hvala drug !mandraX je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=j6u9n2Ro ... e=youtu.beraul-zakon je napisao/la:Može gol ovdje, za nas koji ne gledamo...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
hvala drug !mandraX je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=j6u9n2Ro ... e=youtu.beraul-zakon je napisao/la:Može gol ovdje, za nas koji ne gledamo...
pa pišu da je Mancini genije, jer je pogodio s izmjenom Tevez-Džekomajestic24 je napisao/la:Ako nije belaj de izabcite par komentara s bluemoona...bas me zanima sta pisu u vezi dzeke i mancinija
Really have to credit Dzeko on that finish, lots of technique to get that finish right
Ima još al ne da mi se postavljat..Immense finish by Dzeko and great pass by David. Great result from what looked like nothing after the first half.
A da Edin nije zabio, jel bi onda bio "spot on with the substitutions" ? Nije Mancini pogodio izmjene, on svaku utakmicu ubaci Edina ako ne počne, samo eto da ima upisano da je ušo. A to što Edin zabije, to je zato što je najbolji napadač trenutno u Cityju.Mancini was spot fuckin on with the substitutions. Went to plan B and arse fucked AVB.
#fuckthehaters
Sad sam ja gledao,ima ih koji se cude sto covjek ne igra od pocetka,a ima ih koji pricaju kako je ucinkovitiji kad udje sa klupe.Medjutim,stvar je u tome sto Citiy uglavnom gubi i ganja rezultat,i onda stisne zadnjih pola sata i naravno da Dzeko tada ima vece sanse da zabije,nego kad igra od pocetka,i kad zabar postavi picka-taktiku,i ima igru koje nema i naravno da tada Dzeko nece biti primjetan.Covjek udje ,imao extra udrarac glavom ,milimetri odlucivali,onda asistencija petom za siguran gol,i na kraju uzeo loptu odigra sa Silvom i zabi ga.Samo mi zao sto ne skinu dresi u glavu pogodi Manchinija.Volio bih daode u Arsenal,ali nece on nigdije ,jer ko ce onda guzicu spasavat seronji.Seronja ne prodaje igrace nego ih samo skuplja.majestic24 je napisao/la:Ako nije belaj de izabcite par komentara s bluemoona...bas me zanima sta pisu u vezi dzeke i mancinija
majestic24 je napisao/la:Ako nije belaj de izabcite par komentara s bluemoona...bas me zanima sta pisu u vezi dzeke i mancinija
It's like every match I question myself why Dzeko's not starting regularly.
Still feel the Aguero/Dzeko partnership is most effective.
This club does not deserve him. Dzeko should leave in jan for Arsenal.
....Tevez and Aguero both offer the SAME, you need to mix it up and Dzeko (or Mario) + Kun is a much better combo.
Zezam se ba druzePapastathopoulos je napisao/la:wtf ? K'o ti to rece da dzeko ne zeli igrati od pocetkaZenichanin je napisao/la: Razumijem zbog cega ne zeli da igra od 1 minute
Ps. Zastava BiH na tribinama etihada
Too good for anyone's bench.
It's like every match I question myself why Dzeko's not starting regularly.
This club does not deserve him. Dzeko should leave in jan for Arsenal.
Cartman je napisao/la:Svaka njemu cast, ali onaj pas Silve...E ono je spasavanje.
A onaj volej lijevom nogom zakucan pod prečku..? Silva i Edin dijele zasluge za gol.Cartman je napisao/la:Svaka njemu cast, ali onaj pas Silve...E ono je spasavanje.
A onaj volej iz okreta jos lijevom nogom,to je spasavanje.Cartman je napisao/la:Svaka njemu cast, ali onaj pas Silve...E ono je spasavanje.
I to kroz usi golmanu.AvantiSignora je napisao/la:Cartman je napisao/la:Svaka njemu cast, ali onaj pas Silve...E ono je spasavanje.
Dzaba ti pas ako se nedadne go...
Senaid L.F.C je napisao/la:Imal gdje statistika gdje bi City bio da nema Dzekinih golova(znam da bi bili jos na 1 naslovu prvaka al u ovoj sezoni)?
Without Dzeko’s goals as a substitute against Southampton, Fulham and West Brom this season, City would be in eighth, nine points off the pace. Nor would they have won the title last season: Sergio Agüero’s career-defining winner against QPR would have meant nothing without Dzeko’s header a couple of minutes earlier, even if Dzeko has inevitably played the Kevin Horlock to Agüero’s Paul Dickov. The statistics from Dzeko’s two-year City career are particularly striking. When he starts a game he scores every 196 minutes; as a sub he scores every 51. In elite competition (Premier League and Champions League) the disparity is even greater: a goal every 252 minutes as a starter, a goal every 44 as a sub.