$ &, с " на $.
А " се ? $ $ ?. Ааааа

Moderator/ica: vlakanje
& за $ $ "!Juniori banjalučkog Borca plasirali su se u polufinale Kupa BiH za ovu uzrasnu konkurenciju, pošto su u revanš utakmici četvrtfinala zasluženo savladali na Gradskom stadionu u gradu na Sani ekipu Rudar Prijedora rezultatom 3:0.
Izabranici trenera Stojana Malbašića došli su u vođstvo u 43. minutu kada je Miloš Perović iskoristio nepažnju domaće odbrane i savladao Nemanju Petrovića. U nastavku učenici Srđana Marjanovića, iako su igrali bez Rastka Rokvića, koji je bio strijelac vodećeg gola za ’’rudare’’ u prvom meču, koji je takođe pripao Banjalučanima rezultatom 3:1, imali su inicijativu.
po prognozi nebi trebalo bit kisesamoopusteno je napisao/la:$ се $ - " ? " " $ посјета...
a cuj, ako se politicka situacija poklopi - igrat cemo mi evropu, samo ne vidim svrhu igranja, jer se redovno brukamosamoopusteno je napisao/la:А $ " ', & ?.![]()
& је ?, Европа - " & "...
I Manijaka...Budi sam na ulici je napisao/la:Dok je Lesinara,Nogometni Savez BiH ne treba da brine za budget![]()
![]()
![]()
Nadam se da su iz Komiteta poslali bar brzojav i rodjendansku cestitku svojim najvecim sponzorima i borcu koji to placa umjesto njih
ovo danas je minimum 10 tisuca,i protiv zelje pred praznim tribinama zbog skandiranja ratku mladicu.
dok je njihovog "domoljublja" i "odanosti klubu do zadnje baklje",nece biti zime za kasu nogometnog saveza bihPL BiH -1 je napisao/la:I Manijaka...Budi sam na ulici je napisao/la:Dok je Lesinara,Nogometni Savez BiH ne treba da brine za budget![]()
![]()
![]()
Nadam se da su iz Komiteta poslali bar brzojav i rodjendansku cestitku svojim najvecim sponzorima i borcu koji to placa umjesto njih
ovo danas je minimum 10 tisuca,i protiv zelje pred praznim tribinama zbog skandiranja ratku mladicu.
Dvije navijacke skupine koje najvise financijske stete nanose svojim klubovima.
Budi sam na ulici je napisao/la:dok je njihovog "domoljublja" i "odanosti klubu do zadnje baklje",nece biti zime za kasu nogometnog saveza bihPL BiH -1 je napisao/la:I Manijaka...Budi sam na ulici je napisao/la:Dok je Lesinara,Nogometni Savez BiH ne treba da brine za budget![]()
![]()
![]()
Dvije navijacke skupine koje najvise financijske stete nanose svojim klubovima.![]()
![]()
Voliš li ti Želju?' & je napisao/la: Što nisi danas bio na stadionu pa to rekao ?
Sramota je igrati premijer ligu a nemati uopste navijaceMrAmani96 je napisao/la:Borac je uvijek bio i ostat ce los klub... Mogu se kladit da ce napustiti premijer ligu za par godina. Za malo vas GOSK nije pobijedio, zao mi GOSKA, danas ste imali srecu pobijedit goska koji je bio bolji a igrao bez 7 prvotimaca, i igraca ispod 21 godinu... Sramota da ima ovakav klub u premijer ligu sa ovakvim navijacima. PUH!
Jedino sto je dobro za nas BH Fudbal je sto napunite kasu Saveza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.