FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 11 nov 2012, 22:54

Huska je napisao/la:Nego jel ovaj Silvestre na posudbi(nadam se da jest) ili je kupljen...
Ljudi nemojte se trest u pitanju je samo posudba :mrgreen:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 11 nov 2012, 22:54

Baresi..

Pa ja bi ti to preporucio da ucinis,, nije lako biti navijac milana ovi dana :lol: .. Sto se mene tice slobodno
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 nov 2012, 22:56

Realno, ovakvog scenarija sam se i pribojavao. Jbg. Inter ce prije dobiti Reala u Madridu nego Atalantu u Bergamu.

Strasno kako mi nemamo srece. Pa jbt. vise igraca je povrijedjeno nego sposobno za igru. Samo treba odrzati ovu poziciju i drzati Napoli na distanci.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 11 nov 2012, 22:57

SiamoNoi je napisao/la:
Huska je napisao/la:Nego jel ovaj Silvestre na posudbi(nadam se da jest) ili je kupljen...
Ljudi nemojte se trest u pitanju je samo posudba :mrgreen:
Fala Bogu :D Treba ga poslat jos u januaru ako je moguce nazad, tjeraj budalu sto dalje :D

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 nov 2012, 22:58

@puma (@monolog) ne znam što te vrijeđa slika Denisa. ;)
Tritolone je napisao/la:Ocekivane reakcije od robijasa nakon sta prosli tjedan nisu mogli likovat (glavno da smo mi kompleksasi :lol: )

Licemjere je opasna stvar, srecom neki imaju amneziju pa zaboravljaju koliko su prosli tjedan govana prosrali :lol:

Sricom postoji ignore.
Tebe sam pamtio kao ''normalnog'' forumaša, al si se zarazio.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 11 nov 2012, 23:00

gojzerica je napisao/la:@puma (@monolog) ne znam što te vrijeđa slika Denisa. ;)
Tritolone je napisao/la:Ocekivane reakcije od robijasa nakon sta prosli tjedan nisu mogli likovat (glavno da smo mi kompleksasi :lol: )

Licemjere je opasna stvar, srecom neki imaju amneziju pa zaboravljaju koliko su prosli tjedan govana prosrali :lol:

Sricom postoji ignore.
Tebe sam pamtio kao ''normalnog'' forumaša, al si se zarazio.
to sam mislio napisati, ali sam odustao. Bezveze vrijeđa sve juventine :?
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 11 nov 2012, 23:02

hahaha realan forumas im samo kaze kako jest i odmah ga skidaju sa liste :lol:
svoja ste izrecena **** popapali prosle hefte i dalje imate obraza da nesto pametujete :roll:
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 nov 2012, 23:02

baresi#6 je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la: vasa sezona je spasita ;)

slika
Krajina Rulez!! hehe :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 nov 2012, 23:03

Slika Denisa smeta jer je provokacija. Prosta stvar.
Call the coroner!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 nov 2012, 23:03

@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.

Netrebam se pravdat, kad oces normalnu raspravu ja sam prvi za, ali dok god bude ovakvih sranja onda cu i ja pisat na isti nacin.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 11 nov 2012, 23:07

Chivu,Samuel,Ranocchia,Sneijder,Stankovic,Coutinho,SILVESTRE,Obi,Mudingayi,,nije bilo nikog spremnog za utakmicu,,samo treba pogledat da 5 skoro iz prvog tima fali,,sta ces jbg,mogli smo bar remi izvuc,nisu bili tolko losi,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 nov 2012, 23:08

Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.

Netrebam se pravdat, kad oces normalnu raspravu ja sam prvi za, ali dok god bude ovakvih sranja onda cu i ja pisat na isti nacin.
Nisi mene pitao, al' je l' ti mogu ja odgovoriti?

Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone, dovoljno govori citat onog lika koji kaže da je bitna samo pobjeda protiv Juvea, a Boga mi i ostalih. S druge strane, Juventine boli ****, pobijedite vi i na Meazzi uzvratnu utakmicu, opet je Scudetto u Torinu, ali je svakako lijepo vidjeti miševe kako svako malo zapnu na nekoj prepreci.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 11 nov 2012, 23:10

IlCapitano je napisao/la:Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone...
Jasno da nam je utakmica sezone kad ste vi najjači tim lige koji će već na polusezoni ostvarit nedostižnu prednost od 10,15 bodova.U čemu je problem?

