Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZOI84
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la ZOI84 » 11 nov 2012, 19:36

Dylan Dog je napisao/la:ZOI84 je inače objektivna kad govori o Džeki ko Nedimko o Ibričiću :P
Što Džeko kaže, moja poruka su golovi, e pa i tebi je to poruka od mene. Pjanic ovim ništa nece dobiti

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2012, 19:37

ZOI84 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Pjanic je opsovao svom treneru tri puta starijem . Mada ne opravdavam ni Džeku ovdje, al totalno drugacija situacija, mali je prvo vrijedao Džeku, pa je Džeko reagovao na to
I Dzeko je psovao Manciniu u Minhenu. Nikakav uzor on nije sto se toga tice niti je Pjanic nesto pogrijesio.
Na uzor sam mislila na terenu i to kako suti, trenira i korisi sanse kad ude, i od kud ti sad to daje psovao majku Manciniju, pa ne izmisljaj
Od Minkena,i to krvavu. :lol: :lol:
A mancini mu umjesto tenkjua odgovorio da odhjebe u troskoku ali za Bosnu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2012, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 nov 2012, 19:39

Odlicna reakcija Pjanica i onako se i treba ponasati prema kvazitrenerima koji 'treniraju' strogocu na pogresnim igracima!Odigras dobro ono vremena sto ti da,zabijes go,steknes podrsku navijaca i j.ebes treneru sve po spisku njemu u lice,a onda fakinski izjavis poslije da ga postujes i da nisi to uputio njemu,iako i sam Zeman zna da jeste!Po mom misljenju,tako se to radi,kad te neko upropastava bez ikakvog razloga! ;)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 11 nov 2012, 19:42

NEZALAGANJE je napisao/la:Odlicna reakcija Pjanica i onako se i treba ponasati prema kvazitrenerima koji 'treniraju' strogocu na pogresnim igracima!Odigras dobro ono vremena sto ti da,zabijes go,steknes podrsku navijaca i j.ebes treneru sve po spisku njemu u lice,a onda fakinski izjavis poslije da ga postujes i da nisi to uputio njemu,iako i sam Zeman zna da jeste!Po mom misljenju,tako se to radi,kad te neko upropastava bez ikakvog razloga! ;)
I sta sad, Zeman koji zna da mu je Mire psovao majku za nagradu ce ga staviti u prvih 11? Ako je vec psovao, pa nije majku morao, ima blazih psovki :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 nov 2012, 19:45

ZOI84 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Odlicna reakcija Pjanica i onako se i treba ponasati prema kvazitrenerima koji 'treniraju' strogocu na pogresnim igracima!Odigras dobro ono vremena sto ti da,zabijes go,steknes podrsku navijaca i j.ebes treneru sve po spisku njemu u lice,a onda fakinski izjavis poslije da ga postujes i da nisi to uputio njemu,iako i sam Zeman zna da jeste!Po mom misljenju,tako se to radi,kad te neko upropastava bez ikakvog razloga! ;)
I sta sad, Zeman koji zna da mu je Mire psovao majku za nagradu ce ga staviti u prvih 11? Ako je vec psovao, pa nije majku morao, ima blazih psovki :D
Ne mora ga staviti,ali je pod velikim pritskom da to sad uradi,posebno zbog nekonstantnih rezultata ekipe.Ipak je to Italija,gdje ljudi znaju sta je fudbal,za razliku od glupih engleza koji i dalje skandiraju Manciniju.Nije morao to psovati,ali nesto jeste! :D

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 nov 2012, 19:45

Pa jos bolje da ga ne stavi, onda im valja izgubit. Vezni red je za 50% jaci kad Pjana igra.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2012, 19:50

ZOI84 je napisao/la:
Zjevman sto je stavljao stavljao je.Cisto sumnjam nakon poraza u derbiju,da ce ga ovi vise trpiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 nov 2012, 19:51

Ja mu nebi Majku,ali bi mu unuku odero,mora biti kakva dobra Cehinjica od 20-tak godina :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 11 nov 2012, 19:55

jel mu psovao na našem ili na francuskom

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 nov 2012, 20:05

Na našem
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 nov 2012, 20:06

Cudo pa nije bila ona klasicna bosanska psovka: "yebem ti sve ti yebem" :lol:

Al' nek je to uradio..svakako bi zeman treb'o dobit nogu..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 11 nov 2012, 20:10

Miraleme, yebem i ja tebi :lol:
NAPRIJED NARODE!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 11 nov 2012, 20:42

E neka mu je otreso a ne ko Džeko, što više šuti i trpi ovaj ga vise prca!

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 11 nov 2012, 20:44

ma zeman je stara budala, ali pjanić mi je čudan, u lyonu kod dva trenera ne igra, u romi ne igra... :roll:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 nov 2012, 20:47

dijalog je napisao/la:ma zeman je stara budala, ali pjanić mi je čudan, u lyonu kod dva trenera ne igra, u romi ne igra... :roll:
u lyonu je igro kod prvog trenera,a igro je i u romi kod enrikea

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 11 nov 2012, 20:51

arelinho je napisao/la:
dijalog je napisao/la:ma zeman je stara budala, ali pjanić mi je čudan, u lyonu kod dva trenera ne igra, u romi ne igra... :roll:
u lyonu je igro kod prvog trenera,a igro je i u romi kod enrikea
nije igrao kod puela i gardea

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 11 nov 2012, 21:12

ZOI84 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Pjanic je opsovao svom treneru tri puta starijem . Mada ne opravdavam ni Džeku ovdje, al totalno drugacija situacija, mali je prvo vrijedao Džeku, pa je Džeko reagovao na to
I Dzeko je psovao Manciniu u Minhenu. Nikakav uzor on nije sto se toga tice niti je Pjanic nesto pogrijesio.
Na uzor sam mislila na terenu i to kako suti, trenira i korisi sanse kad ude, i od kud ti sad to da je psovao majku Manciniju, pa ne izmisljaj
Džeko šuti, koristi prilike, ali kad zabije za titulu, onda zaganja trenera i okupa ga šampanjcem pred čitavom publikom i još konta neće mu to zamjeriti.

Ako hoćeš primjer nekoga ko strpljivo čeka svojih pet minuta, to je Mirza Teletović.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 11 nov 2012, 21:19

LiliumBosniacum je napisao/la:Vala ovdje bi se i vaterpola moglo igrati :lol: .

Kako je ovo ko stvoreno za pjanu, sutevi iz daljeni su ubitacni u ovim vremenskim uslovima :mrgreen: , valjda zaigra.

Svaka ti cast.. :D Prognoziro si tacno :D

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 11 nov 2012, 21:50

ZOI84 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Na uzor sam mislila na terenu i to kako suti, trenira i korisi sanse kad ude, i od kud ti sad to da je psovao majku Manciniju, pa ne izmisljaj
Džeko šuti, koristi prilike, ali kad zabije za titulu, onda zaganja trenera i okupa ga šampanjcem pred čitavom publikom i još konta neće mu to zamjeriti.

Ako hoćeš primjer nekoga ko strpljivo čeka svojih pet minuta, to je Mirza Teletović.[/quote]

Ah pun forum pedagoda moralista il ne znam ti ja čega već ne

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 nov 2012, 12:48

Ma ajde, ako će mu zamjeriti što ga je sa šampanjcem gonjao u proslavi, nek' ide u 3 p.i.z.d.e materine :lol:
Kakvi apsurdi neće pasti na pamet ovim našim forumašima :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, IstokZapad, jasmin10, kakarut, muhamedhulk i 34 gosta.