stara sad prozore perePuma je napisao/la:Uzeo farmerke u Azelu, opro ih, one se raspale

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
stara sad prozore perePuma je napisao/la:Uzeo farmerke u Azelu, opro ih, one se raspale
Znam kako idu te sponzorske stvari, i kako ti sponzori zavale sebi marzu, pa dijele profit... Nemoj me samo pokusati ubijediti da je FOSSIL bolja marka. Kakve veze ima garancija, to sve zavisi od proizvodjaca, kakvu mrezu ima, da li je jednostavniji proizvod, da li mozes ostvariti tu garanciju, nacin privlacenja kupca je bolji (eto npr. ti), a kad se pokvari, odneses, oni ti novi daju ili kompletan mehanizam djaba zamijene jer nije skup mehanizam... Ja sam prezadovoljan svojim, i svi koji su vidjeli kazu da je beton.. Imas ti i ovih SEIKO kao u Devila, od 200 do 15000 KM, pa opet ako tebi se pokvari taj od 200 neces reci da ovaj od 15000 ne valja...HZ_ilidzaa je napisao/la:Jel ti cale/dedo sahadzija pa znas sta je u njemuBaja_Zvjerka je napisao/la:Treba znati izabrati... Moj je beton izgledom i radom...A taj sto si ti uzeo je sponzorski sat, dosta losijeg kvaliteta, gdje vise placas to sto pise F1, a ne sam sat. Isto je i sa CHAMPIONS LEAGUE sponzorskim satovima...
P.S. Kad su pitari znali izabrati sta, pocevsi od kluba, pa tako i sve ostalo...Kazem kita od satova vise nikad...Nije samo po mom iskustvu vec sto se konstantno zale na te satove. Ne daju dzabe samo jednu godinu garancija ,a ne 3 kao npr. ovaj. Uglavnom vise nikad.Ovaj ce biti u ladici cisto radi kolekcije
u GMS u Vitezunime_tm87 je napisao/la:Gdje uzeti dobru sal, kapu i rukavice? Evo sta bi tacno zelio:
Neki jednobojni sal i rukavice?? Pa predlazite dok imam rapa
Isti tražim, ima li u SA?gojzerica je napisao/la:Šta mislite o ovom?
Vjeruj da ne znam, ali trebalo bi da ima.Pogba je napisao/la:Isti tražim, ima li u SA?gojzerica je napisao/la:Šta mislite o ovom?
karameldar je napisao/la:Ovakav je kod mene
150 u Vogosci, danas ja gledao, jos uvijek mislim, valjda ce ih sniziti uskoroSheyi je napisao/la:Ja uzeo kaput u Azelu 40. KM, a bio 150.KM prije mjesec...![]()
Sad sam k'o Ezel![]()
![]()
ovo je trenerka, imamo isti modelanonimni je napisao/la:pogledaj Jomine šuškavce u GMS-u u Wisi, 40-ak KM