FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta dozivi smo da nam obicni seljacic gazduje klubom u kojem mu sin igra i niko mu nista nesmije,covjek gura svog propalog sin i cijeli klub u crno zavija.Misli ako je sjeo u lozu da je presjednik drzave,ko fol on moze sve a njemu niko nista. Ovim nasim neradnicima dobro plati im koji racun podmaze gdje skripi a za uzvrat samo mu sin igra, pa Meske bolan sta bi od one tvoje zamisli da Sloboda postane samofinansirajuci klub il to postaje na nacin da tatini sinovi igraju a tate Slobodine racune placaju. Mislim da se stari navijaci Slobode prevrcu u svojim grobovima sta se od kluba radi.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Opet bi Fukare ispale huligani i plaćenici itd itd,a on bi se smijao samo SELJAČINA JEDNA!Maniaacs je napisao/la:Kad vam je to rekao trebali su se sve Fukare zaletit na njega..
Cestitke od mene na pobjedi, i sretno vam u rijesavanju problema..
Hvala.
Zadnja izmjena: SultanSulejman, dana/u 10 nov 2012, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nemogu se Fukare zaletit kad su na sjeveru nemaju dodira sa desavanjem na zapadu.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
upravo ovaj je djubre najvece cim sebi daje za pravo da igracima psuje majkuManiaacs je napisao/la:Kad vam je to rekao trebali su se sve Fukare zaletit na njega..
Sta uradise od Evropske Slobode, prije si znao samo za Slobodu i Hajduk u bivsoj Jugi, a sad se Sloboda muci sa nama u ovoj ligi..Znam da se od stare slave ne zivi, to se uvijek govorilo, ali taj grad, ne mogu da vjerujem sta vam radi Opstina, trener, a cuo sam da vam je onaj Denis jedini normalan u klubu, sportski direktor, ostalog đu.bra se trebate rijesit..
Cestitke od mene na pobjedi, i sretno vam u rijesavanju problema..

znaci tako gospodo dosli smo do toga da jedna nistarija od covjeka kupi i navijace to znaci da smo propali u svakom segmentu ako su se danasnje Fukare prodale za par stotina maraka nabijem vas gospodo na qurac stavite katanc na **** klub i zdravo.
nevjerovatno ali istinito postali smo seljaci pravi odron, imamo sportskog direktora koji psuje igracima imamo **** predsjednika koji se nasao malo uvrijedjen pa zabrani igracima odlazak pred navijace i na kraju imamo te iste navijace za koje se ispostavilo tacnim ono sto mister predjednik rece da su to ustvari samo placenici.
klub svakim danom sve vise propada i na kraju ce se haman i ostvariti sto su zamislili a to je katanco, vala u globalu nista vise nismo ni zasluzili osim sto mi je zao nas pravih istinskih navijaca koji se ne mogu kupiti ni za kakve pare ali haman da nas je danas nazalost ipak premalo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Iz drugog ugla!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ako se ne vidi cijela slika copy URL - paste u novi prozor.

Vedran Kovacevic Ja isto znam ko je doveo do ove situacije ja samo kažem da je ova ekipa ljudi još neki koji će ući u klub vratiti je na prave staze slave a samo jedan roditelj daje pare da dijete igra i mjesta se jednim djelom ka to isto znam ljudi u skupštini i pojedini navijači o kojima ne želim ni da govorim a to neu ključujem tebe u te navijače Sloboda će ići pravim putem a to će se vidjeti i u Jaguara drastične promjene u igračkom kadru kao i u financijama pozz.
Zar nam treba i taj jedan i javno su eto priznali da uzimaju pare a njegov otac kaze da su Fukare placenici.
Zar nam treba i taj jedan i javno su eto priznali da uzimaju pare a njegov otac kaze da su Fukare placenici.
