Safet Sušić - Pape

Hypnose
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Hypnose » 09 nov 2012, 15:04

Denizmare je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:Vidim od Papeljubaca nemoj doci do rijeci...... Ovdje itekako ima njegove greske i slazem se ovdje sa @Dylanom, hajd pa donekle i shvatam da ga brane iako je i on dobro kriv, al' stititi savez mi nije normalno... jedini koji vrijedi i koji se bori za ovaj savez je Ivica, ovi ostali su lesinari kao i oni prije, pa uhvatili se Osima kao pijan plota, ne bi li sta osicarili od Uefe.... Mrljauzi....
Umalo smo izgubili Pjanica zbog iste situacije, mada ja ne sumnjam u Pjanketov patriotizam i da bi odbio i France samo da igra za nas.... Covjece Savez treba poslati papire i zahtjev za promjenu sportskog drzavljanstava a i traziti da izvadi papire nase od Vijeca Ministara, ako vec i nema nase papire.... Ovaj momak je vec igrao za nasu mladu repku, ja msm i nema sumnje koga bi odabrao samo da ima tu mogucnost da bira..... Sto mu nisu isli na noge da ispitaju teren kao i Hrvati sa nasim covjekom Hrgotom, kojem oni ganjaju promjenu drzavljanstva samo da igra za njih umjesto Svedske.... Nece ljenivci, a Pape kao selektor treba da je jedan od tih zajedno sa koordinatorom Piricem...
Hajde recimo da si djelomicno u pravu,ali odgovori mi da li je npr Hajrovic prisiljen da prihvati poziv Svice ili mu je ovo prilika da saceka jer se eto digla prasina oko njega i da ovi koje ti prozivas nesto poduzmu? A da decko ispuni svoj ,,san,, i zaigra za Bosnu ili mu je dosao primamljiviji san u vidu Svice?
Momka osudjivati jedino ako odigra zvanicnu utakmicu, pisa.j ovu prijateljsku.... I ne znam kao ovaj nema nase papire ako je igrao za mladu reku, a msm da jest jednu utakmicu, ili mozda ima al' nece Pokusaj da ga zovne i nekog razloga iako je svojim igrama odavno zasluzio to.... Ko bi gledao da je jedan koji ne moze maknuti iz 2. ruske lige ili neko ko ovce sisa u Izraelu bude na klupi a neko ovako kvalitetan i supertalentovan kao ovaj momak igra.... Daj ba....

I da se razumijemo nisu svi Miralem Pjanic, koji je najveci patriota u nasem dresu gledajuci sve sportove, naravno uz zlatne momke, al' ovaj momak nije htio igrati za mlade Svicarce jer je nas cekao, i kad nas je jednom docekao mislio je da je to to, al' kurko sljedeci ciklus nije dobio nikako poziv, hajd i to al' kad vidis na tebe i ne racunaju logicno da ces igrati za dr.... Slucaj Ibra.... Danas najbolji napadac na svijetu.... Zamisli njega sa Dzekom, najbolji napad na svijetu, al' visa sila, ovaj lesinari ne dozvolise to....

Pa i sa Lulicem se dosta sra.lo i na kraju umalo i on ne zaigra za Bankase....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 nov 2012, 15:21

Za ovo krivicu snosi Pape ali i čitav nogometni savez. Kao da niko nije spreman odvojiti 10-ak minuta, nazvati igrača i pokrenuti proceduru. Pokušao sam kriviti Hajrovića ali momak fakat nije moga odbiti ovaj poziv isključivo zbog nebrige koju su pokazali naši. Ali ako je tačno da je njega Pape ranije telefonom zvao onda za ovim momkom ne treba žaliti, Bosna njemu na srcu nije!

