FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 08 nov 2012, 23:06

Jučer je ispisnicu zatražio Aldin Šišić, koji je kotirao kao najveće pojačanje Slobode. Umjesto papira, dobio je, bar se tako priča, suspenziju. Naime, njegov ugovor važi godinu i najava odlaska iritirala je čelnike kluba, pa su reagirali prijavom disciplincima.

- Svi oni mogu otići, ali se znaju posljedice. Uoči prvenstva sa svim igračima smo sklopili ugovore i ovjerili ih kod notara, tako da želimo spriječiti odlaske nogometaša koji će sutra potegnuti za tužbama – napominje Karić.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 nov 2012, 17:39

Priča Phila Jacksona !

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

Gotivim ovog momka pravo.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 09 nov 2012, 18:21

MakeTZ je napisao/la:Priča Phila Jacksona !

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

Gotivim ovog momka pravo.
tjeraju pogresne ljude i to rade s namjerom ... JASNO je da klub nema nikakve ambicije !!!

music semir fula prazan gol s 2 metra i niko mu ne smije pisnut da BABO ne zavrne "pipu" ...

podrska za DZEKSONA od mene i vecine navijaca (koliko vidim) ... dzekson , cera , pejic, nezic, stana .... od mladih se nametnuo gojkovic , dobri su prses i jusufovic kojima se ne daje sansa ... ne znam jesam li nekoga zaboravio , ali ostali ne vrijede nista !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 nov 2012, 12:56

Znal neko sastav za danasnju utakmicu ??.

LUD
Kontakt:

Post Postao/la LUD » 10 nov 2012, 13:58

Zna li iko rezultat???

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 nov 2012, 14:04

LUD je napisao/la:Zna li iko rezultat???
Bilo je 1-0 za Slobodu u 25 minuti dao gol Musić sad ne znam kakva je situacija,a počelo je sigurno i drugo poluvrijeme........;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 nov 2012, 14:10

sodagrad je napisao/la:
LUD je napisao/la:Zna li iko rezultat???
Bilo je 1-0 za Slobodu u 25 minuti dao gol Musić sad ne znam kakva je situacija,a počelo je sigurno i drugo poluvrijeme........;)
3-0 vodi Sloboda ne znam ko je dao drugi gol, a ovaj treći dao je Šmigalović u 50 minuti........;)

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 nov 2012, 14:30

Sloboda - Krajišnik: 3-1 trenutno....

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 10 nov 2012, 15:07

3:1 KRAJ!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 nov 2012, 15:14

Upravo sa utakmice, ono sto sam cuo i vidio je zalosno, Music najprije fulao gol sa 2 metra i naravnoo svi su mu se smijali sa tribina i psovali mu, posle toga Music zabija gol i prstom na usta je pokazao kako zeli da usuti publiku sa tribina, ali onda su mu poceli psovati jos vise sa tribina onda nastupa vjerovali ili ne njegov otac iz loze i govori navijacima "Ovo je moj sin, nabijem vam sve na k,urac, smijel neko jedan na jedan da se pofajtamo, pustite djecu neka igraju " ovo su bile rijeci babe Semira Musica i onda dodjes do zakljucka da ga Sadikovic i ne smije izbacit iz tima. Sta reci ? Zalost sta se desava oko kluba. :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 10 nov 2012, 15:18

Plače mi se od svega ovoga ..od igrača koji ne znaju igrat', od ponašanja na terenu, od međusobnih "svađa" (Jaha-Cerić), od toga kako se Cerić i Pejić nerviraju 90 min zbog bolida, sugerišu im šta da rade, psuju, itd. Dobro su ljudi rekli Stani, šta si ti Bogu zgriješio, pa da igraš sa njima. Rekao sam neka idu u pi*ku materinu ako im ne zabiju 5 komada, a oni haj' što nisu zabili 5 komada, nego su i gol primili :cry: Pa igrači Krajišnika uz sve napore koje ulažu jedva pređu centar. Ono tele od Musića prvo profula gol sa 2 m, a onda ga zabije sa 4 m. Stana odličan gol, odlična solo akcija, Šmigi lijepo glavom nakon kornera. Sve u svemu, Šmigi je bolja opcija od Mešića i treba biti prvi izbor. Koji ku*ac je Sadikoviću, zašto je povukao igrače i nije im dao da odu kod Fukara ?! Čoban klasični. Pohvale za Stanu i Pejića koji su odmah krenuli prema navijačima, a ove prodane duše sve treba rastjerati.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 10 nov 2012, 15:36