Fuck off.kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego, ko zabi prvi gol za Slobodu i koliko je tom klincu godina. Jbt, pun forum iskompleksiranih propalih fudbalera. Sta je, malo vas Babo postrojio i jos neko kaze, pa ko je on. Pa ko ste vi gospodo da svakog klinca koji igra u Slobodi vrijedjate, koji ste vi faktor. Sta je vama vise, u ekipi imate pet, sest djecaka od 17 godina i samo ih pljujete. Na jadnog decka ste se natovarili i mislite da Babo nece reagovati. Je li ko od vas Babo? Ups, vi ste samo nafurani balavci i iskompleksirani propali fudbaleri.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ko ih vrijedja bolan psovalo se Dzemi Hasanovicu koji se **** uhvatio i pokazao navijacima i ovom malom sto ucutkuje citave tribine, uostalom ne vrijedjam ga ja ovde nigdje kopirao sam rijeci Vedrana Kovacevica.kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego, ko zabi prvi gol za Slobodu i koliko je tom klincu godina. Jbt, pun forum iskompleksiranih propalih fudbalera. Sta je, malo vas Babo postrojio i jos neko kaze, pa ko je on. Pa ko ste vi gospodo da svakog klinca koji igra u Slobodi vrijedjate, koji ste vi faktor. Sta je vama vise, u ekipi imate pet, sest djecaka od 17 godina i samo ih pljujete. Na jadnog decka ste se natovarili i mislite da Babo nece reagovati. Je li ko od vas Babo? Ups, vi ste samo nafurani balavci i iskompleksirani propali fudbaleri.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego, ko zabi prvi gol za Slobodu i koliko je tom klincu godina. Jbt, pun forum iskompleksiranih propalih fudbalera. Sta je, malo vas Babo postrojio i jos neko kaze, pa ko je on. Pa ko ste vi gospodo da svakog klinca koji igra u Slobodi vrijedjate, koji ste vi faktor. Sta je vama vise, u ekipi imate pet, sest djecaka od 17 godina i samo ih pljujete. Na jadnog decka ste se natovarili i mislite da Babo nece reagovati. Je li ko od vas Babo? Ups, vi ste samo nafurani balavci i iskompleksirani propali fudbaleri.
da i ti nisi jedan od tih klinaca ili si ipak babo nekom od takvih?...takva djeca trebaju da idu iz naseg kluba ..takvu djecu treba prebit..i vjeruj mi sreca pa je generacija fukara se promjenila, a da je ona ista koja je nekad bila ova bi djeca dobili i batine nakon utakmice...casti izuzetcima kazem ima momaka igrjau bore se , ali babini sinovi?...zasto da trpimo takve goni ih u pm...zasto niko ne vredja Pejica, Sisica,Jecksona,Cerica,Nezica i td igrace koji su tu sa zaslugom...sve babine sinove treba udarat a ne vredjat samo udarat ...treba mu noge slomit da se poslije za njega otima Bosna iz Kalesije ..neka ide gore i neka se kali nece ovdje kod nas ...onako nebi ovo mozda nikad ni pomislio ali fakat si ba dosadan ko si ti da nam govoris sta cemo i kako cemo mi braniti cast naseg kluba kojeg unistavaju takvi kao Semir Music i njihovi ocevi?..ohladi malo ba ako si igrac dobit ces i ti po njusci kad tad, ako si babo onda plati sinu i zdravstveno osiguranje samo ohladi ba vise sa tvojim savjetima kako ce se navijaci ponasati prema onima koji nezasluzuju da igraju... kod nas ne igra djete koje navijalo i igralo za Slobodu Pantic, ne igra nam Joguncic , ne igra nam jos kamaru igraca koji su bolji od ovih samo zato sto nemaju para da placaju raznim ljudima u nasem klubu kako bi igrali
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Moj vam je savjet da ovog gore ignorišete,drugačije ćete ga se teško kutarisati.SaltCityAttack je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego, ko zabi prvi gol za Slobodu i koliko je tom klincu godina. Jbt, pun forum iskompleksiranih propalih fudbalera. Sta je, malo vas Babo postrojio i jos neko kaze, pa ko je on. Pa ko ste vi gospodo da svakog klinca koji igra u Slobodi vrijedjate, koji ste vi faktor. Sta je vama vise, u ekipi imate pet, sest djecaka od 17 godina i samo ih pljujete. Na jadnog decka ste se natovarili i mislite da Babo nece reagovati. Je li ko od vas Babo? Ups, vi ste samo nafurani balavci i iskompleksirani propali fudbaleri.
