Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Najseljastija liga u Evropi, iza Hrvatske i Srbije je ova liga jedno 20 godina, kao da se igra u ratnom stanju, treba ovo sve raspustiti a ne gledati ovu malogradjanstinu i seljakluk.
e sabane sabane cuj hoce ljudi ko prije dal se je to neko zalio ikad u Gradačcu na sudjenje i na gostoprimstvo? dal je iko ikad oštećen u Gradačcu? cuj ka bgt hoce ljudi ko prije doce selji kraj qarat ce ga ZVIJEZDA upmati ovo dobru i ti i svi tvoji manijačićibistrikboy je napisao/la:Ovo kolo dva incidenta izazvana sluzbenim licima/predstavnicima klubova,jedan u Zenici i jedan u Gradaccu,hoce ljudi ko prije ali ne moze jbga:) Također i verbalni napad na sudije u Travniku.Komitet na tebe je red!
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Pa nece se desit incident ni na grbavici ni na kosevu jer voda ide na njihov mlin,a sjetite se nije to bilo tako davno kad je na grbavici bilo po 1000 gledalaca,i tad ste se i vi zalili,to je bilo vrijeme kad ste se za opstanak borili! A sad lafo prvaci.bistrikboy je napisao/la:Ovo kolo dva incidenta izazvana sluzbenim licima/predstavnicima klubova,jedan u Zenici i jedan u Gradaccu,hoce ljudi ko prije ali ne moze jbga:) Također i verbalni napad na sudije u Travniku.Komitet na tebe je red!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Nece se desiti zato sto je to fina gradska raja a neka tamo selendra koja je naucila da im sudije sve sviraju pa onda kada bude sve regularno odma im svako kriv sto im sudija nije nastelio pobjedu. Ja ev 4 posta na temi zvijezde napisao dajte dokaz te necuvene kradje protiv leotara a niko nista ne napisa sta je to bilo. Bolje malo realnije gledajte stvari.Nah1d je napisao/la:Pa nece se desit incident ni na grbavici ni na kosevu jer voda ide na njihov mlin,a sjetite se nije to bilo tako davno kad je na grbavici bilo po 1000 gledalaca,i tad ste se i vi zalili,to je bilo vrijeme kad ste se za opstanak borili! A sad lafo prvaci.bistrikboy je napisao/la:Ovo kolo dva incidenta izazvana sluzbenim licima/predstavnicima klubova,jedan u Zenici i jedan u Gradaccu,hoce ljudi ko prije ali ne moze jbga:) Također i verbalni napad na sudije u Travniku.Komitet na tebe je red!
Prvaci, brate, prvaci.Zapisane činjenice, nista lafo.sad lafo prvaci
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
A najsmjesnije je kad su ti prvaci molili boga da dobiju maribor a maribor lagano po guzovima.... Kako se vrijeme lako okrece a vase je odbrojano jos ga vi samo ubrzavat sa bakljama
Teško odbrojavanje ..možeš početi..1921....nastavi niz.Tkanton je napisao/la:A najsmjesnije je kad su ti prvaci molili boga da dobiju maribor a maribor lagano po guzovima.... Kako se vrijeme lako okrece a vase je odbrojano jos ga vi samo ubrzavat sa bakljama
fina gradska raja koja se je spustila sa brda pa zavladala uh sto nemogu seljatluka. yebo te dokaz normala da nece snimit nasu stetu jer seljo sl kolo ide leotaru gdje 100% uzima zato sto je leotar bodove uzeo u Gradačcu i ne seri vise s timterabajt je napisao/la:Nece se desiti zato sto je to fina gradska raja a neka tamo selendra koja je naucila da im sudije sve sviraju pa onda kada bude sve regularno odma im svako kriv sto im sudija nije nastelio pobjedu. Ja ev 4 posta na temi zvijezde napisao dajte dokaz te necuvene kradje protiv leotara a niko nista ne napisa sta je to bilo. Bolje malo realnije gledajte stvari.Nah1d je napisao/la:Pa nece se desit incident ni na grbavici ni na kosevu jer voda ide na njihov mlin,a sjetite se nije to bilo tako davno kad je na grbavici bilo po 1000 gledalaca,i tad ste se i vi zalili,to je bilo vrijeme kad ste se za opstanak borili! A sad lafo prvaci.bistrikboy je napisao/la:Ovo kolo dva incidenta izazvana sluzbenim licima/predstavnicima klubova,jedan u Zenici i jedan u Gradaccu,hoce ljudi ko prije ali ne moze jbga:) Također i verbalni napad na sudije u Travniku.Komitet na tebe je red!
@England 1921 jel to vasa gol razlika u evropi

