Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TMovac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 20:45

Sakuragi je napisao/la:
giannini je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ne bi se pisalo o njemu ovoliko da ne Messi, ko ga ****..neka ga tamo, tamo i pripada sa ostalim doseljenicima..vjerovatno mu je babo bio pic.ketina neka pa napustio svoju domovinu, tako i ovaj balavac ruzni..meni je drago sto nije dio nasih Zmajeva.
napokon neko pametan, respect ! rodjeni
koja si ti seljacina velez. sta je s ostalim doseljenicima? Medunjanin, Pjanic, Ibisevic, Salihovic, Besic, Lulic i tako dalje..
Samo su Svraka,Sesar,Avdukic,Sehic i donekle Dzeko od ovih domacih.Sve ostalo je uvozno
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 09 nov 2012, 21:05

nezna se ko pije ko placa

Ekskluzivno

Hajrović za SC: Nije istina da sam se odlučio za Švicarsku, VOLIM BOSNU!

Autor: Emir Ćatović
Datum: 2012-11-09 19:22:45

Izet Hajrović, potencijalni bh. reprezentativac, dobio je poziv od strane Ottmara Hitzfelda da nastupi za reprezentaciju Švicarske...

No, u razgovoru za naš portal ovaj mladi supertalentovani fudbaler otkrio je da još uvijek želi nastupiti za Zmajeve.

"Čitao sam danas neki intervju sa Safetom Sušićem. On je rekao da sam se odlučio za Švicarsku, umjesto za BiH, ali to nije istina! Ja sam uvijek govorio da bih volio igrati za Bosnu, ali niko se nije trudio za mene. Uopšte ne znam kako ide to s papirima", ekskluzivno za ****.ba rekao je Hajrović, te dodao:

"Uvijek sam čekao da me pozovu iz Bosne, ali poziva nije bilo. Istina je da je mene Sušić zvao i razgovarali smo u vezi toga. Dolazio je čak i da me gleda... Nisam htio da okrenem leđa Bosni i to mi nije cilj, jer ja volim BiH i to će tako ostato. Ova igra je svakako kao prijateljska utakmica. Znači postoji još uvijek šansa da igram za BiH, ali neki to ne vide."

Vidjećemo šta će se dogoditi nakon ovoga teksta i da li ćemo sačuvati ovoga dragulja... On za nas još uvijek nije izgubljen, pa ni ako upiše nastup u prijateljskoj utakmici između Švicarske i Tunisa.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 09 nov 2012, 21:54

Video snimak i tekst o Seadu Hajroviću, objavljeni na zvaničnoj stranici Arsenala.

http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... d-hajrovic
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 09 nov 2012, 22:42

criscito je napisao/la:Bas me interesuje kad ce doci vakat, da novinari sa ovog portala prozovu odgovorne za sve igrace koje smo izgubili posljednjih par godina i koje cemo vjerovatno izgubiti u budocnosti. Ne znam koji vam je klinac!? kao sto se oni trebaju ugledat na hrvatski savez, tako se i vi ugledajte na hrvatske novinare koji cijelu drzavu dignu kad je u pitanju njihov nacionalni interes. Ako treba prozovite i Osima, ako se utvrdi gram njegove odgovornosti. Nego ono sto mene plasi, je to da ste u biti zenski polni organ, pa nikad ozbiljniji tekst niste napisali o kojem bi brujala cijela drzava.
Nije valjda da su novinari sa SS-a procitali ovaj moj komentar :D
"Izet Hajrović nova je nada evropskog fudbala, izuzetno kvalitetan fudbaler, za kojeg se interesuju mnoge velike evropske ekipe. Hajrović je po ko zna koji put jasno stavio do znanja da ŽELI I HOĆE da igra za Bosnu i Hercegovinu. Selektor Safet Sušić i ljudi iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine morali bi što je prije moguće sjesti sa Hajrovićem i KONAČNO riješiti svu potrenu papirologiju, kako BiH ne bi ostala bez još jednog sjajnog fudbalera."

E ovo se cijeni, samo se nadam da se nece stati sa ovim i da ce te sljedecih dana vrsiti jos veci pritisak na selektora i savez ;) Svaka cast novinarima, povlacim svaku rijec koju sam rekao :)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 nov 2012, 22:43

lech opet slavio na gostovanju a buric opet sacuvao mrezu. znaci svega 6 primljeni golova a odigrao lik 11 utakmica! iduci vikend ceka burica i ekipu pravi derbi protiv legie, za taj mec vec prodano preko 32.000 karata.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 23:19

