Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la calcio » 13 nov 2008, 00:52

uppps moram se ispraviti, kupili su ga za milion i po funti a zove se N´Gog
nesto sam pobrkao..... :lol:

ali ipak se veliki klubovi razbacuju s parama, a to ce ih kostati kad tad ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 nov 2008, 01:02

calcio je napisao/la:uppps moram se ispraviti, kupili su ga za milion i po funti a zove se N´Gog
nesto sam pobrkao..... :lol:

ali ipak se veliki klubovi razbacuju s parama, a to ce ih kostati kad tad ;)
Ajd iskuliraj.Može :?:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 11:09

slazem se...stvarno mi nije jasno kako se liverpool mislio osvetiti totenhemu sa onakvom ekipom?????Sad se vidi sta je liverpool bez kuyta,mascherana,alonsa,gerrarda i reine,gerrard je motor sredine terena i cijelog tima kao i mascherano i alonso....jedina svijetla tacka sinoc je bio babel....stvarno fantastican igrac al benitez ga ne koristi dovoljno uvijek ulazi u igru sa klupe poslije ce momak otic u neki drugi klub i onda ce liverpool zaliti za njim....a sto se tice gerrarda i torresa i te price mislim da navijaci liverpoola to nikad ne bi dozvolili...navijaci su napisali pismo amerikancima da oni kupe klub po cijeni prihvatljivoj za obje strane,nadam se da ce to proc a onda nas moze kupiti onaj iz dubaija seik muhamed on ima love za bacanje....navijaci bi mozda pustili da ode torres ali gerrard...cisto sumnjam on je njima legenda ja mislim da bi mnogi(ukljucujuci i mene ) navijaci liverpoola dali sve da spase klub i da gerrard ostane
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 nov 2008, 11:15

Iskreno nije mi zao ni jednog engleskog kluba ni sekunde. Nek propadnu sto se mene tice, zele samo uspijeh i pare i to ce im se obiti o glavu zato mi je Bayern x puta drazi od i jednog engleskog kluba, jer su ljudi sami sebi stvorili instituciju i znaju kako ce doci do novca, a ne prodaju klubove nekim mafijasima kao sto to rade Englezi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 11:24

ja sam juce napisala pismenu o liverpoolu ...sve sam svoje navijacke emocije stavila na 2 stranice....srce bi se sllomilo kada bi otisao gerrard a tek jos kad bi liverpool propao....u svakom slucaju uzdam se u najbolje navijace na svijetu....nadam se i znam da oni to nece dozvoliti ne trebamo se brinut zbog sinocnje utakmice celzi je gore prosao oni su kuci ispali do nekih drugoligasa ili treceligasa na stamford bridgeu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 11:33

Gerrard je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:ja sam juce napisala pismenu o liverpoolu ...sve sam svoje navijacke emocije stavila na 2 stranice....srce bi se sllomilo kada bi otisao gerrard a tek jos kad bi liverpool propao....u svakom slucaju uzdam se u najbolje navijace na svijetu....nadam se i znam da oni to nece dozvoliti
Ma ne treba biti naivan , sjecam se da se ovako pricalo i proslog prelaznog roka , pocinju mi na zivce ici ovi novinari koji zive od takvih izmisljotina :!:

Vala bas bi volio da procitam tu tvoju pismenu :D ;)
evo ti zavrsni dio :
I would like to live in liverpool because I am fan of liverpool,I'm proud to be fan of that club maybe I won't live in liverpool but I want to go there one day to visit anfield road and sing "You'll never walk alone" - the anthem of liverpool F.C
trebal prevod

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 nov 2008, 11:37

Gerrard je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Iskreno nije mi zao ni jednog engleskog kluba ni sekunde. Nek propadnu sto se mene tice, zele samo uspijeh i pare i to ce im se obiti o glavu zato mi je Bayern x puta drazi od i jednog engleskog kluba, jer su ljudi sami sebi stvorili instituciju i znaju kako ce doci do novca, a ne prodaju klubove nekim mafijasima kao sto to rade Englezi.
Uredu kako ti kazes , ali kako si vec napisao , engleski klubovi te ne zanimaju , pa se bas pitam sta onda radis na temi najtrofejnijeg Engleskog kluba ... Ocigledno si malo ljubomoran jer si svjestan da Premiershipu ne mogu prismrditi , neke lige poput Bundelige , gdje i jadni Stuttgart moze postati prvak :roll:

Uzivaj brate i pokusaj da ne patis od tih kompleksa , jos dugo ce Englezi vladati Europom :D
Takodjer se ne brinem za LFC, kakvi dugovi svima je jasno da ce Seik kupiti klub , i ocekujem da se to desi do kraja godine :D

YNWA
Vidim da me nisi shvatio sta zelim da kazem i pokusaj saznati sta znaci e.V. u punom nazivu njemackog kluba pa ces me mozda shvatiti sta zelim da kazem.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 11:39

[quote="Gerrard"]Ma ne treba prevod , nije potrebno :D Sve si napisala kratko i jasno !

