Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ajmo sad brazilci makar jedan preokret 

čekam murraya za 70 km... ima već brejk prednosti
- EmirSioux89
- Kontakt:
Evo gledam mec mnogo je bolji od Federera u ova 3 gema , Federer ko usporen kao da mu se ne igra...al' ipak je to Federerdijalog je napisao/la:čekam murraya za 70 km... ima već brejk prednosti

Manchester United!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Hahah e ne mogu da vjerujem, reko hajde da ti probam ovaj sistem da vidim na sta ce to da lici i dodem kuci sa tekme kad imam sta vidjet svi brazilci 0-1 vode. Pa ako ne bude bar jedanLisac je napisao/la:Ajmo sad brazilci makar jedan preokret

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
e hajmooooooooo :
Tampa Bay
Denver
Brooklyn
Montpellier gol
Inter gol
Idemoooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!

Tampa Bay
Denver
Brooklyn
Montpellier gol
Inter gol
Idemoooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!

FORZA MARŠAL !!!
Pa dobro ima i njih naravno,al evo u zadnje vrijeme cirkuzaju sa tim,a ovaj hajvan da ga tako nazovem,zao mu bilo jos markicu jednu uplatiti bilo isti tiket samo ovo obrnuto,zato nije ni dobioCitizen-X je napisao/la:vise sam svjedok "pozitivnih" prekucavanja u kladi nego negativnih - vidis ba da je to sudbina da ti otkuca 1/1 ("totalno nemoguce") - i sad taj jaro moze sebi glabat kitu.... ja da mi se to desilo - konto bi mozda je to sretna ruka a eto izgleda da jest bila.....Warrick je napisao/la:Pa meni je danas umjesto Schalkea 3+ nicim izazvan se pojavio Bayern,jaran isao da uplacuje te sam morao trčati da ispravljam.Lisac je napisao/la:Eh ovako,
vec duze vrijeme pratim ovaj forum i pratim ko sta pise al mi je jedna stvar zapala za oko a to je da se vecina ljudi koji se klade u premier kladionici zale kako im je jedan ili vise parova pogresno otkucano.I sam sam svjedok tome da mi na tiketu pogresno otkuca 2 para i to cak sta vise odigra mi sasvim drugu ligu ne samo tip,jbt nisam toliki levat da ne znam upisat 3-4 broja na papir i da toliko pogrijesim.Ovde se svaki vikend neko zali da mu je nesto pogresno odigrano.Meni tu nesto pravo smrdi,sta mislite vi?
A neku noc kad je liga prvaka bila jedan je odigrao Celtic-Barca 2/2,a ona mu otkucala greskom 1/1 i ispravi a da je ostavio uzeo bi 3500 milje,krelac zao mu bilo jos jednu markicu uplatiti.

Evo gremio 2-110DelPiero je napisao/la:Hahah e ne mogu da vjerujem, reko hajde da ti probam ovaj sistem da vidim na sta ce to da lici i dodem kuci sa tekme kad imam sta vidjet svi brazilci 0-1 vode. Pa ako ne bude bar jedanLisac je napisao/la:Ajmo sad brazilci makar jedan preokret

Inter gol , Partizan ajmo 

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma obori me onaj Atletico Madrid, 2-0 poluvrijeme i ne moze vise gol da padneLisac je napisao/la:Evo gremio 2-110DelPiero je napisao/la:Hahah e ne mogu da vjerujem, reko hajde da ti probam ovaj sistem da vidim na sta ce to da lici i dodem kuci sa tekme kad imam sta vidjet svi brazilci 0-1 vode. Pa ako ne bude bar jedanLisac je napisao/la:Ajmo sad brazilci makar jedan preokret

Alessandro Del Piero !
Atletico GO za 72KM na marku.
Nad tobom sunce najljepše sja
- EmirSioux89
- Kontakt:
Jao Mareja kreno extra mec i sad nikakav c c c
Manchester United!
- _karabaja_
- Kontakt:
@Lisac kolika ti otprilike bude isplata kad prodjes tako jedan prelaz u sistemu, uz takve fikseve kod tebe, i dali si prolazio kad 2 koliko onda bude para?
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- EmirSioux89
- Kontakt:
- TheVerminator
- Kontakt:
Yebem li im majke žabarske, na prvom tiketu u životu me oboriše.TheVerminator je napisao/la:Man City - Tottenham (d/n) DA 1,60
Montpellier - Paris SG (d/n) DA 1,75
Atalanta - Inter 2 2,15
Mallorca - Barcelona (zg) 3+ 1,40
Kvota: 8,43
Ulog: 10
Isplata: 84,30
Ja kao ne baš iskusni kladioničar..

