AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
U zivotu vise ne gledam Milan dok kog je Allegri trener i igra Bonera.
Sloboda Tuzla !!!
Oj mati milan koja sramota sta i im ćelo radi. Mexesa otjerati hitno.
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Auuu koliko losih igraca imate, steta za Pata, propo ko zeton
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti
Pa papci ovi nedaju para pa kupe 5 igraca za 20m..mpjemil je napisao/la:Auuu koliko losih igraca imate, steta za Pata, propo ko zeton
Nemoze se pita pravit od govana ,ak znas na sta mislim
grande Milan
to ti je haman sutrapesmaster je napisao/la:U zivotu vise ne gledam Milan dok kog je Allegri trener i igra Bonera.

mogli ste nama dat sarafa mi bismo vama Livaju i 2 miliona

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- francobaresi
- Kontakt:
Sve jače ekipe će nas nabiti k'o vreću , kako samo promašena postava gospodine Allegri .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
kako smo mi losi u pm
pod hitno radikalne promjene u klubu....i kad mi neko kaze da je robinho kloc, pa on je izmislio fudbal za ovoga urbya...dok je binho igrao imali smo puno vise sansi, jes da i on zna mrtvu sasnu promasiti al ja ne znam sta vividite u ovome urbyu

pod hitno radikalne promjene u klubu....i kad mi neko kaze da je robinho kloc, pa on je izmislio fudbal za ovoga urbya...dok je binho igrao imali smo puno vise sansi, jes da i on zna mrtvu sasnu promasiti al ja ne znam sta vividite u ovome urbyu
Sramotno 1. pol. Aeroplanino očitao Maxu bukvicu. Loš start koristi Viola i daje 2 gola iz čistih pogreški odbrane Milana a ne radi svoje dobre igre. Odbrana smiješna Mexes kastastrofa i gori za klasu od Bonere po kojem više pljujete. Veznog reda nema, napad bezidejan čeka se neki solo prodo Shaarwya sa krila. Boateng izgubljen dok je Monto isključen. Još Pato promaši penal. Sramota je da se najviše bore Shaarawy i Ambrosini dok su ostali pasivni.
Moja prognoza 1-3 do kraja.
Moja prognoza 1-3 do kraja.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 11 nov 2012, 15:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- francobaresi
- Kontakt:
Pa ne može lijevi bek igrati desno krilo jbt , ne moze Bonera biti glavni u odbrani a do prosle sezone je bio četvrta opcija , ili da igra Ambrosni koji ima 36 god. dok De Jong sjedi na klupi , šta reći za onog CIRKUSANTA ( Boatenga ) **** ga onaj ko mu dade DESETKU ! Pa Bojan je za njega Zinedin Zidane .ronaldo99 je napisao/la:kako smo mi losi u pm![]()
![]()
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma ovo je tragedija. Smijesno. Prvi put da vidim od kad gledam fudbal da covjek ide samo pravo i prodje 3 igraca i da ti gol. Nenormalno. Samo igra De Sciglio ovi ostali posmatraju. Pato fuli penal, hajd desi se i najboljim al je neprimjetan. Doduse nismo ni akcije imali jer nam sredinu terena cini famozni trojac Amborssini-Montolivo-Boateng. Hajd Montolivo i nekako al ova 2 pa sa igracem manje bi pocinjao al oni ne bi igrali. Boatengu je neko dobro slagao da je igrac pa on pustio bradicu i konta evo ga. Fuj. Covjek znaci nigdje veze s vezom. Inace lijevi bek a kod nas glavna uzdanica u napadu Emanuelson ograjisao. Procitan. Najbolji igrac zadnje 3 utakmice ne igra. Saraf umoran sve utakmice odigrao pa mora odmoriti nekad. Al on ce opet uvaljat jedan. Sad odmah izbacit Emanuelsona ubacit Robinha (sta sam docekao ovog plaza-boya da prizeljkujem) i izbacit Ovna sa bradicom a ubacit Krkica.
- IlPrincipe
- Kontakt:
+1ronaldo99 je napisao/la:kako smo mi losi u pm![]()
![]()
haj idi šišaj žabeadointer je napisao/la: mogli ste nama dat sarafa mi bismo vama Livaju i 2 miliona
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Realno od ovih 11 na terenu , Pato , Shaarawy , Monto , Constant , De Sciglio su dobri igrači , ali na njihovu veliku žalost nemaju s kim da igraju i to i njih povlači u prosjek i sivilo
Pa Fiorentina je iskesirala ako se ne varam oko 20-ak miliona za trojac BORJA- PIZARO- AQUILANI koji rade dar-mar na sredini i to čini mi se sa 70 % svojih mogućnosti .

Pa Fiorentina je iskesirala ako se ne varam oko 20-ak miliona za trojac BORJA- PIZARO- AQUILANI koji rade dar-mar na sredini i to čini mi se sa 70 % svojih mogućnosti .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ovako bi ja stavio postavu
Abbiati
Abate (De Sciglio)
Acerbi
Zapata
Constant
De Jong
Montolivo
Krkic
Robinho
Pato
Zna se ko sta igra ,nezz ono "crtat"
Abbiati
Abate (De Sciglio)
Acerbi
Zapata
Constant
De Jong
Montolivo
Krkic
Robinho
Pato
Zna se ko sta igra ,nezz ono "crtat"
Zadnja izmjena: el92, dana/u 11 nov 2012, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
grande Milan
- francobaresi
- Kontakt:
Sad će glupan uvesti u igru PanjZZinia a izaći će Pato , potpuno pogrešna izmjena , umjesto da mjenja boatenga i urby.a .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Dobit ce Milan. Pazzo i Bojan ce ovo da rijese...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Evo ga izaso je panjfrancobaresi je napisao/la:Sad će glupan uvesti u igru PanjZZinia a izaći će Pato , potpuno pogrešna izmjena , umjesto da mjenja boatenga i urby.a .

grande Milan
hoce m00da,nema ovdje Milan nikakve sanseYuto je napisao/la:Dobit ce Milan. Pazzo i Bojan ce ovo da rijese...
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
steta samo sto ovi navijaci daju ovoliku podrsku, trebaju zapaliti i celavca i berluskonija, iako su oni ti koji su nas digli u nebesa i izgradili u europskog velikana sad su nas sravnili sa temeljom, sve su rasprodali sta valja...
- IlPrincipe
- Kontakt:
PAZZOOOOOOOOOOOOO DAII RAGGAZZIIIIIIIII !!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Adi33, Amazon [Bot], celikmilan, Maestro^^ i 4 gosta.