You'll never walk alone :D[/quote

to je samo zavrsni dio....nadam se 5 to mi je bila najdraza pismena u zivotu,jedina koja mi nije bila dosadna,koju sam pisala od srca iako pisem najbolje pismene sastave u mojoj generaciji znam da ce mi se neki smijat al nije me briga JA SE NE STIDIM STO SAM NAVIJAC-ica LIVERPOOLA nadam se 5 IZ pismene...vidjecu u ponedjeljak

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 nov 2008, 18:22

Vidim ima i cura koje prate fudbal i koje vole Liverpool što mi je extra :!:

Pročitah u jednom od prethodnih komentara da će Liverpool prodati Babela.Ako Rafa to uradi onda definitivno nije dobar.Al`ipak ne vjerujem da je toliko obolio. :)

Nisam gledao utakmicu sinoć tako da igru ne mogu komentarisati,ali mi je sve bilo jasno kad sam vidio da je Plesis dao gol.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 nov 2008, 19:06

Gerrard je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Iskreno nije mi zao ni jednog engleskog kluba ni sekunde. Nek propadnu sto se mene tice, zele samo uspijeh i pare i to ce im se obiti o glavu zato mi je Bayern x puta drazi od i jednog engleskog kluba, jer su ljudi sami sebi stvorili instituciju i znaju kako ce doci do novca, a ne prodaju klubove nekim mafijasima kao sto to rade Englezi.
Uredu kako ti kazes , ali kako si vec napisao , engleski klubovi te ne zanimaju , pa se bas pitam sta onda radis na temi najtrofejnijeg Engleskog kluba ... Ocigledno si malo ljubomoran jer si svjestan da Premiershipu ne mogu prismrditi , neke lige poput Bundelige , gdje i jadni Stuttgart moze postati prvak :roll:

Uzivaj brate i pokusaj da ne patis od tih kompleksa , jos dugo ce Englezi vladati Europom :D
Takodjer se ne brinem za LFC, kakvi dugovi svima je jasno da ce Seik kupiti klub , i ocekujem da se to desi do kraja godine :D

YNWA
sta si ti navalio da je neko ljubomoran na Liverpul ba...nesto se nesjecam kad su osvojli Englesku ligu...Sto jest jest najtrofejniji su ali ne zivi se od stare slave...Tako nauci primiti kritiku..
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 nov 2008, 19:13

19TM87 je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:

YNWA
sta si ti navalio da je neko ljubomoran na Liverpul ba...nesto se nesjecam kad su osvojli Englesku ligu...Sto jest jest najtrofejniji su ali ne zivi se od stare slave...Tako nauci primiti kritiku..
Koje stare slave čovječe :?:LFC je 2005-te uzeo L.Š.,a 2007-me igrao finale.Toliko o "staroj slavi" .
RIP Adis Selmanović

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 nov 2008, 19:41

Po meni je to prelose za najtrofejniji Engleski tim...i Milan je igro u tim istim finalima cak sta vise u 2000tim ima 3 finala lige prvaka i dvije pobjede....a kad su osvojili italijansku ligu 2003/04...a liverpul 1989/90...zar to nije lose...

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 20:00

da je liverpool igrao prljavo kao sto igraju man utd arsenal i chelsea mogli su dosad 10 titula osvojit...kada liverpool osvaja trofeje te se utakmice pamte do kraja zivota zaista budu spektakularne..sjeti se protiv milana 2005. a osim toga u italiji se svake sezone otkrivaju neke prevare i namjestanja rezultata prema tome nemoj porediti liverpool s tim

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 nov 2008, 20:37

pa evo necu poredit italiju ali zar nije malo predugo pauza da se ne moze reci da ljudi zive na staroj slavi...a milan sam uzeo za primjer jer ni oni relativno nisu dugo uzeli italijansku a osvajali su ligu prvaka

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 nov 2008, 20:39

Gerrard je napisao/la:

