FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta ima manijak postavljati stream. Da mi je sam znati ko sa fks.info iznosi stvari, ili si ti maniačić uljez !
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 11 nov 2012, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
Sreća pa nemam acc na fkshz033 je napisao/la:Šta ima manija postavljati stream. Da mi je sam znati ko sa fks.info iznosi stvari, ili si ti maniačić uljez !

trebo si ispasti jaran pa postaviti ovdje da raja može pratiti kao i ti
ma lik prati fksinfo sto je za svaku pohvalu 

Ja vam sile i foruma...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Prosjecna utakmica u prvom poluvremenu sa dosta gresaka kome je i kumovao los teren u lukavici. Sarajevo imalo jednu 100 % priliku preko nuhanovica koji profulaio nemoguce mislim da ce biti promasaj lige cijele
. Ovdje gol moze pasti samo greskom odbrane.

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kakav promašaj Nuhanovića.
Kontrolisali smo igru, ali bez pravih rješenja u napadu. Na Saidu igraju flastera i nema mnogo njegovih prodora. Evidetno smo bolja ekipa, valjda ćemo uspjeti i zabiti taj gol.

Kontrolisali smo igru, ali bez pravih rješenja u napadu. Na Saidu igraju flastera i nema mnogo njegovih prodora. Evidetno smo bolja ekipa, valjda ćemo uspjeti i zabiti taj gol.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Hz u Lukavici!

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bravo, dosta ljudi doslo, uglavnom popunio se dio koji je bio predvidjen za vas, oko 1000 ljudi. Nadam se da ostaje ovako do kraja, ili da izgubite 1:0 aBd... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko ima ADSL moze gledati
Ko ima ADSL moze gledati
Stern des Südens
Ademovic umjesto Nuhanovica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Crni gavran
- Kontakt:
Sarajevo pobjedjuje 100 % , ne znam igra li Hadzic, on je znao da zabije Slaviji u Lukavici jos dok je igrao za Celik 0' 50'' , neka bude tako i ovaj put 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
ma hadzic los ovu utakmicu totalno, tesko da ce on zabitiCrni gavran je napisao/la:Sarajevo pobjedjuje 100 % , ne znam igra li Hadzic, on je znao da zabije Slaviji u Lukavici jos dok je igrao za Celik 0' 50'' , neka bude tako i ovaj put
da hoce sarajevo pobijediti pa nek ga zabija ko god

evo upravo slavija pogodi stativu

Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- Crni gavran
- Kontakt:
Nista ako ga Hadzic zabije i pobijedite, hocu da me ceka velika porcija čevapa sa cijelim somunom u sred Sarajeva a da vi castite 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Penal je bio za slaviju,ovo je ruka torlaka bila.
jest ko ima adsl od bhtelecoma..dok mi sto imamo mtel adsl mozemo dudlat

čekat će te i to u ćevabdžinici "željo" hahahaCrni gavran je napisao/la:Nista ako ga Hadzic zabije i pobijedite, hocu da me ceka velika porcija čevapa sa cijelim somunom u sred Sarajeva a da vi castite

You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- Crni gavran
- Kontakt:
Svejednoanelpik je napisao/la:čekat će te i to u ćevabdžinici "željo" hahahaCrni gavran je napisao/la:Nista ako ga Hadzic zabije i pobijedite, hocu da me ceka velika porcija čevapa sa cijelim somunom u sred Sarajeva a da vi castite

Olimpic vodi u Mostaru, odlično bi došla pobjeda da se odlijepimo malo od ostalih pratilaca
FORZA MARŠAL !!!
jao šta je hadžić fulio, ali dobro se izborio za priliku
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Jebla ih nula i ovako mrtvo drugo poluvrijeme,fuj mrs
nisu trebali ni izlaziti drugih 45 minuta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: fera, Haksss, Hazre, InatSilniBosanski, Kajkutenjoyer, mnon46, riki46, Sazg, tajsamja, VolimBiH96 i 53 gosta.