da i ti nisi jedan od tih klinaca ili si ipak babo nekom od takvih?...takva djeca trebaju da idu iz naseg kluba ..takvu djecu treba prebit..i vjeruj mi sreca pa je generacija fukara se promjenila, a da je ona ista koja je nekad bila ova bi djeca dobili i batine nakon utakmice...casti izuzetcima kazem ima momaka igrjau bore se , ali babini sinovi?...zasto da trpimo takve goni ih u pm...zasto niko ne vredja Pejica, Sisica,Jecksona,Cerica,Nezica i td igrace koji su tu sa zaslugom...sve babine sinove treba udarat a ne vredjat samo udarat ...treba mu noge slomit da se poslije za njega otima Bosna iz Kalesije ..neka ide gore i neka se kali nece ovdje kod nas ...onako nebi ovo mozda nikad ni pomislio ali fakat si ba dosadan ko si ti da nam govoris sta cemo i kako cemo mi braniti cast naseg kluba kojeg unistavaju takvi kao Semir Music i njihovi ocevi?..ohladi malo ba ako si igrac dobit ces i ti po njusci kad tad, ako si babo onda plati sinu i zdravstveno osiguranje samo ohladi ba vise sa tvojim savjetima kako ce se navijaci ponasati prema onima koji nezasluzuju da igraju... kod nas ne igra djete koje navijalo i igralo za Slobodu Pantic, ne igra nam Joguncic , ne igra nam jos kamaru igraca koji su bolji od ovih samo zato sto nemaju para da placaju raznim ljudima u nasem klubu kako bi igrali

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sasvim nebitno gdje sam i sasvim nebitno gdje ce mi biti mezar, a bitno je da Sloboda zivi vjecno druze ...podrska se pruza trose se novci, zivci i sta se dobije za uzvrat?..zasto da mi budemo izuzeti kad svako drugi na ovaj nacin bi reagovao kada zna sta se desava u Slobodi... care moj ja znam ja sam odrastao u ovaj klub imao clanove familije u upravama prije rata i poslije rata i znam dobro koliko je ko radio za dobrobit kluba a koliko za sebe ...kod nas takvi ljudi trebaju da budu prozvani i napadani jer mi trpimo godinama babine sinove kako se provlace ... zasto da mi trgamo zivce zbog njih?.. zasto kad nam oni ne mogu pruziti zadovoljstvo...pazi ti logike navijat za babinu djecu i za njihovog babu ahahahhaa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Fukare su ponovo objasnile ko je najsvjetlija tacka ovog kluba..godinama...parola.pjesma,2 nova transa i konstantno navijanje..malo se i palilo
...utakmica....kakva utakmica
..na one odrone na celu sa legendom necu rjeci potrositi..

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo sav se tresem koliko sam se prepao,i nemoj te nickove mijenjati,nema potrebe.Lažni "stručnjače" dođi gdje hoćeš na Mojmilo ili negdje drugo pa možemo pričati a ne da ovdje prosipaš šuplju priču.Ignorišite ublehaša!kralj_je_mrtav je napisao/la:Znas sta bi na to doktor Arsla reko? Gdje je tvoje groblje? U Amaerici možda? Svi vi sve znate, posebno ovi preko Bare. Sit sam te suplje, nego momcima dajte podrsku, oni nose dres vaseg kluba.SaltCityAttack je napisao/la:kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego, ko zabi prvi gol za Slobodu i koliko je tom klincu godina. Jbt, pun forum iskompleksiranih propalih fudbalera. Sta je, malo vas Babo postrojio i jos neko kaze, pa ko je on. Pa ko ste vi gospodo da svakog klinca koji igra u Slobodi vrijedjate, koji ste vi faktor. Sta je vama vise, u ekipi imate pet, sest djecaka od 17 godina i samo ih pljujete. Na jadnog decka ste se natovarili i mislite da Babo nece reagovati. Je li ko od vas Babo? Ups, vi ste samo nafurani balavci i iskompleksirani propali fudbaleri.