STEVIE je napisao/la:lech opet slavio na gostovanju a buric opet sacuvao mrezu. znaci svega 6 primljeni golova a odigrao lik 11 utakmica! iduci vikend ceka burica i ekipu pravi derbi protiv legie, za taj mec vec prodano preko 32.000 karata.
Buricu je problem sto mi imamo Begovica i Sehica koji brane u jacim ligama.i jako tesko da pored njih 2 dobije šansu.nesto slično poput Lehman-a koji je bio golman i po,al **** imao je nesreću da mu konkurencija bude Kahn pa nije dobio pravu šansu nikad
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 nov 2012, 00:30

criscito je napisao/la:
criscito je napisao/la:Bas me interesuje kad ce doci vakat, da novinari sa ovog portala prozovu odgovorne za sve igrace koje smo izgubili posljednjih par godina i koje cemo vjerovatno izgubiti u budocnosti. Ne znam koji vam je klinac!? kao sto se oni trebaju ugledat na hrvatski savez, tako se i vi ugledajte na hrvatske novinare koji cijelu drzavu dignu kad je u pitanju njihov nacionalni interes. Ako treba prozovite i Osima, ako se utvrdi gram njegove odgovornosti. Nego ono sto mene plasi, je to da ste u biti zenski polni organ, pa nikad ozbiljniji tekst niste napisali o kojem bi brujala cijela drzava.
Nije valjda da su novinari sa SS-a procitali ovaj moj komentar :D
"Izet Hajrović nova je nada evropskog fudbala, izuzetno kvalitetan fudbaler, za kojeg se interesuju mnoge velike evropske ekipe. Hajrović je po ko zna koji put jasno stavio do znanja da ŽELI I HOĆE da igra za Bosnu i Hercegovinu. Selektor Safet Sušić i ljudi iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine morali bi što je prije moguće sjesti sa Hajrovićem i KONAČNO riješiti svu potrenu papirologiju, kako BiH ne bi ostala bez još jednog sjajnog fudbalera."

E ovo se cijeni, samo se nadam da se nece stati sa ovim i da ce te sljedecih dana vrsiti jos veci pritisak na selektora i savez ;) Svaka cast novinarima, povlacim svaku rijec koju sam rekao :)
Treba vrsiti svako normalan pritisak,ne samo u slucaju Hajrovica nego i u slucaju Vuckica,Seferovica i ostalih.Mene naprosto zanima da li je itko razgovarao sa Harisom Vuckicom o njegovom nastupu za BiH?.Momak jeste igrao za Janeze,ali nije nam skroz izgubljen.S obzirom da cemo mi vjerovatno na prvenstvo (u najmanju ruku u baraz) atraktivniji smo od Slovenije koja nece biti ni blizu baraza.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2012, 02:30

JTS je napisao/la:Video snimak i tekst o Seadu Hajroviću, objavljeni na zvaničnoj stranici Arsenala.

http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... d-hajrovic
Vidi naglaska britanskog, k`o na Mućkama :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 nov 2012, 12:12

http://www.transfermarkt.de/de/enis-nad ... 37889.html

Enis Nadarevic bi u buducnosti sigurno mogao biti kandidat za poziv u reprezentaciju. Zasad je standardan u Seriji B, a govori se da bi mogao u Torino preci. Navodno ga Pape vec ima na oku. ;) .

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 nov 2012, 12:39

Goalgetter je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/enis-nad ... 37889.html

Enis Nadarevic bi u buducnosti sigurno mogao biti kandidat za poziv u reprezentaciju. Zasad je standardan u Seriji B, a govori se da bi mogao u Torino preci. Navodno ga Pape vec ima na oku. ;) .
Meni je cudo kako ga vec nema u reprezentaciji.Gledao sam ga par puta u dresu Varesa i moram reci da je dobar igrac.Mozda ga je Susic mogao zvati vec za mec sa Alizirom,jer on nema problema sa nasim dokumentima :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 10 nov 2012, 13:04

Adi_Zepce je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/enis-nad ... 37889.html

Meni je cudo kako ga vec nema u reprezentaciji.Gledao sam ga par puta u dresu Varesa i moram reci da je dobar igrac.Mozda ga je Susic mogao zvati vec za mec sa Alizirom,jer on nema problema sa nasim dokumentima :mrgreen:
dali mu pogresan mobilni u savezu, nazvo safeta nadarevica i ovaj ga napao sto ga je pape "oprostio" od reprezentacije :mrgreen:

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 10 nov 2012, 13:12

Znate šta mene zanima, koje državljanstvo ovaj Hajrović bira kada igra BaL na PES-u??? :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 nov 2012, 13:39

Najsmješnije je što on (HAjrović) govori kako ne zna kako ide to sa papirima,a ispod govori kako zna da iako prijateljsku utakmicu da odigra za SVicarsku zna da moze igrati opet za nas ;)
Volio bih da ga Sušić pozove za Grčku bez obzira imao papire ili ne samo da riješimo tu sitauaciju..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 nov 2012, 13:42

Selektor A-reprezentacije BiH Safet Sušić pomalo je zatečen informacijom iz Švicarske. U februaru ove godine, uoči prijateljske utakmice između Brazila i BiH u Sent Galenu, Pape je u Švicarskoj gledao Hajrovića na djelu.

Ima kvalitet

- Nije mi se nešto mnogo dojmio, prije svega zato što je utakmica bila loša i zato što su svi na terenu bili slabi. No, odranije znam da momak ima kvaliteta. Poručio sam mu da, ako želi igrati za BiH, prvo mora imati naše dokumente tako što će promijeniti svoje fudbalsko državljanstvo. Od tada s njim više nisam imao kontakta - kaže Sušić.

