Safet Sušić - Pape

IVICA OSIM
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la IVICA OSIM » 09 nov 2012, 16:47

Alfa_Muzijak je napisao/la:Ko je Hajrovic da ga treba moliti? Ko je Kolasinac? Zar su oni veci od reprezentacije pa da im se treba naguziti?

Mi smo trenutno prvi, a ti Hajrovicu mozes samo da ga podojis ebala te Svicarska.
nemas ti pojma jarane uz izeta si izgubijo i brata seada koji igra na poziciji koja nam treba ko lebac i nije samo to gubicemo mi njih jos koliko bog sami zna
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2012, 16:47

Šta kaže igrač(Daniel Biloš) za kojeg su zainteresovani bili iz reprezentacije Hrvatske:
Jesi li donio odluku?

- Još nisam. Znam da mi ne preostaje puno vremena, da ne smijem odugovlačiti s odgovorom: jer već sljedeći tjedan predsjednik hrvatskog Saveza i izbornik Kranjčar dolaze na razgovor.

Šta kaže igrač(Izet Hajrović) za kojeg su zainteresovani iz reprezentacije Bosne i Hercegovine:
Sa selektorom Safetom Sušićem razgovarao sam početkom godine, u januaru, ali poslije se više nismo čuli.
Pametnom dovoljno il'?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 nov 2012, 16:48

IVICA OSIM je napisao/la:sto se mene tice licno ja krivim safeta treboje pozvati ljude da igraju bez obzira sto nisu imali papire da budu sa reprezentacijom (imali smo takvi slucajeva i prije) dolazili na okupljanje reprezentacije a nisu im bili gotovi papiri pa se vremenom sve sredi a jok obecavati ljudima da ce dobiti pozive od toga nema nista nece niko cekati papire pa da mozda dobije poziv
ovde je po nekim pojedincima hajrovic trebo da promjeni sportsko drzavljnstvo i kako stvari stoje ne dobije nikad poziv a i ako dobije sumnjam da bi zaigro kod susica covjek zeli da igra a ne da mu neko obecava ne samo on i ostali
susic na svako pitanje u vezi nekog novog fudbalera izjavi NEK SREDI PAPIRE PA CEMO GA MOZDA I POZVATI
to je se pokazalo da stvano nezna sa ljudima kad su u pitanju mladi talenti ti moras najvise da se boris za njih i da ih psujes i pole toga molis sve zivo samo da ga pridobijes posle kad nema gdje onda mu se osveti
nije okupljanje repke teferić. ovdje griješiš, pape je zvao momka, bio u kontaktu s managerom i na kraju najbitnije je šta kaže naš dezerter hajrović : SRETAN SAM ZBOG POZIVA i tu je kraj !!!
4-IN-A-ROW

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 09 nov 2012, 16:51

IVICA OSIM je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Ko je Hajrovic da ga treba moliti? Ko je Kolasinac? Zar su oni veci od reprezentacije pa da im se treba naguziti?

Mi smo trenutno prvi, a ti Hajrovicu mozes samo da ga podojis ebala te Svicarska.
nemas ti pojma jarane uz izeta si izgubijo i brata seada koji igra na poziciji koja nam treba ko lebac i nije samo to gubicemo mi njih jos koliko bog sami zna
Jesam li ih izgubiJo. Nisu htjeli da igraju. Sta sad. Idemo krivit sviju, a necemo njih dvojicu. Ko ih j.ebe.

Treba sad malo glabati nekih poluigracima, da bi zaigrali za nas. Pa nismo Luxemburg. Jesi dobar?
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 09 nov 2012, 16:52

Yucca je napisao/la:propuh@ pa covjek mora sam otici predati papire za drzavljanstvo nece se Pape ili neko iz saveza potpisivati za njega vi necete da shvatite jednu stvar koju je i Osim rekao igraci moraju sami da podnesu zahtjev za promjenu drzavljansta niko drugi to ne moze covjek se mora potpisati stvarno vam je prica nide veze
Jel se ti fakat pravis toliko pametan, sta mislis da se u drugim drzavama tako radi, sve se spremi i covjek dodje potpise tj dodje pred gotov cin.
Mi smo tako mali i zadnja rupa u svijetu i sto to prije shvatimo bit ce nema bolje i lakse. Pri tome ne mislim samo na fudbal vec i na ostalo mi gubimo potencijal na svim poljima od nauke do sporta.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 09 nov 2012, 16:52

