Prepao si nas covjece...Zenichanin je napisao/la:Sto me ljudi napadose![]()
25 KM platio, kakvi ba 12o![]()
trebaju mi za treninga

Jel' na pijaci il' kod Kineza?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prepao si nas covjece...Zenichanin je napisao/la:Sto me ljudi napadose![]()
trebaju mi za treninga
ma boli me racku jaraneEkonomista je napisao/la:Pa sam si napisao da su 120.Zenichanin je napisao/la:Sto me ljudi napadose![]()
trebaju mi za treninga![]()
Ispo si kreten jarane,ne mozes se sad nikako izvlaciti.
183cm sam pa ne znam sad, dobro mi cuciEkonomista je napisao/la:vedo ti si nizak,ne znam kako cetei stajati ovaj dugi kaput.
vedofeelgood je napisao/la:183cm sam pa ne znam sad, dobro mi cuciEkonomista je napisao/la:vedo ti si nizak,ne znam kako cetei stajati ovaj dugi kaput.
Ekonomista je napisao/la:vedofeelgood je napisao/la:183cm sam pa ne znam sad, dobro mi cuciEkonomista je napisao/la:vedo ti si nizak,ne znam kako cetei stajati ovaj dugi kaput.
e jbg,bice da sam ja bio pijan na onom okupljanju pa si mi se ucinio nizim.
Elegant je napisao/la:Jel neko od vas gledao zimske jakne, mislim na radnje po Sarajevu ? Samo da nije seljacka Skenderija ili neka pijaca, mislim na radnje kao Springfield, Tom Tailor tako nesto da je kvalitetno. Moram otici u BBI da pogledam.
Gledam da uzmem neki elegantinij model "ono malo ozbiljnije".
Tom Tailor, između 240 - 300KM.Elegant je napisao/la:Jel neko od vas gledao zimske jakne, mislim na radnje po Sarajevu ? Samo da nije seljacka Skenderija ili neka pijaca, mislim na radnje kao Springfield, Tom Tailor tako nesto da je kvalitetno. Moram otici u BBI da pogledam.
Gledam da uzmem neki elegantinij model "ono malo ozbiljnije".
vedofeelgood je napisao/la:@SultanSulejmEn Bolji ovaj drugi, nekako ljepsi![]()
btw. kupio sam ovaj kaput150 km, jel puno ? Ja kontam da nije al eto hajd, sta vi kazete, vi ste mi prirasli srcu sa ovim modnim savjetima
pijaca majkaEdin.- je napisao/la:Imaju neke jakne u oviesu u interexu, gore na koreji.. i cijena im je kolko tolko pristupacna 200-250km. ostale radnje, bar sto sam ja gledo ispod yebenih 349KM nema jakne.
azTer je napisao/la:nosi li ko od vas rolke?
Vidio sam u velikom Bingu na slatini jednom onih CasaModa vako cenera nemaju oni pojma sta je toazTer je napisao/la:fina je. ja do sad nikad nisam nosio, a pošto sad radim nešto gdje mi treba zdrav i normalan glas, moram se "osigurat" (ne volim nosit šalove), pa razmišljam o kupovini par rolki.
ako neko zna gdje ih ima dobrih u tuzli, nek predloži.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.