fukara87 je napisao/la:Upravo sa utakmice, ono sto sam cuo i vidio je zalosno, Music najprije fulao gol sa 2 metra i naravnoo svi su mu se smijali sa tribina i psovali mu, posle toga Music zabija gol i prstom na usta je pokazao kako zeli da usuti publiku sa tribina, ali onda su mu poceli psovati jos vise sa tribina onda nastupa vjerovali ili ne njegov otac iz loze i govori navijacima "Ovo je moj sin, nabijem vam sve na k,urac, smijel neko jedan na jedan da se pofajtamo, pustite djecu neka igraju " ovo su bile rijeci babe Semira Musica i onda dodjes do zakljucka da ga Sadikovic i ne smije izbacit iz tima. Sta reci ? Zalost sta se desava oko kluba. :oops:

a odakle je ovaj Music,na oca mislim ?????
znal neko ... e bem mu ze nu i fa mi liju..,steta to nisam u bosni.. ebem ti Afg.
slagiro bi ga,odma !!!
a ebem ti i fukare,sta su dozvolili...nema vise pravih fukara,ovo su samo srednjoskolci
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 10 nov 2012, 15:38

fukara87 je napisao/la:Upravo sa utakmice, ono sto sam cuo i vidio je zalosno, Music najprije fulao gol sa 2 metra i naravnoo svi su mu se smijali sa tribina i psovali mu, posle toga Music zabija gol i prstom na usta je pokazao kako zeli da usuti publiku sa tribina, ali onda su mu poceli psovati jos vise sa tribina onda nastupa vjerovali ili ne njegov otac iz loze i govori navijacima "Ovo je moj sin, nabijem vam sve na k,urac, smijel neko jedan na jedan da se pofajtamo, pustite djecu neka igraju " ovo su bile rijeci babe Semira Musica i onda dodjes do zakljucka da ga Sadikovic i ne smije izbacit iz tima. Sta reci ? Zalost sta se desava oko kluba. :oops:
Najžalosnije je to što se tako javno crne i brukaju,sve neka gospoda iz lože,a još žalosnije što im niko ništa neće/ne može :roll: Divan primjer nema šta.

Ybga čojk sjedi u loži i bruka sebe i porodicu!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 nov 2012, 15:55

trojan5 je napisao/la:

a odakle je ovaj Music,na oca mislim ?????
znal neko ... e bem mu ze nu i fa mi liju..,steta to nisam u bosni.. ebem ti Afg.
slagiro bi ga,odma !!!
a ebem ti i fukare,sta su dozvolili...nema vise pravih fukara,ovo su samo srednjoskolci
iz Kalesije ja mislim.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 nov 2012, 16:02

Momcima cestitke na pobjedi,al jbg zar se nije moglo proci bez primljenog gola :roll:

Protiv Buducnosti ocekujem poraz,al makar minimalan ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 10 nov 2012, 16:05

cuj iz kalesije...e PO SE REM ti se Tuzlo u usta !!!!!!!!!

nek vas je on zvao da se POFAJTATE ,joj sta smo docekali,jos malo pa ce nam seljaci zabranit djeci da izlaze u svoju carsiju!!!
neka i treba nam tako ....
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 10 nov 2012, 16:40

jeste iz Kalesije tacnije iz memica.nakon danasnje tekme sam stvarno vidio sta ljudi uradise sa Slobode,od mesketa do sadikovica i prodanih igraca,svaka cast pejicu i stani ovo ostalo treba otjerat u pm,i nek neko kaze opet sadikovic treba slobodi sadikovic ce nas izvuc,oce al u k.u.r.c.u kad okrece ledja svojim navijacima, picketina je to kao i meskee mater im **** svima!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 nov 2012, 17:21

Kad vam je to rekao trebali su se sve Fukare zaletit na njega..
Sta uradise od Evropske Slobode, prije si znao samo za Slobodu i Hajduk u bivsoj Jugi, a sad se Sloboda muci sa nama u ovoj ligi..Znam da se od stare slave ne zivi, to se uvijek govorilo, ali taj grad, ne mogu da vjerujem sta vam radi Opstina, trener, a cuo sam da vam je onaj Denis jedini normalan u klubu, sportski direktor, ostalog đu.bra se trebate rijesit..

Cestitke od mene na pobjedi, i sretno vam u rijesavanju problema..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2012, 17:58

Music seljacic u Slobodi kojem niko nista ne smije od njegovog babe seljacica! E bas fino sto prijeti Fukarama na nasem terenu. Pokazao se yebeniji od manijaka, hordi, lesinara... Sta kaze haj ko smije!!! :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 nov 2012, 18:10

slika[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.