Ako je ovo istina naj..... ste.emir_dj je napisao/la:Ko je to iz uprave udario sudiju poslije utakmice?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
@tkanton hahaha 500 km cuj to , prvo nema ti sig nijednog igraca od 500 km u zvijezdi a drugo kakve veze to ima sa cijenom igraca?
ajd da kazu umor i ta sranja al' imali su 5 dana odmora, znaci bili su svjezi ...
pricas gluposti momak bolje je sutit i biti smatran glupim nego progovoriti u ovom slucaju prokomentarisati i otkloniti svaku sumnju
ajd da kazu umor i ta sranja al' imali su 5 dana odmora, znaci bili su svjezi ...
pricas gluposti momak bolje je sutit i biti smatran glupim nego progovoriti u ovom slucaju prokomentarisati i otkloniti svaku sumnju

sto su najebali,to se samo kazni taj sto je uradio da ne vrsi vise duznost/suspenzijaterabajt je napisao/la:Ako je ovo istina naj..... ste.emir_dj je napisao/la:Ko je to iz uprave udario sudiju poslije utakmice?
Nexus dijete drago treba bit malouman pa to rec sto ti govoris, znaci po toj tvojoj logici svaki covjek moze trenirat fudbal i da bude nesto od njega nekontas ti to dijete drago da je to tako u fudbalu nebi bila ova nasa liga kakva jest vec bi bili u vrhu evrope, neke igrace mozes trenirat koliko hoces oni su takvi kakvi su nemoze im organizam podnijet, nasi su imali strasno velike napore od utakmice sa velezom u kupu, oni se nece ispuhat bar dvije sedmice
Kralj mlijekaemir_dj je napisao/la:Ko je to iz uprave udario sudiju poslije utakmice?
Čuj toDzin je napisao/la:Kralj mlijekaemir_dj je napisao/la:Ko je to iz uprave udario sudiju poslije utakmice?

Uvijek sam mrzio krkanluk,ali izgleda da drugačije ne mozes sa ovim sto dolaze i dijele ko fol pravdu.Za ovaj potez apsolutna podrska.Dosta je bilo miroljubivosti u Gradačcu.Svi se hvala na nase gostoprimstvo, a svi nas zbog toga gledaju da nag.ze.Čovjeku puknuo film,nije ni čudo.Dzin je napisao/la:Kralj mlijekaemir_dj je napisao/la:Ko je to iz uprave udario sudiju poslije utakmice?
Ova nasa liga na celu sa Ivicom je ko pretis lonac... Samo ce jednog dana sve eksplodirat...Svi se prave da je uredu a nista nije uredu pocevsi od prosle sezone sa utakmicom leotar-zeljo pa sve do danasnjeg kola, polako je svima vise pun k.... i osima,salema,vukasovic,jakupovica, pocela je lagano pucat po savovima eto kod nas ako je se to desilo, u zenic treneru rudara **** sve na presici, pa blamaza sa zrinskim pa onaj penal sa sarajevom, ovo sve tone dublje i dublje jbt ko sabanija trebamo se vratit svi tamo pa bar da uzivamo sa rostiljom na utakmici da se na onakve odluke sudija smijemo a ne nerviramo, a o navijacima da ne govorim, banja luka, mostar, sarajevo pa mi neko kaze Osim dobro ucinio za ligu nista dobro samo smo potonuli jos dublje, jedino dobro je sto reprezentacija igra a liga je nazadovala
-
- Kontakt:
Amar Osim zajedno sa još nekim ljudima u Želji je najveće zlo današnje PL BiH.Neznam za Ivicu, čak mislim da on tu nije ni umješan ali znam iz par iskustava sa Veležom i još jednim klubom sa čim se sve služe, fuj!Tkanton je napisao/la:Ova nasa liga na celu sa Ivicom je ko pretis lonac... Samo ce jednog dana sve eksplodirat...Svi se prave da je uredu a nista nije uredu pocevsi od prosle sezone sa utakmicom leotar-zeljo pa sve do danasnjeg kola, polako je svima vise pun k.... i osima,salema,vukasovic,jakupovica, pocela je lagano pucat po savovima eto kod nas ako je se to desilo, u zenic treneru rudara **** sve na presici, pa blamaza sa zrinskim pa onaj penal sa sarajevom, ovo sve tone dublje i dublje jbt ko sabanija trebamo se vratit svi tamo pa bar da uzivamo sa rostiljom na utakmici da se na onakve odluke sudija smijemo a ne nerviramo, a o navijacima da ne govorim, banja luka, mostar, sarajevo pa mi neko kaze Osim dobro ucinio za ligu nista dobro samo smo potonuli jos dublje, jedino dobro je sto reprezentacija igra a liga je nazadovala
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Jbg kad nesto lose ide kriv je onaj ko to vodi, ko i kod nas svi krive kuntica. Jbg ako amar radi to sto radi sigurno i ivica to zna zasto nesto ne poduzme ako je toliko posten. Al neke ima evropa pa lagano po mudima jedno 5-6 komada na POSTEN nacin
-
- Kontakt:
Pa zato vazda i dobiju po pizdi kad negdje izađu.Tkanton je napisao/la:Jbg kad nesto lose ide kriv je onaj ko to vodi, ko i kod nas svi krive kuntica. Jbg ako amar radi to sto radi sigurno i ivica to zna zasto nesto ne poduzme ako je toliko posten. Al neke ima evropa pa lagano po mudima jedno 5-6 komada na POSTEN nacin
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Eto uzmite npr. da u sarajevu sudac ovoliko osteti domacina,selju sarajevo svejedno.Prekinuta bi utakmica bila sigurno brujala bi citava BH javnost.Ovako ko **** zvijezdu.Pa i trebamo biti omladinac,dokle da pustimo da nas sudci jebu? nije to utakmica-dvije to je godinama tako. A vi narode trazite dlaku u jajetu vidite da svim silama guraju nas u 2 ligu,uspjet ce im kad-tad. A mi samo sutimo i govorimo bice bolje.
Sam dokaz da je sudija pogrijesio i lose sudio je sto se nakon sviranja kraja utakmice uhvatio nozne,da bi drugi pomocni i glavni ostali na centru da bi se pozdravili. E PA OSIME JESI NAM UNAPRIJEDIO SUDENJE SVAKA TI CAST. mozda jesi selji a "malim" klubovima nisi
Sam dokaz da je sudija pogrijesio i lose sudio je sto se nakon sviranja kraja utakmice uhvatio nozne,da bi drugi pomocni i glavni ostali na centru da bi se pozdravili. E PA OSIME JESI NAM UNAPRIJEDIO SUDENJE SVAKA TI CAST. mozda jesi selji a "malim" klubovima nisi

