RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
DA. bilo bi dobro da neko upućeniji kaže.......
Pozdrav , je li tacno da u nedjelju nece moci igrati Cemalovic i Zvonic? Jesu li vam oni jedni od bitnijih igraca
?
Sretno vam, neka pobjedi bolji , a ja se nadam da ce to biti Željo

Sretno vam, neka pobjedi bolji , a ja se nadam da ce to biti Željo

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
vozdra i tebi drug, koliko sam ja upratio igrat ćemo u trenutno najjačoj postavi, jedino će nam faliti Kajtaz koji je izgubljen za ovu polusezonu.....
potajno se nadam iznenađenju, jer kako je Osim rekao, pozitivan omjer ne znači ništa i nekada mora doći do prekida pozitivnog niza, valjda je sada vrijeme...

potajno se nadam iznenađenju, jer kako je Osim rekao, pozitivan omjer ne znači ništa i nekada mora doći do prekida pozitivnog niza, valjda je sada vrijeme...
Nešto sumnjam da će Džubur u sport opet, stranka propala, a on se u šipke zado
.
A čola pristojan momak a lud u u mozak, mislim da je i te gluposti s dresom i glupih izjava,
čisto iz nekog kontriranja radio.
Ali sve se plaća, sve se vraća, iskreno znam da nije ovo prvi put da se on pokušao vratiti u Velež,
a kako je svakako u očajnoj formi, neznam koji će nam đavo.

A čola pristojan momak a lud u u mozak, mislim da je i te gluposti s dresom i glupih izjava,
čisto iz nekog kontriranja radio.
Ali sve se plaća, sve se vraća, iskreno znam da nije ovo prvi put da se on pokušao vratiti u Velež,
a kako je svakako u očajnoj formi, neznam koji će nam đavo.
Pobjeda rodjeni i nista vise idemooooo...
-od Hz! 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Rahimić na Grbavici bez Ćemalovića i Zvonića
Autor: S****t C****r
Datum: 2012-11-09 18:28:32
Velež će u nedjelju na Grbavici igrati znatno oslabljen. Naime, na današnjem treningu povrijedio se prvi strijelac tima Mirza Ćemalović, dok je povredu zgloba obnovio i drugi mladi reprezentativac iz Veleža, Denis Zvonić...
Ćemalović je povrijedio koljeno, a koliko je povreda ozbiljna znat će se nakon magnetne rezonance u ponedjeljak. Umjesto Ćemalovića vrlo vjerovatno će u vatru Jaganjac, dok bi u vezni red umjesto Zvonića trebao Ajdin Nuhić.
Za razliku od prethodna dva meča u tim se vraća Samir Merzić dok je kapiten Kajtaz izgubljen do kraja jesenjeg dijela sezone.
eh, baš smo peh.......na treningu se povrijedili......
Autor: S****t C****r
Datum: 2012-11-09 18:28:32
Velež će u nedjelju na Grbavici igrati znatno oslabljen. Naime, na današnjem treningu povrijedio se prvi strijelac tima Mirza Ćemalović, dok je povredu zgloba obnovio i drugi mladi reprezentativac iz Veleža, Denis Zvonić...
Ćemalović je povrijedio koljeno, a koliko je povreda ozbiljna znat će se nakon magnetne rezonance u ponedjeljak. Umjesto Ćemalovića vrlo vjerovatno će u vatru Jaganjac, dok bi u vezni red umjesto Zvonića trebao Ajdin Nuhić.
Za razliku od prethodna dva meča u tim se vraća Samir Merzić dok je kapiten Kajtaz izgubljen do kraja jesenjeg dijela sezone.
eh, baš smo peh.......na treningu se povrijedili......

ovaj Jaganjac je nidje veze
nek nam je Bog na pomoći bez Zvone i Mirze.........
- el-fighter
- Kontakt:
E jbga, bas sam se ponadao da cemo na Grbavici odigrati dobro u rezultatskom smislu, ali ove "povrede" idu na onu:"Evo mi smo se nag.uzili, sada nas karajte". Kakve bolan povrede i to jos na treningu i to 2 ponajbolja igraca. To je samo suplja i unaprijed opravdanje za poraz. Izadjite na terene, odigrajte muski, pa neka izgubite nije smak svijeta, a ne ovako se predavati unaprijed.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
hocete li dolaziti na Grbavicu ?? 

- Titova-Juga
- Kontakt:
Hoće li igdje biti prijenosa?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
prenos će biti na areni........
HAAAMM ZELJOOOOO 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Veceras ocekujem nesto ovako: Bobic-Hebibovic-Kazazic-Mahinic-Merzic-Curic-Kodro-Demic-Hajdarovic-Okic i Mace
Nadam se da ce Mace pogotovo pokazati da nije samo za prijateljskih tekmi i licno mislim da je bolja opcija od Jaganjca, takodje ocekujem neko fino proigravanje Demica jer definitivno ima potencijala da bude playmaker..
Forza !
Nadam se da ce Mace pogotovo pokazati da nije samo za prijateljskih tekmi i licno mislim da je bolja opcija od Jaganjca, takodje ocekujem neko fino proigravanje Demica jer definitivno ima potencijala da bude playmaker..
Forza !
-
- Kontakt:
Nadam se samo da će odigrati dobro kao drugo poluvrijeme u Banja Luci, a što se tiče bodova tu nemamo šta očekivati .WakaFlocka je napisao/la:Veceras ocekujem nesto ovako: Bobic-Hebibovic-Kazazic-Mahinic-Merzic-Curic-Kodro-Demic-Hajdarovic-Okic i Mace
Forza !
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
FK Velež: Bobić, Kazazić, Kodro, Demić, Hebibović, Merzić, Okić, Mehremić, Jaganjac, Nuhić, Čurić
-
- Kontakt:
Imali iko link da se gleda tekma ??
Na jugu drzave,na jugu grada šalove nosi najaca banda DoG Tekija'81
vm22 je napisao/la:FK Velež: Bobić, Kazazić, Kodro, Demić, Hebibović, Merzić, Okić, Mehremić, Jaganjac, Nuhić, Čurić
Jel vam ovo najjaci sastav sto imate? Ako nije, ko fali??
Sretno sada na Grbavici.
Fali Zvonic i najbolji strijelac ekipe Cemalovic.Vamos je napisao/la:vm22 je napisao/la:FK Velež: Bobić, Kazazić, Kodro, Demić, Hebibović, Merzić, Okić, Mehremić, Jaganjac, Nuhić, Čurić
Jel vam ovo najjaci sastav sto imate? Ako nije, ko fali??
Sretno sada na Grbavici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.