- Safet Sušić me nazvao nedavno dok sam bio u Španiji sa klubom na pripremama. Izuzetno smo ugodno razgovarali i naravno glavna tema bila je reprezentacija. Selektoru sam poručio da je, ukoliko me pozove, moj jedini izbor Bosna i Hercegovina, a on mi je obećao kako će doći u Cirih da vidi moje nastupe, te da obavimo konkretan razgovor. - govori Izet Hajrović za **** portal.
4-IN-A-ROW

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 nov 2012, 15:34

Ljudi 2012 je godina brzo se zivi, nema tu vise prostora za neki pretjerani patritizam, trci se za parom itd.
Hocu reci da je momak kontaktiran sluzbenim putem ne tamo nekim SMS-om ili pozivom sa mob-a sigurno bi igrao za nas a ovako bi po onoj narodnoj "ko prije djevojci..."

Safet je krivac Nr1 jer on treba da kaze savezu koji mu igrac treba i siguran sam da bi zaduzeni u savezu za takve stvari posao odradili u sto kracem roku...A ako bi igrac odbio onda bi se savez sluzbeno oglasio o tom slucaju...
Pametnom je sve jasno koje taj uljez koji nas koci...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 09 nov 2012, 15:37

Citam na Suisse portalima ,
je suis vraiment ravi d'avoir été sélectionné..
Covjek je odusevljen ,cemu vise razmisljat...

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 nov 2012, 15:42

Kod nas je bitno da se nadje krivac,uglavnom podjela je na ,,papetoljubce,, i njihove protivnike. Ovo je dobra prilika za novi duel.
Ovako to izgleda:Jagodic pozvao Halilovica-odgovor sto ga je sad zvao,trebalo je sacekati :?: Krivac Jagodic:trebao je u Zagreb pa malog na ramenu donijeti.
Safet pricao sa Hajrovicem:odgovor Hajrovica-joj koce se hebavat po salterima s papirima i tako skinuo krivicu sa sebe.
Sta je Bosna dala ovim igracima-nista. Sta je dala meni-nista.Tebi-nista. Sto je mi ovoliko volimo a oni ne?
Upitnik. Oni dobijaju stotine hiljada eura,a nista od toga nedaju Bosni,a mi? Od svojih platica izdvajamo da bi isli po bijelom svijetu da je gledamo,letimo s posla u Zenicu i opet dajemo svoje tesko zaradjene pare.
A oni su ugrozeni i uvrijedjeni jer ih eto neko nije dovoljno dugo molio :!:
A Vaha kojeg toliko prizivamo za selektora jasno i glasno kaze necu moliti Belfodila da igra za Alzir.To je stav,jer nikoga ne treba moliti da igra za domovinu. Nedaj boze da Pape ili Jagodic to kazu,razapeli bi ih.....

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 nov 2012, 15:46

Usput vidim neko navodi Džeku ko biva pozitivan primjer na uštrb Hajrovića.
Sjećate se dok je igrao u Češkoj govorio je da ako ne dobije poziv za prvu narednu utakmicu mlade reprezentacije ako se ne varam protiv Armenije da ga više i ne moraju zvati jer ima ponudu da igra za Češku i koju bi u tom slučaju prihvatio.
Da li se radilo o blefu da izvrši pritisak da ga naši pozovu,ili bi zaista tako postupio,ne znamo,jer je dobio poziv za meč protiv Armenije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 09 nov 2012, 15:48

Denizmare@ potpis druze mi njega treba da molimo da igra za nas :lol: :lol: ali su neki jedva docekali pa odmah nasli krivca naravno to je Pape momak nece da igra za nas i to je kraj jedva docekao da dobije poziv iz Svicarske ako je zelio igrtati za nas ali mislim da nije :oops: :oops:

Jedan je Pjanic momak je cekao pola godine i nije ni u jednom trenutku razmisljao da prihvati poziv druge repke a mogao je SVAKA CAST PJANICU :D :D A OVO SU SAMO PATRIOTE NA RIJECIMA
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 nov 2012, 15:48

Inace sam prvi kada treba kritikovati papeta al u ovoj situaciji sa Hajrovicem Safet nije nista kriv. Ovaj Hajrovic je jako licemjeran i samo gleda svoju korist (i to je uredu tako je vrijeme danas) o da je htio da igra za bih sad bi elegantno odbio poziv Hicfelda i sredjivao papairologiju pa bi ga onda Pape moga pozvati.