Yucca je napisao/la:propuh@ pa covjek mora sam otici predati papire za drzavljanstvo nece se Pape ili neko iz saveza potpisivati za njega vi necete da shvatite jednu stvar koju je i Osim rekao igraci moraju sami da podnesu zahtjev za promjenu drzavljansta niko drugi to ne moze covjek se mora potpisati stvarno vam je prica nide veze
slazem se sa tobom to je sasvim normalno ali moras covjeku uruciti poziv da dodje na okupljanje. za pripreme netrebaju papiri da vidi da se racuna na njega pa ce on vjeruj jarane sam bez ikake pomoci zavrsiti papire itd. a jok obecavanje danas se ne zivi od obecanja posebno bosanski

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 09 nov 2012, 16:59

emir_ je napisao/la:
IVICA OSIM je napisao/la:sto se mene tice licno ja krivim safeta treboje pozvati ljude da igraju bez obzira sto nisu imali papire da budu sa reprezentacijom (imali smo takvi slucajeva i prije) dolazili na okupljanje reprezentacije a nisu im bili gotovi papiri pa se vremenom sve sredi a jok obecavati ljudima da ce dobiti pozive od toga nema nista nece niko cekati papire pa da mozda dobije poziv
ovde je po nekim pojedincima hajrovic trebo da promjeni sportsko drzavljnstvo i kako stvari stoje ne dobije nikad poziv a i ako dobije sumnjam da bi zaigro kod susica covjek zeli da igra a ne da mu neko obecava ne samo on i ostali
susic na svako pitanje u vezi nekog novog fudbalera izjavi NEK SREDI PAPIRE PA CEMO GA MOZDA I POZVATI
to je se pokazalo da stvano nezna sa ljudima kad su u pitanju mladi talenti ti moras najvise da se boris za njih i da ih psujes i pole toga molis sve zivo samo da ga pridobijes posle kad nema gdje onda mu se osveti
nije okupljanje repke teferić. ovdje griješiš, pape je zvao momka, bio u kontaktu s managerom i na kraju najbitnije je šta kaže naš dezerter hajrović : SRETAN SAM ZBOG POZIVA i tu je kraj !!!
ma ko sisa izeta nek ide zao mi za njegovog buraza i u buduce slicni njima mi se mozemo zaliti jedni na druge al nam ne vredi ipak mislim ako pape kaze hocu ovaj da igra i da mu se srede papiri sto je prije moguce onda bi se nesto i uradilo
ovako jedni na druge svaljuju krivicu ipak mislim da je do selektora on je taj koji mora imati svoje JA ako zeli da igraca dobije

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 nov 2012, 17:02

gringobih je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Izmedu ostalod Pape kaže: "vi znate da je igrač Schalkea Sead Kolašinac izjavljivao da bi pješke došao na naš poziv u reprezentaciju, a sada kada smo ga kontaktirali iz Saveza, on ne odgovara na naše poruke, vrlo je teško doći do njega. Igrači nerijetko sebi dižu cijenu i skreću pažnju na sebe pričama da bi igrali za reprezentaciju. No, da bi stvarno igrali oni to moraju jasno pokazati i zaslužiti svojim igrama", zaključio je naš selektor."
E sad nek mi ovi branioci ove nase "amnestije " kažu kako je to Savez kriv ako izgubimo Kolasinca ako se ne javlja
Ziv ti nama bio pa nije ovo audicija za najboljeg zonglera, ovo su stvari od zivotnog znacaja za svakog igraca(prekretnica karijere) da bi se samo tek tako uzeo mobitel u ruke i pozvao Kolasinac ili ko vec i rekao hajd igraj za BiH...

Prika moj to se spakuje delegacija uglednih ljudi i ode se momku na adresu i poprica se o prednostima igranja za nas kao i o buducim planovima saveza u kojima je i taj igrac ukljucen...Sve se fino momku obrazlozi i onda mu se da par dana roka da se odluci jeli za ili protiv....