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- EmirSioux89
- Kontakt:
yebem ti marej sve po spisku ne mozes ni tai brejk izborit dva gema ce mi falit yebem li ti majku
Manchester United!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jbt otvoris rezultate ili ti ga flashscore i pogledas zadnjih 10 meceva Intera sve zeleno sve pobjede i opet igrat na njih nema smisla jer takavom nizu ce doci kraj a tacno je i vrijeme za kiks jer ga odavno nemaju. Ja igrao X ali evo izgleda da ce na kraju i izgubit.
Alessandro Del Piero !
syeba nas marej pošteno.
yebem li ti mater u pichku federer što juče nisi tako igro
naprijed rejal
- EmirSioux89
- Kontakt:
Federer na pocetku ko napusen i odjednom krenu igrat pa samo 2 gema jos yebem li ti mater ja mrzim Djokovica al dao Bog da izgubis...Sveti je napisao/la:syeba nas marej pošteno.
Manchester United!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma smijesno, gledam sad kvote kako su se kretale i vidim palo na Murreya na 1,45 pa nije ni cudo da je izgubio, da sam znao promjenio bih Bgm na Federera jer 2,50 na njega protiv bilo koga je visoko 

Alessandro Del Piero !
Consigliere je napisao/la:Jel ima neko raspolozen da ovo oproba slijedece sedmice pa nam isprica kkao djeluje u praksi!??SISTEM KLAĐENJA: HAŠEKOVI STUPOVI
Sistem je posebno dobar za ljude koji si nemogu izdvojiti neki veći novac za igranje ili koji nemogu pogoditi veći broj parova na listiću. Evo o čemu se radi ...
Ponedjeljak je dan kada je ponuda kladionice najsiromašnija, pa je predviđeno da se ovaj sistem klađenja započne u utorak a završi u nedjelju.
U utorak se uplaćuje 5 listića po 20kn (1.stup) - dakle ukupno 100kn. Ako ima dobitnih listića, novci se sljedeći dan(srijeda) ne podižu nego se dalje ulažu, i tako skroz do nedjelje. Konačni cilj je dovesti barem jedan listić od utorka do nedjelje i početni ulog od 20kn bit će višestuko umnožen.
E SAD, SIGURNO SE PITATE TKO TO MOŽE POGODITI 6 DANA U NIZU... PA EVO ONDA SHEMA KOJE SE TREBA PRIDRŽAVATI :
UTORAK: 5 listića po 20 kuna na ukupni koeficijent oko 2,50 ( odstupanja do 0,1)
SRIJEDA: Prolazni listići od utorka na ukupni koeficijent oko 2,00
ČETVRTAK: Prolazni listići od srijede na ukupni koeficijent oko 2,00
PETAK: Prolazni listići od četvrtka na ukupni koeficijent oko 2,00
SUBOTA: Prolazni listići od petka na ukupni koeficijent oko 1,50
NEDJELJA: Prolazni listići od subote na kupni koeficijent oko 1,50
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dakle , to bi izgledalo ovako za svaki od 5 listića posebno kada bi ih uspjeli dovesti od utorka do nedjelje:
UTORAK (1.stup): 20kn @ ~2,50 = 50kn
SRIJEDA(2.stup): 50kn (dobitni listić od utorka!) @ ~2,00 = 100kn
ČETVRTA(3.stup)K: 100kn (dobitni listić od srijede) @ ~2,00 = 200kn
PETAK(4.stup): 200kn (dobitni listić od četvrtka) @ ~2,00 = 400kn
SUBOTA(5.stup): 400kn (dobitni listić od petka) @ ~1,50 = 600kn
NEDJELJA(6.stup): 600kn (dobitni listić od subote) @ ~1,50 = 900kn
Dakle, uspijete li dovesti samo 1 od 5 listića s početnim ulogom od 20kn od utorka do nedjelje dobitak bi bio u nedjelju oko 900kn, što znači da imamo bez nekog velikog truda najmanje 800kn čiste zarade što uopće nije loše, jer to je trećina nečije plaće. Uspijete li 2 od 5 listića ovim sistemom dovesti od utorka do nedjelje profit bi bio 1700 kn ; itd. Za svih 5 listića zaradili bi odličnih 4400kn na samo 100kn početnog uloga na tjednoj razini.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NARAVNO, OSIM OVE SHEME, POSTOJE I NEKA PRAVILA KOJIH SE MORA PRIDRŽAVATI AKO ŽELITE USPJEH S OVIM NAČINOM IGRE :
1.PRAVILO: Sistem počinje u utorak s uplatom 5 listića po 20kn (ukupno 100 kn tjedno ; 400kn mjesečno). Sistem se igra 6 dana (u 6 stupova) od utorka do nedjelje !
2.PRAVILO: Treba biti dosljedan i novce ne podizati ranije, nego dobitke pravilno reinvestirati u sljedeće listiće do nedjelje.
3.PRAVILO: Svaki listić smije se sastojati od najviše 3 para ! (jako važno pravilo)
4.PRAVILO: Isti par nesmije biti na više listića ! (jako važno pravilo)
5.PRAVILO: Treba se pridržavati ukupnog tečaja na listićima prema gore napisanoj shemi (Utorak 2,50 ; Srijeda-Petak 2,00; Subota i Nedjelja 1,50)
6.PRAVILO: Ukoliko se dogodi da svi listići padnu prije nedjelje, pauzira se do utorka - i počinje novi sistem; a nema nikakvog pokušavanja vraćanja izgubljenog itd.
7.PRAVILO: Posljednji dan igre je nedjelja. Ponedjeljak je slobodan dan i neigra se !
8.PRAVILO: Treba disciplinirano poštivati sva gore navedena pravila (jako važno!)
Dakle , ovo je sistem klađenja za koji vam je mjesečno potrebno 400 kn (4 tjedna po 5 listića s ulogom 20kn). Čak i da dovedete samo 1 listić za cijeli mjesec od utorka do nedjelje , mjesečni profit će vam biti 500kn !!!
Mislim da svi mi skupa mjesečno ostavimo puno više novaca u kladionici od ovih potrebnih 400kn za ovaj sistem - tako da to nebi trebalo biti problem, jer mogućnost zarade je jako velika!
javljacu vam dokle sam svaki dan
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.