YNWA
Kao prvo, u premiershipu ima svega, a najmanje Engleza. Kao drugo dosadan si sa tom ljubomorom, kad god ti neko nesto kaze, sto se ne poklapa sa tvojim misljenjem i stavovima, tvoj glavni argument je "ljubomora".
I pitanje... Zar ti je drago sto ce seik kupiti klub...Gdje je tu fudbalska draz? Zar nije ljepse biti nezavisan, pa mozda i imati manjak finansijskih sredstava, ali kada nesto osvojis barem znas da je to tvojom zaslugom, trudom i zalaganjem...Je*bo to kad nekom seiku padne napamet da kupi fudbalski klub, iako ne zna ni 5 igraca, on ce kupiti jer je to "IN", pa onda malo se malo informise o igracima, pa ih kupuje k'o ja carape... Sve ode u biznis...
Nadam se da mi neces napisati da sam ljubomoran... 8-)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 20:41

liverpool ne zivi na staroj slavi ako pogledas nekoliko zadnjih godina u ligi prvaka uvijek dodju najmanje do ctevrtfinala osvojili su i dosta kupova sve osim engleske premijer lige...ABD i to ce doc uskoro nije samo eng prem liga put do slave

Monto
Kontakt:

Post Postao/la Monto » 13 nov 2008, 20:45

Da, definitivno nije samo engleska Liga put do slave, ali mislim da je medju navijacima a i uopste najcjenjeniji trofej (mislim na nacionalna prvenstva uopste)..Iako nisam navijac Liverpoola, ne mogu a da ih ne volim zbog entuzijazma koji vlada u ekipi, nezavisno od rezultata..Sretno im brate, nek' osvoje sve ako mogu..;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 nov 2008, 20:49

ribery je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:

YNWA
Kao prvo, u premiershipu ima svega, a najmanje Engleza. Kao drugo dosadan si sa tom ljubomorom, kad god ti neko nesto kaze, sto se ne poklapa sa tvojim misljenjem i stavovima, tvoj glavni argument je "ljubomora".
I pitanje... Zar ti je drago sto ce seik kupiti klub...Gdje je tu fudbalska draz? Zar nije ljepse biti nezavisan, pa mozda i imati manjak finansijskih sredstava, ali kada nesto osvojis barem znas da je to tvojom zaslugom, trudom i zalaganjem...Je*bo to kad nekom seiku padne napamet da kupi fudbalski klub, iako ne zna ni 5 igraca, on ce kupiti jer je to "IN", pa onda malo se malo informise o igracima, pa ih kupuje k'o ja carape... Sve ode u biznis...
Nadam se da mi neces napisati da sam ljubomoran... 8-)
Zar ti ne vidis da je danas SVE novac ta je fudbalska draz davno izgubljena...malo ces naci igraca koji za dobre pare nece otici u drugi klub,za tvoju informaciju seik je priznao da je veeeliki navijac liverpoola i bio je ne nekim utakmicama prosle sezone iako nije vlasnik kluba,bilo bi lijepo ikad bi jos bio te nzavisnosti i Liverpool bi bio nezavisan al u tom slucaju bi svi klubovi billi kao nasi domaci,takva je situacija u citavom svijetu prema tome materijalizacija je davno pocela i fudbal je postao novac kao i sve

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 13 nov 2008, 20:55

Svi klubovi kao nasi domaci? Bundesliga te pobija, Bayern te pobija, puno drugih, velikih klubova pobija tu tvoju recenicu. Samo je potreban zakon, a u engleskoj ga nema, da sprijeci strane ulagace da budu vecinski vlasnici kluba...I problem, koliko-toliko rijesen. Jer samim tim, klubovi ne bi imali toliku financijsku moc, pa ne bi ni mogli kupovat igrace tako lahko, kako ih danas kupuju...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 nov 2008, 21:26

Ribery vidim da smo istomisljenjicii zbog toga mi je drago.
Kao prvo da obajsnim ovim englezima sta znaci ono e.V. u punom nazivu svakog njemackog kluba.
To vam znaci da su vlasnici kluba obicni ljudi kao mi koji izdvajaju novac od svoje plate i placaju godisnje clanarine u svom klubu i od toga klub napravi dobre rezultate.
I ako sam navijac HSV, Bayern mi je odmah na drugom mjestu i kad mi neki pocnu pricati da je Chelsea veliki klub vidis onda da covijek nema pojama o fudbalu. Danas si spomenuo da je BL jedna prosjecna liga i da jedan Stuttgart moze biti prvak, ali taj je isti Stuttgart 90-tih godina pobjedjivao Chelsea, pa onda na osnovu toga tek onda mozemo zakljuciti kakav bi bila PL da nema stranih ulagaca.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.