@mirzard
tvoja duhovitost prelazi u maloumnost, steta.Sto je sinko neuki potrebno za razliku?
tvoja duhovitost prelazi u maloumnost, steta.Sto je sinko neuki potrebno za razliku?
- bistrikboy
- Kontakt:
Opravdano se zalili sad se opravdano ne zalimo,mada ima materijala.Bas u tom periodu kad smo bili 9-ti vi ste uzeli bod na Grbavici,izbacili nas iz kupa itd.Ali djaba nekada sva prica kad neko samo svoje hoce da progura bez imalo realnog pogleda na stvari.Nah1d je napisao/la:Pa nece se desit incident ni na grbavici ni na kosevu jer voda ide na njihov mlin,a sjetite se nije to bilo tako davno kad je na grbavici bilo po 1000 gledalaca,i tad ste se i vi zalili,to je bilo vrijeme kad ste se za opstanak borili! A sad lafo prvaci.bistrikboy je napisao/la:Ovo kolo dva incidenta izazvana sluzbenim licima/predstavnicima klubova,jedan u Zenici i jedan u Gradaccu,hoce ljudi ko prije ali ne moze jbga:) Također i verbalni napad na sudije u Travniku.Komitet na tebe je red!
vezano za Maribor ja mislim da ga je i PAO prizeljkivao pa dobio po guzovima

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nisu oni još čuli za Panathinaikos, oni znaju za Radnički iz Lukavca, Proleter Slavinovići, Mladost Kikači i tako te ekipice 

DRUG NEBI TI PUNCA
Samo moja tv ja mislim.Zeman je napisao/la:Prenosi li ko Slaviju?
moja maloumnost hhahah sjecas se ti kad ste nas na grbavici uzeli uz pomoc sudija nemoj da ti pocnem svasta pisat cut ce ljudi sve i svasta maloumnice jedan penal nam cist sudija nije sviro jos + dade nasim igracima zute kartoneEngland je napisao/la:@mirzard
to stvarno nema smisla...razumijem ja da je bhtelecom sponzor lige i sve to al mislim da bi bilo korektno kad bi omogucili svima koji imaju net uzivo pracenje nase lige...ovako ja kao korisnik mtel nisam nikako u mogucnosti da pratim nasu ligu osim kad prenosi BHT...mislim sta im fali da osposobe program na moja web dok traje tekma...terabajt je napisao/la:Samo moja tv ja mislim.Zeman je napisao/la:Prenosi li ko Slaviju?
Niko nije znao kakva je ekipa Maribor, ali da je vise nego kvalitetna dokazuju rezultati u EvropiTkanton je napisao/la:A najsmjesnije je kad su ti prvaci molili boga da dobiju maribor a maribor lagano po guzovima.... Kako se vrijeme lako okrece a vase je odbrojano jos ga vi samo ubrzavat sa bakljama

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
E kad se javi simpatizer kluba koji je van BiH otisao kad je bio na pripremama u Zaostrogu, zlo mi dodjemirzard je napisao/la: @England 1921 jel to vasa gol razlika u evropi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
zrinjski-olimpic 0-1 sace opet prekid
.

0:2terabajt je napisao/la:zrinjski-olimpic 0-1 sace opet prekid![]()
.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zadnja izmjena: mirzard, dana/u 11 nov 2012, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.