Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Commentrator:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Joj, kakvo poluvrijeme sam propustio.
Ako neko može, neka postavi link snimke drugog poluvremena ovdje ili neka šalje na PP. Mora se pogledati još jedan comeback. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Chicharito 

- ruudminator
- Kontakt:
Sta ti je United,prvo iscekivanje utakmice pa onda ocajno prvo poluvrijeme sa najgorim mogucim zavrsetkom ,a drugo me baca u suze i primljen pogodak,pa onda mali grasak udje i sve to promjeni onom svojom trapavoscu ,srecom ali i najvaznije znanjem........nismo blistali , al smo svima pokazali da mi radimo sta hocemo i kad hocemo....pozzzzz veliki za sve djavole sirom sportsport.ba stranice i G.G.M.U 

United is life the rest are mere details....Champ19ns
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izvol'tePatrice_Evra_3 je napisao/la:Joj, kakvo poluvrijeme sam propustio.![]()
Ako neko može, neka postavi link snimke drugog poluvremena ovdje ili neka šalje na PP. Mora se pogledati još jedan comeback.

http://www.filesm.net/5Oh/Aston-Villa-v ... es.net.mkv
http://hotfile.com/dl/179075680/5f4501c ... t.rar.html
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
Hahahah komentatora...

Hahahah komentatora...

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Hvala, @Rio druže !rio_Ferdy88 je napisao/la:Izvol'tePatrice_Evra_3 je napisao/la:Joj, kakvo poluvrijeme sam propustio.![]()
![]()
http://www.filesm.net/5Oh/Aston-Villa-v ... es.net.mkv
http://hotfile.com/dl/179075680/5f4501c ... t.rar.html

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
- paranojafredy
- Kontakt:
Ja imam neki osjecaj da ce i ovaj Anglelo Henriqez iskoristit svoju sansu cim je dobije,kao i Hernandez.94 je godiste i ubjedjen sam da nije beze doveden.
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
Moze li slika da nije bio offside Hernandeza kod prvog gola?
Glory Glory Man United!
- waynerooney
- Kontakt:
CHICHARITOOOOOOOOOOOOO!

Prvo poluvrijeme za zaborav kao i mnogi ove sezone. U drugom smo bili izvanredni, pogotovo Chicharito. Svaka mu cast, momak prozivljava najbolji period otkako je u Unitedu, daje golove i evo danas je odlucio sam utakmicu. Pored njega, treba jos pohvaliti Scholesa za onaj doktorski pas kod prvog gola, zatim Rafalea koji igra sve bolje i bolje i naravno RVPa koji nije imao srece, ali eto pogodio je dvije precke i dao odlican ubacaj kod treceg gola.
Smalling je bio jako los danas i vidi se da ce trebati malo vremena da on to popravi, a do tad neka Evansa kojem ide jako dobro u zadnje vrijeme.

Prvo poluvrijeme za zaborav kao i mnogi ove sezone. U drugom smo bili izvanredni, pogotovo Chicharito. Svaka mu cast, momak prozivljava najbolji period otkako je u Unitedu, daje golove i evo danas je odlucio sam utakmicu. Pored njega, treba jos pohvaliti Scholesa za onaj doktorski pas kod prvog gola, zatim Rafalea koji igra sve bolje i bolje i naravno RVPa koji nije imao srece, ali eto pogodio je dvije precke i dao odlican ubacaj kod treceg gola.
Smalling je bio jako los danas i vidi se da ce trebati malo vremena da on to popravi, a do tad neka Evansa kojem ide jako dobro u zadnje vrijeme.
Gospodari preokreta! Evo iz kafane da i ja nesto napisem, na pola casa prazna.
Koga koristiti u napadu? hernandez je, malo reci, odlican ove sezone, FENOMENALAN. Robin? Tata. Rooney? Nemamo igraca,a cisto sumnjam da ga neko drugi ima, ko moze igrati ovo sto on igra i sutiti. Welbeck? Dijete kluba. Uhhhhh ... Pakao!
koliko sam puta obrisao dio texta pa ponovio....

