RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zasto uvijek "pocnemo" igrati u 2. pol. ???
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jasta brate, Jaganjac i Curic veze nemaju. Demic najbolji.
hahahha meni se čini ovdje neigraju igrači nego neigrači.hpolovina je napisao/la:Majke ti ko dovede ovog Curica, pa on blage veze nema.
Bolji smo u drugom. Samo da je neko umjesto Curica, Nuhica i Jataganjca 

pa jeli ovaj skaljic i jednu dodo kako treba
a umjesto njih abd na zimu dovesti igrače, a ne neigrače....hpolovina je napisao/la:Bolji smo u drugom. Samo da je neko umjesto Curica, Nuhica i Jataganjca
Tacno ovaj Jaganjac kao da je s marsa pao na teren,ne zna kud udara.
-
- Kontakt:
Svaka vam cast za ovo drugo poluvrijeme!
Joj Beslije glu*ana
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dosta bolje drugo poluvrijeme, ali eto opet praznih džepova kući.
Sviđa mi se staloženost Bobića na golu, bit će normala golman.
Sviđa mi se staloženost Bobića na golu, bit će normala golman.

Who dares, wins !
Rođeni, čestitke na igri da ste i dali go ne bi bilo nerealno, sretno u nastavku prvenstva.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Nemoj sra.t Nuhic je odlicno odigrao, posebno kad se uporedi sa ostalima oko njega.hpolovina je napisao/la:Bolji smo u drugom. Samo da je neko umjesto Curica, Nuhica i Jataganjca
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- MinjonKocka
- Kontakt:
Velež se pokazao kao jako jako solidna ekipa, ne znam gdje vam šteka, ne pratim vas pretjerano, ali protiv Želje i Borca što ste pokazali za drugo poluvrijeme mislim da ste se trebali boriti za Evropu ove godine a ne za sredinu tabele. Svaka čast
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
sve mi je jasno,samo mi nije jasno,zasto citavu tekmu ne igramo kao drugo poluvrijeme?
- storm_raider
- Kontakt:
Uh kako ste nezgodni bili u drugom poluvremenu, u najmanju ruku ravnopravni, ako ne i bolji. Dobro ste nas namucili, a imali smo i srece. Ne znam zasto pocnete igrati tek u drugom poluvremenu, ali vidim da vam je to sada vec konstanta. Onaj Omic (neka me neko ispravi) je stvarno dobar. Trener vam je dobar i stalno bodri ove mlade igrace. Vidi se da dise za Velez. Drago mi je da se vracate, i veliki pozdrav za Mostarce iz Sarajeva.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 11 nov 2012, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Izgleda da Ibro zna šta radi. Lopta ide lagano po zemlji, ne srlja se i ne nabija se tamo gdje nema nikoga pa i radije je vratiti nazad ali je ne gubiti. Sviđa mi se to, ali s ovim igračkim kadrom ne možemo bolje od ovoga očekivati. Čovjek je ograničen.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
sto hebibobic nije igrao*?
to je Okić, naš mostarski zet.........storm_raider je napisao/la:Uh kako ste nezgodni bili u drugom poluvremenu, u najmanju ruku ravnopravni, ako ne i bolji. Dobro ste nas namucili, a imali smo i srece. Ne znam zasto pocnete igrati tek u drugom poluvremenu, ali vidim da vam je to sada vec konstanta. Onaj Omic (neka me neko ispravi) je stvarno dobar. Drago mi je da se vracate, i veliki pozdrav za Mostarce iz Sarajeva.

- storm_raider
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.