Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Manco mi sad posla poruku da Dzeko ulazi vec u prvoj minuti drugog pol.
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ovo da je Dzeko masio sto je Tevez, proglasili bi ga samo takvom fudbalskom amatercinom i neznalicom
.

Joj ovaj Tevez, ravno u golmana opuca, a ovo bi Edin pogodio bez gledanja.. na skoro isti način je dao protiv West Broma onaj drugi gol.
Problem Dzeke je sto nije visok kao Tevez i sto moze da nosa rololku...pokazao je Edin da gol moze zabiti sa klupe, pa onda i nema smisla ga uvoditi u igru da bezveze nabija minute.LiliumBosniacum je napisao/la:Ovo da je Dzeko masio sto je Tevez, proglasili bi ga samo takvom fudbalskom amatercinom i neznalicom.
Svakako je u ovom mecu Mancini pobjednik jer City ima vise posjed lopte

Napomeni te me kada Dzeko uđe, mrsko mi gledat ove ostale.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Neznam jesam ja samo primjetio da atmosfera kod Citya sve gora i gora, navijaci sto idu na gostovanje ih jos malo drze ali ovi domaci su postali previse tihi.
- Cautinho
- Kontakt:
I ti mislis da ce mu taj posjed lopte na kraju donijeti pobjedu.Pa čovječe,Tottenham vodi,iz jedne prave prilike,nisu na Citiyjevoj polovini držali loptu više od dvadesetak sekundi.U obrani su slabi ali Zabaleta i Tevez amaterski opucali,mogu komotno reći,100 % prilike.Očekujem Džeku i Maicona,te Garciu u drugom dijelu.hz1987 je napisao/la:Problem Dzeke je sto nije visok kao Tevez i sto moze da nosa rololku...pokazao je Edin da gol moze zabiti sa klupe, pa onda i nema smisla ga uvoditi u igru da bezveze nabija minute.LiliumBosniacum je napisao/la:Ovo da je Dzeko masio sto je Tevez, proglasili bi ga samo takvom fudbalskom amatercinom i neznalicom.
Keep walking.
Mislim da je pokusavao biti ironicanCautinho je napisao/la:I ti mislis da ce mu taj posjed lopte na kraju donijeti pobjedu.Pa čovječe,Tottenham vodi,iz jedne prave prilike,nisu na Citiyjevoj polovini držali loptu više od dvadesetak sekundi.U obrani su slabi ali Zabaleta i Tevez amaterski opucali,mogu komotno reći,100 % prilike.Očekujem Džeku i Maicona,te Garciu u drugom dijelu.hz1987 je napisao/la:Problem Dzeke je sto nije visok kao Tevez i sto moze da nosa rololku...pokazao je Edin da gol moze zabiti sa klupe, pa onda i nema smisla ga uvoditi u igru da bezveze nabija minute.LiliumBosniacum je napisao/la:Ovo da je Dzeko masio sto je Tevez, proglasili bi ga samo takvom fudbalskom amatercinom i neznalicom.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To je onda problem 

itekakosoccerfan je napisao/la:Mislim da je pokusavao biti ironicanCautinho je napisao/la:I ti mislis da ce mu taj posjed lopte na kraju donijeti pobjedu.Pa čovječe,Tottenham vodi,iz jedne prave prilike,nisu na Citiyjevoj polovini držali loptu više od dvadesetak sekundi.U obrani su slabi ali Zabaleta i Tevez amaterski opucali,mogu komotno reći,100 % prilike.Očekujem Džeku i Maicona,te Garciu u drugom dijelu.hz1987 je napisao/la:
Problem Dzeke je sto nije visok kao Tevez i sto moze da nosa rololku...pokazao je Edin da gol moze zabiti sa klupe, pa onda i nema smisla ga uvoditi u igru da bezveze nabija minute.

pogotovo uzevsi u obzir jednu njegovu izjavu: ima li smo posjed lopte preko 60% a igrali smo nerjeseno jer to je u potpunosti nemoguce, morali smo pobjediti sa tolikim posjedom lopte

Nisam za tebe ni govorioCautinho je napisao/la:@soccerfan Možda on,ali ja nisam.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja ovog talijana vise nebi cupao Edine a ti kako hoces, dok ga cupas ova ce budala i dalje sjediti na klupi a mi svi se patiti zajedno s tobom.Kad udjes malo setaj zaebaji Kuna i igraj sege s Aleksom, a nemoj zaboraviti mahnuti ni Balonji vidim nesto ozbiljan na tribinama.
I cokit Amru preko kamereTNT je napisao/la:Ja ovog talijana vise nebi cupao Edine a ti kako hoces, dok ga cupas ova ce budala i dalje sjediti na klupi a mi svi se patiti zajedno s tobom.Kad udjes malo setaj zaebaji Kuna i igraj sege s Aleksom, a nemoj zaboraviti mahnuti ni Balonji vidim nesto ozbiljan na tribinama.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Al jakna u Balonje najjača... Ista ko ona u Edina kad je potpisivao ugovor
Edin mu je utopio za joju, ko nova, jednom je obukaoviKK je napisao/la:Al jakna u Balonje najjača... Ista ko ona u Edina kad je potpisivao ugovor

- Cautinho
- Kontakt:
Cigan ukr'o !!!viKK je napisao/la:Al jakna u Balonje najjača... Ista ko ona u Edina kad je potpisivao ugovor

Keep walking.
E da vidimo koliko pasova nazad moze zabaleta upisati
Ovaj Tevez se vazda nesto kofrci, a nikad nije upravu.
Pravi seljak.
Pravi seljak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.