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 nov 2012, 15:49

Denizmare je napisao/la:Kod nas je bitno da se nadje krivac,uglavnom podjela je na ,,papetoljubce,, i njihove protivnike. Ovo je dobra prilika za novi duel.
Ovako to izgleda:Jagodic pozvao Halilovica-odgovor sto ga je sad zvao,trebalo je sacekati :?: Krivac Jagodic:trebao je u Zagreb pa malog na ramenu donijeti.
Safet pricao sa Hajrovicem:odgovor Hajrovica-joj koce se hebavat po salterima s papirima i tako skinuo krivicu sa sebe.
Sta je Bosna dala ovim igracima-nista. Sta je dala meni-nista.Tebi-nista. Sto je mi ovoliko volimo a oni ne?
Upitnik. Oni dobijaju stotine hiljada eura,a nista od toga nedaju Bosni,a mi? Od svojih platica izdvajamo da bi isli po bijelom svijetu da je gledamo,letimo s posla u Zenicu i opet dajemo svoje tesko zaradjene pare.
A oni su ugrozeni i uvrijedjeni jer ih eto neko nije dovoljno dugo molio :!:
A Vaha kojeg toliko prizivamo za selektora jasno i glasno kaze necu moliti Belfodila da igra za Alzir.To je stav,jer nikoga ne treba moliti da igra za domovinu. Nedaj boze da Pape ili Jagodic to kazu,razapeli bi ih.....
potpis
4-IN-A-ROW

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 nov 2012, 15:49

- Vrlo sam počastvovan i ponosan zbog Hitzfeldovog poziva. Nadam se da ću u meču protiv Tunisa dobiti određenu minutažu da pokažem šta znam.

Ovako nesto ne moze izjaviti neko ko zeli igrati za BiH. Ma nema teorije..

Najveci krivac je Savez na celu sa Osimom..
15.10 - 15.06 ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2012, 15:51

skyisthelimit je napisao/la:- Vrlo sam počastvovan i ponosan zbog Hitzfeldovog poziva. Nadam se da ću u meču protiv Tunisa dobiti određenu minutažu da pokažem šta znam.

Ovako nesto ne moze izjaviti neko ko zeli igrati za BiH. Ma nema teorije..

Najveci krivac je Savez na celu sa Osimom..
Begovic je mjesec dana prije nego sto je se pojavio u Sarajevu na okupljanju repke izjavio da ga BiH ne zanima i da ce sigurno igrat za Kanadu. Pa sta? Da je dobio poziv od nas prvo ovo bi isto sigurno izjavio, a i imao je svakako izjava da zeli igrat za BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 nov 2012, 15:53

Ako Hajrovic stvarno zelid igrati za BIH stvar je vrlo jednostavna, neka se ne odazovne na Hicfeldov poziv i gotov. A ako nece nek vise ne odsadjuje i nek igra za Svicu, svakako imamo Stevanovica na toj poziciji koji je bar za mene bolji igrac!

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 09 nov 2012, 15:54

Ovako cemo izgubiti i Seferovica, i mladjeg Hajrovica, Kolasinca, Halilovica :lol: Sve dok Susic bude govorio "Necu im ja sredjivati papire", a ne zna levat da treba otici popricati s ljudima uzivo, ko sto to radi Aco Petrovic u kosarci. Jbo ti takvog selektora kojem je mrsko putovati evropom, nego samo dodje 10 dana u Sarajevo odradi par treninga i hajmo opet nazad u grad ljubavi i boli ga racku. Lik ispari, nestane sa lica zemlje do sljedeceg okupljanja.