E bosnje kako smo samo plitki i naivni, sve ove izjave i price su samo da se opravda nerad i prikrije prava priroda stvarnosti koja vlada u nasem fudbalu... :( :( :(
Nije audicija za zonglera, ali ni reprezentacija nije usisivac na vodu da ga trgovacki putnik nosi od kuce do kuce i govori njegove prednosti u zelji da ga proda.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 nov 2012, 17:03

Izgubicemomi masu igrača u narednom periodu! Nas savez olako shvaća ovaj problem, mislimo da dijaspora ima toliki patriotizam da smo svima prioritet broj jedan! Sve će biti teze i teze i moracemo se vise truditi da pridobijemo te igrače!

Papeta ne krivim u slučaju Hajrovic jer se za njega znalo od početka da je Švica prvi prioritet ali mi je krivo sto Pape nije uložio jos vise truda pa da svima zacepimo usta!

Hajrovici su muslimani iz Makedonije i tanka doza patriotizma prema BIH se vidjela iz aviona!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 nov 2012, 17:12

Dylan, stvarno si ćorav i uporan. MOMKU NIJE STALO DO BIH ! VJERUJES SVEMU !

"Radi se o dobrom igraču, čije sam igre pratio i stalno sam bio u kontaktu sa njegovim menadžerom. Jednom sam razgovarao i sa Hajrovićem i njemu je sasvim jasno bilo šta mu je činiti. On je trebao podnijeti zahtjev da dobije naše državljanstvo, odnosno da promijeni sportsko državljanstvo, budući da je nastupao za mlađe selekcije Švicarske. No, to se nije desilo", rekao je Sušić za ****.ba, navodeći kako mu je Hajrovićev menadžer još prije dva mjeseca najavio ovakav scenarij.

pametnom dosta ko sto velis
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 09 nov 2012, 17:14

[youtube][/youtube]

Sretan poziv u reprezentaciju Svicarske Izetu Hajrovicu, zeli Safet Susic Pape sa porodicom :lol:

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 09 nov 2012, 17:26

Cuj bio u stalnom kontaktu sa njegovim menadzerom, a s njim se 2 puta cuo... Da mozda nije postotak trazio od sljedeceg transfera nakon poziva u reprezentaciju?
Mislilo da ce mu ovo upalit i da ce se odazvati, jer je imao ista iskustva sa Vrsajevicevim i Zahirovicevim menadzerom. I s njima je bio u stalnom kontaktu, pa su se odazvali na poziv :roll:

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 09 nov 2012, 17:31

criscito je napisao/la:Cuj bio u stalnom kontaktu sa njegovim menadzerom, a s njim se 2 puta cuo... Da mozda nije postotak trazio od sljedeceg transfera nakon poziva u reprezentaciju?
Mislilo da ce mu ovo upalit i da ce se odazvati, jer je imao ista iskustva sa Vrsajevicevim i Zahirovicevim menadzerom. I s njima je bio u stalnom kontaktu, pa su se odazvali na poziv :roll:
trazio 10% ovi davali 5%, i jbg

Kako te nije stid pisati ovakve gluposti? :oops:

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 09 nov 2012, 17:35

Alfa_Muzijak je napisao/la:
criscito je napisao/la:Cuj bio u stalnom kontaktu sa njegovim menadzerom, a s njim se 2 puta cuo... Da mozda nije postotak trazio od sljedeceg transfera nakon poziva u reprezentaciju?
trazio 10% ovi davali 5%, i jbg

Kako te nije stid pisati ovakve gluposti? :oops:
Sarkazam, al samo na ovu 2. recenicu ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 nov 2012, 17:38

Pape nije kriv sto Izet nece nastupat za nas, on je sam izabrao Svicu.

Mnogi kao Izet, Kolosinjac zele da im reprezentacija bude marketing sluzba, drugim rjecima yebe se njima za drzavu hoce samo da se dobro prodaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 09 nov 2012, 17:46

Elegant je napisao/la:Pape nije kriv sto Izet nece nastupat za nas, on je sam izabrao Svicu.

