isti rodneyceze je napisao/la:Vidi naglaska britanskog, k`o na MućkamaJTS je napisao/la:Video snimak i tekst o Seadu Hajroviću, objavljeni na zvaničnoj stranici Arsenala.
http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... d-hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
isti rodneyceze je napisao/la:Vidi naglaska britanskog, k`o na MućkamaJTS je napisao/la:Video snimak i tekst o Seadu Hajroviću, objavljeni na zvaničnoj stranici Arsenala.
http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... d-hajrovic
ma sead mescini misli samo kad ce ga ovoj tamari turit.Bosniacum Lilium je napisao/la:isti rodneyceze je napisao/la:Vidi naglaska britanskog, k`o na MućkamaJTS je napisao/la:Video snimak i tekst o Seadu Hajroviću, objavljeni na zvaničnoj stranici Arsenala.
http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... d-hajrovicPa ovaj se vec izjasnjava kao svicarac, i to mi se cini ponosno pokazuje
navodno je vojvodjanka rodom, znaci sead postupa po principu "j-ebi domace"Bosniacum Lilium je napisao/la:Boga mi je dobraCim imas moc i repa imas i trebu
ma to je ono šatro da daje savjete za svoje posjetioce, nisam ni ja siguran sta je to. Rahatluk s vremenom i mozgom pa nema sta drugo raditi, bolje da joj ovaj Hajrovic kupi kravu, bila bi produktivnija i korisnijaSakuragi je napisao/la:navodno je vojvodjanka rodom, znaci sead postupa po principu "j-ebi domace"Bosniacum Lilium je napisao/la:Boga mi je dobraCim imas moc i repa imas i trebu
![]()
navodno je tamara fashion bloger. ne pitajte me sta je to. ma ove kucke samo gledaju na pare moj druze Lilium. nema tu ideala morala mozga..
Nije to rahatluk sa mozgom to je genijalan vid za laku zaradu,ako se uspijes probiti.Tj ako imas veliku posjecenost na blogu ili Youtuebe-u.Tada ti firme placaju i salju ti svoje proizvode da ih reklamiras na svom blogu ili youtube kanalu.glupi smo mi koji citav dan crncimo za tu neku crkavicu.a one lijepo iz svoje kuce objave ovo mi je lijepo,ovo mi je fuj i za to dobiju lovu.i na kraju uzivaju.a kada smo vec kod treba i stariji Hajrovic vjeruje u onu KORISTIMO,KARAJMO DOMACEBosniacum Lilium je napisao/la:ma to je ono šatro da daje savjete za svoje posjetioce, nisam ni ja siguran sta je to. Rahatluk s vremenom i mozgom pa nema sta drugo raditi, bolje da joj ovaj Hajrovic kupi kravu, bila bi produktivnija i korisnijaSakuragi je napisao/la:navodno je vojvodjanka rodom, znaci sead postupa po principu "j-ebi domace"Bosniacum Lilium je napisao/la:Boga mi je dobraCim imas moc i repa imas i trebu
![]()
navodno je tamara fashion bloger. ne pitajte me sta je to. ma ove kucke samo gledaju na pare moj druze Lilium. nema tu ideala morala mozga..Ma ovo su cure na koje se "istresas" prije zenidbe
Imas PMlegenda reala je napisao/la:Dobra je ova u malog Hajrovića, ne fali joj vala ništa ni da je oženi![]()
Kaka je ta u starijeg, daj da vidim
Braća Rodny & Dell u epizodi sređivanje papira.Bosniacum Lilium je napisao/la:isti rodneyceze je napisao/la:Vidi naglaska britanskog, k`o na MućkamaJTS je napisao/la:Video snimak i tekst o Seadu Hajroviću, objavljeni na zvaničnoj stranici Arsenala.
http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... d-hajrovicPa ovaj se vec izjasnjava kao svicarac, i to mi se cini ponosno pokazuje
Em bolja, em nije polovnjačaCartman je napisao/la:Bolja od Amre Bogami.
mislis puscenica?ceze je napisao/la:Em bolja, em nije polovnjačaCartman je napisao/la:Bolja od Amre Bogami.
Mislim polovnjaca, ima dijeteSakuragi je napisao/la:mislis puscenica?ceze je napisao/la:Em bolja, em nije polovnjačaCartman je napisao/la:Bolja od Amre Bogami.al je amra na reklami mercedesa zato
Ahaa, onda je i toSakuragi je napisao/la:kad je bila udata druze heeheh
Super vijestibordo_Sarajevo je napisao/la:niko da pisne o Hadzicu![]()
![]()
“Papirologija bi trebala biti završena do kraja ove godine, najkasnije do januara. Ostala su samo još dva ili tri dokumenta, a već u ponedjeljak ću to poslati i čekati da se to sve okonča”, kaže Hadžić
zar ovo nije mogo i taj Hajrovic uraditi ?
legenda reala je napisao/la:Švicarci žele Hajrovića, ne žele ga izgubiti kao Petrića i Rakitića
tekst i nije toliko bitan, koliko komentar ispod![]()
ne smijemo zaboraviti našeg Nedimka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.