Za to shiftovanje likova cemo vidjeti kako ce se pokazati u praksi mozda b

Sigurno nece biti ko na onom Battlefieldu na PS2

Uostalom kupujem sebi PS3 , TV i GTV u paketu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imam Mafia 2, vrlo dobra igra, slika perfektna. Isto kao GTA.Elegant je napisao/la:Probaj moze li ti Mafia 2 to ti je kao GTA samo sto je mngo dobro urađeno.
iskljucy vsync, ogranicava fps do 60ahmad_tz je napisao/la:Meni je comp masina, igrao sam znaci Batlefield 3, Modern Warfare, GTA 4 i NFS Run i nije stopalo ni sekunde. Ovo igram pola sata kompjuter pocne stenjat oce da umre. Pri ulasku u krivinu vidim svaki frejm kolko sporo ide.
nadji drugi crack, taj ocigledno nevaljagojzerica je napisao/la:Skinuo sam FIFA manager 13, instalirao, krekovao i sve što treba. Uđem u igru, izaberem lige koje ću da igram i kliknem next da biram timove i samo izbaci, piše nešto application error.
Do čega je to?
Koja ti igra pravi probleme ?ahmad_tz je napisao/la:Meni je comp masina, igrao sam znaci Batlefield 3, Modern Warfare, GTA 4 i NFS Run i nije stopalo ni sekunde. Ovo igram pola sata kompjuter pocne stenjat oce da umre. Pri ulasku u krivinu vidim svaki frejm kolko sporo ide.
NFS Most Wanted 2012Elegant je napisao/la:Koja ti igra pravi probleme ?ahmad_tz je napisao/la:Meni je comp masina, igrao sam znaci Batlefield 3, Modern Warfare, GTA 4 i NFS Run i nije stopalo ni sekunde. Ovo igram pola sata kompjuter pocne stenjat oce da umre. Pri ulasku u krivinu vidim svaki frejm kolko sporo ide.
Kod mene je Windows 7 32 bit.Bas sam danas igrao NFS i nisam imao problema uopste.Ne znam stvarno sto ti se to desava s frame-ovima :Sahmad_tz je napisao/la:Procesor : AMD Athlon(tm) X4 640 Processor 3.00 GHZ
RAM: 4GB
Graficka: ATI Radeon HD 5670 (512 MB)
Ocjena kompa mi je 5.9![]()
@Schweistenger
Meni ove ocjene idu redom od procesora do hard diska : 7,3 - 7,3 - 6,9 - 6,9 - 5,9
ahmad_tz je napisao/la:Procesor : AMD Athlon(tm) X4 640 Processor 3.00 GHZ
RAM: 4GB
Graficka: ATI Radeon HD 5670 (512 MB)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.