Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edol
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Edol » 09 nov 2012, 16:58

A šta je s Kolašincem trenutno?

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 nov 2012, 17:03

Savez bi se ogradio od ovakvih stvari rekli bi isli smo kod HAjrovic popricali snjim,on je izgubljena prica i tacka..neg oovako preko mobitela i slicno

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 17:14

Nekim ljudima je dzaba izgleda i crtati.Nama je ispod casti otici vec gotovom mladom i perspektinom igracu,na noge i moliti ga da igra za nas,a nije nam ispod casti pozivati u repku igraca kojem je haman vec sad sa 30 godina vrhunac karijere igranje za propali Hajduk.

Mi da bi se mogli kurciti,da bi mogli govoriti ako hoce nek igra za nas,ako nece ko ga hebe,moramo prvo napraviti nesto.Otici na EP i SP,Tamo napraviti nesto,pa tek onda da se nesto kurcimo.A do tada,trebamo kumiti,moliti sve i jednog igraca koji nesto vrijedi da igra za nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 09 nov 2012, 17:19

TMovac je napisao/la:Nekim ljudima je dzaba izgleda i crtati.Nama je ispod casti otici vec gotovom mladom i perspektinom igracu,na noge i moliti ga da igra za nas,a nije nam ispod casti pozivati u repku igraca kojem je haman vec sad sa 30 godina vrhunac karijere igranje za propali Hajduk.

Mi da bi se mogli kurciti,da bi mogli govoriti ako hoce nek igra za nas,ako nece ko ga hebe,moramo prvo napraviti nesto.Otici na EP i SP,Tamo napraviti nesto,pa tek onda da se nesto kurcimo.A do tada,trebamo kumiti,moliti sve i jednog igraca koji nesto vrijedi da igra za nas.
ma mi smo brazil, ne molimo nikog :roll:

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 09 nov 2012, 17:27

Po meni je i bolje sto ce igrati za svicu a odigrat ce JEDNU dobro zapamtite samo jednu utakmicu za svicu i oni ce ga sutnuti budite sigurni a onda ce se on fatati za glavu sta je uradio...a mozda i nece dobio je njihov pasos.
Mislim da ce ovo biti dobar primjer drugim mladim igracima da ne rade nesto ovako kao ovaj mali ;)

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 09 nov 2012, 17:29

kinder_jaje je napisao/la:Po meni je i bolje sto ce igrati za svicu a odigrat ce JEDNU dobro zapamtite samo jednu utakmicu za svicu i oni ce ga sutnuti budite sigurni a onda ce se on fatati za glavu sta je uradio...a mozda i nece dobio je njihov pasos.
Mislim da ce ovo biti dobar primjer drugim mladim igracima da ne rade nesto ovako kao ovaj mali ;)
pa njihov je pasos imao covjece. tamo se rodio

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 17:32

Sakuragi je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Nekim ljudima je dzaba izgleda i crtati.Nama je ispod casti otici vec gotovom mladom i perspektinom igracu,na noge i moliti ga da igra za nas,a nije nam ispod casti pozivati u repku igraca kojem je haman vec sad sa 30 godina vrhunac karijere igranje za propali Hajduk.

ma mi smo brazil, ne molimo nikog :roll:
Kada bolje i razmislim ovo se i radi iz razloga da bi se preko repke mogli prodavati Mravci,Vrsajeveci...I tako uzimati procenat od njihove prodaje.Kada bi tu bili kojekakvi Hajrovici,Kolasinci...Tj igraci kojima nije potrebna repka da se prodaju u dobar klub.Nebi mogli opravdat raji pozivanje u repku ovih vrlih talenata od haman 30 godina koji igraju u prejakim ligama poput Hrvatske,Azerbedzana...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 nov 2012, 18:12

Evo na Eurosportu 2 protiv Koln-a igraju Berberovic i Bajic.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 nov 2012, 18:26

Hajrović je igrao za mlađe selekcije Švicarske i u jednom trenutku vjerovatno nije bio siguran hoće li dobiti poziv u A selekciju. No, kad je to postalo izgledno, više nije imao dilema. Što se mene tiče, nije mi žao što je tako odlučio i što neće igrati za nas, jer mi više nismo reprezentacija koja sakuplja igrače po ulici. Svako onaj ko želi da igra za našu reprezentaciju mora biti načisto sa tim želi li ili ne igrati za nas i jasno se očitovati o tome", ističe Sušić.

Dodaje kako trenutno ima igrača koji su pokrenuli proceduru kako bi dobili naše državljanstvo i zaigrali za BiH, ističući primjer Anela Hadžića iz Rieda i Ermina Bičakčića iz Braunschweiga. No, ima i drugačijih primjera.

