Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
http://www.thefirstrow.eu/watch/152625/ ... magic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno Mirza!!!
Sretno Mirza!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
veceras ce zabit preko 10 zna on da ga gleda bih vcrs zna da je tekma u 9 D
[youtube][/youtube]
Mozda ce ga ubacit u 2. poluvremenu..inace zanimljiva tekma..sa mnogo dobrih poteza ali i promašaja 

nema ni sreće mirza sa timom u koji je došao,vučević u evropi odigrao 20-tak tekmi,sad prvi centar jedne nba ekipe
Sjedit ce on ovako, jos dugo,dugo, i tapsati rukama svojim saigracima...nazalost!
Kindže, kindže...
Nadamo se da ce ipak upisati koji minut danas. Naprijed Mirza, naprijed Zmajevi !!
humphries 13 skokova u poluvremenu
Europska karijera nije relevantna sa šansama za uspjeh u NBA.filip13 je napisao/la:nema ni sreće mirza sa timom u koji je došao,vučević u evropi odigrao 20-tak tekmi,sad prvi centar jedne nba ekipe
Najbolji euroligaški košarkaši su se ponekad morali zadovoljiti sa ulogom mahača peškirima u NBA.
A nekom NBA i odgovara,npr Primož Brezec je bolje igrao u NBA nego u euroligi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce Mirza sa vremenom dobijati vecu minutazu, tek je krenula sezona, u ovoj NBA ligi tempo je sve osim lagan, nevjerovatno kako se cesto i puno igra, tako da vjerujem da ce Mirza imati prilike da se pokaze i dokaze
.

Dylan Dog je napisao/la:Europska karijera nije relevantna sa šansama za uspjeh u NBA.filip13 je napisao/la:nema ni sreće mirza sa timom u koji je došao,vučević u evropi odigrao 20-tak tekmi,sad prvi centar jedne nba ekipe
Najbolji euroligaški košarkaši su se ponekad morali zadovoljiti sa ulogom mahača peškirima u NBA.
A nekom NBA i odgovara,npr Primož Brezec je bolje igrao u NBA nego u euroligi.
pa o tome i govorim,brezec je imao sreće pa je došao u tim u kojem nije imao neku konkurenciju na centru,tako sad i vučević
Teletovicu je prejaka konkurencija,Brooklyn jednostavno ima igrače,ali njegov ugovor traje 3 godine,ovo mu je navikavanje tek..
xinxee je napisao/la:Teletovicu je prejaka konkurencija,Brooklyn jednostavno ima igrače,ali njegov ugovor traje 3 godine,ovo mu je navikavanje tek..
imaju solidne,igrače sa dugim stažom u nba na njegovoj poziciji,on se tek mora dokazati,kao nekad petrović
Uopce nije stvar srece mirza je sam sebi birao tim kako se ja sjecam imao je i neku ponudu od klivlenda tamo bi imao vecu minutazu , no sam je tako htio nema tu srece u bruklinu su kvalitetni igraci ako zeli da se dokaze mora i on biti . A u NBA je najbitnije pobjedjivat tako da nema veze ko je trenerov igrac ko nije ako igra dobro sve drugo je nebitno... Dobijat ce svoje sanse ali morat ce ih maksimalno koristiti ocekujem ga makar malo u trecoj pa i u cetvrtoj poprilicno tvrda tekma bez obzira na rezultat brooklyn totalno neuigran viliams je totalno van forme. Hump odlican.
filip,ma europskim centrima je najlakše uspjeti u NBA,Amerikanci od svake bukve od 2.15 naprave korisnog košarkaša,samo Kosta Perović takav nije uspio preko bare
.
A ja vjerujem u Teletovića 100%,preveliki je to kvalitet i radnik,predviđam mu NBA karijeru na nivou Anthony Parkera,sasvim zadovoljavajuće.

A ja vjerujem u Teletovića 100%,preveliki je to kvalitet i radnik,predviđam mu NBA karijeru na nivou Anthony Parkera,sasvim zadovoljavajuće.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Jedan Drazen Petrovic pokojni se nije naigrao u prvoj sezoni NBA,zato samo sabura.
Teletovic ce svoju porciju vremenom dobijati sve vecu i vecu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Jedan Drazen Petrovic pokojni se nije naigrao u prvoj sezoni NBA,zato samo sabura.
tačno
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Odavno se ne nagleda gore kosarke
.

Ove 2 tekme izmedju orlanda i bruklina moraju bit nesto najgore u zadnjih 5 godina majke mi sta je ovoLiliumBosniacum je napisao/la:Odavno se ne nagleda gore kosarke.
Jel nam uslo tele ikako u igru? Nemam gdje gledati..-.-
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.