Zasto bi Hajrovic ganjo nase papire ako se cak nikad nije ni vidio sa selektorom, kad mu selektor nije objasnio ambicije reprezentacije, kakve planove ima sa njim itd. Zar je momak trebo srediti nase papire, a nije 100% siguran da ce dobiti poziv, a onda gubi pravo da igra za Svicarsku. Mislim nije niko budala. Nebi me cudilo cak i da mu je Pape poslo poruku na fejsu, jer takav pristup on ima, i onda ocekuje da neko sredjuje papire :lol: . E Pape Pape :roll:

emir_

Post Postao/la emir_ » 09 nov 2012, 15:55

Bosna se voli, Bosnu vrijedi čekati, Hajroviću jedi milke!!!
4-IN-A-ROW

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 nov 2012, 15:55

Vrancic,Svraka,Sesar,Vrsajevic,Avdukic,Ibricic...Dodje covjeku da se odrekne reprezentacije skroz... :(
Otjeras savez a dobijes jos goreg od svih njih na celo repke :( :( :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 nov 2012, 15:57

gringobih je napisao/la:Vrancic,Svraka,Sesar,Vrsajevic,Avdukic,Ibricic...Dodje covjeku da se odrekne reprezentacije skroz... :(
Brutalna lista.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 nov 2012, 15:58

gringobih je napisao/la:Vrancic,Svraka,Sesar,Vrsajevic,Avdukic,Ibricic...Dodje covjeku da se odrekne reprezentacije skroz... :(
I sa takvim igračima je Pape prvi u grupi. To je ta odlika najvećeg trenera u historiji fudbala u ovoj državi. 8-)
Da na svakoj anketi glasaš da ćemo osvojiti 0 bodova a on te iznova razočara i ostvaruje pobjede. :lol:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 nov 2012, 16:00

Evo sta Pape veli na to sve http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /121109116" onclick="window.open(this.href);return false; i moram reci da se slazem sa njim!
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 09 nov 2012, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 nov 2012, 16:01

Kako samo "mocno" izgleda ta nasa klupa.Nedaj Boze da nam se tko od kljucnih igraca povrijedi,jer sa "rezervama" bi od Malte petardu primili :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 nov 2012, 16:02

Bolje ovako:

"Radi se o dobrom igraču, čije sam igre pratio i stalno sam bio u kontaktu sa njegovim menadžerom. Jednom sam razgovarao i sa Hajrovićem i njemu je sasvim jasno bilo šta mu je činiti. On je trebao podnijeti zahtjev da dobije naše državljanstvo, odnosno da promijeni sportsko državljanstvo, budući da je nastupao za mlađe selekcije Švicarske. No, to se nije desilo", rekao je Sušić za Klix.ba, navodeći kako mu je Hajrovićev menadžer još prije dva mjeseca najavio ovakav scenarij.

"Hajrović je igrao za mlađe selekcije Švicarske i u jednom trenutku vjerovatno nije bio siguran hoće li dobiti poziv u A selekciju. No, kad je to postalo izgledno, više nije imao dilema. Što se mene tiče, nije mi žao što je tako odlučio i što neće igrati za nas, jer mi više nismo reprezentacija koja sakuplja igrače po ulici. Svako onaj ko želi da igra za našu reprezentaciju mora biti načisto sa tim želi li ili ne igrati za nas i jasno se očitovati o tome", ističe Sušić.

Dodaje kako trenutno ima igrača koji su pokrenuli proceduru kako bi dobili naše državljanstvo i zaigrali za BiH, ističući primjer Anela Hadžića iz Rieda i Ermina Bičakčića iz Braunshweiga. No, ima i drugačijih primjera.

"Vi znate da je igrač Schalkea Sead Kolašinac izjavljivao da bi pješke došao na naš poziv u reprezentaciju, a sada kada smo ga kontaktirali iz Saveza, on ne odgovara na naše poruke, vrlo je teško doći do njega. Igrači nerijetko sebi dižu cijenu i skreću pažnju na sebe pričama da bi igrali za reprezentaciju. No, da bi stvarno igrali oni to moraju jasno pokazati i zaslužiti svojim igrama", zaključio je naš selektor.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: passatb6 i 11 gostiju.