Naše čudne sitnice

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

likma23
Kontakt:

Re: Naše čudne sitnice :)

Post Postao/la likma23 » 10 nov 2012, 09:41

delko je napisao/la:ja imam jednu ''sportsku'' opsesiju zvanu roger federer, mnogo puta mi se cini da nisam bas sasvim citav al ajd, inace da naglasim da je pratim dosta sporta al sve ono volim da pogledam i to je to, al rogera pravo volim xD (jedino njega od svih poznatih licnosti)
eh sad kad god on igra, ako krene da gubi onda ja prebacim program i onda pogledam na rezultatima i ako on vodi to znaci ''on ne zeli da ga gledam pa sad pobjedjuje'' i onda nekad ne pregledam pola tekme samo da bi on dobio xD ko fol mu pomazem xD ili nekad tako kad isprebacujem i krene da dobija, ja se ne pomicem sve dok on ne krene ponovo da gubi i tako xD :D
Kod mene nije samo sa federerom, vec sa svim ekipama, igracima koje za koje navijam. Ne smijem se pomjerit strah me da nece pocet gubit :D

I ja najbolji dio hrane za kraj ostavim :D
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 10 nov 2012, 22:42

likma23 je napisao/la:
delko je napisao/la:ja imam jednu ''sportsku'' opsesiju zvanu roger federer, mnogo puta mi se cini da nisam bas sasvim citav al ajd, inace da naglasim da je pratim dosta sporta al sve ono volim da pogledam i to je to, al rogera pravo volim xD (jedino njega od svih poznatih licnosti)
eh sad kad god on igra, ako krene da gubi onda ja prebacim program i onda pogledam na rezultatima i ako on vodi to znaci ''on ne zeli da ga gledam pa sad pobjedjuje'' i onda nekad ne pregledam pola tekme samo da bi on dobio xD ko fol mu pomazem xD ili nekad tako kad isprebacujem i krene da dobija, ja se ne pomicem sve dok on ne krene ponovo da gubi i tako xD :D
Kod mene nije samo sa federerom, vec sa svim ekipama, igracima koje za koje navijam. Ne smijem se pomjerit strah me da nece pocet gubit :D

I ja najbolji dio hrane za kraj ostavim :D
ja uvijek kontam kad se zavrsi utakmica da li bi nesto bilo drugacije da sam ili da nisam gled'o :D
#miasanmia

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 nov 2012, 22:42

Kad citam neku knjigu, redovno prilikom upoznavanja/uvodjenja nekog lika u glavi biram casting kao za film, i onda dok citam 'pretvaram' se kao da ustvari gledam film, a ne citam knjigu. Odnosno mozda je bolje reci da zamisljam kako bih ja kao reziser prenio tu knjigu na veliko platno, ili na tv sa obzirom da su neke preobimne za film pa moram mini seriju zamisljat. :mrgreen: Uveliko olaksava citanje, pogotovo lektire.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 11 nov 2012, 00:45

geoxx je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:

I ne znam jel se vama kad desava, da vam je mrsko ustati da bacite nesto pa to bacite iza trosjeda il ne znam ti ni ja, kreveta :mrgreen:
a vedo kralju , al' me nadje :lol:
sta sam slina tako ocistio auuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 nov 2012, 00:54

geoxx je napisao/la:

I ne znam jel se vama kad desava, da vam je mrsko ustati da bacite nesto pa to bacite iza trosjeda il ne znam ti ni ja, kreveta :mrgreen:
a vedo kralju , al' me nadje :lol:
sta sam slina tako ocistio auuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hahaha isti sam , takodjer sam čačkalice bacao iza trosjeda hahah neda mi se ustati pa reko nece niko primjetiti ako je bacim :lol:

onda sam uvijek ako u dzepu imam 20-30 feninga baco iza regala , il trosjeda , pa onda kad se kreči , obogatim se nadjem oko 2km :lol:

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 11 nov 2012, 00:58

-Ne znam jel neko prije spomenuo, kad su u pitanju neke trebe, i sad npr. cekam bus na stanici a neka dobra treba isto ceka tu i ja cu se vala potruditi da nastimam da udjem na ona vrata gdje i ona ulazi pa makar :mrgreen:

- Onda kad gledam tekmu, sve kontam, ono npr. primi Arsenal gol, i sve kontam sta bi bilo da je Vermaelen stao korak lijevo 2 sekunde prije dodavanja il nesto tako, isto rahil kakav se tjesim il sta vec radim ne znam ni sam :mrgreen:

- Dosta puta se desi da sam gladan a ne znam sta da jedem, jel i vama isto :? Ima izbora, ali...