Mnogi kao Izet, Kolosinjac zele da im reprezentacija bude marketing sluzba, drugim rjecima yebe se njima za drzavu hoce samo da se dobro prodaju.
Koliko moras biti inteligentan da ovo napises.... Pa ne igraju u nasoj Ligi.... Ovaj igra mozda za buduceg prvaka Svice, a dr. za Schalke.... Da nece mozda preko repke BiH u Real Madrid :lol: :lol: :lol: ......
Al' neka zato Svrsajevic i Zahiraga igraju za repku srcem, a ne zbog toga da se prodaju, ko zna mozda u Armensku 3. Ligu, uspiju, valjda su toliko kvalitetni.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 09 nov 2012, 17:48

Hypnose je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Pape nije kriv sto Izet nece nastupat za nas, on je sam izabrao Svicu.

Koliko moras biti inteligentan da ovo napises.... Pa ne igraju u nasoj Ligi.... Ovaj igra mozda za buduceg prvaka Svice, a dr. za Schalke.... Da nece mozda preko repke BiH u Real Madrid :lol: :lol: :lol: ......
Al' neka zato Svrsajevic i Zahiraga igraju za repku srcem, a ne zbog toga da se prodaju, ko zna mozda u Armensku 3. Ligu, uspiju, valjda su toliko kvalitetni.....
Pa dobro MOZGU, sta smo to trebali uraditi da dobijemo ove igracine, buduceg Bale-a i Marcela?

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 nov 2012, 17:49

Pape kaže da su Bičakčić i Hadžić pokrenuli preceduru promjene državljanstva i da je pitanje samo vremena kad će zaigrati za nas, a ove ublehe, Hajrović, Kolašinac i ostali, ne treba ni zvati više. Nek im je sa srećom, samo nek ne pričaju više kako su neke patriote, nek ne lažu sebe prije svega, kad se to vidi iz aviona da su to sve laži. Papetu niko nema šta da kaže, čovjek je govorio, a ovi koji ne žele, oni će uvijek naći razlog da opravdaju pričom da je procedura duga i da oni ne znaju kako da to završe. Jasno je ovdje da je Hajrovič čekao poziv Hitzfelda, pa da svrši od sreće za Švicom. Smiješno je kad poredimo našu dijasporu s dijasporama drugih država. Oni na svaki mogući način žele da prikažu i prezentuju svoju zemlju, dok je kod naših ispod časti da kažu da su iz BiH itd. Naravno, ima i izuzetaka u ovom slučaju, al' generalno je ovakav slučaj. Preživjeli smo i bez takvih, život neće stati zato što Hajrović igra za Švicarsku, nek igra i nek mu je sretno.

Daleko od toga da u našoj reprezentaciji igraju samo najbolji, ima tu 3-4 igrača koja su zalutala, nadam se da će i tom doći kraj.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 09 nov 2012, 17:52

A eto Kolasinac jadan igra u malom klubu,blizi mu se 30-ta pa hoce da ubere koju paru prije penzije.Daj ba nebudali.Kao eto skauti citaju novine i prepirke za koga ce ovaj ili onaj igrati.Boli ba njih racku za to.Oni gledaju individualni kvalitet igraca.Ako si ti talenat i vrijedis,igras dobro,mozes biti i iz Somalije igrat ces u Realu,ako imas potrebni kvalitet.Ako nemas,pa tamam da si Brazilac neces dogurati vise od Vrbanjuse
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 nov 2012, 17:52

Dylan Dog je napisao/la:
Pametnom dovoljno il'?

znaci vjerujes vise strancima nego bosancima ?
Doduse sta i ako je istina da se od januara nisu nijednom culi? Ako se obavio jedan razgovor u januaru i sam Hajrovic rekao Susicu da ceka drzavljanstvo onda ne vidim razloga da se trebalo momka po stotinu puta trebalo zvati i visiti na glavom..Il' si za Bosnu il' nisi nema trece, a kod ovog je ovo drugo, jer da zeli igrati za Bosnu nikad ne bi prihvatio poziv Svicarske :!: :!: :!:

Kod: Označi sve

SRETAN SAM ZBOG POZIVA
Pametnom dovoljno il'?
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.