Mancini, nemoj da mi ujutro doneses prolitusu, dobit ces otkaz na Mojmilu:)

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kome je zabio prvi GOL ?????? jel ekipa koja godinu dana nikoga nije pobijedila mjerilo necega ??? ovaj Krajisnik trenira 3-4 put sedmicno za tvoju informaciju . A mi volimo djecu SLOBODE i za njih se borimo , vidis da hocemo pravdu , Music igra ,a 20 boljih vrsnjaka ga gleda i osjeca gorcinu jer znaju da su bolji , al tata im ne mnogo novca da pogura !!! evo ti Prses mali i Jusufovic , nisu odgigrali kako treba zadnjih 6 kola , a oni su po meni jako taletnovani i pravi dragulji Slobode .kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego, ko zabi prvi gol za Slobodu i koliko je tom klincu godina. Jbt, pun forum iskompleksiranih propalih fudbalera. Sta je, malo vas Babo postrojio i jos neko kaze, pa ko je on. Pa ko ste vi gospodo da svakog klinca koji igra u Slobodi vrijedjate, koji ste vi faktor. Sta je vama vise, u ekipi imate pet, sest djecaka od 17 godina i samo ih pljujete. Na jadnog decka ste se natovarili i mislite da Babo nece reagovati. Je li ko od vas Babo? Ups, vi ste samo nafurani balavci i iskompleksirani propali fudbaleri.
A pozdravi tog Babu jer vidim da si neki njegov pijuncic i reci mu nek ostavi br telefona u inbox , ako je zeljan tuce malo us da mu zacepimo seljacka , i pitaj ga koliko daje za jedan Semirov nastup u SLOBODI , evo ja dajem duplo da ne odigra vise nijednu !!!!
Sadikovic trenira strogocu na Mesicu i Jacksonu koji za polusezonu nisu dobili od veznog reda ni JEdnu upotrebljivu lopu , AL NIJEDNU , a on je uz mesketa i najveci placenik ovde i osoba koja nema obraza i konstanno uzima pare od ovo seljacica malog !!!
iskreno i od srca kazem poslije ove utakmice sve se razotkrilo ... ko je sadikovc , ko je music , ko je meske , ko sta misli i prica , ko od koga uzima novce i sve redom ovde je truhlo , SRAMOTA TVOJA TUZLO sta dopustas , sramota to ste sve prepustili seljacima ... sramota ti truhli i usmrdjeli grade !!!!!
p.s. da dodam da su igraci jucer vraceni iz meratora i OPET su im zabranili hranu jer nista mjesecima nije uplaceno , a neke su opet poceli istjerivati iz stanova r nisu platili kirije !!!! TOLIKO O SLOBODI !!!
RUDARSKA2 je napisao/la:Kome je zabio prvi GOL ?????? jel ekipa koja godinu dana nikoga nije pobijedila mjerilo necega ??? ovaj Krajisnik trenira 3-4 put sedmicno za tvoju informaciju . A mi volimo djecu SLOBODE i za njih se borimo , vidis da hocemo pravdu , Music igra ,a 20 boljih vrsnjaka ga gleda i osjeca gorcinu jer znaju da su bolji , al tata im ne mnogo novca da pogura !!! evo ti Prses mali i Jusufovic , nisu odgigrali kako treba zadnjih 6 kola , a oni su po meni jako taletnovani i pravi dragulji Slobode .kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego, ko zabi prvi gol za Slobodu i koliko je tom klincu godina. Jbt, pun forum iskompleksiranih propalih fudbalera. Sta je, malo vas Babo postrojio i jos neko kaze, pa ko je on. Pa ko ste vi gospodo da svakog klinca koji igra u Slobodi vrijedjate, koji ste vi faktor. Sta je vama vise, u ekipi imate pet, sest djecaka od 17 godina i samo ih pljujete. Na jadnog decka ste se natovarili i mislite da Babo nece reagovati. Je li ko od vas Babo? Ups, vi ste samo nafurani balavci i iskompleksirani propali fudbaleri.