- I ono kad nadjem iznenada neki novac na koji sam zaboravio, obradujem se drama, kakav bajram ba :mrgreen:

@geoxx hahaha jest jest, il kad lezim i skinem carape, samo ih bacim preko sobe, nema Boga da cu ja ustati da ih odnesem gdje treba, na pranje :mrgreen:
Arsene Wenger

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 nov 2012, 08:15

vedofeelgood je napisao/la: - Dosta puta se desi da sam gladan a ne znam sta da jedem, jel i vama isto :? Ima izbora, ali...
skoro svaki dan :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 nov 2012, 10:09

Kad se spremam u grad ili u prodavnicu ili tako nesto i sad ja sebe stavim u poziciju npr "šta ako ja odem do prodavnice a ono se u medjuvremenu zarati ili neko me otme" ... pa sad gledam da obucem odjecu s kojom cu biti siguran znaci da mi nije hladno previse, da mogu u toj odjeci biti siguran taj duzi period i tako to .. :mrgreen: ako me neko razumije :Đ
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 11 nov 2012, 10:11

IlPrincipe je napisao/la:Kad se spremam u grad ili u prodavnicu ili tako nesto i sad ja sebe stavim u poziciju npr "šta ako ja odem do prodavnice a ono se u medjuvremenu zarati ili neko me otme" ... pa sad gledam da obucem odjecu s kojom cu biti siguran znaci da mi nije hladno previse, da mogu u toj odjeci biti siguran taj duzi period i tako to .. :mrgreen: ako me neko razumije :Đ
:lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 nov 2012, 10:33

IlPrincipe je napisao/la:Kad se spremam u grad ili u prodavnicu ili tako nesto i sad ja sebe stavim u poziciju npr "šta ako ja odem do prodavnice a ono se u medjuvremenu zarati ili neko me otme" ... pa sad gledam da obucem odjecu s kojom cu biti siguran znaci da mi nije hladno previse, da mogu u toj odjeci biti siguran taj duzi period i tako to .. :mrgreen: ako me neko razumije :Đ
E svasta :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 nov 2012, 12:45

kad se trebam ustat ujutro na nešto važno, a mrsko mi se ustajat i onda počnem brojati unazad od 33 il od 55, pa kad dođe do 1 ustanem se.. :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 11 nov 2012, 13:28

anonimni je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la: - Dosta puta se desi da sam gladan a ne znam sta da jedem, jel i vama isto :? Ima izbora, ali...
skoro svaki dan :mrgreen:
pogotovo ako si student pa ti sve dojadilo, a ne znaš mnogo toga napravit :D

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 nov 2012, 16:58

ma ja u gradu ne znam šta da jedem, a kući pogotovo :lol:

ja kad idem kombijem kući, mislim u sebi nešto poput "Što sam te ja ček'o ?" dok ne prođe 200-300 m, ono kao džaba vrijeme trošio, poslije zaboravim na to :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 11 nov 2012, 20:52

DESAVAL VAM SE OVO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MENI DA !

slika
Arsene Wenger

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 nov 2012, 20:56

:lol: :lol: desetke puta, ne za kompom gdje mi je proper office stolica, nego za stolom u kuhinji, recimo :D

Često mi se desi, ono, pomislim da odnekud padam i sav se, na čistu miru, stresem . :|
Hayley <3

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 11 nov 2012, 20:57

to je dobro, ja sam se složio sa stolice kad sam buraza pokuš'o sjedeći nogom udarit u stomak :oops:

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 11 nov 2012, 20:57

badblueboylivno je napisao/la::lol: :lol: desetke puta, ne za kompom gdje mi je proper office stolica, nego za stolom u kuhinji, recimo :D

Često mi se desi, ono, pomislim da odnekud padam i sav se, na čistu miru, stresem . :|
I meni. Nekad se u snu trznem, kontam padam s kreveta. :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 nov 2012, 21:01

I ja uvijek,krenem onaj pocetak sna,kunjam,kad se sav stresem,valjda san,misao ili nesto,pa uzdrma.Prilicno nelagodan trenutak.
Keep walking.

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 11 nov 2012, 21:24

Kad sanjam da igram fudbal, odjednom kao izađem sam pred golmana, kad trebam da ošutam trznem nogom i udarim se od ćošak kreveta :roll:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 nov 2012, 21:30

:lol: :lol:

razumijem te buraz, isti sam :mrgreen:

Kad ti netko nesta prica, pa ga ne raumijes, i pitas ga sta? i ponovo ga ne razumijes i ponovo ga pitas i ne razumijes... i onda ti bude ofirno ponovo pitat i samo se smijes i nadas se da nije bilo pitanje :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 23 gosta.