Koga koristiti u napadu? hernandez je, malo reci, odlican ove sezone, FENOMENALAN. Robin? Tata. Rooney? Nemamo igraca,a cisto sumnjam da ga neko drugi ima, ko moze igrati ovo sto on igra i sutiti. Welbeck? Dijete kluba. Uhhhhh ... Pakao!
koliko sam puta obrisao dio texta pa ponovio....

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da sam ove godine igrao United na liveu i ganjao preokrete, sad bi neka istetovirana ljepotica pisala ovaj post. Ja bih joj diktirao slovo po slovo, jedući grožđe i odmarajući svoje grlo. Naravno, to bi bilo na "poluvremenu". Poslije...
Nebitno. United tipično. U prvom poluvremenu ni "i" od igre, u drugom potpuno druga priča. Chicarito nije normalan. Meksički OGS.
Smotan, nikakav, hafifan, al' zabija kao na igricama.
Ne buni se kad je na klupi, ne traži povećanje plate, šuti i radi svoj posao kako zna i umije. To su igrači koje treba svaki klub imati. Mislim da on ne bi rekao ni jednu jedinu riječ kad bi do kraja sezone ostao na klupi.
Aston Villa nevidljiva nakon 2:0. Nešto poput Arsenala jučer, samo što se Arsenal poslije vratio, a Villa imala ulogu statiste. Doduše, kod 2:2 je bila jedna prilika, al' onaj Austrijanac (yebat ga, ne znam mu ime) glavom puca pravo u De Geu.
Sve u svemu, zaslužena pobjeda. Pošto nemam vremena da listam (a i ne da mi se, da budem iskren), mogu li ovi statističari izvaditi podatak o preokretima Uniteda iz sezone 2012/13. Ne mora biti striktno 2/1 ili 1/2, može i obično ganjanje rezultata.
Smio bih se kladiti da su (barem) 10 puta gubili sa 1:0. 

Nebitno. United tipično. U prvom poluvremenu ni "i" od igre, u drugom potpuno druga priča. Chicarito nije normalan. Meksički OGS.

Aston Villa nevidljiva nakon 2:0. Nešto poput Arsenala jučer, samo što se Arsenal poslije vratio, a Villa imala ulogu statiste. Doduše, kod 2:2 je bila jedna prilika, al' onaj Austrijanac (yebat ga, ne znam mu ime) glavom puca pravo u De Geu.
Sve u svemu, zaslužena pobjeda. Pošto nemam vremena da listam (a i ne da mi se, da budem iskren), mogu li ovi statističari izvaditi podatak o preokretima Uniteda iz sezone 2012/13. Ne mora biti striktno 2/1 ili 1/2, može i obično ganjanje rezultata.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
@Monolog
United je odigrao 11 utakmica u Ligi. Imaju 9 pobjeda i 2 poraza.
Protiv Evertona i Tottenahma su primili prvi gol i izgubio u svakom slucaju.
Protiv Arsenala,Chelseaja,Wigana i Newcastla su poveli i pobjedili.
Protiv Fulhama,Southamptona,Liverpoola,Stoke Cityja i jucer protiv Aston Ville smo gubili a na kraju ostvarili pobjedu.
U LP imamo 4 meca i 4 pobjede.
Samo smo Glatasaray dobili na "cisto" s 1:0. Preokrenuli smo Cluj i 2x Bragu.
Znaci ukupno 15 (bitnih) meceva
5 (cistih) pobjeda
8 preokreta
2 poraza
United je odigrao 11 utakmica u Ligi. Imaju 9 pobjeda i 2 poraza.
Protiv Evertona i Tottenahma su primili prvi gol i izgubio u svakom slucaju.
Protiv Arsenala,Chelseaja,Wigana i Newcastla su poveli i pobjedili.
Protiv Fulhama,Southamptona,Liverpoola,Stoke Cityja i jucer protiv Aston Ville smo gubili a na kraju ostvarili pobjedu.
U LP imamo 4 meca i 4 pobjede.
Samo smo Glatasaray dobili na "cisto" s 1:0. Preokrenuli smo Cluj i 2x Bragu.
Znaci ukupno 15 (bitnih) meceva
5 (cistih) pobjeda
8 preokreta
2 poraza
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
E'o je :Anderson8 je napisao/la:Moze li slika da nije bio offside Hernandeza kod prvog gola?