Koliko sam ja mogao shvatiti, kada smo u februaru razgovarali, nije toliko igrao za klub, a vjerovatno nije bio ni u ozbiljnijim planovima za švicarsku reprezentaciju. Sada jeste, čim je zaradio Hicfeldov poziv. Iskreno, ne vjerujem da bi fudbaler koji je proveo tolike godine u Švicarskoj, mogao odjednom promijeniti stav i početi igrati za drugu zemlju.

Volio bih da se varam, ali ako ga Hicfeld stavi da igra, a vjerovatno hoće, ne vjerujem da tu više ima dilema. To će biti završena stvar - kaže Sušić.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 10 nov 2012, 13:46

E moj Pape, sto ti trebaju takve rijeci? Na kraju ces ti biti kriv????

Treba ga vrbovati posebno zbog one sinošnje izjave, da znamo 100% na čemu smo!

Ovako savez i Pape ispadaju krivi! Arogantan postup!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2012, 13:48

zgembo89 je napisao/la:Poručio sam mu da, ako želi igrati za BiH, prvo mora imati naše dokumente tako što će promijeniti svoje fudbalsko državljanstvo. Od tada s njim više nisam imao kontakta - kaže Sušić.
Super da Susic nije imao kontakta sa njim. Ma dobro samo 9 mjeseci je proslo, tu se nije imalo vremena...ili kako Susic rado kaze: "vjerovatno".
Koliko sam ja mogao shvatiti, kada smo u februaru razgovarali, nije toliko igrao za klub, a vjerovatno nije bio ni u ozbiljnijim planovima za švicarsku reprezentaciju. Sada jeste, čim je zaradio Hicfeldov poziv.
Ne shvacas ti odavno Safete. Pa zasto je sada zaradio Hitzfeldov poziv? Ha? Koji bi to razlog mogao da bude? Mozda zato sto ga covjek prati!
Volio bih da se varam, ali ako ga Hicfeld stavi da igra, a vjerovatno hoće, ne vjerujem da tu više ima dilema. To će biti završena stvar - kaže Sušić.
Volio bih i ja da se varam i da samo sanjam ovakve glupe izjave.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 nov 2012, 14:03

Na stranu što je moj stav po ovom pitanju poznat,da se moramo boriti za svakog igrača koji pokazuje i trun potencijala da bi nešto od njeg moglo biti,al fakat pretjeruju sa pompom u vezi Hajrovića.
Kad vidim nazive tipa "najbolji igrač Švicarske lige" :roll:
Pa u toj istoj ligi igra recimo Dragović u Bazelu koji je po meni buduća svjetska klasa na poziciji stopera,i tako da ne navodim dalje primjere.
Uopće ne vjerujem da će Hajrović izrasti u igrača za prvu postavu Švicarske.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2012, 14:04

Dylan Dog je napisao/la:Na stranu što je moj stav po ovom pitanju poznat,da se moramo boriti za svakog igrača koji pokazuje i trun potencijala da bi nešto od njeg moglo biti,al fakat pretjeruju sa pompom u vezi Hajrovića.
Pa u toj istoj ligi igra recimo Dragović u Bazelu koji je po meni buduća svjetska klasa na poziciji stopera,i tako da ne navodim dalje primjere.
Tu se slazem, ali bi nam bio itekako koristan jer nam je klupa mizerna. Treba imat i na umu da mu je brat veliki potencijal.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 nov 2012, 14:10

Cartman je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Na stranu što je moj stav po ovom pitanju poznat,da se moramo boriti za svakog igrača koji pokazuje i trun potencijala da bi nešto od njeg moglo biti,al fakat pretjeruju sa pompom u vezi Hajrovića.
Tu se slazem, ali bi nam bio itekako koristan jer nam je klupa mizerna. Treba imat i na umu da mu je brat veliki potencijal.
Nažalost,primjetio sam da na temi Arsenala oni koji gledaju utakmice rezervi Hajrovića mlađeg redovito izdvoje kao rupu u odbrani.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

anel77
Kontakt:

Post Postao/la anel77 » 10 nov 2012, 14:32

Koliko god postovao Susica i njegove trenerske sposobnosti, moram reci da je do sada bio dosta neodmjeren u svojim izjavama vezanim za Izeta Hajrovica. Niko ne kaze da je on trebao ici od saltera do saltera da rjesava papire ovom momku, ali zaloziti se maximalno, pa i narediti da se to odradi koliko god da kosta, je morao. Mogao je nekom dati punomoc pa da neko besposlen u ovoj zemlji to ganja. Izjave Hajrovica da zeli igrati za BiH su vise nego dovoljne. Cinjenica da momak redovno prati nase portale su dokaz za koga momak zeli da igra.
Bojim se da ce nas buduci scenario najskuplje kostati, jer cemo gubitkom Izeta, izgubiti i njegovog brata Seada.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.