Momka osudjivati jedino ako odigra zvanicnu utakmicu, pisa.j ovu prijateljsku.... I ne znam kao ovaj nema nase papire ako je igrao za mladu reku, a msm da jest jednu utakmicu, ili mozda ima al' nece Pokusaj da ga zovne i nekog razloga iako je svojim igrama odavno zasluzio to.... Ko bi gledao da je jedan koji ne moze maknuti iz 2. ruske lige ili neko ko ovce sisa u Izraelu bude na klupi a neko ovako kvalitetan i supertalentovan kao ovaj momak igra.... Daj ba....Denizmare je napisao/la:Hajde recimo da si djelomicno u pravu,ali odgovori mi da li je npr Hajrovic prisiljen da prihvati poziv Svice ili mu je ovo prilika da saceka jer se eto digla prasina oko njega i da ovi koje ti prozivas nesto poduzmu? A da decko ispuni svoj ,,san,, i zaigra za Bosnu ili mu je dosao primamljiviji san u vidu Svice?Hypnose je napisao/la:Vidim od Papeljubaca nemoj doci do rijeci...... Ovdje itekako ima njegove greske i slazem se ovdje sa @Dylanom, hajd pa donekle i shvatam da ga brane iako je i on dobro kriv, al' stititi savez mi nije normalno... jedini koji vrijedi i koji se bori za ovaj savez je Ivica, ovi ostali su lesinari kao i oni prije, pa uhvatili se Osima kao pijan plota, ne bi li sta osicarili od Uefe.... Mrljauzi....
Umalo smo izgubili Pjanica zbog iste situacije, mada ja ne sumnjam u Pjanketov patriotizam i da bi odbio i France samo da igra za nas.... Covjece Savez treba poslati papire i zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstava a i traziti da izvadi papire nase od Vijeca Ministara, ako vec i nema nase papire.... Ovaj momak je vec igrao za nasu mladu repku, ja msm i nema sumnje koga bi odabrao samo da ima tu mogucnost da bira..... Sto mu nisu isli na noge da ispitaju teren kao i Hrvati sa nasim covjekom Hrgotom, kojem oni ganjaju promjenu drzavljanstva samo da igra za njih umjesto Svedske.... Nece ljenivci, a Pape kao selektor treba da je jedan od tih zajedno sa koordinatorom Piricem...
I da se razumijemo nisu svi Miralem Pjanic, koji je najveci patriota u nasem dresu gledajuci sve sportove, naravno uz zlatne momke, al' ovaj momak nije htio igrati za mlade Svicarce jer je nas cekao, i kad nas je jednom docekao mislio je da je to to, al' kurko sljedeci ciklus nije dobio nikako poziv, hajd i to al' kad vidis na tebe i ne racunaju logicno da ces igrati za dr.... Slucaj Ibra.... Danas najbolji napadac na svijetu.... Zamisli njega sa Dzekom, najbolji napad na svijetu, al' visa sila, ovaj lesinari ne dozvolise to....
Pa i sa Lulicem se dosta sra.lo i na kraju umalo i on ne zaigra za Bankase....