukoliko bi mogao vratiti bilo kojeg igrača u Liverpool, ko bi to bio i zašto?
Gerrard: "Xabi Alonso, on je najbolji vezni igrač sa kojim sam ikada igrao!"

Gerrard: "Xabi Alonso, on je najbolji vezni igrač sa kojim sam ikada igrao!"

- anonymousHD
- Kontakt:
Albiola treba oterat iz kluba, najlošiji igrač definitivno.
- raul-zakon
- Kontakt:
Mou: ""Cristiano je izgubio vid na ozlijeđenom oku tijekom 1. poluvremena, a na poluvremenu izgubio je vid na oba."
Sad ovo pročitah na FB-u !
Sad ovo pročitah na FB-u !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Kako prenosi 'Radio Marca' došlo je do sukoba između Ballesterosa (kapiten Levantea) i Pepea. Naime, Pepe je ispred svlačionice plesao, slavio pobjedu, a Ballesteros je naletio na njega.
Pročitah na FB grupi jednoj.
Pročitah na FB grupi jednoj.
Kod: Označi sve
Mourinho: "Era imposible que Ronaldo continúe. Cuando llegue a Madrid irá al hospital para que le hagan los exámenes que le tienen que hacer. Está equilibrado"
------------------------------------------------
Jos nesto... Ko razumije shvatit' ce, neda mi se prevoditi.
Mourinho: "En primer lugar, quien ha traído a Morata al primer equipo he sido yo, no ha sido nadie más. Quien lo ha traído para hacer tres pretemporadas consecutivas he sido yo. Quien ha impedido que se marchara, he sido yo. Quien le ha ofrecido el contrato del primer equipo, soy yo también; y quien se ocupa de su gestión, he sido yo también..."
Que grande Mou, siempre quiere todos los meritos, la realidad es que no ha contado nada con Morata, se le han lesionado Higuain y Benzema, y a puesto al mejor extremo del mundo en una posicion antinatural por no poner a Morata, se le lesiona Cr7 y mete a Albiol por el, jugando sin delantero, recibe el empate y va y mete a Kaka, sigue sin delatero hasta el 83, ya solo le queda un cambio y un jugador de ataque en el banquillo, Morata, por fin lo mete, marca y ahora nos quiere vender que él tiene el merito.

Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.