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Ja nigdje na videu nisam vidio da vas je sudija ostetio pa dajte dokaz sta pricate samo cccc.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sumnjivi su auti na centru u Gradaccu,mozda je to ponovo...terabajt je napisao/la:Ja nigdje na videu nisam vidio da vas je sudija ostetio pa dajte dokaz sta pricate samo cccc.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa normalno ti vodeni dječače da neće prikazat. Sarajevska su to posla.
Tu sto tipkas po forumu i glumis moderatora i nekog "frajera" trebao bi po nekad da navrnes u gradacac ako te iskreno zanima,a ne preko foruma znas sta se sve desajebistrikboy je napisao/la:Sumnjivi su auti na centru u Gradaccu,mozda je to ponovo...terabajt je napisao/la:Ja nigdje na videu nisam vidio da vas je sudija ostetio pa dajte dokaz sta pricate samo cccc.

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Vratite Vi Cvitkušića, to bi Vam bilo najbolje rješenje.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Mi makar znamo gdjesmo i sta smo ne zivimo u nekoj zabludi, kad god nesto i ostvarimo znamo da je na posten i marljiv nacin i dokaz toga je i opstanak vec dugi niz godina u ovoj usljivoj ligi a svi znamo da u zadnji par godina ko udje u ligu da to bude samo jednogodisnji izlet. Obraz nam je cist kako navijaca tako i uprave kluba, sve svoje obaveze na vrijeme izvrsavamo i siguran sam kad izborimo evropu da se necemo tamo blamirat ko pojedini klubovi... Sarajlice drage cuvajte se Radoncica poce je petljat sa nasom upravom....
- bistrikboy
- Kontakt:
Bio sam ja gore nekoliko puta a imam hvala bogu nekoliko prijatelja i radnih kolega iz Gradacca i Odzaka,fina i kulturna raja.Ne glumim nikakvog frajera ali vam je prica preglupa.Imate losiju ekipu nego lani a komitet vam kriv,imate trenera koji ima roster od 12 igraca ali vam je komitet i Sarajevo krivo.Jedino ste pokradeni od strane FK Sarajeva ali o tome ni rijeci a kada vam se zabiju 3-4 komada onako opusteno uz odlicno i ujednaceno suđenje onda vas je neko pokrao.Udaranje sudije od strane funkcionera nimalo ne oslikava Gradacac i njegove stanovnike,jer je to stvarno super raja i umjesto da po tome udarite vi periferne stvari spominjete.Ukratko u fudbalskom smislu nemate kvalitet - nikakav,sreca pa je Gradina trosna pa ce ispasti a vjerovatno i Radnik s njima.Za sve ostalo Gradacac od mene ima cistku 10.Budite realni i stisnite ekipu da gine,a ne da se od vas klub ograđuje jer zahtjevate nesto od njega.Nah1d je napisao/la:Tu sto tipkas po forumu i glumis moderatora i nekog "frajera" trebao bi po nekad da navrnes u gradacac ako te iskreno zanima,a ne preko foruma znas sta se sve desajebistrikboy je napisao/la:Sumnjivi su auti na centru u Gradaccu,mozda je to ponovo...terabajt je napisao/la:Ja nigdje na videu nisam vidio da vas je sudija ostetio pa dajte dokaz sta pricate samo cccc.Sreca pa mi iz gradacca ni u jednom segmentu ne ovisimo od vas sarajlija :*
I glupo je to spominjanje Europe,to je jednostavno nedostizan nivo za vas klub,zauvijek.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ej druze daje to sve, vec je to nekako pocelo sve od zelje i tad je se i najvise digla frka al nastavilo se dalje u gabeli,istocn sarajevu, pa sarajevu kod kuce, pa sad leotar, mi se ne stidimo cestitat kad nas neko pobijdi tu ti je primjer olimpic,rudar,velez cist racun al kad ti neko dodje i konstantno te yebe u mozak nekim sitnim glupostima i posle 20 minuta igraci neznaju kako da se ponasaju kako da idu na loptu sta god uradi sudija mu svira on jednostavno izgori, najveci dokaz ti je nas prvi trener ratko ninkovic koji je sam napustio gradacac i rekao da nikad vise nece trenirat neki klub u bih, pa jovic dok je bio kod nas posle svake utakmice se zalio i muku mucio sa salemom p. a sad u sarajevu tisina sve 5 samo ga yeba zeta al eto sta je tu je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.