A pozdravi tog Babu jer vidim da si neki njegov pijuncic i reci mu nek ostavi br telefona u inbox , ako je zeljan tuce malo us da mu zacepimo seljacka , i pitaj ga koliko daje za jedan Semirov nastup u SLOBODI , evo ja dajem duplo da ne odigra vise nijednu !!!!
Sadikovic trenira strogocu na Mesicu i Jacksonu koji za polusezonu nisu dobili od veznog reda ni JEdnu upotrebljivu lopu , AL NIJEDNU , a on je uz mesketa i najveci placenik ovde i osoba koja nema obraza i konstanno uzima pare od ovo seljacica malog !!!
iskreno i od srca kazem poslije ove utakmice sve se razotkrilo ... ko je sadikovc , ko je music , ko je meske , ko sta misli i prica , ko od koga uzima novce i sve redom ovde je truhlo , SRAMOTA TVOJA TUZLO sta dopustas , sramota to ste sve prepustili seljacima ... sramota ti truhli i usmrdjeli grade !!!!!
p.s. da dodam da su igraci jucer vraceni iz meratora i OPET su im zabranili hranu jer nista mjesecima nije uplaceno , a neke su opet poceli istjerivati iz stanova r nisu platili kirije !!!! TOLIKO O SLOBODI !!!
Slazem se ovo za Jusufovica malog i Prsesa, gledao sam utamicu kad su igrali sa Radnickim iz Lukavca, ali juniorima, npr mali Jusufovic ima kvaliteta za Pl, samo malo da se jos uigra, jer onaj momak ima i tehniku i brzinu..Ne smijete dopustit da i njega izgubite, a da vam ugovor ne potpise..Bar nesto

Ne možeš ti objasniti magarcu da je kila sijena marka.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Probisvjet
- Kontakt:
Napisao, i sve rekao! Bas tako!RUDARSKA2 je napisao/la:Kome je zabio prvi GOL ?????? jel ekipa koja godinu dana nikoga nije pobijedila mjerilo necega ??? ovaj Krajisnik trenira 3-4 put sedmicno za tvoju informaciju . A mi volimo djecu SLOBODE i za njih se borimo , vidis da hocemo pravdu , Music igra ,a 20 boljih vrsnjaka ga gleda i osjeca gorcinu jer znaju da su bolji , al tata im ne mnogo novca da pogura !!! evo ti Prses mali i Jusufovic , nisu odgigrali kako treba zadnjih 6 kola , a oni su po meni jako taletnovani i pravi dragulji Slobode .kralj_je_mrtav je napisao/la:Nego, ko zabi prvi gol za Slobodu i koliko je tom klincu godina. Jbt, pun forum iskompleksiranih propalih fudbalera. Sta je, malo vas Babo postrojio i jos neko kaze, pa ko je on. Pa ko ste vi gospodo da svakog klinca koji igra u Slobodi vrijedjate, koji ste vi faktor. Sta je vama vise, u ekipi imate pet, sest djecaka od 17 godina i samo ih pljujete. Na jadnog decka ste se natovarili i mislite da Babo nece reagovati. Je li ko od vas Babo? Ups, vi ste samo nafurani balavci i iskompleksirani propali fudbaleri.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Eto nek se stobom moze diskutovati, o cemu ti pricas bolan ? Ti znas da je Ibrakovic uzimao pare od igraca, ok vjerovatno si ti neki balavac, pojma ti nemas, hajde sta si naporan i dosadan na ovoj temi ,ti nama pokusavas da kazes kakva je situacija u klubu ma hajde bogati . Taj papak kojeg ti spominjes iz Kalesije nije osramotio grupu, a prava grupa je bila na Sjeveru i da je kojim slucajem se obratio Fukarama tu bi bilo svega. Zato budi pametan i ne pisi ovdje ako ne znas, nemoj bit glupan.kralj_je_mrtav je napisao/la:S vama se ne moze diskutovati. Prije