Naglašavam na "pametnom".skyisthelimit je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:
Pametnom dovoljno il'?
znaci vjerujes vise strancima nego bosancima ?
Doduse sta i ako je istina da se od januara nisu nijednom culi? Ako se obavio jedan razgovor u januaru i sam Hajrovic rekao Susicu da ceka drzavljanstvo onda ne vidim razloga da se trebalo momka po stotinu puta trebalo zvati i visiti na glavom..Il' si za Bosnu il' nisi nema trece, a kod ovog je ovo drugo, jer da zeli igrati za Bosnu nikad ne bi prihvatio poziv Svicarske![]()
![]()
![]()
Pametnom dovoljno il'?Kod: Označi sve
SRETAN SAM ZBOG POZIVA
Zašto selektori reprezentacija drugih država mogu zajedno sa najvećim facama iz saveza ići da porazgovaraju lično sa igračam koje žele da privole da igraju za njihovu reprezenzaciju,da mu pomgnu u administrativnim stvarima a njemu ostaje samo da se odazove,a Sušiću to ispod časti?Jesmo li mi u poziciji da možemo tako olako puštati igrače koji su mogli nastupati za nas?
Svakako da ovi što su spremni otići lično porazgovarati sa igračem i ponuditi mu svu moguću pomoć pri rješavanju papira imaju više uspjeha kod pridobijanja igrača,ali i kad se igrač ipak odluči nastupati za drugu reprezentaciju,niko im nema pravo ništa prigovoriti jer su zaista uradili sve što je u njihovoj moći.
A šta Sušić može rećI?
Ah da,nazvao ga je telefonom u januaru,šta hoće više bezobraznik,ipak smo mi Bosna i Hercegovina,velesila,strah i trepet,koga bolan da mi obilazimo da igra za nas?