"Vi znate da je igrač Schalkea Sead Kolašinac izjavljivao da bi pješke došao na naš poziv u reprezentaciju, a sada kada smo ga kontaktirali iz Saveza, on ne odgovara na naše poruke, vrlo je teško doći do njega. Igrači nerijetko sebi dižu cijenu i skreću pažnju na sebe pričama da bi igrali za reprezentaciju. No, da bi stvarno igrali oni to moraju jasno pokazati i zaslužiti svojim igrama", zaključio je naš selektor

HarisHD
Kontakt:

Post Postao/la HarisHD » 09 nov 2012, 18:51

Što se mene tiče, nije mi žao što je tako odlučio i što neće igrati za nas, jer mi više nismo reprezentacija koja sakuplja igrače po ulici.
Bravo Pape 8-)

Evo na Eurosportu 2 protiv Koln-a igraju Berberovic i Bajic.
Bajic :oops: crveni u 20m

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 09 nov 2012, 19:49

MATO JAJALO (KOLN) ;)

bolji 50 puta od vrančića, svrake, sesara...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2012, 19:58

dijalog je napisao/la:MATO JAJALO (KOLN) ;)

Mislio sam da je vec igrao za A-repku Hrvatske, ali vidm sad da nije. Mozda bi se i moglo nesto napravit, teska mu je konkurencija u Hrvatskoj, dok je u nas malo druga situacija na toj poziciji. Ima iskustva iz Serie A i Bundeslige, tako da bi nam sigurno dobro dosao. Ali poznavajuci ove nase amatere, nista od toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 09 nov 2012, 20:01

Cartman je napisao/la:
dijalog je napisao/la:MATO JAJALO (KOLN) ;)

Mislio sam da je vec igrao za A-repku Hrvatske, ali vidm sad da nije. Mozda bi se i moglo nesto napravit, teska mu je konkurencija u Hrvatskoj, dok je u nas malo druga situacija na toj poziciji. Ima iskustva iz Serie A i Bundeslige, tako da bi nam sigurno dobro dosao. Ali poznavajuci ove nase amatere, nista od toga.
sad ne igra za koln jer je imao svađu sa trenerom, ali prošlih sezona standardan u kolnu dok je igrao u bundesligi, ranije i u sieni (serie a)...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 nov 2012, 20:03

kakav jajalo, bila bi opet ista prica - neki lik iz saveza ce ga zvati na mobitel(umjesto da se ode kod njega i obave razgovori) ovaj se nece javiti i onda opet ista prica po medijama.... :oops:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 nov 2012, 20:23

Bas mene ovih dana stalno zove nepoznat broj (inace se nejavljam na skrivene brojeve) , mozda su ovi nasi iz saveza ili Susic :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2012, 20:25

vrebac86 je napisao/la:Bas mene ovih dana stalno zove nepoznat broj (inace se nejavljam na skrivene brojeve) , mozda su ovi nasi iz saveza ili Susic :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa vjeruj da nije nemoguce da je to slucaj sa Kolasincem. Vidi neki cudan broj covjek i konta da je neki manijak. :lol: A PeciKoza sa druge strane veze vice punto punto.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 nov 2012, 20:26

Cartman je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Bas mene ovih dana stalno zove nepoznat broj (inace se nejavljam na skrivene brojeve) , mozda su ovi nasi iz saveza ili Susic :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pa vjeruj da nije nemoguce da je to slucaj sa Kolasincem. Vidi neki cudan broj covjek i konta da je neki manijak. :lol: A PeciKoza sa druge strane veze vice punto punto.
Covjek konta netko iz Bosne zove , trazi para u zajam :lol: :lol: :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 09 nov 2012, 20:34

Ekskluzivno za sportx2. Teleci pogled i Vladislav Celik odgovaraju Hajrovicu: Izete neznamo ni mi kako se ti papiri zavrsavaju! Mi smo ovde sasvim slucajno.

slika

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 09 nov 2012, 20:39

velez_mostar je napisao/la:Ne bi se pisalo o njemu ovoliko da ne Messi, ko ga ****..neka ga tamo, tamo i pripada sa ostalim doseljenicima..vjerovatno mu je babo bio pic.ketina neka pa napustio svoju domovinu, tako i ovaj balavac ruzni..meni je drago sto nije dio nasih Zmajeva.
napokon neko pametan, respect ! rodjeni

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 09 nov 2012, 20:43

giannini je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Ne bi se pisalo o njemu ovoliko da ne Messi, ko ga ****..neka ga tamo, tamo i pripada sa ostalim doseljenicima..vjerovatno mu je babo bio pic.ketina neka pa napustio svoju domovinu, tako i ovaj balavac ruzni..meni je drago sto nije dio nasih Zmajeva.
napokon neko pametan, respect ! rodjeni
koja si ti seljacina velez. sta je s ostalim doseljenicima? Medunjanin, Pjanic, Ibisevic, Salihovic, Besic, Lulic i tako dalje..

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Sveti i 21 gost.