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 11 nov 2012, 23:11

hahaha prikriveni tzv realni forumas hahaha
Oj Boze dragi hahahhaha
@Trito sto si skrivao i bio dobrica :lol:

Halo bolan nama utakmica sezone :lol: osim standardnih zayebancija rijetko ko da vas je vise spomenuo a kod vas nema stranice a da ne spomenete Inter,odyebite od nas ili opet u bojkot,sazovite vijece i vrhovnog poglavara...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 11 nov 2012, 23:12

IlCapitano je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.

Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone, dovoljno govori citat onog lika koji kaže da je bitna samo pobjeda protiv Juvea, a Boga mi i ostalih. S druge strane, Juventine boli ****, pobijedite vi i na Meazzi uzvratnu utakmicu, opet je Scudetto u Torinu, ali je svakako lijepo vidjeti miševe kako svako malo zapnu na nekoj prepreci.

haha misevi ... ajd zebro suti ... puno toga ste progutali u derbiju ... ne bi trebao ovde uopste da pises ...

prije derbija bila jedna prica, sad druga ... sad odjednom boli vas qita sto smo vam satrali smrdljivu damu ... i treba da je meljemo uvijek ... tisu zebro ..

pa da nije bilo ajde reci "sudijskih gresaka", vi bi bilo dole sa milanom negdje ...

i znaci suti zebro ... pa kazem opet suti zebro ... da vam ne bi derali damu ...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 nov 2012, 23:13

SiamoNoi je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone...
Jasno da nam je utakmica sezone kad ste vi najjači tim lige koji će već na polusezoni ostvarit nedostižnu prednost od 10,15 bodova.U čemu je problem?
Polahko, do polusezone ima još 7 kola, bit će još Atalanti. :lol:

I zašto da se umaramo oko 10, 15 bodova prednosti kad vi ni -1 i -4 ne možete stići. :lol:

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 11 nov 2012, 23:14

pa kazem suti zebro, suti suti zebro ... :lol:

punjenje dame lagano ... :twisted:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 nov 2012, 23:14

Inter je u Torinu pobijedio Juventusa, 40 hiljada gamadi na tribinama, sudijsku organizaciju i one koji njome orkestriraju. I to sa 1-3, sa stilom.

Al je zaista cudno kako nakon skoro svakog poraza Intera bas simpatizeri Juventusa (cudno, nema ni Milaneza, ni Romanista, ni Napolitanaci, niti ostalih) sjate se na ovu temu. Ne znam jeste li se ikada to zapitali. Imate brate temu Juventusa pa kacite slike, klipove, niko vam nece braniti kao ni dosad sto vam nije branio, al nas pustite samo da na miru analiziramo "svoj" klub. Eto, samo to.
Call the coroner!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 11 nov 2012, 23:17

Pupi04 je napisao/la:hahaha prikriveni tzv realni forumas hahaha
Oj Boze dragi hahahhaha

Halo bolan nama utakmica sezone :lol: osim standardnih zayebancija rijetko ko da vas je vise spomenuo a kod vas nema stranice a da ne spomenete Inter,odyebite od nas ili opet u bojkot,sazovite vijece i vrhovnog poglavara...
Eto brate, napravise mi i psiholoski profil :roll:

Necu vise obecajem :cry:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 11 nov 2012, 23:17

Pupi04 je napisao/la:hahaha prikriveni tzv realni forumas hahaha
Oj Boze dragi hahahhaha

Ama dovoljno govore komentari tipa:"Bitno je da smo juve pobjedili" koliko vam je bitno, dalje ne moraš. :lol:
sLucajni je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:

haha misevi ... ajd zebro suti ... puno toga ste progutali u derbiju ... ne bi trebao ovde uopste da pises ...

prije derbija bila jedna prica, sad druga ... sad odjednom boli vas qita sto smo vam satrali smrdljivu damu ... i treba da je meljemo uvijek ... tisu zebro ..

pa da nije bilo ajde reci "sudijskih gresaka", vi bi bilo dole sa milanom negdje ...

i znaci suti zebro ... pa kazem opet suti zebro ... da vam ne bi derali damu ...
hahahahha da meljete uvijek, sinko moj, i ćorava kokoš zrno ubode, al' to nije to. :lol:

koje su to molim te sudijske greške, osim protiv Catanie, bile? :lol: uhvati se za slamku malo mišiću, neće vam ovaj put ni još jedan Calciopoli pomoći. :lol:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.