Ljudi nemojte se trest u pitanju je samo posudbaHuska je napisao/la:Nego jel ovaj Silvestre na posudbi(nadam se da jest) ili je kupljen...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ljudi nemojte se trest u pitanju je samo posudbaHuska je napisao/la:Nego jel ovaj Silvestre na posudbi(nadam se da jest) ili je kupljen...
Fala BoguSiamoNoi je napisao/la:Ljudi nemojte se trest u pitanju je samo posudbaHuska je napisao/la:Nego jel ovaj Silvestre na posudbi(nadam se da jest) ili je kupljen...
Tebe sam pamtio kao ''normalnog'' forumaša, al si se zarazio.Tritolone je napisao/la:Ocekivane reakcije od robijasa nakon sta prosli tjedan nisu mogli likovat (glavno da smo mi kompleksasi)
Licemjere je opasna stvar, srecom neki imaju amneziju pa zaboravljaju koliko su prosli tjedan govana prosrali
Sricom postoji ignore.
to sam mislio napisati, ali sam odustao. Bezveze vrijeđa sve juventinegojzerica je napisao/la:@puma (@monolog) ne znam što te vrijeđa slika Denisa.
Tebe sam pamtio kao ''normalnog'' forumaša, al si se zarazio.Tritolone je napisao/la:Ocekivane reakcije od robijasa nakon sta prosli tjedan nisu mogli likovat (glavno da smo mi kompleksasi)
Licemjere je opasna stvar, srecom neki imaju amneziju pa zaboravljaju koliko su prosli tjedan govana prosrali
Sricom postoji ignore.
Krajina Rulez!! hehebaresi#6 je napisao/la:AvantiSignora je napisao/la: vasa sezona je spasita
Nisi mene pitao, al' je l' ti mogu ja odgovoriti?Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.
Netrebam se pravdat, kad oces normalnu raspravu ja sam prvi za, ali dok god bude ovakvih sranja onda cu i ja pisat na isti nacin.
Jasno da nam je utakmica sezone kad ste vi najjači tim lige koji će već na polusezoni ostvarit nedostižnu prednost od 10,15 bodova.U čemu je problem?IlCapitano je napisao/la:Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone...
IlCapitano je napisao/la:Nisi mene pitao, al' je l' ti mogu ja odgovoriti?Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.
Netrebam se pravdat, kad oces normalnu raspravu ja sam prvi za, ali dok god bude ovakvih sranja onda cu i ja pisat na isti nacin.
Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone, dovoljno govori citat onog lika koji kaže da je bitna samo pobjeda protiv Juvea, a Boga mi i ostalih. S druge strane, Juventine boli ****, pobijedite vi i na Meazzi uzvratnu utakmicu, opet je Scudetto u Torinu, ali je svakako lijepo vidjeti miševe kako svako malo zapnu na nekoj prepreci.
Polahko, do polusezone ima još 7 kola, bit će još Atalanti.SiamoNoi je napisao/la:Jasno da nam je utakmica sezone kad ste vi najjači tim lige koji će već na polusezoni ostvarit nedostižnu prednost od 10,15 bodova.U čemu je problem?IlCapitano je napisao/la:Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone...
Eto brate, napravise mi i psiholoski profilPupi04 je napisao/la:hahaha prikriveni tzv realni forumas hahaha
Oj Boze dragi hahahhaha
@Trito sto si skrivao i bio dobrica
Halo bolan nama utakmica sezoneosim standardnih zayebancija rijetko ko da vas je vise spomenuo a kod vas nema stranice a da ne spomenete Inter,odyebite od nas ili opet u bojkot,sazovite vijece i vrhovnog poglavara...
Ama dovoljno govore komentari tipa:"Bitno je da smo juve pobjedili" koliko vam je bitno, dalje ne moraš.Pupi04 je napisao/la:hahaha prikriveni tzv realni forumas hahaha
Oj Boze dragi hahahhaha
@Trito sto si skrivao i bio dobrica
Halo bolan nama utakmica sezoneosim standardnih zayebancija rijetko ko da vas je vise spomenuo a kod vas nema stranice a da ne spomenete Inter,odyebite od nas ili opet u bojkot,sazovite vijece i vrhovnog poglavara...
hahahahha da meljete uvijek, sinko moj, i ćorava kokoš zrno ubode, al' to nije to.sLucajni je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Nisi mene pitao, al' je l' ti mogu ja odgovoriti?Tritolone je napisao/la:@Hare (ako to jesi ti ) - Kako da covjek reagira ako se prosli tjedan pise o nekim nasim kompleksima a danas vi ljepite slicice i provocirat na temi Intera?? I to ne samo danas nego unazad misec, 2, 3, koliko god oces.
Vi ste kompleksaši jer je vama utakmica protiv Juventusa highlight sezone, dovoljno govori citat onog lika koji kaže da je bitna samo pobjeda protiv Juvea, a Boga mi i ostalih. S druge strane, Juventine boli ****, pobijedite vi i na Meazzi uzvratnu utakmicu, opet je Scudetto u Torinu, ali je svakako lijepo vidjeti miševe kako svako malo zapnu na nekoj prepreci.
haha misevi ... ajd zebro suti ... puno toga ste progutali u derbiju ... ne bi trebao ovde uopste da pises ...
prije derbija bila jedna prica, sad druga ... sad odjednom boli vas qita sto smo vam satrali smrdljivu damu ... i treba da je meljemo uvijek ... tisu zebro ..
pa da nije bilo ajde reci "sudijskih gresaka", vi bi bilo dole sa milanom negdje ...
i znaci suti zebro ... pa kazem opet suti zebro ... da vam ne bi derali damu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.