tri mjeseca Ibrakovic uzimao pare, sad uzima Sadikovic, pa i ovaj direktor, kako se vec zove. Svako pare uzima, to vi u brijacnici culi. No, hajde uzmimo da je to tacno, uzima Sadikovic lovu od oceva, no da li su ta djeca zasluzila da se tako odnosite prema njima. Sta su ona kriva, tu se radi o klincima sa 16 ili 17 godina. Sta je taj klinac ili vise njih krivo, pa imaju bolesne roditelje. O tome se radi, u svakom klubu se isto desava, uzme se par klinaca na metu i udri po njima. Razmislite malo. Situacija u klubu vam je nikakva, to niko ne spori, no s druge strane, sve vise vam igra klinaca, pa onda uzmite to kao nesto pozitivno. Samo bezveze halabucete, pricate gluposti, pravite se mangupi na forumu, no onda vam dodje Papak iz Kalesije i uredno vas ponizi kao grupu. O cemu vi ba pricate.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Probisvjet
- Kontakt:
Na Tušnju incidentno: Publika izviždala mladog Musića, igračev otac pozvao provokatore na fizički obračun!
Na Tušnju nikad nije dosadno, a nerijetko se znaju desiti i incidentne situacije. Tako je bilo i u utakmici Slobode i Krajišnika kada je publika zvižducima i psovkama ispratila prokockanu priliku koju je imao mladi Semir Musić.
Istina, junior Slobode ubuduće bi zajedno sa svojim trenerima trebao ozbiljno razmišljati da više vježba udarac i igru desnom nogom, no sa druge strane riječ je o mladom igraču koji tek stasava u fudbalera. Psovke, uvrede i zvižduci koje je doživio nastavili su se i nakon što je Slobodu doveo u vodstvo!?
Zaista, ne pamtimo da je neki igrač u crveno - crnom dresu tresao protivničku mrežu, a da mu je sa tribina Tušnja na tome zahvaljeno zviždukom. Musić je i to doživio, a nakon što su provokatori nastavili da mu psuju sve redom, iz lože je istupio njegov otac Refik, te uz salvu psovki, svakoga ko psuje i proziva njegovog sina pozvao na fizički obračun:
"Pustite djecu da igraju! Ako neko hoće da se obračuna neka slobodno dođe. Jedan na jedan!".
Na te riječi provokatori su se primirili.
Na Tušnju zaista nikad nije dosadno!
Na Tušnju nikad nije dosadno, a nerijetko se znaju desiti i incidentne situacije. Tako je bilo i u utakmici Slobode i Krajišnika kada je publika zvižducima i psovkama ispratila prokockanu priliku koju je imao mladi Semir Musić.
Istina, junior Slobode ubuduće bi zajedno sa svojim trenerima trebao ozbiljno razmišljati da više vježba udarac i igru desnom nogom, no sa druge strane riječ je o mladom igraču koji tek stasava u fudbalera. Psovke, uvrede i zvižduci koje je doživio nastavili su se i nakon što je Slobodu doveo u vodstvo!?
Zaista, ne pamtimo da je neki igrač u crveno - crnom dresu tresao protivničku mrežu, a da mu je sa tribina Tušnja na tome zahvaljeno zviždukom. Musić je i to doživio, a nakon što su provokatori nastavili da mu psuju sve redom, iz lože je istupio njegov otac Refik, te uz salvu psovki, svakoga ko psuje i proziva njegovog sina pozvao na fizički obračun:
"Pustite djecu da igraju! Ako neko hoće da se obračuna neka slobodno dođe. Jedan na jedan!".
Na te riječi provokatori su se primirili.
Na Tušnju zaista nikad nije dosadno!
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 8 gostiju.