Evo ga i ova informacija :
Aug 25: From 0-1 down to beat Fulham 3-2
Sept 2: From 0-1 and 1-2 to beat Southampton 3-2
Sept 23: from 0-1 down to beat Liverpool 2-1
Oct 2: From 0-1 down to beat Cluj 2-1
Oct 20: From 0-1 to beat Stoke 4-2
Oct 23: From 0-2 down to beat Braga 3-2
Nov 7: From 0-1 down to beat Braga 3-1
Nov 10: From 0-2 to beat Aston Villa 3-2
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 11 nov 2012, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Cautinho
- Kontakt:
U eng. rijecnicima bi pod objasnjenjem rijeci "comeback" trebao stajati "Manchester United" 

Keep walking.
- EmirSioux89
- Kontakt:
Bio sam na terminu tenisa igrao i nisam stigao da odgledam United , mislio sam da cemo to lagano rijesiti vec u 1.pol.
Al' kad sam doso kuci i vidio 2-3 nisam znao da je to opet bio comeback
pregledao snimak vidio 3 gola Cicarita i stalno klikao replay ne mogu da vjerujem sta im je juce uradio
Mentalitet kakav mi imamo nema niko od klubova na svijetu , jedini tim koji kad gubi ne gubi nadu nego dobije nesto onda krenu ti napadi i opsada gola gdje se niko ne moze odbraniti.Chicharito majstor svog zanata! GGMU!
Danas cekati kiks Chelsea ili Citija i mirni smo
nadam se da ce Liverpool nesto uraditi oni su tim koji dobro igra protiv jacih...
Al' kad sam doso kuci i vidio 2-3 nisam znao da je to opet bio comeback

Mentalitet kakav mi imamo nema niko od klubova na svijetu , jedini tim koji kad gubi ne gubi nadu nego dobije nesto onda krenu ti napadi i opsada gola gdje se niko ne moze odbraniti.Chicharito majstor svog zanata! GGMU!
Danas cekati kiks Chelsea ili Citija i mirni smo

Manchester United!
Razlog za brigu do ovog kola je odbrana.12 ekipa u epl su primile manje golova.Dobro je dok napad ovako odlicno funkcionise..Kako se pozele one pobjede od 1-0..Trenutno ekipa nije za tog rezultata.Cleveri igra sve bolje.Na pocetku je bilo cudo sto se brzo oslobadja lopte,ali lik stvarno ubrzava tempo igre.Jos dok se Sinji vrati.Bice dobrih kombinacija.Scholes ima fenomenalnih poteza,ali zato ima i onih gdje podjes sumnjat kakvu dioptriju ima.Normalno legendi se prasta,ali mislim da bi bolje bilo da ulazi sa klupe,nego da pocinje igru.Sljedeca nagazna Norwich.Taktika :
Piklington ubacaj-Holt skok sut..

Piklington ubacaj-Holt skok sut..

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- paranojafredy
- Kontakt:
Iskreno Trxel i ja se bojim Norwicha prosle sezone su protiv nas fulili nekolko 100% prilika,i guravo je bilo.Nadam se da ce Spursi tj LIverpool zakinut bar bod konkurentima
- paranojafredy
- Kontakt:
Da mi je neko prije neke 3,4 godine reko da cu se klet u Evansa,i da ce bit haman najpouzdaniji stoper u klubu smijao bi se al grohotom,i ako nikad tog momka nisam mrzio ni kad je bio kiksaros.Jedva cekam da se vrati Smalling nakon povrede vidi se da sa dozom straha ulazi u duel,i nije bas brz,neuporedivo je sporiji od Phil Jonesa kojeg isto jedva cekam da se vrati
Glavno oruzje im je skok igra..Imaju i par prodornih igraca.Ekipa koja nema ni jedne zvjezde u timu.Igraju klasicni-modifikovani fudbalparanojafredy je napisao/la:Iskreno Trxel i ja se bojim Norwicha prosle sezone su protiv nas fulili nekolko 100% prilika,i guravo je bilo.Nadam se da ce Spursi tj LIverpool zakinut bar bod konkurentima

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.